Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 16:39 Panie sprzedawczynie w sece dzisiaj mnie obgadały. Powiedzialy, że tak wyglądac jak ja to straszne. :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zla_kobieta Re: załamka IP: *.hsd1.ma.comcast.net 23.08.07, 17:35 Troche odwagi, trzeba bylo powiedziec, ze byc moze nie jestes idealem, ale kogos tak bezczelnie obgadywac, to dopiero paskudztwo!!! obrucic sie na piecie i wyjsc. Ktos byc mzoe chetnie bedzie sie pokazywal na miescie z taka wypacykowana buzia, ale zastanow sie kto chcialby zyc z taka niewrazliwa zgaga. Nie bierz takich rzeczy do siebie, to nie sa osoby z ktorych zdaniem musisz sie liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: załamka IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.07, 17:44 to znaczy jak wyglądasz nie przejmuj sie one napewno miały popsute od środka zęby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: załamka IP: 80.54.173.* 23.08.07, 17:45 ale tak wprost do ciebie mowily?? czy moze jak przymierzlas ubrania to slyszalas? nieprzejmuj sie moze maja jaks problem ze soba...a mzoe cos ich swedzi...!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: załamka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 17:52 nie znosze tych wypacykowanych panien..."stoi za ladą" i w głowie im sie przewraca...wypacykowane, puste maszkary, których zadaniem jest dobrze wyglądać...a w głowie..pustynia .....głowa do góry...szkoda,że im nie odszczekałaś, tak żeby im w pięty poszło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: załamka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 22:31 Nie martw sie-ich matki gola klatki oraz piorą w rzece. Sczerze mowiac to czym maja gadac panny jak przez ponad 10 h nic sie ciekaweo nie dzieje-pozatym sama tez obgadujesz, wiec wiesz jak jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: załamka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 23:07 Skąd wiesz, że obgaduje jak mnie nie znasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
citimen Re: załamka 24.08.07, 00:06 hiehie ania uzyla ciekawego słowa : wypacykowane hiehie ale czemu sie przejmujesz tym co dwie lasie mysla, ich minimozdzek nie potrafi im nic wiecej robic a ty zaakceptuj siebie i tym sie ciesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: załamka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 00:47 To odpowiedz sobie na 2 pytania: -czym jest wg Ciebie obgadywanie kogos -czy nie obgadywalem kogos w ten sposob Mozesz miec dobre intencje i nie chciec komus obrobic tylka, a i tak postronnie zostanie to uznane za obrabianie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-)) Re: załamka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 09:30 a moze po prostu nie byłas ubrana zgodnie z najnowszymi częstochowskimi trendami ryneczkowymi - czyli kolejny klon, tylko wykazałas się jakąs kreatywnością i własnym gustem no i już panny miały powód, a w tym wypadku ich "obgadywanie" radziłabym potraktować dość pozytywnie. z drugiej strony, gdy widzę kolejną dziewczynę która wbiła sie w dżinsy rozmiar 36 a nad nimi wylewa się brzuch w rozmiarze 42 "dumnie" prezentowany przez właścicielkę to mocno trzeba trzymać język za zębami, zeby nie skomentować. oczywiście nie kieruję tej uwagi do nikogo personalnie, taki po prostu mały komentarz ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: załamka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 10:04 Fujj....te faldki i oponki wyciskane z tych obcislych spodni....chyba ide cos zjesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: załamka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 17:27 Te panie które stroją sie cały poranek i stoja cały dzień w sklepie mają zbyt wysokie mniemanie o sobie, ciekawe czy na inne tematy niż ciuchy mozna byłoby z nimi porozmawiać. A ciekawe co by na to ich szef powiedział gdyby dowiedział się jak traktują klientki...... Mam nadzieje że nie były na tyle chamskie i nie powiedziały do ciebie tego wprost. Do mojej znajomej powiedziały jak kupowała torebke ,, dobrze że pani kupiła nową bo ta co Pani nosi to jest już od dawna nie modna". Według mnie to tez było chamskie. Nie przejmuj się bo nie Ciebie jedyną obgadały:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TommyBoy Re: załamka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 17:32 Trzeba jej bylo powiedziec ze wyglada jak kobieta za lada z czeskiego filmu, smierdzi jej z ryja, nie umie liczyc i zawolac kierownika z pretensjami kto takiego paszczura przyjal na stanowisko gdzie jest kontakt z klientem. NA MAGAZYN Z NIA ps.to co by powiedziala jak to ja bym sie tam pojawil ze swoim wrednym ryjem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: załamka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 17:48 Wprost nie.Jedna mówiła do drugiej, ale tak żebym słyszała :( Odpowiedz Link Zgłoś