Dodaj do ulubionych

wypadek w Czeruchach

IP: *.chello.pl 13.09.09, 12:31
kolejna tragedia spowodowana przez pijanego kierowcę !!!!.
Obserwuj wątek
    • Gość: pw Re: wypadek w Czeruchach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 13:45
      a skąd wiesz że był pijany ?
      • Gość: kamil Re: wypadek w Czeruchach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.09, 19:41
        praktycznie co niedziela jeżdze na Mszę Swietą do Lekowa ktore jest niedaleko
        Czeruch jak każdy kto to czyta dobrze wie wtedy przejezdza ta droga wiele aut
        mimo że sa rogatki tyZEBA TAM UWAZAC JUZ MOWIE DLACZEGO , 2 RAZY PODCZAS JAZY NA
        MSZE SW DO LEKOWA WJECHAŁEM NA TEN PRZEJAZD SPOJRZAŁEM W LEWO I ZOBACZYŁEM
        POCIAG W ODLEGŁOSCI MOZE 300 M WYSTRASZYŁEM SIE STRASZNIE WIEC RADZE WSZYSTKIM
        KTORZY TAmtedy JEZDZA uważac bo moze winien jest i pijany człowiek jezeli
        rzeczywiscie tak jest ja o tym wypadku dowiedziałemn sie na mszy sw, a osobom
        ktorzy tam mieszkaja radziłbym zgłosic działanie tychzapoznionych rogatek na pkp
        w ciechanowie bo tragedia moze sie powtorzyc , przejazd w wtym miejscu jest
        okropny tyrzeba jechac pod gorke i na dodatek jeszcze widocznosc zasłąniaja
        krzaki, prosiłbym raczej zeby jakas osoba poprosiłą moze najlepiej sołtysa o to
        zeby swoja wizyta zaszczycił pkp w ciechanowie
        • Gość: miejscowy Re: wypadek w Czeruchach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 20:41
          tylko że to nie był ten przejazd.
          • Gość: ss Re: wypadek w Czeruchach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 23:08
            to nie pierwsza ofiara smiertelna w tym miejscu
            miasta.gazeta.pl/plock/1,35681,7033122,Tragiczny_wypadek_na_przejezdzie_pod_Ciechanowem.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka