Dodaj do ulubionych

shell na al. Jana Pawla najgorsza stacja w miescie

• Gość: maria Re: shell na al. Jana Pawla najgorsza stacja w mi IP: 195.88.28.* 05.03.09, 20:15
      przeczytałam wszystkie powyższe i doszłam do jednego wniosku:pracownicy stacji
      powinni mieć świadomość, że są zobowiązani do miłej obsługi WSZYSTKICH GOSCI,
      bez względu czy są SC czy SKL, za to dostają pieniądze. A morze żalu, które tu
      wylewają ewidentnie świadczy o tym, że sami bardzo chcieliby być na miejscu
      osób, które tankują do niezłych fur. Takie są fakty, żle skrywacie swoją zazdrość.
      Uświadomcie sobie, że nikt Wasz na stacji siłą nie trzyma,jak Wam się praca nie
      podoba to wolna droga.
      • Gość: antymoralna Re: shell na al. Jana Pawla najgorsza stacja w mi IP: *.multimo.gtsenergis.pl 05.03.09, 23:33
        te Pikna..? coś ty skończyła pedagogikę na AJD? nie mądruj się tak.. nie
        pracujesz na stacji to nie wiesz..
        • Gość: h Re: shell na al. Jana Pawla najgorsza stacja w mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 09:32
          Praca w uslugach jest ciezka, klienci sa zli i truja za
          przeproszeniem dupe. Jezeli ktos nie nadaje sie do uslug to moze isc
          na produkcje i klepac wozki czy szyc poduszki w trw. Na twoje
          miejsce znajdzie sie przynajmniej 10 osob!
          • Gość: sienna Re: shell na al. Jana Pawla najgorsza stacja w mi IP: *.prenet.pl 06.03.09, 22:44
            prawda jest taka....mily kilient mila obsluga. Jezeli gosc traktuje cie jak
            szmate bo na twoje miejsce jest jak to napisala pani wyzej 10 osob, i robi z
            siebie nie wiadomo kogo to niech sie nie spodziewa ze czlowiek za lada bedzie po
            doopie calowal. Ludzie, bądżmy mili dla siebie nawzajem. Bierzmy pod uwage to,
            ze kogos moze bolec brzuch, albo poprostu ktos pracuje wlasnie 12 godzine i
            naprawde ma juz dosc usmiechania sie. Pozdrawiam wszystkich milych klientow.
          • Gość: Dawny p Re: shell na al. Jana Pawla najgorsza stacja w mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.09, 11:42
            h ciekawe kto to jest
            wiedz o tym ze na twoje miejsce tez jest dziesieciu albo wiecej i co zrobisz jak
            juz nie bedziesz mial tej pracy i nie bedzie sie juz dalo tak opieprzać a
            pozatym kto cię przyjmie.
            Leserow nie przyjmuja mamy KRYZYS
            • Gość: h Re: shell na al. Jana Pawla najgorsza stacja w mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 16:08
              wiem i dlatego szanuje klientow bo dzieki nim zarabiam.
      • Gość: Dawmy p Re: shell na al. Jana Pawla najgorsza stacja w mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.09, 11:30
        Mario a moze raczej (moniko) widze ze nigdy nie bylas zatrudniona na takim
        stanowisku jak oni i niemialas tak duzej stycznosci z klientem stacji paliw.
        prosze nie pouczaj nas jak maja postepowac z klientem bo niewiesz jak to jest
        jak ktos przyjerzdza na stacje i prubuje pokazac swoja wyrzszosc nad innymi i tu
        niechodzi o klienta w super wozie tu niestety nie ma reguly bo burak pozostanie
        burakiem.
        A jeszcze jedno milej sa traktowani pracownicy przez biedniejszego niż przez
        nowobogackiego.
        • Gość: Gość Re: shell na al. Jana Pawla najgorsza stacja w mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.09, 12:51
          To dlaczego tyle tu chamskich obelg pod adresem ludzi posiadających instalację
          gazową w swoich samochodach?
          Chyba nie zaliczają sie do nowobogackich?
          • Gość: pocieszycielka Re: shell na al. Jana Pawla najgorsza stacja w mi IP: *.multimo.gtsenergis.pl 30.03.09, 21:23
            Nie martw się ...najbardziej i tak nie lubimy warszawiaków :)
    • Gość: herb Re: shell na al. Jana Pawla najgorsza stacja w mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 20:37
      Zal dupe sciska ze mozna miec czysciej i taniej niz jezdzac twoim
      golfem na gnojowke?
    • Gość: Gość Re: shell na al. Jana Pawla najgorsza stacja w mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.09, 22:54
      Na której stacji Shell pracujesz? Mógłbyś mi napisać, którą masz zmianę; wiesz
      mam instalację gazową, chciałbym z tobą porozmawiać.
    • Gość: Gość Re: shell na al. Jana Pawla najgorsza stacja w mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.09, 19:37
      No, kolego, daj namiar na swoją osobę. Chciałbym z tobą porozmawiać.
    • Gość: pracownik stacji Re: Gó... mnie obchodzi twój plebiscyt. IP: 89.174.23.* 09.03.09, 10:00
      Pracuje na stacji paliw w innej firmie i jak czytam te wypowiedzi to jest mi
      wstyd za pracowników Schella . Ludzie czemu tak obrazacie wszystkich kierowców ?
      Wiadomo zarobki na stacjach są żenująco niskie do tego praca w nocy , w świeta
      oraz wbrew pozorom duży stres .Jednak nie mozna wszystkich klientów ladowac do
      jednego worka , tych chamskich , agresywnych i niezrównoważonych jest tylko 1 %.
    • Gość: kp Re: SHELL ! IP: 213.158.194.* 13.03.09, 09:09
      ;)))
      • Gość: pasażerka Re: SHELL ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 17:45
        pracownicy shela, jestescie wyjatkowo dlaczego tak negatywne
        nastawienie do klientów?. Nie tlumaczcie się tym że odwzajemniacie
        nastrój klientów bo to śmieszne. Wszedzie trudny \klient sie zdarza,
        czy to stacja paliw, sklep, czy apteka ludzie sa ludzmi i humory
        maja ale zeby tak agresywnie do sprawy podchodzic. Druga sprawa to
        zarobki wasze- wiem że sa smiesznie niskie ale rpzyznajcie sie ilu z
        was dorabia sobie na fakturkach i tirach?? hmmmm?
        • mwilq Re: SHELL ! 28.03.09, 03:32
          Szanowni pracownicy Shella!To nie my,jeżdżący na lpg wymyśliliśmy przepis,że tankować musi pracownik stacji.Sam wolałbym sobie tankować lpg,ale NIE MOGĘ!!W wielu krajach Europy kierowca sam tankuje sobie gaz i jakoś nikt od tego nie umiera - u nas nie wolno.Jeśli wam to tak doskwiera,wpłyńcie na polityków,by zmienili prawo,a nie wylewajcie swojego jadu na kierowców!!
          A teksty :"nie nawidzę gaziarzy" są po prostu dzecinne.
          • Gość: Elita Re: SHELL ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 15:28
            Dupy się ruszyć nie chce, zeby do dystrybutora podejść.
            Lepiej sobie pogadać na zapleczu.
            • Gość: ona. Re: SHELL ! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 03.04.09, 22:20
              dupe to masz Ty.. bo ja to mam pośladeczki
              • Gość: s Re: SHELL ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 16:06
                daj wyprobowac
            • Gość: eh ty.. Re: SHELL ! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 03.04.09, 22:23
              a moze w WC był pracownik... wyobraź sobie nie sikać przez 12h ...
            • Gość: życzliwy Re: SHELL ! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 08.04.09, 22:28
              żeby Tobie się zawsze w pracy chciało ruszyć dupę.
        • Gość: a sio z buractwem Re: SHELL ! chamica z Ciebie pasażerko..!!! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 30.03.09, 21:28
          Naucz się najpierw pisać, a potem wypowiadaj się na forum.. Druga sprawa to po
          co się czepiasz zarobków.. sama zarabiasz pewnie 1200, liżąc komuś tyłek żeby
          Cie nie zwolnili teraz w dobie kryzysu.. Czy to ładnie tak pisać o zarobkach?
          skoro komuś odpowiada taka praca, za takie pieniądze--> nie masz prawa mówić że
          są "śmiesznie niskie" ... śmiesznie niskie to jest twoje IQ..
          • Gość: klient Do klientów IP: 195.88.28.* 01.04.09, 11:26
            Skoro tylko buraki itp. okreslenia mozna uslyszec od pracowników Shella ,
            proponuje nie tankujmy na tej stacji
            • Gość: zniesmaczona Re: Do klientów IP: *.multimo.gtsenergis.pl 03.04.09, 22:22
              to nie tankuj.. nikt Ci nie kaze.. jak widac sam jestes burakiem. i fochy jakies
              tu strzelasz niepotrzebne ...
        • Gość: hugo kołątaj Re: SHELL ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 20:01
          z tego co mnie wiadomo to w tej dobie informatyki to ciezko jest dorobic na
          fakturach i to jest pewne zrodlo... a jak ty sobie wyobrazasz jak oni maja
          dorobic na lewo na paliwie w dobie monitoringu. polecam wszystkim tym co tak
          marudza zamiencie sie z tymi ludzmi na kilka dni oni pojda do waszej pracy a wy
          przyjdzcie za nich wtedy wszystki niesmaczne sytuacje sie zmienia i niektorzy
          zobacza jak to jest pracowac na stacji. kiedys pracowalem i wiem jak to jest ale
          z duza iloscia szczescia i fartu udalo mi sie zmienic prace:)
    • Gość: podjazdowy Re: shell na al. Jana Pawla najgorsza stacja w mi IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.09, 17:07
      shell to jedna wielka banda, sam pracuje jako podjazdowy na shellu i powiem wam
      ze jest gorzej niz w aushwitz, mobbing na kazdym kroku, co chwile teksty o tym
      ze cie wywala, wyplata oczywiscie minimum, premia za wciskanie klientom rzekomo
      lepszego v-powera jest wirtualna, pozatym trzeba dokladac to tej roboty: za
      ucieczki z paliwem, kradzieze ze sklepu, plynów z podjazdu itp. Lepiej puszki
      zbierac niz pracowac na shellu.
      • Gość: podjazd men do pracowników shella IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.09, 17:34
        Pracujesz na shellu ? marnie zarabiasz ? masz w dupie v-powera, aktywna
        sprzedaz, zjebanych klientów? Twój kierownik to jebany złodziej i żyd i oszukuje
        cie na wypłacie ? Chcesz podzielic sie swoimi doświadczeniami? Napisz do mnie,
        moze razem coś wymyslimy. gg 12753382
      • Gość: angrusz1 brakuje fantów do wymiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 22:43
        na punkty .
        Czekam półtora miesiąca
      • Gość: ... Re: shell na al. Jana Pawla najgorsza stacja w mi IP: *.multimo.pl 03.08.09, 20:49
        bidulek..
    • Gość: ja Re: shell na al. Jana Pawla najgorsza stacja w mi IP: 83.16.102.* 10.05.09, 18:21
      naprawdę
    • Gość: ? Re: shell na al. Jana Pawla najgorsza stacja w mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 23:00
      ?
      • Gość: pociskacz v-powera do belówiorzy IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.09, 20:40
        bieres zwyklo 95 to śmierdzis ch...em a twoja staro sie wali i lize jajca za
        pokurzić z fajranciola
        • Gość: belówiorz Re: do belówiorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 22:13
          nie wstyd ci w tym wieku byc takim dzieckiem?
          • Gość: fifi Re: do belówiorzy IP: 195.205.202.* 16.06.09, 09:35
            zamierzałam podjąć prace na stacji paliw napiszcie szczerze ile tam
            można zarobić ?
    • Gość: Ja Re: shell na al. Jana Pawla najgorsza stacja w mi IP: *.rev.inds.pl 17.06.09, 22:41
      to jest artykuł z zeszłego roku ktoś się mści na kimś PARANOJA
      • Gość: Napiwki:D Re: shell na al. Jana Pawla najgorsza stacja w mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.09, 13:29
        A ja Wam powiem, że dostaję napiwki od klientów:D Coraz częściej od polskich,
        widać buractwo zostaje wyparte w nieustannym toku ewolucji i można liczyć, że są
        jeszcze na tym świecie ludzie, którzy cenią to, co się dla nich robi:)
        • Gość: ja Re: shell na al. Jana Pawla najgorsza stacja w mi IP: 195.205.202.* 08.07.09, 22:34
          wszyscy narzekają a podobno można zarobić nawet 1800
          • Gość: pracownik Re: shell na al. Jana Pawla najgorsza stacja w mi IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.09, 23:40
            1800 zl chyba cie popie...lo za ponad 200 godzin dostalem 1100 zl i to z
            laska. pie...ny shell. kaza ludzi robic za ch...a i pociskac im pie...nego v
            powera. i ciulaja na wyplacie kierownik nad kierownikiem a tylko szeregowi
            pracownicy zapie...ja na nich wszystkich i na caly ten pojebany koncern.
            zapie...my na obcokrajowcow gnojac siebie na wzajem a oni licza kase i sie
            smieja z glupich polaczków
          • Gość: wrrrr Re: shell na al. Jana Pawla najgorsza stacja w mi IP: *.multimo.pl 03.08.09, 20:52
            podobno... a pracowałeś sam? nie? to się nie wypowiadaj. zastępca kierownika
            tyle nie ma.. :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka