Dodaj do ulubionych

Przeprośmy Prezydenta Polski!

31.10.07, 23:28
Szanowni Internauci, ponieważ pan Prezydent Lech czuje się obrażony na
wyborców, którzy nie głosowali na jedną słuszną partię jego brata, prezesa
Jarka, proponuję przyłączyć się do akcji - "Przepraszamy Prezydenta".
Wyślijcie mu maila na adres: listy@prezydent.pl - w temacie wpiszcie słowo
"Przepraszam". W treści to samo. Możecie także przeprosić prezydenta
umieszczając słowa skruchy na stronie lavira.pl/przepraszam. W końcu
możecie także wysłać widokówkę z przeprosinami na adres pałacu prezydenckiego:
Pałac Prezydencki
ul. Krakowskie Przedmieście 48/50, 00-071 Warszawa.
Prezydent ma jesienną deprechę, więc może po waszych słowach poczuje się
lepiej. Pocieszcie go swoimi słowami! On tak bardzo kocha swój naród!
Obserwuj wątek
    • Gość: !!! Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 08:29
      > Przeprośmy Prezydenta Polski!< L.K. ?
      - jako i on nas przeprasza?
      - jakoś o tym nie słyszeliśmy!
      • Gość: W Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! IP: *.st.vc.shawcable.net 01.11.07, 10:41
        Gość portalu: !!! napisał(a):

> > Przeprośmy Prezydenta Polski!< L.K. ?
        > - jako i on nas przeprasza?
        > - jakoś o tym nie słyszeliśmy!

I nie przeprosi.
        Nie licz na to...
        Nawet Misiek Kaminski nie moze go od tronu z klapa oderwac, a chlop
        jest duzy.
        • Gość: Xyz Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.07, 12:14
          Jesteście śmieszni wszyscy.
          Małe ludziki to wy ,platformersi.Będziecie tak samo burzyć
          wszystko,z tą różnicą że dodatkowo jesteściećie kłamcami wyborczymi.

Tak jak i wasi wykształceni doradcy -elektryk Wałęsa,który sobie nie
          poradził w czasach pokoju i maturzysta Bartoszewicz ,honorowy
          obywatel Izraela.
          • Gość: gosc Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 12:34
            Gość portalu: Xyz napisał(a):

> Jesteście śmieszni wszyscy.
            > Małe ludziki to wy ,platformersi.Będziecie tak samo burzyć
            > wszystko,z tą różnicą że dodatkowo jesteściećie kłamcami wyborczymi.
            >
            > Tak jak i wasi wykształceni doradcy -elektryk Wałęsa,który sobie nie
            > poradził w czasach pokoju i maturzysta Bartoszewicz ,honorowy
            > obywatel Izraela.

Żałosny i durnowaty sam jesteś.
            A czt ty codziennie i regularnie sie wypróżniasz ???
            • Gość: Xyz Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.07, 13:10
              Do gościa...

Co ty z tymi wypróżnieniami ? Taki kłopot masz i troszczysz się o
              innych?

Zrób se sztuczny odbyt,najlepiej koło mordy bo nie ma różnicy między
              zawartością tych otworów u ciebie.
              • Gość: Gość Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 13:43
                Jesteś typowym chamem i żal mi, naprawdę mi żal, PiS-u, że ma takich wyborców
                jak Ty.
                • Gość: Xyz Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.07, 20:33
                  Gość portalu: Gość napisał(a):

> Jesteś typowym chamem i żal mi, naprawdę mi żal, PiS-u, że ma
                  takich wyborców
                  > jak Ty.

PiS ma ciebie w d...ie ,PLATFusie.:))
                  • Gość: Gość Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 23:00
                    Powtarzam jeszcze raz: jesteś typowym chamem, operującym zdegenerowanym językiem
                    i przynosisz wstyd partii, na którą głosujesz.
                    • Gość: :-))))) Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.07, 23:17
                      Gość portalu: Gość napisał(a):

> Powtarzam jeszcze raz: jesteś typowym chamem, operującym
                      zdegenerowanym językie
                      > m
                      > i przynosisz wstyd partii, na którą głosujesz.

Do kogo ty piszesz ? tak z ciekaowości ?
        • Gość: J Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 20:55
          Canadyjski filozof ofensywie, ha, ha...
          • Gość: Xyz Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.07, 21:15
            Gość portalu: J napisał(a):

> Canadyjski filozof ofensywie, ha, ha...

On tak z miłości do ojczyzny...heh
            • Gość: wstyd za was Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! IP: 195.116.81.* 01.11.07, 21:29
              Gdzie byliscie chamy jak "prezydentem" byl niejaki Kwasniewski czy
              Jaruzelski ?
              • Gość: Xyz Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.07, 21:56
                Odpowiem ci..gdzie byli..

Siedzieli jak szczury z mordami na kłódkę..
    • Gość: Psychiatra Zapraszam do gabinetu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.07, 22:06
      Zapraszam do gabinetu, mysle ze pomoge panu pomoc w wyleczeniu tej straszliwej
      choroby!
      • Gość: :-))))) Re: Przeprośmy także Premiera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.07, 22:41
        Bo nie bredził jak nam się wydawało o 13-tym grudnia...

..''Warszawski sąd wydał absolutnie bezprecedensową decyzję o
        zatrzymaniu na 48 godzin Tomasza Sakiewicza – redaktora
        naczelnego „Gazety Polskiej” oraz jego zastępczyni Katarzyny Hejke.
        Zgodnie z nakazem sądu spędzić mają oni w areszcie... 13 grudnia.

Przeciwko Hejke i Sakiewiczowi toczy się sprawa karna z prywatnego
        oskarżenia, wytoczona im przez TVN. Chodzi o publikację „WSI na
        wizji”, w której „Gazeta Polska” napisała, że Milan Subotić z TVN
        współpracował z wojskowymi służbami z czasów PRL oraz – po 1989 r. –
        z WSI.

Prawdziwości informacji o współpracy z czasów PRL dowiodły niezbicie
        dokumenty. Z kolei fakt, że Subotić współpracował z WSI,
        potwierdziły informacje zawarte w raporcie o WSI. Mimo to TVN
        wniosła przeciwko dziennikarzom „Gazety Polskiej” sprawę karną.
        Oskarża ich o znieważenie z art. 212 kk.

Na wczorajszą rozprawę przed Sądem Rejonowym dla miasta
        stołecznego Warszawy Tomasz Sakiewicz nie stawił się, ponieważ
        przebywa zagranicą – usprawiedliwienie tej treści przedstawił jego
        adwokat. Natomiast do Katarzyny Hejke informacja o dacie i godzinie
        rozprawy w ogóle nie dotarła.

Mimo to sąd – błędnie i skandalicznie - zastosował art. 382 kpk,
        mówiący o możliwości zatrzymania osoby, która nie stawiła się na
        rozprawę bez usprawiedliwienia. Dodatkowo, kuriozalnie, wyznaczył
        termin 48 godzin przed rozprawą jako właściwy do zatrzymania obojga
        dziennikarzy.

„Gazeta Polska” wielokrotnie krytykowała w swych publikacjach
        zarówno Platformę Obywatelską, która właśnie doszła do władzy, jak i
        patologiczne układy rządzące polskim sądownictwem (ostatnio w
        artykule „Sędziowska Camorra” z 09.10.2007.). Tym większe oburzenie
        musi budzić skandaliczna decyzja warszawskiego sądu, która musi być
        odebrana jako próba zamknięcia ust „Gazecie Polskiej”. Towarzyszy
        jej nasilająca się fala dziwnych wezwań na procesy i przesłuchania.

Do rangi symbolu urasta fakt, że kierownictwo „Gazety Polskiej”
        spędzić ma w areszcie 13 grudnia (dzień później odbyć ma się
        rozprawa). Fakt ten każe zastanowić się, czy wypowiedzi o nowym 13
        grudnia po odsunięciu od władzy zwolenników IV RP, były faktycznie
        bezpodstawne.

O sprawie poinformujemy jeszcze dziś Rzecznika Praw Obywatelskich
        oraz polskie i międzynarodowe organizacje dziennikarskie, a także
        zajmujące się obroną praw człowieka....''

Co wy na to ?
        Pis na bis ????

• Gość: Mister Re: Przeprośmy także Premiera IP: *.hsd1.ca.comcast.net 02.11.07, 05:12
          Autor: Gość: :-))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.07, 22:41
          Cytat:Co wy na to ? Koniec cytatu.
          Jesli chodzi o mnie to moge sobie wyobrazic jakie byloby larum w prawie
          wszystkich mediach gdyby wydano nakas zatrzymania jakiegos dzienikarza z mediow
          ktore tak zawziecie walczyly z jeszcze obecnym Rzadem. Byloby widac bardzo
          wielka koalicje swiata pseudo-dziennikarskiego i wskazywania jaka to jest
          wolnosc. Wszyscy zaraz wskazaliby oczywiscie Kaczynskich , Ziobre i jeszcze
          kogos tam. No ale ze to sa ludzie ktorzy maja inny poglad na polityke niz te tak
          zwane Michnikowskie media , TVN 24 , Polsat , Trybuna , Polityka i jeszcze wiele
          innych ktorych nie chce wymieniac. Nabrali wszyscy pomyj w usteczka i nie maga
          winic za to Kaczynskich no bo jak to winic Gazete Polska ktora popierala a i
          czasem krytykowala Rzad jeszcze obecny. Bardzo wspolczuja teraz kapusiowi
          Boniemu. Takie smieszne autorytety jak Frasyniuk twierdza ze wiedzieli o tym ze
          Boni podpisal wspolprace z SB ale zaraz dodaje ze wiedzieli ze on Boni na nikogo
          nie donosil. Z jakich to zrodel ten Frasynik wie ze Boni nie donosil . Wielu
          dzialaczy zmienilo swoje poglady co do przesladowcow , nie chodzi o to aby kogos
          wieszac ale starac sie aby taki wspolpracownik SB mial szanse na wysokie
          stanowisko w Polsce gdzie juz oficjalnie nie dziala przestepcza organizacja
          komunistyczna wyslugujaca sie sowietom , to cos czego normalny czlowiek sie nie
          moze spodziewac , no ale jak juz napisalem , ludzie sie zmieniaja.

PS. Teraz taki Boni powinien zaskarzyc SB-ekow o to ze zostal w terrorystyczny
          sposob zmuszony do podpisania wspolpracy. Obawiam sie ze Boni nigdy z czyms
          takim nie wystapi bo z pewnoscia okazaloby sie ze sa materialy ze donosil.
        • n.i.p.69 Re: Przeprośmy także Premiera 02.11.07, 07:37
          "..Tomasz Sakiewicz nie stawił się, ponieważ przebywa zagranicą –
          usprawiedliwienie tej treści przedstawił jego adwokat..." pan sakiewicz wyjechał
          za granicę, na slub przyjaciółki(..no, no całkiem dobry powód!) pomimo iż
          wiedział, że sąd nie przychylił sie do jego prośby o zmiane terminu rozprawy z
          powyzszego jakze "waznego" powodu, natomiast Pani Hajke, nie otrzymała wezwania
          ponieważ jak to pokretnie tłumaczyła, najprawdopodobniej ktoś(???) z redakcji
          przyjał je i nie dostarczył. Dla mnie i jeden i drugi przypadek jak również
          Twoja skłonność do ferowania wyroków przed zakonczeniem procesu i wyręczania z
          tegoż obowiazku sadu dość znamiennie charakteryzuje, specyficzne w Waszym kręgu
          "poszanowanie" prawa i sprawiedliwości!!!!!
          (...niby takie drobiazgi, a jak diametralnie zmieniaja postać rzeczy ???)
        • Gość: . Re: Przeprośmy także Premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 03:26
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=71443509&a=71446052
    • Gość: K2 Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 05:04
      Ja nie będę przepraszał prezydenta 31% polaków, jak mnie (nas) przeprosi to mogę mu maila wysłać
      • Gość: chacha Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! IP: *.iplus.com.pl 02.11.07, 13:26
        A ile %% potrzeba aby odwołac pana prezydenta ?????
        • Gość: Anka Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.07, 13:29
          Gość portalu: chacha napisał(a):

> A ile %% potrzeba aby odwołac pana prezydenta ?????

Wystarczy 40...tylko cała skrzynka i ...hajże na Belveder.

Nooo,tylko trzeba troszkę kasy jeszcze.Na Izbę Wytrzeźwień..:-))))
          • Gość: cha,cha Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! IP: *.iplus.com.pl 03.11.07, 13:06
            Wystarczy 40...tylko cała skrzynka i ...hajże na Belveder.
            >
            > Nooo,tylko trzeba troszkę kasy jeszcze.Na Izbę Wytrzeźwień..:-))))
            chyba dla ciebie Anka .
            Prezydent obraził sie na naród i nie wypełnia swoich obowiązków .
            Czuje sie obrazony , nie odzywa sie . W sejmie nie chce wystapić .
            A mnie chodziło o procedury według ktorych mozna odwołąc
            prezydenta .który nie jest prezydentem wszystkich Polaków ,a tylko
            sługą PiSu . A ty chyba wypiłas 70 % skoro nie kumasz .Ja wiem ,ze
            blondynki tak mają ,a rusz mózgownicą !!! I jak typowa blondynka nie
            potrafisz dyskutowac merytorycznie .A netykiete ty czytałąs ????
        • Gość: wstyd za was Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! IP: 195.116.81.* 02.11.07, 19:08
          sam sie odwolaj,co ty wiesz o demokracji, szczylu
          • Gość: chachadowstyd za w Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! IP: *.iplus.com.pl 03.11.07, 13:10
            > sam sie odwolaj,co ty wiesz o demokracji, szczylu.
            Mam conajmniej dwa razy lat co ty .
            I chce wiedzieć jak w demokracji mozna odwołac prezydenta.
            A ty przestań umierać ze strachu,ze PiS straci swoje zbrojne
            ramie !!!!1
            • Gość: Anka Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 14:15
              do cha cha ...jaka zima zła...

Wiesz co ? nie powalaj mnie na kolana.Netykiety nie czytałam bo mi
              się nie chce.Za to czytałam co innego niż ty,i wiem ,że piszesz tak
              denne głupoty.
              Co ci się marzy ?
              USA ?

No to jeszcze poczekaj.A jak ci prezydent nie odpowiada,to zbieraj
              manele i do Irlandii.Teraz będzie dużo miejsca ,bo emigracja tak
              wraca,że wszystkie lotniska są zakorkowane..:)

ps.i po co to pisze ? Na trzeźwo ponoć.:) Tym gorzej..
              • Gość: Gość Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 14:27
                to ty zabieraj menele i razem z tym swoim obrażonym prezydencikiem zjeżdżaj do
                Irlandii. Aha, zabierz jeszcze tego żartownisia, premiera.
              • Gość: K2 Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 17:11
                Gość portalu: Anka napisał(a):

> USA ?

No właśnie anka a mi się marzy Zjednoczona europa gdzie, nie ma granic, jest wspólna waluta, jedno prawo i nikt nie bredzi o przynależności narodowej, wiem że to moja fantazja ale mam nadzieję że tak kiedyś w Europie będzie, nie będzie polski, niemiec, finalndi francji etc... tylko będzie jeden naród europejski coś jak w tej chwili USA

Pomarzyć sobie można:)
                • Gość: do K2 chacha Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! IP: *.iplus.com.pl 03.11.07, 18:02
                  chciełbym aby w takim kraju,w takiej Polsce żyły moje wnuki!!!!
              • n.i.p.69 Re: Anka !!!!! 03.11.07, 17:31
                ...Ty chyba ciągle zapominasz, że jesteś (jesteście!) w mniejszości i to
                zdecydowanej >>>> MNIEJ-SZO-śCI!!!!!! (...mam nadzieje, że zrozumiałaś!!)
                • Gość: Anka Re: Anka !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 18:07
                  do gościa....który napisał..:-)

''''to ty zabieraj menele i razem z tym swoim obrażonym
                  prezydencikiem zjeżdżaj do
                  Irlandii. Aha, zabierz jeszcze tego żartownisia, premiera.''

Z miłą chęcią,ale zgłoś się MENELU, to cię zabiorę jako bagaż
                  podręczny.Ponoć nie wolno brać ostrych przedmiotów,ale ty to tępy
                  chyba ,nieprawdaż Misiu ?:)

...n.i.p.69 napisał:

> ...Ty chyba ciągle zapominasz, że jesteś (jesteście!) w
                  mniejszości i to
                  > zdecydowanej >>>> MNIEJ-SZO-śCI!!!!!! (...mam nadzieje, że zroz
                  > umiałaś!!)

Nip..i co ja mam z tobą zrobić.Nic nie kumasz,nie czaisz i co tam
                  jeszcze chcesz..

Czy to twojego mózgu nie dochodzi prosta prawda,że ani ja jestem w
                  mniejszości..ani ty w większości..
                  Jesteśmy jednością,tym bardziej ,że oboje głosowaliśmy na PRAWICĘ..
                  A to,że to nie były wybory tylko plebiscyt,z którego cieszą się już
                  niektórzy,to wina obu partii.
                  OBU...

K2 - rozumiem o co ci chodzi.Mnie się też coś takiego marzy.Może się
                  uda.
                  A wiesz komu prawie się udało ? Hitlerowi..On też marzył o
                  zjednoczonej Europie bez granic ,tylko pod hegemonią Niemiec.
                  Tak się zastanawiam nieraz,czy jego marzenia nie spełniają się
                  pokojowo ? Wszak Niemcy rozdają karty w UE..
                  A my Polacy chcemy dla nich pracować ...w ich landach.

• Gość: Gość Re: Anka !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 18:20
                    Piee..ny świrusie, z mózgu juz ci gó.. zrobili i do Hitlera, patałachu
                    ..y wzdychasz. Polakom, bedzie pracę w landach wypominał. Jeśli kiedys
                    przestaniesz żrec mamusine obiadki, dorosniesz i zaczniesz sie sam utrzymywać to
                    wierze(mimo wszystko), ze ci choć troche rozumu przybędzie.
                  • n.i.p.69 Re: Anka !!!!! 03.11.07, 23:40
                    "..Jesteśmy jednością,tym bardziej ,że oboje głosowaliśmy na PRAWICĘ.."

... niestety nie! "kochana" bo ja nie probuje wysyłać kazdego, kto ma inne
                    zdanie w "kosmos", obserwuję co robisz na tym forum i z kazdym przeczytanym
                    postem, mam o Tobie coraz gorsze zdanie, nawet nie chce mi się już odpisywać czy
                    komentować, według mnie Twoje postawa ma tyle wspólnego z patriotyzmem co PiS z
                    prawicą, czyli niewiele, albo NIC!!!
                    (....ja z czymś takim się nie utożsamiam. miedzy innymi dlatego, nigdy nie
                    głosowałem na PiS i tym bardziej cieszę się, że jednak reprezentujesz
                    MNIEJ-SZOŚĆ!!!!)
                    • Gość: Anka Re: Anka !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 23:58
                      A i owszem.Zgoda.Nie przyznaję się do jedności z kimś tak
                      zaślepionym nienawiścią...to do nipa..
                      Cofam to co napisałam ...:-)Bo kto nie z Mieciem ,tego zmieciem...

Prawda jak na razie jest niestety taka, że PO to ani jakieś tam
                      Imperium, ani Rebelia, tylko pewne pomniejsze kreatury z
                      gwiezdnowojennego bestiariusza. Fani, wytężcie pamięć: kojarzycie
                      Tusken Raiderów, hę? Dla przypomnienia: pustynne, człekokształtne
                      mutanty, mało komunikatywne i niezbyt rozgarnięte, ale za to
                      wyposażone przez naturę w niebywałą agresję.

Główne zajęcie- strzelanie do wszystkiego, co się rusza- zwierzę,
                      człowiek, statek kosmiczny- nieważne, nie jest jednym z naszych, to
                      rozwalamy. Brzmi znajomo? Jeżeli oglądaliście wiadomości w ciągu
                      kilku ostatnich dni, względnie przeglądaliście w miarę obiektywną
                      gazetę (obowiązkowo przez małe g) to powinniście zakapować.

Miłego strzelania...:-)))
                      • Gość: psychiatra Re: Anka !!!!! IP: *.iplus.com.pl 04.11.07, 10:40
                        Anka zapraszam do gabinetu .
                        Mogę bezpłatnie pomóc !!!!!
                  • Gość: K2 Re: Anka !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 13:30
                    No zgadza się hitlerowi się to marzyło:) ale zdecydowanie nie tędy droga, to trzeba budować latami coś takiego i stopniowo przechodzić do kolejnych etapów, na drodze nie rewolucji a ewolucji.
                    Społeczeństwa muszą wiedzieć i same do tego się przyzwyczajać, tego nie da się w żaden sposób narzucić.
                    USA miało o tyle szczęścia że był to kraj który sie dopiero formował, bez przeszłości, bez histori, w europie nie da się cuś takiego zrobić jednym pociągnięciem jakiejś wojny czy poprzez ugodę dypolomatyczną.
                    Europa musi zrozumieć że tylko razem może wygrywać w sporach z rosją, USA, rodzącym się imperium chinami.
                    Ja mimo młodego wieku na 100% nie dorzyję czegoś takiego ale może za 80-150 lat cuś takiego powstanie:), obym miał rację
              • Gość: chacha Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! IP: *.iplus.com.pl 03.11.07, 18:00
                Oj aniu bardzo mnie bawi twoja złość i Twoje super rady .
                Lubie cie szkoda tylko ,ze straciłas kontakt z rzeczywistościa i
                żyjesz w swiecie równoległym
                Kobieto twoj premier własnie przegrał wybory .prezydent ze zgryzoty
                przestał mówić .Czy to do ciebie nie dotarło !!!!
                "> Co ci się marzy '
                A mnie się marzy spokojny kraj gdzie ludzie bez podsłuchów mogą
                spokojnie zarabiać .Tak aby moje dzieci wnuki nie musiały za chlebem
                jechac do Irkandii .I mam propozycje skoro nie lubisz czytac moich
                postów nie rób tego i nie pisz do mnie .Ja ze starej szkoły jestem
                i zawsze kobicie odpisuje !!!!
                Dużo zdrwóka Aniu i może weż deprim ,bo deprecha jesienna prezydenta
                Ci się udzieliła
    • Gość: . Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 03:54
      cyt>>>>>>Re: Przeproś Prezydenta!!!!!!!!
      piotrek410 02.11.07, 23:54 Odpowiedz

Przepraszamy, Panie Prezydencie

Jak długo Pan Prezydent może czekać na przeprosiny ze strony pana
      Tuska? Inni szatani dawno by już przeprosili, a ten kłamca nie może
      z siebie wykrztusić elementarnego `przepraszamy i prosimy o
      przebaczenie'. Udaje, że czeka na gratulacje, chociaż wie, że `w
      zamian za niebywałe chamstwo nikt nikomu gratulacji nie składa'.
      Ażeby wyprowadzić Polskę z impasu, w jaki wprowadził Ją Tusk, my
      wszyscy powinniśmy przeprosić Pana Prezydenta. Akt przeprosin mógłby
      odbyć się w Alejach Ujazdowskich. Pan Prezydent jedzie czołgiem albo
      karetą, a ludność stoi wzdłuż trasy i przeprasza. Po przyjeździe
      Prezydenta pod pomnik Marszałka, z Belwederu wychodzi Pan Premier,
      który w imieniu narodu wypowiada rotę przeprosin.

Przepraszamy Cię, Najjaśniejszy Panie,

Za dziada, który nie chciał spieprzać,
      za dziadka z Wehrmachtu,
      za szeroki front od Grzegorza Piotrowskiego i morderców księdza
      Popiełuszki, poprzez TVN, aż do pana Tuska,
      za kłamstwo oświęcimskie senatora Bendera,
      za łże elity i wykształciuchy,
      za lekarzy w kamaszach,
      za inteligencję, która zawiodła w dniu wyborów,
      za wielkie miasta, które nas zabiły, i
      za wysoką frekwencję, która nas dobiła,
      za opozycję, która chce się dorwać do koryta i do rabunku,
      za Donalda Tuska, który szerzy kult Huberta H.,
      za chłopca na posyłki kanclerz Merkel,
      za tych, co mówią `bracia' i `bliźniacy' zamiast `Pan Premier' i
      `Pan prezydent',
      za tego, który ostrzegał, że naród nie zniesie dwóch braci na
      najwyższych stanowiskach,
      za ZOMO, które stoi tam, gdzie nasi przeciwnicy,
      za Guentera Grassa, który podbijał blaszany bębenek Waffen SS,
      za sfałszowane sondaże,
      za oligarchów i krwiopijców,
      za byłego znajomego, niejakiego Bartoszewskiego,
      za oszalałego Kutza,
      za Tuska, który porównał premiera do Urbana,
      za ciemny lud,
      za telewizje komercyjne z najgorszych resztek PRL,
      za posłów Platformy, którym można było cofnąć immunitety, ale nie
      zrobiliśmy tego z litości,
      za pomysł Muzeum Katyńskiego naprzeciwko ambasady Rosji,
      za profesorów, którzy złorzeczą czekając na nominacje belwederskie,
      za sędziów, którzy nie wiedzą, czy będą sędziami,
      za białe miasteczko czerwonych sióstr,
      za Tomasza Lisa, który odszedł z Polsatu bez powodu i wlazł do
      naszego kurnika,
      za niebywale chamstwo Donalda Tuska,
      za kamerę i mikrofon Zbigniewa Ziobro,
      za pielęgniarki, które nie zjadły kolacji, a mówiły, że głodują,
      za prezesa Netzla, którego przeceniliśmy, i
      za Janusza Kaczmarka, którego nie doceniliśmy,
      za ministra Lipca, który wszedł do rządu na dopingu,
      za Radosława Sikorskiego, który odszedł za pięć dwunasta, z powodów
      tak bardzo ściśle tajnych, że nie możemy powiedzieć,
      za histerię mediów i furiackie ataki,
      za tych, którzy prześcigali nas w knajactwie, agresji i chamstwie,
      za potężne lobby, który atakuje z furią, gdy usiłujemy bronić
      naszych narodowych interesów,
      za polskojęzycznych byłych ministrów spraw zagranicznych będących
      sowieckimi agentami,
      za Andrzeja Leppera, w którym dobro zwyciężyło, ale tylko na chwilę,
      za pogromcę Darwina - Romana Giertycha,
      za eurodeputowanego od małp - Macieja Giertycha,
      za ojca dyrektora, który obraził Prezydenta i Pierwszą Damę, ale nie
      musi przepraszać,
      za Donaldu Tusku, który musi przeprosić,
      za wilki przebrane w togi Trybunału Konstytucyjnego,
      za `bajki o podejrzliwości braci Kaczyńskich',
      za łosia, którego wyciągamy z bagna,
      za naszych przeciwników, którzy są `strasznie mali i marni',
      za ich niedoczekanie, że dojdą do władzy,
      za polskie państwo, które `do tej pory było gigantycznym skandalem',
      za oligarchów, którzy `mają pieniądze, bo skądś je mają',
      za niewychowanych dziennikarzy, którzy zadają pytania siedząc,
      za publicystów, którzy piszą pod pseudonimem, jeżeli chcą napisać
      to, co naprawdę myślą,
      za Michnika i Geremka, którzy szkodzą Polsce,
      za prof. Zolla, który ma kompleks antypaństwowy,
      za fałszerzy sondaży, i
      za inne szatany,

przepraszamy Cię, Panie Prezydencie, i odpuść nam nasze winy tak,
      jak odpuszczasz Panu Premierowi. Panie Prezydencie, melduję
      wykonanie zadania!
      (Daniel Passent)<<<<
      • Gość: jo Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! IP: *.iplus.com.pl 04.11.07, 13:26
        Masz racje trzeba przeprosić pana prezydenta zwłaszcza , ze ze
        zgryzoty zaniemówił.
        Proponuje równiez takie przeprosiny urządzić w Cz-wie w Alejach.
        na czele pochodu kroczyłby wielebny Rydzyk .który tak ślicznie pana
        prezydenta ijego żonkę przepraszał .Ma chłop wprawę !!!!
        • Gość: beben Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 22:18
          Niech angrusz przeprasza prezydenta. To on durna propaganda chcial nas oglupic, ale madrzejsza czesc narodu tego nie kupila! To tacy fanatyczni zaslepiency, zrobili z naiwnego prezydenta - wala. A PiSuarowe propagandowe porozklejane smieci, ciagle szpeca miasto. Niech PiS przeprosi madrzejsza czesc narodu za 2-letnie ponizanie, osmieszanie panstwa na arenie miedzynarodowej, aferalne rzady i rozkradanie skarbu panstwa na rzecz autorytarnej, wodzowskiej partii. Precz z PiSiorami!!! Wasz czas juz minal i nie wroci. Angrusz, PiSiorze do roboty. Oczyscic caly rejon czestochowski z PiSuarowej propagandy i przewietrzyc miasto i rejon tak, zeby sie smrod po was nie blakal. Umyc i odwszawic moherowe lby i berety!!!
          • Gość: Xyz Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.07, 22:56
            Mohery do szafy..
            POpaparańcy zaczynają.A niech tylko k...a nie będzie cudu,to won z
            Polski.

To dobrze, że PiS oddał władzę. Po dwóch latach rządów pod ciągłym,
            bezpardonowym ostrzałem opozycji i systemowych mediów, Kaczyński i
            jego ludzie wyglądali na wyczerpanych. Przyda im się odpoczynek w
            ławach opozycji. To idealne miejsce, by strzelać od czasu do czasu
            do Kaczora Donalda, by mu przypomnieć, po co wziął władzę. A także
            by przypomnieć zwykłym ludziom, kto jest winien, że żadnego cudu nie
            ma.

Na taką sytuację jest pewne powiedzenie: obiecanki-podniecanki, a
            głupiemu stoi.

Stoi wam Platfusy ?:-)))))))) Jak jeszcze nie,to stanie.
            • rubio1977 Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! 04.11.07, 23:47
              Jejku jakże mi cię szkoda mały, zakompleksiony człowieczku, utopiony w post
              komunistycznej nostalgii. "Cud" to będzie wynik naszej pracy i proszę cię tylko
              o jedno! Nie przeszkadzaj mi w pracy dla mojego kraju, dla mojej Polski!
              • Gość: Xyz Re: Przeprośmy Prezydenta Polski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.07, 23:56
                rubio1977 napisał:

> Jejku jakże mi cię szkoda mały, zakompleksiony człowieczku,
                utopiony w post
                > komunistycznej nostalgii. "Cud" to będzie wynik naszej pracy i
                proszę cię tylko
                > o jedno! Nie przeszkadzaj mi w pracy dla mojego kraju, dla mojej
                Polski!

Ja mam ci przeszkadzać ?:)))
                Ja zamierzam korzystać z owoców twojej pracy pełną garścią.:)
            • n.i.p.69 Re: Cudów juz wystarczy !!! 05.11.07, 08:10
              ....to, że Polacy odsuneli od władzy chorych ludzi, jest dla mnie wystarczajacym
              "cudem", a jak ci mało to do prezesa "R" jak to ładnie ująłeś ....WON!!!!!!!!!!!
              • Gość: X Re: Cudów juz wystarczy !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.07, 10:19
                WON ...to ty sobie możesz powiedzieć swojej teściowej.:)Do
                roboty !!! leserze.Ja leże i czekam na cud.:)
                Nie zapomnij wziąć zielonego lodenu,abyś nie zmarzł .
                • n.i.p.69 Re: Cudów juz wystarczy !!! 05.11.07, 11:05
                  Rozumiem, że mowisz do siebie!/?
                  >>>> sjp.pwn.pl/lista.php?co=leser <<<
                  .....dodam jeszcze, czekajacy na cud!!!!
                  (...ale muszę powiedzieć, że ci się juz w tej pacynce nieźle popieprzyło he,he...)
    • Gość: nd Grzeczny i Miły dziękują za mobilizację IP: *.masterkom.pl 05.11.07, 11:22
      "O wielkie narodowe przepraszanie Lecha Kaczyńskiego apelowali
      twórcy strony internetowej www.przeprosprezydenta.pl. W dwa dni
      zrobiło to 7 tys. osób. - To więcej niż głosów oddanych na w
      Warszawie Nelly Rokitę"

"Słonko przeprosił prezydenta za to, że nie chce żyć w policyjnym
      kraju. Dziad napisał: "Przepraszam, już spieprzam". Jest bardzo dużo
      przeprosin od młodych wyborców - za to, że są młodzi, ale mimo to
      poszli na wybory. Kopernik przeprasza za Układ Słoneczny. A
      internauta Andrzej napisał: "Przepraszam pana, panie prezydencie, za
      to, że ma pan brata. Przepraszam, że o panu i pańskim bracie mówią:
      bracia Kaczyńscy. Przepraszam, że nie głosowałem na braci w wyborach
      2005. Przepraszam, że nie głosowałem na pańskiego brata w wyborach
      2007". Jest nawet wierszyk od "zbaraniałego": "Oj panie prezydencie.
      Piszczy brat na zakręcie/A pan przepraszać się każe? /Śliczne to
      pana zadęcie./ Może więc na ołtarze? /Boć wszystko zdarzyć się może!
      Prezydencie... Niebożę".

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4641535.html

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka