issy25 05.02.08, 21:54 Szukam dobrego nefrologa dziecięcego. Macie jakieś namiary na sprawdzonego lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: reni Re: Nefrolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 11:38 pani dr.Cebula Kubat,państwowo przyjmuje w przychodni kolejowej .Idz i umów dziecko na wizytę ,czeka sie około 2 tyg.Polecam i dużo zdrówka dla pociechy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Nefrolog IP: *.flatpla.net 08.02.08, 14:29 dr. Szurkowska w przychodni na Sobieskiego 9 jest to jeden z najlepszych specjalistów (wg lekarzy na śląsku)trzeba mieć skierowanie, badanie moczu i dwa razy posiew i trzeba wcześniej się umówić na wizytę, czeka się ok.tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Nefrolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 19:05 A ja szukam nefrologa dla osób dorosłych - kogo polecacie?, słyszałam o lek. Kweclich?, czy coś wiecie?, czy jest dobra?, czy są inni w Częstochowie, a może mam jechac na śląsk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubuś Re: Nefrolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 19:30 a ja szukam laski na weekend nie musi byc nefrologiem kogo polecacie mamuśki? Odpowiedz Link Zgłoś