Gość: Duśka 67 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 17:25 Czy byliście kiedykolwiek u Wiedźmina na ul.Kilińskiego. Czy Jego wróżby mają sens? Jestem aktualnie na życiowym zakręcie i zastanawiam się nad pójściem do niego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
promyczekk_k Re: Wiedźmin 23.07.07, 08:38 ja bylam u wrozki na starymrynku- w sumie lezalam na jednej slai z nia w szpitalu i w dniu wyjscia swtierdzilama co mi tam zaszkodzi i zgodizlam sie na wrozbe- nie sprawdzila sie tylko jedna przepowiednia reszta juz po tygodniu zaczela sie sprawdzac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Re: Wiedźmin IP: *.staszica.trustnet.pl 23.07.07, 09:20 polecam Tomka Wróż który nie robi ściemy w postaci szopki wokół swojej osoby. przyjmuje na kościuszki 10 w ośrodku medycyny naturalnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka sobie ja Re: Wiedźmin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 16:48 A słyszeliście o Teresie z Katedralnej? Byłam u niej w zeszłym roku , niestety niewiele z jej przepowiedni się spełniło. A szkoda bo fajna wróżba była :) Za to mojej kuzynce wróżba wypełniła się w 70%(tak mniej więcej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aż żal patrzeć Re: Wiedźmin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 20:55 Wiedźmin to mutant zabijajacy potwory w powieści Sapkowskiego. Mężczyzna parający się wróżeniem to: wróżbita, wróżbarz, wróż, kabalista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do "az zal patrzeć Re: Wiedźmin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 23:54 niestety bura za nieznajomość tematu buuuuuuuu.... DZiałalność tego pana funkcjonuje pod nazwą "wiedzmin" stad pytanie sluszne zreszta... a teraz w kwestii sedna sprawy...bylam u pana W.;-) dwa razy.Wrozba z tarota malego(nie tanio), ale bardzo skladna interpretacja, bez pospiechu. Wszystko mialo sens , sprawdzily sie rzeczy , ktore wydawaly mi sie malo wiarygodne. Nie tak dawno bylam drugi raz , znow malo prawdopodobne rzeczy maja sie wydarzyć, jesli tak bedzie potwierdzę , że facet jest dobry.Na razie tyle:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Wiedźmin IP: *.icm.edu.pl 24.07.07, 07:49 a czy mogłabyś podać namiar na tego pana ... jakiś adres albo nr telefonu ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duśka Re: Wiedźmin IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.07, 08:22 Adres jest na jego stronie internetowej. Wystarczy wpisać w google Wiedźmin Częstochowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżkowa Re: Wiedźmin IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.07, 12:29 Byłąm u wróżki Teresy na katedralnej. Tylko jedna rzecz mi się sprawdziła. Reszta niestety nie, chociaż bardzo chciałam żeby tak było i nawet próbowałam temu dopomóc.Najśmieszniejsze jest to, że powiedziała że facet z którym się spotykam to ten jedyny wymarzony. Rzucił mnie bez słowa wytłumaczenia po półtora roku znajomości . Nieźle co? Odpowiedz Link Zgłoś
promyczekk_k Re: Wiedźmin 24.07.07, 20:17 mi wrozka przepowiedzial ze bede miala smierc w rodiznie- w ciagu tygodnia 4 osoby zmarly :/ mowila tez ze musze pilnowac chlopaka bo pewne blondyneczki beda sie obok niego krecic- i tez sie sprawdzilo polecam na starym rynku jak ktos chce adres lub numer telefonu moge tez podac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Praktyk Re: Wiedźmin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 22:21 Do Duśki i całej reszty. Ludzie!!!!!!!!!! - przecież mamy XXI wiek!!!!!!!! Na litość boską, wybierzcie się lepiej po rozum do głowy a nie do jakichś babek czy innych nawiedzonych. Po jaką cholerę marnowaliście czas i pieniądze podatników na chodzenie do szkół, skoro teraz, by rozwiązać jakikolwiek problem życiowy szukasz jeden z drugim/ jedna z drugą /- pomocy u tego typu ludzi? Przecież masz coś takiego jak " głowę ". To urządzenie nie służy tylko do noszenia czapki czy fryzury ale przede wszystkim DO MYSLENIA. Naucz się posługiwać własnym rozumem / to wcale nie jest takie trudne / a nie będą Ci potrzebni żadni wróżbici. A jak nabierzesz trochę wprawy, to gwarantuję Ci, że i proboszcza z jego szefem wyślesz " na drzewo ". Jestem przerażony poziomem umysłowym naszego społeczeństwa. Czyżby wysiłki Kanta, Montesquieu,Rousseau, czy choćby bliższy nam program Komisji Edukacji Narodowej zostały całkiem zapomniane? Polacy!!!, Częstochowianie!!!! - więcej Woltera,Diderota czy nawet Krasickiego a mniej Rydzyka,pielgrzymek czy innych jasnowidzów a zaraz w tym kraju zrobi się jaśniej, cieplej i przyjemniej. Tyle, że to wymaga trochę pracy. No ale nic za darmo. Darmo tylko głupota. Pozdro!!!!!! Stary Praktyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżkowa Re: Wiedźmin IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.07, 13:19 Masz dużo racji w tym co piszesz. Tylko ci jakiś czas, człowiek zdesperowany skłonny jest zapłacić podatek od złudzeń. A może akurat usłyszy że od jutra będzie szczęśliwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiryt Re: Wiedźmin IP: *.staszica.trustnet.pl 25.07.07, 23:03 Wybacz stary praktyku ale seria nazwisk którą szafujesz zupełnie nie potwierdza twojej mądrości ani tego czy jesteś na bieżąco z tym co ludzie już wiedzą w XXIw. i jak to można odnieść do tzw. wróżb Myślę że twoja wiedza na temat, na który próbujesz się wypowiedzieć jest żadna. Co do wróżek które mówią komuś kiedy i kto będzie umierał podzielam twoje zdanie i uważam że porównanie do Rydzyka jest trafne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Wiedźmin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 19:47 Ja nie byłam ale zastanawiam się czy nie iść :( Odpowiedz Link Zgłoś
nagniot Wiedźmin. 13.06.14, 20:19 Co do pana wiedźmina. Chodziłem do tego jegomościa z żoną od 13 lat. Różne rzeczy się działy, mniej lub bardziej wiarygodne, sprawdzały się lub nie, ale nie o tym mowa w tym poście. Lecz: Gdy osobiście udowodniłem panu wiedźminowi, że stawia wróżby pod wpływem próśb mojej obecnie byłej żony zacząłem bardziej przyglądać się temu człowiekowi. Dla doświadczenia robiłem różne rzeczy w domu, a potem słyszałem wszystkie wydarzenia, na seansie. Dochodziło do takich momentów, że pod wpływem "próśb" byłej żony ten człowiek radził bym wyjechał z kraju i zostawił rodzinę, bym oddzielił interesy od rodziny i robił wszystko sam. Usłyszałem nawet,tak groteskowe, wróżby, że wymieniać jest mi ich wstyd. Summa summarum uważajcie co robicie i czego słuchacie bo interpretacji jest tysiące i sami możecie dojść do wniosków, które będą rzutować na wasze dalsze życie i jakiś palący bez ustanku, śpiewający szanty i silący się na wieszczenia człowiek nie zrujnuje wam życia. Na zakończenie. Ja wyszedłem na jego wróżbach naprawdę dobrze. mam kochająca partnerkę spokój w domu i ciszę. Była żona jest samotna, sfrustrowana i z depresją tak się skończyły wieszczenia pana Wiedźmina. Odpowiedz Link Zgłoś