Gość: sl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.08, 17:21 No i po co ten awans? W przyszłym sezonie Kolodziej jest w takim razie potrzebny za niego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maniek Pa,Pa IP: *.21.pl 15.09.08, 19:49 NIESTETY TRZEBA BĘDZIE ODEJŚĆ SEBA TAK JAK LUKAS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radson Sebastian Ułamek: Naładowany energią IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 15.09.08, 20:22 Sebastian w piątek my Kibice nie przyjmujemy żadnych tłumaczeń.Masz szansę potwierdzić swoją klsę.Mamy nadzieję, że Natalka zrobi kupkę, żonę nie będzie "bolała głowa",dziadkowi szczęka nie wypadnie, motory będą jechały do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
ziarenko1.1 Sebastian Ułamek: Naładowany energią 15.09.08, 20:22 i bardzo dobrze niech odejdzie ten sprzedawczyk zadziwiająco jezdzi słabo na torach drużyn w których kiedys wystepował .Kołodziej to jest to .wart każdych pieniedzy młody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CKM AZS RAKOW Wszystko powiedziane IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.08, 20:52 Kołodziej do Czewy.Seba na maksa.Hehe Radson popieram.Do zobaczyska po meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mam doscyć was Re: Wszystko powiedziane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 21:47 Mam nadzieję, że Seba zostanie. TO W KOŃCU CZĘSTOCHOWIANIN. Nie ma co się dziwić , że nasze miasto jest jakie jest skoro prawie same przygłupy tutaj mieszkają. ZERO LOKALNEGO PATRIOTYZMU. WSTYD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CKM AZS RAKOW Re: Wszystko powiedziane IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.08, 20:48 Przygłupi to ty jestes.Wolność słowa.Więc znikaj prostaczku.Nikt nie najezdza na Sebę.No sam kopie doły i się ośmiesza.Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Wszystko powiedziane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.08, 21:44 Ja się wstrzymuje od krytyki Ułamka, ale jak zawali półfinał to nie będzie litości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mam doscyć was Re: Wszystko powiedziane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 21:51 Ostatnie występy w lidze szwedzkiej: Wasz ukochny Kołodziej 2 pkt, Ułamek 12+2. Jeszcze jakieś komentarze????? Jeśli Seba zawali w piątek mecz to obiecuję, że odszczekam wszystko co wcześniej napisałem. Pozdro dla Wszystkich prawdziwych fanów częstochowskiego speedway'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Sebastian Ułamek: Prosta sprawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.08, 22:27 Prosta sprawa: Sebastiana wypożyczamy do Tarnowa w zamian za Kołodzieja. Oczywiście w przypadku jeśli sprawdzi się w meczu z Lesznem i Toruniem. Jak zawiedzie to do Krosna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K.56 Re: Sebastian Ułamek: Prosta sprawa IP: 217.98.39.* 16.09.08, 12:25 Ludzie ! opamiętajcie sie w tej nienawiści do jedynego we Włókniarzu zawodnika z Częstochowy . Odkąd wrócił do nas pięć lat temu po " Błędach młodości " zawsze walczy i nieraz ryzykował zdrowiem i życiem dla klubu z Czewy. Teraz też trzeba dać mu wsparcie a nie dołować . W piątek przy prezentacji przywitajmy Go oklaskami i zróbmy W S Z Y S T C Y zbiorową KOŁYSKĘ by pokazać że jesteśmy z NIM i doceniamy Go. Myślę że każdy myslący kibic Czewy mnie poprze. Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mistrz Re: Sebastian Ułamek: Prosta sprawa IP: 80.54.173.* 16.09.08, 20:02 Seba do Boju!! Denerwujace sa te niepochlebne opinie na temat Ułamka, ale nie warto na nie zwracac uwgagi bo takie dziecko ktore je wypisuje to nie ma bladego pojecia o żuzlu itd!! Wychowanek Włókniarza w GP, kiedys bedziemy marzyli o czyms takim, w ciagu najblizszych 20 lat takie cos nam sie nie przytrafi :) Pozdrowenia dla normalnych kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardecki Re: Sebastian Ułamek: Prosta sprawa IP: *.strefa.com 16.09.08, 22:05 Jeszcze zatęsknimy za wychowankami...Jak polityka klubu sie nie zmieni,to w najbliższych latach nie będzie swojaków w składzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Sebastian Ułamek: Naładowany energią IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.08, 18:33 ja proponuję zrobić referendum wśród kibiców kto ma zostać we Włókniarzu :Greg Hancock czy Ułamek (wiadomo ze tylko 2 z GP) Jestem jakoś dziwnie spokojny, że będziemy oglądac przez najbliższe lata Herbiego :)) Nic do Ułamka nie mam, kibicuje mu jak kazdemu zawodnikowi Włókniarza, no lae ludzie nie wypisujcie ze seba zawsze walczy bo brzmi to przekomicznie śmiesznie. Spektakularne szarże Ułamka mozna policzyc na palcach jednej ręki, poza tym jest to zawodnik o bardzo słabej psychice, przeanalizujcie sobie ,ze zawsze (lub prawie zawsze) w jakiej druzynie by nie jeździl zawala decydujące mecze. W zeszlym roku zawalil końcówki w 3 ligach- polskiej , szwedzkiej i angielskiej.... Odpowiedz Link Zgłoś