Dodaj do ulubionych

Nowa fabryka koło Częstochowy

13.03.09, 14:12
To prawda, ze pod Częstochową jakiś koncern chce otworzyc fabryke
prezerwatyw? Słyszałam dzis w MPK.
Wie ktos kiedy to powstanie? Ciekawe ile osob zatrudnią...
Obserwuj wątek
    • Gość: hill Re: Nowa fabryka koło Częstochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 14:27
      podobno na tyłach Jasnej Góry.....heh
      • Gość: jojo Re: Nowa fabryka koło Częstochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 14:29
        Coś powstaje naprzeciw Auchan...
        • Gość: . Re: Nowa fabryka koło Częstochowy IP: 77.87.124.* 13.03.09, 14:44
          Gość portalu: jojo napisał(a):

> Coś powstaje naprzeciw Auchan...
          to coś to apartamenty
    • Gość: . Re: Nowa fabryka koło Częstochowy IP: 77.87.124.* 13.03.09, 14:48
      elzia1980 napisał:

> To prawda, ze pod Częstochową jakiś koncern chce otworzyc fabryke
      > prezerwatyw? Słyszałam dzis w MPK.
      > Wie ktos kiedy to powstanie? Ciekawe ile osob zatrudnią...
      a swoją drogą ciekawe skąd w MPK wiedzą o takich inwestycjach...:))
      • Gość: Justynka Re: Nowa fabryka koło Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 14:59
        lubię prezerwatywy o smaku
        ananasowym lubmorelowym
        • Gość: bartek Re: Nowa fabryka koło Częstochowy IP: *.chello.pl 13.03.09, 15:28
          Fajnie by bylo tylko pewnie nazwa musi byc zwiazana scisle z
          czestochowa i jej tradycjami - moze "prezerwatywy jasnogorskie"?!
          • Gość: LAMSEN Re: Nowa fabryka koło Częstochowy IP: 193.138.241.* 13.03.09, 15:39
            "święte yebanie"
            • Gość: jojo Re: Nowa fabryka koło Częstochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 16:03
              a ja słyszałem o centrum logistycznym naprzeciw Auchan...
              • Gość: cx bv Re: Nowa fabryka koło Częstochowy IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 13.03.09, 16:17
                a ja slyszalem ze wszyscy fachowcy z czestochowy wyjezdzaja w zwiazku z czym
                nikt tutaj nie chce inwestowac... ludzie ktorych sciagnelo trw do swoich centrow
                nie maja tutaj co robic i wyjezdzaja przy okazji propagujac w swoich
                srodowiskach akademickich w calej polsce ze to miasto to prowincja a na dodatek
                nie ma wiekszych perspektyw, co w konsekwencji prowadzi do izolowania miasta
                jako punktu z ktorym mozna wiazac przyszlosc...na domiar tego firmy
                czestochowskie stracily w oczach pracownikow z calej polski po tym jak postapily
                w obliczu kryzysu...ludzie zaczeli to opisywac na wilu forach inzynieryjnych i
                finansowych co spowodowalo negatywne nastawienie do calego miasta...ktos moze
                powiedziec ze mamy wystarczajaco duzo ludzi w czewie ale nieststy w przypadku
                nowych innowacyjnych inwestycji potrzebni sa specjalisci ktorych nierzadko nam
                brakuje...i tak o to kolo sie zamyka...jezeli nie zmienimy naszego wizerunku w
                polsce to jestesmy skazani na wielki prowincjonalizm, niestety...
                • czaterxx Re: Nowa fabryka koło Częstochowy 13.03.09, 20:54
                  A kiedy inżynierowie mieli pozytywne nastawienie do Częstochowy ? Pozdrawiam z
                  Warszawy
                  • Gość: Oi Re: Nowa fabryka koło Częstochowy IP: 77.87.124.* 14.03.09, 11:12
                    Zawsze mieli!Oczywiście ci panowie inżynierowie w kieckach.
                • Gość: xx Re: Nowa fabryka koło Częstochowy IP: *.icis.pcz.pl 14.03.09, 12:32
                  Akurat pzryjezdni bardzo czesto maja lepsze zdanie o Czestochowie i sa wiekszymi
                  jej patriotami niz sami Czestochowianie.

Z roznych powodow pewnie to wynika, ale takie sa moje osobiste doswiadzcenia i
                  jak ktos z Czestochowian zaczyna rozpuszczac rozne legendy tego typu o tym jak
                  przyjezdni odnosza sie do Czestochowy, to najczesciej sa to wlasnie takie
                  legendy wymyslane przez Czestochowian.

• Gość: Akagi Re: Nowa fabryka koło Częstochowy IP: *.chello.pl 14.03.09, 18:06
                    Gdybyscie szukali broni do inscenizacji i mieli troche wolnej gotówki oraz chęć
                    zwiedzania.Polecam sklep z militariami w Kijowskim Technopolis.Orginalny
                    radomski Mauser -1500 hrywien,Vis-900 hrywien.Chełmy-rózne rodzaje w tym polskie
                    od 300 hrywien.
                    Ciekawostka,ckm na taczance - 4000 hrywien.
                    Broń orginalna ,z rozwierconymi komorami
                    • Gość: Akagi Re: Nowa fabryka koło Częstochowy IP: *.chello.pl 14.03.09, 18:07
                      Sorrki,pomyliłem watek :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka