Gość: krązownik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 09:01 co o niej sądzicie, o tej w rynku. czy warto tam kupować?przyjechałam do cioci na wakacje i trochę poraziły mnie tutejsze dźbowskie ceny leków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krązownik Re: Apteka w Dźbowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 15:41 Musze wykupić receptę, a jak zapytałam wczoraj o ceny to taki mechaty facet coś odburknął pod nosem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troaskliwy Re: Apteka w Dźbowie IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.07, 16:38 na kopalnianej jest druga, ale uważam że ta na placu walecznych wcale nie jest zła, facet jest opryskliwy ale jak trafisz na babkę to jest całkiem w porządku a jeżeli chodzi o ceny to nie odczułem różnicy między innymi częstochowskimi aptekami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzeszytwkratę Re: Apteka w Dźbowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 17:10 na tę babkę z wielkim, garbatym nosem?ja tam juz nie chodzę, jak odmówiła mi sprowadzenia leku, ktory w innej aptece dostałem od reki Odpowiedz Link Zgłoś