Gość: UPR IP: 80.48.49.* 12.09.07, 19:48 tylko UPR może zastąpić tych wszystkich skorumpowanych bądź nienażartych na władzę PiS, PO, PSL i innych post komunistycznych warchołów!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poinformowany Re: WOW!! IP: *.realestate.net.pl 12.09.07, 19:50 zamknij pysk Wojtek Domagała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UPR Re: WOW!! IP: 80.48.49.* 12.09.07, 19:54 poinformowany ... niedo.... nie wiem kto to Domagała ale wiem że UPR jest The Best!! czy Ci się to podoba czy nie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: WOW!! IP: *.realestate.net.pl 12.09.07, 19:56 nie wygłupiaj sie wojtek. robisz z siebie jeszcze wiekszego idiote niz jestes. Jak mozesz twierdzić anonimowo, ze nalezy głosować na UPR jak nie znasz własnego prezesa UPRu w czewie? ha ha ha ha ha ha! Oj Wojtek, wojtek. Zawsze byłes leszczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UPR Re: WOW!! IP: 80.48.49.* 12.09.07, 20:02 wydaje mi się że jesteś jakimś socjalistycznym pastuchem mój niedo.... ale cóż każdy orze jak może :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UPR Re: WOW!! IP: 80.48.49.* 12.09.07, 19:59 dla chcących poczytać i kierować się rozumem... www.youtube.com/watch?v=stuAxunrJzY www.youtube.com/watch?v=NTIxuFTDbDY www.youtube.com/watch?v=epREJ_5UrB8 www.upr.org.pl/main/index.php tego w telewizji nie zobaczycie nigdy... wyciągnijcie wnioski .. to proste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy No War(c)hol Re: WOW!! IP: 212.87.244.* 12.09.07, 20:04 Gość portalu: UPR napisał(a): > tylko UPR może zastąpić tych wszystkich skorumpowanych bądź nienażartych na > władzę PiS, PO, PSL i innych post komunistycznych warchołów!! No cóż,pseudoliberalizm UPR i narodowy radykalizm LPR to zaiście prawda wyzwolona i tylko prawdziwa władza vox populi... :-)))))) Jak można być liberałem i trzymać takich Michalkiewiczów w swoich szeregach? Ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeje Re: WOW!! IP: 80.48.49.* 12.09.07, 20:10 Cóż prawda prosto w oczy Michalkiewicza ostro kole! Trzeba być obecnie przeciwko Polsce, przeciwko karze śmierci, za karą śmierci dla niewinnych, za promocją homosiów i przeciw normalności żeby być takim europejskim... Kurcze co ten Michnik wam z tych szarych komórek zrobił że nie potraficie myśleć?? Odpowiedz Link Zgłoś