06.03.09, 09:16
może ma ktoś namiary na dobrego stolarza .potrzebuję zamówić stół do
jadalni ,biurko ,garderobę i łóżko do sypialni .szukam kogoś
sprawdzonego ,kto zrobi te meble solidnie
Obserwuj wątek
    • dsmeble stolarz 27.04.14, 18:48
      Jestem stolarzem od 1996 roku, wykonuje wszelkiego rodzaju meble z różnych materiałów w zależności od potrzeb klienta. Z MDF okleinowane naturalną okleiną Fornirowane, MDF lakierowany w połysku i macie, paleta kolorów 2800 NCS, MDF okleinowany sztuczną okleiną. Niedrogo i solidnie okucia (zawiasy) Blum dożywotnia gwarancja, posiadam duże grono zadowolonych klientów, którzy mnie polecają. Mogę pokazać prace wykonane lub podać numer telefonu do zaprzyjaźnionych klientów. Mój e-mail: dsmeble@dsmeble.pl
      533-322-357 Sławomir Głowadzki
      795-010-969 Małgorzata Stachura bezpłatne konsultacje wyposażenia wnętrz i projekty.
      Dzwonić w tygodniu po 17. Sobota 8-18
      Pozdrawiam i zapraszam do współpracy.

• dsmeble Re: stolarz 27.04.14, 18:49
        dsmeble napisał(a):

> Jestem stolarzem od 1996 roku, wykonuje wszelkiego rodzaju meble z różnych mate
        > riałów w zależności od potrzeb klienta. Z MDF okleinowane naturalną okleiną Fo
        > rnirowane, MDF lakierowany w połysku i macie, paleta kolorów 2800 NCS, MDF okle
        > inowany sztuczną okleiną. Niedrogo i solidnie okucia (zawiasy) Blum dożywotnia
        > gwarancja, posiadam duże grono zadowolonych klientów, którzy mnie polecają. Mo
        > gę pokazać prace wykonane lub podać numer telefonu do zaprzyjaźnionych klientów
        > . Mój e-mail: dsmeble@dsmeble.pl
        > 533-322-357 Sławomir Głowadzki
        > 795-010-969 Małgorzata Stachura bezpłatne konsultacje wyposażenia wnętrz i proj
        > ekty.
        > Dzwonić w tygodniu po 17. Sobota 8-18
        > Pozdrawiam i zapraszam do współpracy.
        >
        >
        >
        • taniarada Re: stolarz 27.04.14, 19:03
          Potrzebuję trumnę z wyściółką aksamitną z podnóżkiem na buty i bezzapachowym wnętrzem .Umiesz takie zrobić dobry stolarzu?
          • schell Re: stolarz 27.04.14, 19:06
            Ktoś kto jest lub uważa się za dobrego fachowca nie reklamuje swoich usług na forum.
            • taniarada Re: stolarz 27.04.14, 19:25
              I nie wpisuje się dwa razy .Nachalna reklama nędznego stolarza.
    • osiedak777 Re: stolarz 29.04.15, 02:01
      U mnie kuchnie robił młody facet dopiero co założył działalność i widać że zależy mu na poleceniach a przede wszystkim zna się na robocie. Kuchnia kosztowała stosunkowo niewiele a w cenie porobił mi wiele innych rzeczy za co inni nawet nie chcieli się brać albo mówili że się nie da -> eramebli.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka