el_pablo1 23.10.08, 11:01 Mam problem z wanną żeliwną - chcę się jej pozbyć z mieszkania. Macie może namiary na obiazdowy skup złomu, który dysponuje własnym transportem i odbiera takie rzeczy z mieszkania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 23 Re: Wanna żeliwna IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.08, 12:09 A czy ci tak trudno ja na smietnik wystawic i gwarantuje, ze w ciagu 10 minut jej nie bedzie. Lepiej glupie tematy zakladac i liczyc na kawe na lawe i jeszcze pewno znaczna kase ! W zad sie je-bnijjjj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_pablo1 Re: Wanna żeliwna IP: 217.98.39.* 23.10.08, 12:22 Opinie i odpowiedzi (nie na temat) dodawane przez idiotów mnie nie interesują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ###123### Re: Wanna żeliwna IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.08, 12:32 A tematy zakladane przez idiotów nieudolnych cie interesują kretynie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_pablo1 Re: Wanna żeliwna IP: 217.98.39.* 23.10.08, 13:05 trolli nie karmię... P.S. W każdym razie dzięki za podbicie wątku :-) :-) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Wanna żeliwna IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.08, 13:29 A masz trolu regularne i codzienne wyproznienia ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wanna żeliwna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 13:07 ...ad.el-pablo, nie będę się tu odnosił do głupich wcześniejszych wypowiedzi "mało...ow". ...zadzwoń do zbieram ----ZŁOM JAK MASZ KSIĄŻKĘ TEL, na stronie UM masz firmę odbierze, złom/rózny/ i inne,itd,.. ...oczywiście mogę nadać dane,ale nie płaca mi za reklamę na forum.p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wanna żeliwna IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.08, 13:28 Po ch...jj fajtulapom, fajfusom takie wskazowki udzielac, cwok jest zawsze cwokiem, nalezy miec jaja a nie wydmuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_pablo1 Re: Wanna żeliwna IP: 217.98.39.* 23.10.08, 13:38 ... dzięki za info. Szukałem w książce telefonicznej - jest sporo firm skupujących złom - to fakt. Nie znalazłem niestety namiarów na firmę odbierającą złom bezpośrednio od klienta - szczerze mówiąc na telefonowanie do kilkanastu firm nie mam niestety czasu. Na kasie za tą wannę absolutnie mi nie zależy - chcę się po prostu pozbyć problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
man1969 Re: Wanna żeliwna 23.10.08, 13:58 Czlowieku juz wyzej ci napisano, wystaw na smietnik a 10 minut i jej nie bedzie, tak trudno ci to zrozumiec, byc moze masz jakies kompleksy i lubisz duzo szumu jak wokol ciebie sie robi a pozniej szczekasz jak pisza ci ostre slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wanna żeliwna IP: *.rev.masterkom.pl 23.10.08, 15:05 dajcie spokój,koledze chodzi o taką firmę która wyniesie wanne z jego łazienki i nie będzie musiał sam znosić pod śmietnik.Prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do man1969 Re: Wanna żeliwna IP: 217.98.39.* 24.10.08, 11:51 Po pierwsze: SAM na śmietnik jej nie wystawię (jest trochę ciężka - w końcu to ŻELIWO) a CHIŃSKICH ochotników brak. DLATEGO szukam FIRMY, która tą wannę ODBIERZE SAMA: czytaj: WŁASNYMI LUDŹMI+WŁASNYM TRANSPORTEM+ZA FREE bo ja nic za to nie chcę. Po drugie: kompleksy masz może ty kolego, skoro nie masz nic do powiedzenia a się wypowiadasz chyba tylko po to, żeby zaśmiecić formum swoją wypowiedzią, która nic NOWEGO i ODKRYWCZEGO do dyskusji nie wnosi. Po trzecie: szczeka to PIES (no i być może ty skoro takie odzywki wchodzą w twój slang) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1969 Re: Wanna żeliwna IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.08, 20:52 Gość portalu: do man1969 napisał(a): > Po pierwsze: SAM na śmietnik jej nie wystawię (jest trochę ciężka - > w końcu to ŻELIWO) a CHIŃSKICH ochotników brak. > DLATEGO szukam FIRMY, która tą wannę ODBIERZE SAMA: czytaj: WŁASNYMI > LUDŹMI+WŁASNYM TRANSPORTEM+ZA FREE bo ja nic za to nie chcę. > > Po drugie: kompleksy masz może ty kolego, skoro nie masz nic do > powiedzenia a się wypowiadasz chyba tylko po to, żeby zaśmiecić > formum swoją wypowiedzią, która nic NOWEGO i ODKRYWCZEGO do dyskusji > nie wnosi. > > Po trzecie: szczeka to PIES (no i być może ty skoro takie odzywki > wchodzą w twój slang) A ty burku sdam pie-rdol sie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wanna żeliwna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 16:09 za wanne na zlomie dostanie sie z 60-80 zl. Taka wanne trzeba wyniesc w 2 (bo to pewnie ze 100kg) i jeszcze zawiezc na zlom. Interes nie nalezy do najlepszych dlatego nikomu nie chce sie tachac tej wanny na dol. Jak zapewnisz transport na dol to pewnie sie ktos znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blekota Re: Wanna żeliwna IP: 217.98.39.* 24.10.08, 09:11 młotem rozpierdol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_pablo1 Re: Wanna żeliwna IP: 217.98.39.* 24.10.08, 10:12 To chyba najlepszy pomysł (dzięki blekota). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamania Re: Wanna żeliwna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.08, 11:00 jak jest w dobrym stanie to ja chetnie ja wezme mozna pod nia ognisko palic?wstawie sobie do sadu i bende sie kompal:)bardzo cierzka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_pablo1 Re: Wanna żeliwna IP: 217.98.39.* 24.10.08, 11:44 trdno powiedzieć ale pewnie ze 100 kg waży... (długość 140 cm, szerokość - standard 50/60 cm tak na oko). Jeśli to poważna propozycja (z tym paleniem ogniska w sadzie ;-) - nie ma problemu. Pod koniec przyszłego tygodnia wanna jest do zabrania (za free oczywiście). Chętnie pomogę ją znieść i zwieźć windą - do tego przydałyby się jeszcze ze 2-3 chłopa. Transport musisz sobie zapewnić sam(a). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamania Re: Wanna żeliwna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.08, 18:30 ok wpadne ja obejrzec jak sie bendzie nadawac to ja wezme:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wanna żeliwna IP: *.rev.masterkom.pl 24.10.08, 11:06 a ja niechcałbym być Twoim sąsiadem w momencie rozwalania wanny młotkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barum Re: Wanna żeliwna IP: 217.98.39.* 24.10.08, 14:18 a po co chcesz jej sie pozbywać??? taka wanna to wspaniały rekwizyt do gierek sexualnych. Możesz z panną się zabawiać na żółwia. Albo jak Cię baba wku... to buch ja pod wannę i masz spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Wanna żeliwna IP: 193.138.241.* 24.10.08, 21:02 Ja podobną wannę wystawiłem na korytarz i rano już jej nie było:). Sąsiad natomiast "załatwił" sprawę poprzez przeszukujących śmietniki. Podał takiemu jednemu swoje namiary, przyszła "ekipa" i wannę mu wynieśli wprost z łazienki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Wanna żeliwna IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 24.10.08, 21:25 Hehe, ja poszedłem pod warzywnik, jak się spytałem "smakoszy z pod sklepu" czy chcą wannę, usłyszałem odpowiedz : Pewnie, tylko ją pan znieś na dół, a my się reszta zajmiemy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkh Re: Wanna żeliwna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 10:02 Ile to jest do pisania na tak drobny problem.Ale po to jest forum Zeby ludziom udowodnić ich kulturę,wychowanie ,sposób myślenia , jakąś inicjatywę i złośliwość jaka panuje wśród ludzi.Nie umiesz poradzić nie pisz i nie zachowuj się jak bydło w oborze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ###123### Re: Wanna żeliwna IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.08, 10:44 Za to ty doradziles ze az jajca mnie od smiechu bole wiejski buraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jkh Re: Wanna żeliwna IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.10.08, 19:12 bydlo w oborze to w pokoju obok masz, a jesli cos sie nie podoba to w sapera sobie pograj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japa Re: Wanna żeliwna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 16:38 Bo w tym zniesieniu najwiekszy problem. Odpowiedz Link Zgłoś
budyn.czekoladowy Re: Wanna żeliwna 28.10.08, 20:57 Problemu ze zniesieniem praktycznie niema, aż taka bardzo ciężka nie jest, wystarczy dwóch mężczyzn. Gdybyś miał problem z wyniesieniem to za 50 zł zniosę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do cwoka Re: Wanna żeliwna IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.08, 10:47 Gość portalu: Krzychu napisał(a): > Ja podobną wannę wystawiłem na korytarz i rano już jej nie było:). Sąsiad natom > iast "załatwił" sprawę poprzez przeszukujących śmietniki. Podał takiemu jednemu > swoje namiary, przyszła "ekipa" i wannę mu wynieśli wprost z łazienki. Wlasnie, jak sie ma glowe na karku to w ten sposob sie sprawe zalatwia, ale jak sie ma wydmuszki to nic juz i nikt tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blekota Re: Wanna żeliwna IP: 217.98.39.* 27.10.08, 08:01 Hej!! No i jak sie rozwija sprawa z wanną?? Bardzo mnie zaintrygował tenże ciekawy wątek forumowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Rafala Re: Wanna żeliwna IP: 217.98.39.* 27.10.08, 11:47 ...po prostu przyjdź i zapytaj - siedzisz w końcu w pokoju obok ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blekot Re: Wanna żeliwna IP: 217.98.39.* 27.10.08, 13:29 musiałeś zepsuć zabawę nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
aha123 ..ja też oczekuję 28.10.08, 10:12 jakiegoś zakończenia tej mrożącej krew w żyłach opowieści ... Chyba nam się to należy? :-))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_pablo1 Re: ..ja też oczekuję IP: 217.98.39.* 28.10.08, 10:14 Wanna jak stała tak nadal stoi. Blekota przyjdzie pomóc ja: a) wynieść b) rozpie...ć młotem (jak sam sugerował). Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blekota Re: ..ja też oczekuję IP: 217.98.39.* 28.10.08, 15:59 no dobra. mogię przyjść. aha123 tez zaproś. Wannę obejrzeć chciała Odpowiedz Link Zgłoś
aha123 ....noooo...- ja na to jak na lato! 28.10.08, 18:24 Niech każdy na oglądanie przytaszczy jakiś załącznik w płynie, wlejemy do wanny, wymieszamy i gwarantuję że po godzince problem wanny pryśnie niczym mydlana bańka... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamania Re: Wanna żeliwna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 10:33 a kiedy i gdzie mozna by bylo obejrzec to cudo? Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Wanna żeliwna 28.10.08, 22:19 "Należę do ludzi którzy bardzo przywiązują się do starych solidnych mebli. Za taki uważam Moją leciwą żeliwną Wannę używaną jeszcze przez babcię i dziadka." www.archipelag.pl/buduj-z-nami/wyposazenie-wnetrz/renowacja-wanny.html Tak z ciekawości zapytam: Czy ktoś wie jak wnoszono te żeliwne wanny na piętra? Po schodach? Czy też dźwigiem rusztowań przez framugi okien? www.youtube.com/watch?v=tyn-knQevsQ" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamania Re: Wanna żeliwna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 08:11 ja czekam na znak gdzie i kiedy moge ja zobaczyc najlepiej bylo by dzisaj bo mogl bym ja odebrac odrazu moj numer 698243974 prosze o kontak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_pablo1 Re: Wanna żeliwna IP: 217.98.39.* 29.10.08, 09:45 Sprawa wanny załatwiona. Dzięki szamania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamania Re: Wanna żeliwna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 09:50 ogromne dzieki i wielkie pozdro Odpowiedz Link Zgłoś