mloda128 24.08.09, 13:44 Czy ktos zna dobrego alergologa w czestochowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inka Re: Alergolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 15:40 Na przeciwko Cinema city w kamienicy ( wejcie od podwórka) przyjmuje Urszula Łupińska- wykonuje komuterowe testy alergiczne i odczulanie Miałam robione - pomogło a koszt nie wielki polecam Odpowiedz Link Zgłoś
margarita-2 do inka 11.09.09, 11:21 Witaj, a masz moze jakies namiary na te alergolog? Myslisz, ze dla dziecka 1,5 rocznego tez jest w stanie cos zaradzic? Jak dziala ten biorezonans, nie ma jakichs szkodliwych dzialan ubocznych? Boje sie, bo to male jeszcze dziecko, a jak do tej pory nikt nie moze nam pomoc. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaanka Re: do inka IP: 195.88.28.* 11.09.09, 11:44 nie wierz w te czary-mary komputerowe.Też tam byłam z córką.Najpierw się okazało ,że jest uczulona na prawie wszystko.Po kilku sesjach została "odczulona". Bzdura i tyle, ale jak masz wolną kasę to idż i sama się przekonaj.Ja odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Alergolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 16:07 Do Cz-wy przyjeżdża doc.Jarząb klasa lekarz. Polecam 034/3658 076 Odpowiedz Link Zgłoś
eufrazja Re: Alergolog 11.09.09, 21:53 Fakt dr Jarząb jest ok. Przyjmował w Zabrzu (nie wiem czy jeszcze tam przyjmuje). Ja polecam panią dr Cichoń. Leczę u niej swojego syna i jest bardzo dobrze. Przyjmuje na kasę chorych w przychodni na Wolności, koło przychodni kolejowej. "Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie..." Odpowiedz Link Zgłoś
republika_banalu Re: Alergolog doc. Jarząb 12.09.09, 00:51 Docent Jarząb przyjmuje w Klinice Św. Łukasza na Zaciszańskiej 25 w Częstochowie. Koszt pierwszej wizyty 180 z, następne 150 zł, koszt testów 150 zł. Termin przyjęć 14 październik. Odpowiedz Link Zgłoś