Dodaj do ulubionych

Lekarze grożą odejściem z pracy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 21:25
niech się zwalniają, jak przyjdzie miesięcznie zapłacić za ZUS-ik ponad 800 a
nie około 200 zdrowotnego, to bedą tak szybko wracać.Wystarczy na spokojnie
podliczyc 8 koła miesięcznie to maja z prywaty...i jeszcze narzekają.ble
Obserwuj wątek
    • Gość: pacjentka Re: Lekarze grożą odejściem z pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 21:45
      A ten strajk miał się odbyć nie kosztem pacjentów. Szkoda nerwów osób chorych i
      ich rodzin, które również powinny zarabiać więcej. Smutna to prawda, ale
      najprawdziwsza ... mało jaka grupa zawodowa zarabia tyle samo, co na zachodzie.
      To może zastrajkujmy wszyscy? Tylko jak wówczas wyglądałaby i tak smutna już
      rzeczywistość...
      • Gość: witek To dzieci byłych komunistów IP: 212.87.232.* 05.06.07, 08:10
        Zeby dostac sie na medycynę w PRLu trzeba było być dobrym komunistą, był to
        kierunek tylko dla "swoich" i pewnych towarzyszy. Bez znajomości i poparcia z
        KC nie mogło byc mowy o skonczeniu tego kierunku.
        Lekarze w Polsce nie mają żadnego morale. Tylko szmal, szmal i łapówki.
        Powinna zając sie nimi naprawdę policja. Ich godzinami pracy, wyposażeniem
        prywatnych gabinetów, skąd mają sprzęt i lekarstwa w prywatnej praktyce, czy
        przypadkiem nie pobierają ich ze szpitala itp.
        Prześwietlić to towarzystwo.
        • Gość: gość chyba twojej starej IP: *.zana.trustnet.pl 05.06.07, 17:15
          głupi jestes jak but, siedzisz na peryferiach zarabiasz gó..ane pieniądze i
          karmisz się zaściankową zawiścią, wykształcenie podstawowe i żadnych
          perspektyw , klasyczny poszukiwacz sensacji i złodziejstwa. do szkoły trzeba
          było głąbie chodzić, ja korzystam tylko z prywatnej służby zdrowia żeby ominąć
          poczekalnie wypełnione po brzegi wiecznie niezadowolonymi petentami z małymi
          rentami i wypłatami którzy maja zadziwiająco dużo czasu czy to na poczcie czy w
          urzędzie czy u lekarza, co za tępy kraj.
        • Gość: deec Re: To dzieci byłych komunistów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 19:12
          Gość portalu: witek napisał(a):

> Zeby dostac sie na medycynę w PRLu trzeba było być dobrym komunistą, był to
          > kierunek tylko dla "swoich" i pewnych towarzyszy. Bez znajomości i poparcia z
          > KC nie mogło byc mowy o skonczeniu tego kierunku.
          > Lekarze w Polsce nie mają żadnego morale. Tylko szmal, szmal i łapówki.
          > Powinna zając sie nimi naprawdę policja. Ich godzinami pracy, wyposażeniem
          > prywatnych gabinetów, skąd mają sprzęt i lekarstwa w prywatnej praktyce, czy
          > przypadkiem nie pobierają ich ze szpitala itp.
          > Prześwietlić to towarzystwo.

A toba powinna sie zająć ABW skąd masz komputer, dlaczewga tak tanio za niego
          zapłaciłeś ile masz pirackich programów dlaczego zamiast pracować siedzisz w
          necie i pieprzysz jak pogięty.Tak, że koleś morda w glebe lufa przy łbie i
          kajdany w świetle kamer. Podoba ci sie takie rozwiązanie?
      • Gość: piotr Re: Lekarze grożą odejściem z pracy IP: *.128.inds.pl 07.06.07, 09:10
        wlasnie. mam mocno chorego ojca. wczoraj pojechal na parkitke do przychodni -
        ze skierowaniem - umowic termin. jest to bardzo wazna wizyta. i co...
        konowalstwo pozamykalo wszystko!!! i gdzie tu strajk bez szkody dla pacjenta.
        chodzi tylko o kase. nie rozmawiaja o uzdrowieniu sytuacji w sluzbie tylko
        priorytet to jest podwyzka pensji. dzialaja zgodnie z zasada: wezmy ze
        wspolnego wora na sluzbe zdrowie jak najwiecej na podwyzki. a reszta sie sama
        rozwiaze. najwyzej wszyscy wyzdychaja z braku pieniedzy na swiadczneia, rozwoj
        sluzby zdrowia i tak dalej.

SZKODA GADAC! niech wyjezdzaja jak najpredzej. przyjada ukraincy i beda leczyc
        ambitnie.
    • Gość: pacjent Lekarze grożą odejściem z pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 23:26
      Niech nas pocałują w d..ę!!! Cwaniaki za nasze pieniądze. I łapuwki biorą - nie wszyscy, ale jest to zjawisko nagminne!!! WSTYD. Zachód na was czeka> Do roboty,a nie biadolić. Co ma powiedzieć sprzątaczka w szpitalu albo pielęgniarka. Najważniejszą robotę robią pielęgniarki, bo dalą ludziom SERCE, MIŁOŚĆ, to one dodają otuchy ludziom załamanym. Myją do operacji, ubierają, pocieszają. To ONE - nasze kochane PIELĘGNIARKI zaslugują na uznanie. Dziękuję Wam, nasze siostry.Pozdrawiam wszystkie siostry ze szpitala w Blachowni!!!!!!
      Jesteście przykładem do naśladowania. Oddział chirurgii wewnętrznej!!Pan Z.Jabłonka - człowiek, który wie, jak pomagać i leczyć z całym personelem. Pozdrawiam i życzę Wam godziwych zarobków, nie mniejszych niż w Częstochowie!!!
      • Gość: fred kasy fiskalne do gabinetów prywatnych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 05:42
        i już by się znalazły pieniądze na podwyżki!!!
        A jak chce jeden z drugim wyjechać i porzucić(zwolnić się) pracę to niech
        najpierw odda za bezpłatne wykształcenie na które wszyscy łożyliśmy!!!!!!

Dziwne że urzędy skarbowe jakoś nie kontrolują tej szarej strefy !!!!

Jeszcze nie spotkałem BIEDNEGO LEKARZA - w dupach się przewraca i tyle - zawsze
        można się przekwalifikować panowie i panie doktorzy i do łopaty na budowę (3tyś
        jako pomocnik murarza :)
      • Gość: waq powyciągać ich za kudły zza tych biurek IP: 212.87.232.* 05.06.07, 08:44
        Powinno sie wejść do szpitala, powyciągać tych łapówkarzy za tych biurek za
        kudły.
        Jeśli ktokolwiek umrze z powodu ich strajku, organizatora strajku i dyrektora
        szpitala do więzienia.
        W staliniżmie takich sabotażystów sie rozstrzeliwało.
    • Gość: twarda Lekarze grożą odejściem z pracy IP: 80.51.222.* 05.06.07, 07:10
      Jestem schorowaną 55-latką i cykliczne biorę leki. Jeżeli na skutek strajku nie
      będzie lekarza, który prowadził moja terapię i nie będzie mi kto miał przepisac
      leków (a przerwanie ciągłości w ich zazywaniu oznacza zaprzepaszczenie całej
      terapii), to po pierwsze - czy moge podac do sądu, a po drugie - jesli mogę, to
      kogo? Tego lekarza? Szpital? Przychodnię? Rząd? Proszę o fachowa opinię.
      • Gość: maniek Re: Lekarze grożą odejściem z pracy IP: *.as.kn.pl 05.06.07, 13:02
        mozesz sobie co najwyzej strzelic palcowke. mozesz chyba pojsc do innego
        lekarza, nie?
      • Gość: dotwardej Re: Lekarze grożą odejściem z pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:14
        przecież rodzinni nie strajkują to czego trujesz???
    • Gość: will Już to widzę jak odejdą, banda kunefałów IP: 212.87.232.* 05.06.07, 08:04
      Proszę bardzo, niech odchodzą,już to widze jak zostawią te ciepłe korytka.
      A gdzie zaopatrywaliby te swoje prywatne gabinety, gdyby odeszli z państwowej
      pracy.
      Dlaczego nie strajkują w prywatnych gabinetach.
      Strajk jest polityczny, tych którzy odmawija pomocy chorym, należałoby zamknąć
      w więzieniu.
      Sprywatyzować tą chorą służbę zdrowia.
      • Gość: Wkurzony Re: Już to widzę jak odejdą, banda kunefałów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 08:09
        Dokładnie dość rządów złodziei i łapówkarzy i różnej maści lekarzy,księży czy urzędników!!!
        • Gość: m40 Re: Już to widzę jak odejdą, banda kunefałów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 08:14
          Jeszcze dołozyć prawników-następne święte krowy. Jak oni mają czelność chodzić
          w glorii do kościoła, jeżeli kradną z publicznych przychodni materiały do
          prywatnych gabinetów, w których jakoś nie strajkują. Łatwo wygrać swój interes
          kosztem najbiedniejszych, którzy chodzą do państwowej słuzby zdrowia. A to, że
          strajkuje przychodnia na Sobieskiego, gdzie ludzie przyjeżdżają z maluchami
          dziesiątki kilometrów, to zło absolutne. Jestem za podawaniem do sądu lekarzy i
          dyrekcję.
    • Gość: aa Re: Lekarze grożą odejściem z pracy IP: *.hcz.com.pl 05.06.07, 08:25
      niech się zwalniają - jeszcze nie spotkałem w życiu uczciwego lekarza, a w
      Częstochowie to już całkowita zgraja, która jeszcze mało kogo wyleczyła a
      jedynie potrafi brać!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: bcs Dlaczego GW nie krytykuje strajku? IP: 212.87.232.* 05.06.07, 08:48
      Dlaczego GW nie krytykuje strajku. Czyżby nienawiśc do koalcji kompletnie
      gazetkę zaślepiła.
      Strajk jest polityczny i nie ma społecznego poparcia.
      • Gość: Zenek Re: Dlaczego GW nie krytykuje strajku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 09:50
        Musimy się zdecydować - mają się zwolnić bo nic nie umieją i tylko ludzi
        wykańczją, niech jadą na Zachód, albo wsadzać do więzienia jak zastrajkują i
        nie udzielą komuś pomocy. Ja tam uważam, że lekarze powinni lepiej zarabiać,
        tak jak wszędzie - tam gdzie zarabiają, tam nie muszą brać od pacjentów.
        Zresztą - czy ktoś teraz daje w łapę dentyście - ten zawód już zarabia i nie
        bierze łapówek. Może w okresie przejściowym po podwyżkach jeszcze by brali ,,z
        przyzwyczajenia", ale strach przed utratą DOBRZE PŁATNEJ pracy byłby na to
        lekarstwem.
        • Gość: zzz Re: Dlaczego GW nie krytykuje strajku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 10:40
          A w kamasze tych co biorą sku-rwieli, łapówkarzy ubrać, niech też Urząd Skarbowy
          sprawdzi ich dochody ale szczerze i skąd mają na te samochody, domy itd. ??
          • Gość: ccc Re: Dlaczego GW nie krytykuje strajku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 11:46
            Gość portalu: zzz napisał(a):

> A w kamasze tych co biorą sku-rwieli, łapówkarzy ubrać, niech też Urząd Skarbow
            > y
            > sprawdzi ich dochody ale szczerze i skąd mają na te samochody, domy itd. ??

A moze lepiej sami ich wykopmy, lub wręczajmy im koperty z kasą a pozniej
            powiadomic należy o tym prokurature lub policje, niech te konowaly, lapowkarze
            zasmakuja wieziennego chlebka.
          • Gość: freesco Re: Dlaczego GW nie krytykuje strajku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 19:15
            Gość portalu: zzz napisał(a):

> A w kamasze tych co biorą sku-rwieli, łapówkarzy ubrać, niech też Urząd
            Skarbow
            > y
            > sprawdzi ich dochody ale szczerze i skąd mają na te samochody, domy itd. ??

Koleś napisz szczerze skąd masz na kompa na którym piszez albo kto ci dał 5 zl
            na kawiarenkę netową. A potem zaczni pytać o dochody innych.
      • Gość: poparcie samoobrona IP: *.zana.trustnet.pl 05.06.07, 17:27
        tylko nie w tym zadżumionym zwolnionym z rozwoju i myślenia mieście, ludzie
        idźcie na jasną górę niech was paulin pokropi i do roboty, sam długo już w tym
        grajdole nie zostanę więc nie żal mi że i lekarze wyjeżają, bez strajku połowa
        kardiologów zwinęła od zeszłego roku praktykę, niech was urząd miast wyleczy z
        głupoty albo dofinansuje lekce religi na wolnym powietrzu, ruszcie dupe z tej
        wsi to zobaczycie czy nie ma poparcia, jest ale nie w miejscach gdzie wybory
        wygrywa samoobrona, wystarczy przez okno wyjrzeć jaki elektorat króluje na
        trotuarze, niech żyje największa wieś w polsce
    • Gość: aga Lekarze grożą odejściem z pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 12:20
      a niech idą w cholerę...słuchaćsię niechce jakie brednie wygadują, jak to im
      źle. Niech się każdy uderzy w pierś zanim powie , że biedny i że murarz zarabia
      więcej. Podam wam przyklad -byłam świadkiem rozmowy lekarza z pielęgniarka ,
      gdzie tensię żali , że zarabia mniej niz ona a tu tyle pracy , po godzinach
      biedak zostaje za 1 tys zł ( ty gnoju - pomyślałam - zapomniałes dodać ze te
      tysiąc to masz za 8 godzin pracy !!!!!! to ludzie cały miesiac na to
      zapierniczaja , a ty jeden dzień . O tym ze pracuje jeszcze w dwóch
      przychodniach i w szpitalu tez zapomniał dodać - I TO DO WSZYSTKICH LEKERZY-
      zanim zaczniecie strajkować ze macie tak mało spójrzcie sobie na swoje roczne
      pity , ze kasie za prywatne praktyki która nigdzie nie jest ewidencjonowana-
      nie wspomnę . Co dołapówek - cóz nie miejci pretensji do lekarzy , daj a ludzie
      to oni dawać biorą , a teraz doszło do tego ze już oficjalnie zadaja a my sie
      na to godzimy - począść jednego i drugiego to mu się przypomni przysięga
      Hipokratesa.
      a w ogóle to do lekarzy na śląsk , bo tu tylko krzywde mogo zrobić ci nasi
      guzik warci fachowcy ze szpitali miejskich , bo niby czemu z sercem wysyłaja do
      Zabrza , ze złamaniami do Piekar , na lalyngologię do Chorzowa - co leczyć
      zapomnieli w Częstochowie
      • Gość: lekarz Re: Lekarze grożą odejściem z pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:59
        jesteś aga chora na umyśle nie wiesz oczym piszesz sączysz jad nie mając
        bladego pojęcia o czym piszesz rzygam czytając ciebie. DYŻUR 16 GODZINNY W
        CZĘSTOCHOWSKIM SZPITALU TO 90-150 PLN na rękę, walnij się w czółko frustratko,
        Żal Ci że było się za głupim na medycynę???
    • Gość: ewa Re: Lekarze grożą odejściem z pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 15:07
      Przysiegali pomagac ludziom ale teraz pacjenci wogóle sie nie liczą,liczy sie
      tylko KASA!!!Nawet dzieci sie dla tych konowałów nie liczą!!!Wszyscy chcieliby
      w tym kraju wiecej zarabiać a jak lekarze chcieli na swoim zawodzie zbijac dużą
      kasę to mogli wybrac inny zawód!!!
    • Gość: zc Re: Lekarze grożą odejściem z pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 16:19
      Czy to forum tylko dla baranów?
    • Gość: ttres Lekarze grożą odejściem z pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 17:40
      nieprawda!W przychodni na Sobieskiego lekarze nie pracują do odwołania
      • Gość: gdyby Re: Lekarze grożą odejściem z pracy IP: 80.54.168.* 05.06.07, 18:20
        skoro tak źle jest być lekarzem to dlaczego az tylu chętnych chce studiować
        medycynę??? czyżbyśmy mieli pokolenie judymów??? bo raczej za granica młodzi
        lekarze bez specjalizacji szans na pracę dużych nie mają a tu strajki że niskie
        zarobki - szkoda słów
        • Gość: sssss Re: Lekarze grożą odejściem z pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 18:23
          Gość portalu: gdyby napisał(a):

> skoro tak źle jest być lekarzem to dlaczego az tylu chętnych chce studiować
          > medycynę??? czyżbyśmy mieli pokolenie judymów??? bo raczej za granica młodzi
          > lekarze bez specjalizacji szans na pracę dużych nie mają a tu strajki że niskie
          > zarobki - szkoda słów

Bo od tego nieróbstwa, obija się już im w główkach zaczyna się pie-rdolić !!
        • Gość: lekarz Re: Lekarze grożą odejściem z pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:09
          całe masy chcą studiowa za moich czasów 7:1 miejsce, teraz 1.2 : 1 miejsce
          zabawna jesteś
    • Gość: gwidon Re: Lekarze grożą odejściem z pracy IP: 217.68.125.* 05.06.07, 18:14
      niech spie..ja jak najdalej, najlepiej na madagaskar
      • Gość: pacjent Re: Lekarze grożą odejściem z pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 18:15
        Gość portalu: gwidon napisał(a):

> niech spie..ja jak najdalej, najlepiej na madagaskar

Lub do Bangladeszu !!
        Bykom jaja huśtać.
        • Gość: gosc Re: Lekarze grożą odejściem z pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 18:36
          Gość portalu: gdyby napisał(a):

> skoro tak źle jest być lekarzem to dlaczego az tylu chętnych chce studiować
          > medycynę??? czyżbyśmy mieli pokolenie judymów??? bo raczej za granica młodzi
          > lekarze bez specjalizacji szans na pracę dużych nie mają a tu strajki że niskie
          > zarobki - szkoda słów

Bo od tego nieróbstwa, obijania się już im w główkach zaczyna się pie-rdolić !!
          Zawsze łazili jak "smród po gaciach" jak w łapę nie dostali.
    • Gość: xxx Re: Lekarze grożą odejściem z pracy IP: *.realestate.net.pl 05.06.07, 18:45
      W przychodni na Sobieskiego przepadła mi wizyta dla dziecka u kardiologa i
      przepadły zapisy do endokrynologa. Gdy chciałem porozmawiać z lekarzem (Jaworskim)
      to okazało się że nie ma go w przychodni, jak też innych lekarzy. Wg mnie strajk
      to przyjście do pracy ale jej nie podejmowanie. A nieobecność to zwykłe
      bumelanctwo. Lekarze na Sobieskiego bumelują a nie strajkują i nie powinni
      dostać za ten okres kasy.
      • Gość: gosc Re: Lekarze grożą odejściem z pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 18:47
        Gość portalu: xxx napisał(a):

> W przychodni na Sobieskiego przepadła mi wizyta dla dziecka u kardiologa i
        > przepadły zapisy do endokrynologa. Gdy chciałem porozmawiać z lekarzem (Jaworsk
        > im)
        > to okazało się że nie ma go w przychodni, jak też innych lekarzy. Wg mnie straj
        > k
        > to przyjście do pracy ale jej nie podejmowanie. A nieobecność to zwykłe
        > bumelanctwo. Lekarze na Sobieskiego bumelują a nie strajkują i nie powinni
        > dostać za ten okres kasy.

Proponuje pisemnie poiformowac o tym stanie rzeczy NFZ, moze ktos nauczy tych
        konowalow choc w malym stopniu jakiegos logicznego myslenia i porzadku.
        • Gość: maverick Re: Lekarze grożą odejściem z pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 20:30
          I nie dostają kasy, wy, kretyni! Strajk absencyjny polega na tym, że człowiek
          nie chodzi do roboty i nie dostaje kasy! Ale komu tu tłumaczyć? Burakom
          lepperowym w moherowych beretkach?
          • Gość: www Re: Lekarze grożą odejściem z pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 21:00
            Skąd w Was tyle nienawiści? A może zazdrości, bo mnie się nie powiodło, nie
            dostałem(am) się na studia, mam niepowodzenia w pracy, w domu?
            • Gość: alan Re: Lekarze grożą odejściem z pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 21:31
              Nie sądzę, żeby to była nienawiść. Tak my pacjenci to odbieramy. Jeżeli komuś
              przepada wizyta z dzieckiem u specjalisty (gdzie na kasę chorych trzeba czekać 6
              m-cy, w gabinecie prywatnym tylko "za godzinkę przyjmę") to ma sie wykazać dużą
              dozą zrozumienia i miłości? Nie każdego stać na prywatna wizytę. A bardzo proszę
              przejechać się do przychodni na Sobieskiego z jakimi chorobami dzieci przychodzą
              ludzie. A starsi? W innych przychodniach??? Nie zawsze będziemy piękni, młodzi
              i zdrowi, WSZYSTKO SIĘ MOżE ZDARZYć i co wtedy???? Dalej każdemu odpowiedzą, że
              jest strajk? A jak kiedyś któregoś z nich trafi szlag - niech kolega lekarz mu
              odpowie "jest strajk" Mam nadzieję, że zrobią tak jak mówią, ZWOLNIą SIę!!!!!
              • Gość: tatus Re: Lekarze grożą odejściem z pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:16
                masz dziecko to miej kasę na niego zależy ci na dziecku to dymaj do prywatnego
                chyba że kosztem dzieciaka udowadniasz że strajk jest be
                • Gość: zbulwersowana Re: Lekarze grożą odejściem z pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 23:18
                  Ty jesteś lekarzem!!!!!!!!!!! Dlatego tak piszesz.
                  I my sie u takich leczymy?????????
                  • Gość: tatus Re: Lekarze grożą odejściem z pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 00:30
                    wyobraż sobie że nie ... tylko mi działa na nerwy biadolenie nierobów,
                    dzieci = kasa, takie życie nie ma kasy - nie rób dzieci i nie płacz!
              • Gość: kinga wypie..ć z Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:17
                jak w temacie - dla takich świń, które zamiast leczyć pierdzą w stołki nie ma
                miejsca w Polsce.
                stań Lekarzu i czekaj kolejne pół roku na specjalistę, to się dowiesz wielu
                innych przekleństw od oklejkowiczów
                więc powtórzę - wypie..ć ze szpitali - pozostańcie sobie tylko przy
                prywatnych gabinetach !
                • Gość: lekarz Re: wypie..ć z Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:26
                  "> jak w temacie - dla takich świń, które zamiast leczyć pierdzą w stołki nie
                  ma
                  > miejsca w Polsce."
            • Gość: ja Re: Lekarze grożą odejściem z pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 10:09
              Gość portalu: www napisał(a):

> Skąd w Was tyle nienawiści? A może zazdrości, bo mnie się nie powiodło, nie
              > dostałem(am) się na studia, mam niepowodzenia w pracy, w domu?

głupia jesteś i juz nic wiecej nie pisz.
          • Gość: xxx Re: Lekarze grożą odejściem z pracy IP: *.realestate.net.pl 06.06.07, 19:21
            Sam jesteś burak. Jeżeli nie potrafisz kulturalnie odpowiedzieć to nie rób tego
            wcale. Gdzie jest powiedziane że to strajk absencyjny.
      • Gość: lekarz Re: Lekarze grożą odejściem z pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:10
        weź kodeks pracy poczytaj o strajku absencyjnym a potem nie pisz głupot
    • Gość: piguła Re: Lekarze grożą odejściem z pracy IP: *.streamcn.pl 05.06.07, 21:13
      przez strajki szanownych lekarzy nie będę miała wypłaty w szpitalu.ci rozbijaja
      się autami które zmieniają jak rękawiczki,mają gabinety prywatne,a my
      pielęgniarki co?wielkie g....i nikt nie patrzy na to że też nam jest ciężko,że
      mamy dzieci,mamy kredyty...zadałam pytanie dyrektorce-to po co chodzę do tej
      pracy jak nie będę miała wypłaty?ta na to-jak ci się coś nie podoba to idż na
      bezpłatny urlop.po prostu szczyt beszczelności!!!!!!!!!
      • Gość: alan Re: Lekarze grożą odejściem z pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 21:37
        To jest właśnie ich cholerna przewaga: dyrektor może tak powiedzieć, (ale ona
        ma "troszkę większą pensję"). Faktycznie bezczelność!!!!Niech sama nie pracuje
        rok to może się do tyłka naleje.
        • Gość: były pacjent Re: Lekarze grożą odejściem z pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:17
          Mili państwo
          W swzpitalu PCK są lekarze, mają dyżury siosry{pielęgniarki} pracują i są
          oddane pacjentom byłem do niedawna pacjentem na chrurgii ogólnej tam się tak
          naprawdę dzieje. Pacjenci na ostrym dyżurze są przyjmowani i operowani nawet
          pijaczów nawalonych z bólem trzustki przyjmuje ten oddział.Mimo strajku
          oddział pracuje może nie na 100% ale pacjenci są leczeni ,czy jest zgrożenie
          życia pacjenta nie mnie to oceniać od tego są lekarze a byłem prawie 40dni i
          wiele widziałem .Jestem daleki od kadzenia lekarzom ale cały personel medyczny
          tego oddziału staje na wysokości zadania. Ale to oni postawili mnie i wielu
          pacjentów w okresie strajków na nogi jestem im wdzięczny.Co do rozgrywek
          personalnych mam to w ciele
          Pozdrawiam
      • Gość: dociekliwy ŁŻESZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:20
        w którym szpitalu? czego łżesz pi..zdo NFZ przekazuje kasę w równych 12
        transzach a poza tym za maj poszły wszystkie faktury, kasy nie dostaną tylko
        strajkujacy lekarze kłamczucho, piguły jak zwykle w czarnych
        koszulkach "popierają" i jak zwykle wyciagną łapki po podwyżki...
        • Gość: kinga Re: ŁŻESZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:21
          jak w temacie - dla takich świń, które zamiast leczyć pierdzą w stołki nie ma
          miejsca w Polsce.
          stań Lekarzu i czekaj kolejne pół roku na specjalistę, to się dowiesz wielu
          innych przekleństw od oklejkowiczów
          więc powtórzę - wypie..ć ze szpitali - pozostańcie sobie tylko przy
          prywatnych gabinetach !

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka