agam179 06.03.09, 09:16 może ma ktoś namiary na dobrego stolarza .potrzebuję zamówić stół do jadalni ,biurko ,garderobę i łóżko do sypialni .szukam kogoś sprawdzonego ,kto zrobi te meble solidnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dsmeble stolarz 27.04.14, 18:48 Jestem stolarzem od 1996 roku, wykonuje wszelkiego rodzaju meble z różnych materiałów w zależności od potrzeb klienta. Z MDF okleinowane naturalną okleiną Fornirowane, MDF lakierowany w połysku i macie, paleta kolorów 2800 NCS, MDF okleinowany sztuczną okleiną. Niedrogo i solidnie okucia (zawiasy) Blum dożywotnia gwarancja, posiadam duże grono zadowolonych klientów, którzy mnie polecają. Mogę pokazać prace wykonane lub podać numer telefonu do zaprzyjaźnionych klientów. Mój e-mail: dsmeble@dsmeble.pl 533-322-357 Sławomir Głowadzki 795-010-969 Małgorzata Stachura bezpłatne konsultacje wyposażenia wnętrz i projekty. Dzwonić w tygodniu po 17. Sobota 8-18 Pozdrawiam i zapraszam do współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
dsmeble Re: stolarz 27.04.14, 18:49 dsmeble napisał(a): > Jestem stolarzem od 1996 roku, wykonuje wszelkiego rodzaju meble z różnych mate > riałów w zależności od potrzeb klienta. Z MDF okleinowane naturalną okleiną Fo > rnirowane, MDF lakierowany w połysku i macie, paleta kolorów 2800 NCS, MDF okle > inowany sztuczną okleiną. Niedrogo i solidnie okucia (zawiasy) Blum dożywotnia > gwarancja, posiadam duże grono zadowolonych klientów, którzy mnie polecają. Mo > gę pokazać prace wykonane lub podać numer telefonu do zaprzyjaźnionych klientów > . Mój e-mail: dsmeble@dsmeble.pl > 533-322-357 Sławomir Głowadzki > 795-010-969 Małgorzata Stachura bezpłatne konsultacje wyposażenia wnętrz i proj > ekty. > Dzwonić w tygodniu po 17. Sobota 8-18 > Pozdrawiam i zapraszam do współpracy. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: stolarz 27.04.14, 19:03 Potrzebuję trumnę z wyściółką aksamitną z podnóżkiem na buty i bezzapachowym wnętrzem .Umiesz takie zrobić dobry stolarzu? Odpowiedz Link Zgłoś
schell Re: stolarz 27.04.14, 19:06 Ktoś kto jest lub uważa się za dobrego fachowca nie reklamuje swoich usług na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: stolarz 27.04.14, 19:25 I nie wpisuje się dwa razy .Nachalna reklama nędznego stolarza. Odpowiedz Link Zgłoś
osiedak777 Re: stolarz 29.04.15, 02:01 U mnie kuchnie robił młody facet dopiero co założył działalność i widać że zależy mu na poleceniach a przede wszystkim zna się na robocie. Kuchnia kosztowała stosunkowo niewiele a w cenie porobił mi wiele innych rzeczy za co inni nawet nie chcieli się brać albo mówili że się nie da -> eramebli.pl Odpowiedz Link Zgłoś