Dodaj do ulubionych

opony zimowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 18:27
Gdzie Waszym zdaniem najlepiej kupić zimowe opony w Ciechanowie? I
ile kosztuje wymiana opon?
Obserwuj wątek
    • Gość: michał Re: opony zimowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 21:18
      Gdzie jak gdzie... ważne jakie.... Jeśli chodzi o nowe to nie ma problemu...
      Jeśli kupujesz używane to zawsze sprawdź datę produkcji żebys starzyzny nie
      kupił. koszt wymiany?? od 30 do 50 zł za komplet.
      • Gość: dd Re: opony zimowe IP: 188.33.5.* 18.10.09, 21:34
        to mu doradził, używane opony. prezerwatywy też używane zakładasz?
        młody kierowco na oponeo.pl masz duży wybór. klebery są dobre
      • Gość: zzzzzzz Re: opony zimowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 23:35
        Z tą ceną to przywaliłeś, kto Ci za 30zł dobrze wymieni opony jeszcze może na
        alu felgach
    • Gość: a Re: opony zimowe IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.09, 22:48
      dayton dw 510 polecam :) Kup nowe i bądź ich pewny, a nie w
      używanych guzy i wyjdą :>
      • Gość: jo-la 21 Re: opony zimowe IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.10.09, 07:36
        Jedz do gościa na Kasprzaka za przejazdem tam ma dobre używane opony
        daje gwarancję i od razu wymienia za darmo.
    • Gość: kamel Re: opony zimowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.09, 09:57
      Tylko w sklepach internetowych. Taniej, duży wybór. Wejdż na "ceneo" to
      porównasz ceny. Ja kupiłem tak letnie i zimowe i jestem z nich zadowolony.
      • Gość: przemek 28 Re: opony zimowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 23:59
        Witam
        rada: nie kupuj żadnych starych, łysych opon z niemiec bo to szkoda
        pieniędzy. Niemiec nie głupek i dobrych opon nie odda. Kup sobie
        nowe klebery krislap hp2 lub fulda montero i będziesz bardzo
        zadowolony. Kup na allegro i wymienisz za 50zł.
        • Gość: gość Re: opony zimowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 08:32
          Ja również polecam zakup opon w sklepie internetowym (sam niedawno kupiłem i
          przy porównaniu cen w ciechanowskich sklepach wyszło prawie 70 zł taniej na
          jednej szt. więc na całym komplecie minus koszty przesyłki wyszło 230 zł taniej)
          co do wymiany i opon to cenniki są mniej więcej takie same 15 zł za zmianę i
          wyważenie na feldze stalowej oraz 20 zł na feldze aluminiowej. Do tego można
          zlecić konserwację i przechowanie opon za cenę 30-40 zł za 4 szt. Pozdr.
          • Gość: szukajacy Re: opony zimowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 09:20
            A ja szukałem i np. kleberki HP wyszły taniej o 120zł komplet, (u
            nas znalazłem po 200zł/szt. z zamontowaniem) co przy 36zł za
            przesyłkę przy przedpłacie i 60zł za wymianę, daje nie opłacalne
            zawracanie głowy.
            No chyba że podacie jakiś link do tańszych.
            • Gość: BORA Re: opony zimowe IP: *.tktelekom.pl 20.10.09, 10:13
              Kolego gdzie ty szukasz. Wejdz sobie na OPONEO.pl wybierz sobie
              oponki, a dostawe masz gratis. I tez placisz za pobraniem. Widzisz
              co kupujesz
              • Gość: Adam Re: opony zimowe IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.09, 10:38
                hahaha nie sluchaj ich !!!!!!!!!!
                Wejdz a opony.pl czy na oponeo i porownaj ceny z allegro, na allegro maja tansze
                opony nowe niz na tych portalach, wystarczy dobrze poszukac!!!

Wiem co pisze bo sam kupowalem, i znalazlem taniej o 50 zl na sztuce
                • Gość: mabor Re: opony zimowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 10:49
                  Zawracanie głowy z tym internetem niby mają ale jak się kliknie zakup to później
                  przychodzą meile że nie ma już na stanie zwlekają i nic z tego.Proponują inne
                  szkoda czasu wychodzi szyte na przebite.
                  • Gość: szukajacy Re: opony zimowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 11:50
                    No tak, tylko to zależy, gdzie u nas pytacie o cenę. W jednym
                    miejscu są po 240zł(te które mnie interesują), a w drugim po 200 z
                    montażem. W najtańszym sklepie internetowym 181zł. z przesyłką, a na
                    allegro 172, ale przesyłka po 15zł do opony. Najtańsza wymiana jaką
                    znalazłem 30zł na ul. Bielińskiej, czyli wersja najtańsza z ceneo
                    181x4=724zł, czyli 754 z montażem, jeśli montaż policzyć 60zł, to
                    mamy 16zł oszczędności, a w najlepszym przypadku 46zł.
                    Nie wiem czy sie opłaca?
                    • Gość: gość Re: opony zimowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 12:02
                      Nie tyle gdzie szukacie tylko jakich opon szukacie. Ja osobiscie szukałem
                      Dunlop-ów 3d Sport w rozmiarze 16` 205/60 i w internecie wyszły prawie 70 zł za
                      sztukę taniej (381 w sklepie intern. - 450 najtaniej w Ciechanowie - 560 -
                      najdrożej w Ciechanowie. Koszty przesyłki to 28 zł. Czas dostawy 2 dni. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka