Dodaj do ulubionych

Egipt w lutym

12.09.08, 12:20
Witam, wybieram sie do Egiptu w lutym 2009. Czy ktoś może mi coś
polecić, doradzić? z góry bardzo dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: hmm Re: Egipt w lutym IP: 195.16.88.* 12.09.08, 17:31
      Ale co mamy ci ku... doradzic?
      • Gość: jok Re: Egipt w lutym IP: 195.16.88.* 12.09.08, 18:07
        Trochę więcej współczucia. Nie widzisz, że pit dramatycznie potrzebuje rady.
        Zdobyłbyś sie na jakiś ludzki odruch. Daj mu/jej jakąkolwiek radę. Przecież
        dobre rady zawsze w cenie.
        Do pit: moja rada taka: załóż ciepłe gacie, jesień idzie, a do lutego daleko.
    • Gość: Rob Re: Egipt w lutym IP: 89.108.208.* 12.09.08, 18:27
      Nie pij wody z basenu i nie jedz żółtego śniegu.
      • pit123 Re: Egipt w lutym 12.09.08, 20:06
        oj dzieci widzę, że się wygłupiłem. Cóz wy możecie jechać najwyżej
        do Kłobucka.
        • Gość: Inez Re: Egipt w lutym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 20:39
          Ja tez jadę zima do Egiptu, jaki hotel wybrałes?Ja jade do Sea Star Beaurivage w Hurgadzie 24 styczeń.
          • Gość: Gonzo Re: Egipt w lutym IP: 195.205.202.* 12.09.08, 22:16
            Gość portalu: Inez napisał(a):

> Ja tez jadę zima do Egiptu, jaki hotel wybrałes?Ja jade do Sea Star Beaurivage
            > w Hurgadzie 24 styczeń.

lubisz przygodny seks na wczasach? może też bym się wybrał w tym terminie
        • Gość: megg_i Re: Egipt w lutym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 08:33
          Centrum Hurghady to jeden wielki plac budowy ale na pewno znajdziesz też tego
          plusy...dlatego lepiej wybierać hotele znajdujące się bliżej pustyni. Nie wiem
          jakich rad potrzebujesz. Na pewno musisz wziąć okulary, olejki,czapkę chroniącą
          od słońca,dolary i nie zapomnij o jednodolarówkach bo bakszysze oni uwielbiają a
          w dodatku potrafią zdziałać cuda ;)I jeszcze jedno. Uważaj na ichniejszą
          wodę...lód w drinkach,ciasta kremowe, soki z saturatorów na mieście itp...też
          potrafią zdziałać cuda...;)Na brak zabawy nie powinieneś narzekać, oni
          uwielbiają się bawić...ech...już Ci zazdroszczę...pozdrawiam..:)
        • Gość: hmm Re: Egipt w lutym IP: 195.16.88.* 13.09.08, 12:11
          Masz racje durniu ,wygłupiłeś się . Nie potrafisz nawet sformułować pytania ,nie
          wspominając o tym ,ze kupiłeś jakieś first minute za 1100 pln i uważasz się za
          Boga .
          • pit123 Re: Egipt w lutym 13.09.08, 13:32
            widzę, że leczysz kompleksy na forum pozdrawiam
            • Gość: ja Re: Egipt w lutym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 16:55
              Ja Ci dam następującą radę: zaopatrz się w wódeczkę (jak najmocniejszą), i
              popijaj nią każdy posiłek na wczasach. Bo inaczej po 2 dniach będziesz rzygał i
              srał dalej niż widział. To właśnie dlatego w tamtejszych hotelach umywalki są
              tak blisko szaletów.
        • Gość: jok Re: Egipt w lutym IP: 195.16.88.* 13.09.08, 16:19
          Do Kłobucka...ech...chciałbym. Niestety tata nie chce mi przykręcić dodatkowych
          kółeczek do rowerka. Nie każdy może podróżować tam, gdzie chce. Jak wrócisz daj
          znacia. Już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę zdjęcia z Twojej wyprawy na
          naszej klasie.
    • Gość: zbi Re: Egipt w lutym IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 13.09.08, 12:00
      lepiej tam zadaj to pytanie forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=622
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka