Dodaj do ulubionych

Masz psa, ciagnie na smyczy etc.

IP: *.chello.pl 26.09.09, 21:55
jak to mawial prezydent walesa - wezmy sprawy w swoje rece. jest nas mala
grupka ludzi w wiekszosci z owaczarkami niemieckimi. mamy rozne problemy
wychowawcze z naszymi psami. Jednak zamiast komus placic dzielimy sie sami
naszymi doswiadczeniami i wiedza o psach a do tego milo spedzamy czas w
plenerze. Jezeli ma ktos ochote dowiedziec sie wiecej o swoim wlasnym psie
niz to ze musi on zrobic siusiu i zjesc zapraszamy.
Obserwuj wątek
    • Gość: eagle Re: Masz psa, ciagnie na smyczy etc. IP: *.chello.pl 26.09.09, 21:58
      Paru z nas możesz zobaczyć na zdjęciach i ilach na stronie
      borys7.blogspot.com
      • Gość: psiara Re: Masz psa, ciagnie na smyczy etc. IP: *.centertel.pl 28.09.09, 14:54
        http://borys7.blogspot.com
        Fajna strona. Nie wiedziałam że tyle można zrobić ze swoim psem.....
        No ale na niej są owczarki a to mądre psy.
        Ciekawe co można zrobić z moim kundelkiem ? Wielki jest ale i troche
        niemądry.
        • Gość: AnnA Re: Masz psa, ciagnie na smyczy etc. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.09, 15:17
          No pewnie niewiele więcej niż z moim jamnikiem rasy zaczepno -
          obronnej kiedy to jamnik zaczepia a pani broni.
          • Gość: psiara Re: Masz psa, ciagnie na smyczy etc. IP: *.centertel.pl 28.09.09, 15:28
            Mały pies, mały problem. Ty masz jajnika a ja wielkie bydle . Ale kocham go za
            to jaki jest, kundel ale ma serce. W sumie pomysł jest dobry bo po co płacić
            komuś za coś czego można samemu się nauczyć ?
          • Gość: eagle Re: Masz psa, ciagnie na smyczy etc. IP: *.chello.pl 28.09.09, 17:02
            Wbrew pozorom mozna duzo zrobic z kazdym psem. Wszystko zalezy od czasu i
            zaangazowania wlasciciela. O sportowych psach popularne jest stwierdzenie ze 30%
            sukcesu to pies a reszta to przewodnik.
    • bruum Re: Masz psa, ciagnie na smyczy etc. 28.09.09, 21:21
      Proszę o kontynuowanie dyskusji tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/f,128,Zwierzeta.html
      • Gość: Kosmaty Re: Masz psa, ciagnie na smyczy etc. IP: *.chello.pl 28.09.09, 21:45
        ty moder chyba widzisz ze ludzie rozmawiaja o sprawach lokalnych a nie o
        "zwierzetach"ogolnie.
        Inaczej polowa watkow by musiala z tad zniknac. Nie wiem w czym ci to
        przeszkadza ? Moze zamiast sie czepiac normalnej dyskusji zabierzesz sie za
        tepienie braku kultury na forum i pisaniu o dupie maryni.
        to ze jestes moderem nie oznacza ze to twoj prywatny zakatek.
        • bruum Re: Masz psa, ciagnie na smyczy etc. 28.09.09, 22:17
          Tak, ten temat jest bardzo lokalny. Przeczytaj proszę wszystko jeszcze raz, ze
          zrozumieniem i wtedy może do Ciebie dotrze, że to jest dyskusja o psach ogólnie
          i nie ma niestety nic wspólnego z Ciechanowem. Wspomniałeś tez coś o braku
          kultury w innych watkach ... Przeczytaj swoją wypowiedź!!!
          • Gość: Kosmaty Re: Masz psa, ciagnie na smyczy etc. IP: *.chello.pl 29.09.09, 07:34
            temat dotyczy lokalnych spotkan milosnikow psow. nie z warszawy czy koluszek ale
            ciechanowa. jest tak samo ciechanowski jak i inne.
    • Gość: :) Re: Masz psa, ciagnie na smyczy etc. IP: 213.199.253.* 29.09.09, 10:47
      Ok. Świetna stronka, można naprawdę wiele się dowiedzieć o "własnym" psie. A tak wogóle to bywam praktycznie codziennie w boisku za kościołem św. Piotra i nigdy nie widziałam aby tam odbywały się jakieś spotkania-szkolenia psów ( no i właścicieli). Można więcej się dowiedzieć kiedy i gdzie są takie spotkania z naszymi pociechami?
      • Gość: eagle Re: Masz psa, ciagnie na smyczy etc. IP: *.chello.pl 29.09.09, 17:24
        ja bede dzisiaj ze swoim pieskiem sam wlasnie za piotrem. jezeli nie
        bedzie grajacych w pilke.
        • Gość: właścicielka Re: Masz psa, ciagnie na smyczy etc. IP: 213.199.253.* 30.09.09, 08:40
          hmm byliście wczoraj za piotrem a może będziecie dzisiaj tak po 18.00 może bym się troche dowiedziała jak postępować ze soim szczeniakiem aby nauczyć go chodzenia na smyczy gdyż strasznie ciągnie a nie wiem jak mam podejść i nauczyć jej chodzenia ładnie na smyczy.
          • Gość: eagle Re: Masz psa, ciagnie na smyczy etc. IP: *.centertel.pl 30.09.09, 08:59
            Nie ma problemu, tylko proszę przyjść pierwszy raz bez psa. Pokaże
            co robimy jak się będzie podobało spotkamy się już z pieskiem ale
            bez naszych.
            A jaka to rasa ?
            • Gość: włascicielka Re: Masz psa, ciagnie na smyczy etc. IP: 213.199.253.* 30.09.09, 09:14
              kundelek wzięty ze schroniska, miała być nie duża a weterynarz stwierdził, że to mieszanka owczarka niemieckiego więc może być spory. A mam małe dzieci więc nie chciałabym aby kiedyś je "przeciągneła" po ziemi. Ok będę bez psa jak to konieczne.
              • Gość: eagle Re: Masz psa, ciagnie na smyczy etc. IP: *.centertel.pl 30.09.09, 10:10
                Ja dzisiaj mam "swoje do odrobienia z psem" więc nie bede mial
                zbytnio czasu, a trenig rzecz swieta :-) Jezeli chwycisz bakcyla
                spotkamy sie drugi raz, a ja bede bez swojego psa i popracujemy z
                Twoim na spokojnie.
                Poza tym bedziesz musiala zaopatrzyc sie w pare rzeczy jak pilka,
                linka, jakies smakolyki. Ale to juz na spokojnie sobie wszystko
                powiemy.
              • Gość: eagle Re: Masz psa, ciagnie na smyczy etc. IP: *.centertel.pl 30.09.09, 10:12
                na stronie
                borys7.blogspot.com
                masz e-m wiec pisz na pirv :-)
                • Gość: właścicielka Re: Masz psa, ciagnie na smyczy etc. IP: 213.199.253.* 30.09.09, 11:56
                  nie wiem czemu ale nie chce mi sie otworzyc ta stronka, jak coś to wszystkiego się dowiem gdy sie spotkamy, może sie dowiem więcej o swoim psiaku.
                  • Gość: eagle Re: Masz psa, ciagnie na smyczy etc. IP: *.centertel.pl 01.10.09, 09:26
                    Jak sie Wam wczoraj podobalo ?
                    • Gość: właścicielka Re: Masz psa, ciagnie na smyczy etc. IP: 213.199.253.* 01.10.09, 10:20
                      wczoraj bardzo dużo się dowiedzieliśmy i jeśli jest taka możliwość to chcielibyśmy się spotkać teraz jakoś z naszym pupilem aby zobaczyć jak prawidłowo mamy postępować aby czegoś się nauczyć i przy okazji psiaka. a Borys jest świetnie ułożonym psem byliśmy pod wielkim wrażeniem, że tak można samemu ułożyć psa.
                      • Gość: eagle Re: Masz psa, ciagnie na smyczy etc. IP: *.centertel.pl 01.10.09, 11:59
                        Ciesze się że Wam się podobało. Praca z psem to dla mnie
                        przyjemność. Z Waszą dziewczynką bedzie można sporo zrobić ponieważ
                        to dopiero szczeniak :-) Ja dzisiaj jeżeli nie będzie padalo będę o
                        18 tam gdzie wczoraj. Przyjdzicie z pieskiem, tylko głodnym i
                        przynieście jakieś samkołyki - tylko nie sucha karmę, picie dla
                        małej i popracujemy z lobuziara :-)
                        • Gość: właścicielka Re: Masz psa, ciagnie na smyczy etc. IP: 213.199.253.* 01.10.09, 17:59
                          dzis nie damy rady :( moze jutro by sie udalo?
                          • Gość: eagle Re: Masz psa, ciagnie na smyczy etc. IP: *.chello.pl 01.10.09, 18:11
                            oki dzisiaj ze wzgedu na pogode nas tez nie bedzie, jutro ok.
    • Gość: psowaty Spotkanie IP: *.centertel.pl 28.10.09, 10:38
      Dzisiaj spotykamy się pod zamkiem o 17:30
      Bedzięmy uczyli jednego Pana podawania psu rękawa :-)
      Rusza nasze forum

www.psy.fora24.pl
      www.borys7.blogspot.com
      • Gość: psowaty Re: Spotkanie IP: *.centertel.pl 28.10.09, 10:40
        adres forum
        www.psy.fora24.pl
        www.borys7.blogspot.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka