Dodaj do ulubionych

Kamerzysta+ Fotograf na wesele

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 09:53
Poszukuję dobrego kamerzysty na wesele (najlepiej jakby odrazu robił
zdjęcia), wiem że ten temat już był wielokrotnie. Nie jestem
zainteresowana Wiraszką i Piekutem:)Oczekuje opinni osób, które
korzystały z takich usług. Podawajcie odrazu namiary i ceny
Obserwuj wątek
    • Gość: Zyczliwy Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: 212.160.172.* 19.10.09, 10:02
      Dziewczyno, najlepiej sama poszukaj namiarów, zapoznaj sie z
      materiałami i cenami oraz wybierz to co Ci sie podoba.
      Przeciez nie ma ich az tak duzo.
      Kazdy ma inny gust i podoba mu sie cos innego.
      Najlatwiej zasmiecac forum i zakladac caly czas takie same watki, a
      pozniej zaczyna sie marudzenie ze u tego to mi sie nie podoba - u
      innego tamto.
      Wiecej inicjatywy od siebie.
    • Gość: he Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: *.chello.pl 19.10.09, 10:28
      Powiem Ci , jak to jest.

Większość kamerzystów czuje biznes w dodatkowym robieniu zdjęć i dlatego
      niektórzy robią je sami w przerwach nagrywania, a niektórzy biorą kumpla lub
      kogoś z rodziny i te osoby robią czasem zdjęcia gorsze niż amatorzy.

To samo z fotografami. Jeśli są dobrzy w zdjęciach to raczej tylko to robią bo
      mają dużo zleceń. Jeśli są kiepscy to i filmować będą lub ich ludzie.

Tak czy siak:
      600-1200 zł to dużo jak na amatora video

Zazwyczaj kamerzyści oferują pakiety, ale nawet w pakiecie to sporo.
      • Gość: Kaja Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: *.chello.pl 19.10.09, 12:10
        Polecam Pana Anuszewskiego z Gołotczyzny.
        Nagrywa wesele i oprócz tego druga osoba robi zdjecia.
        Efekt znakomity jestem bardzo zadowolona.
        Za caly pakiet tnz.nagranie 4godz,zdjecia w plenerze,kościele i na
        weselu,podziekowania dla gosci oraz ramki ze zdjeciami dla rodziców zaplacilismy
        1700zl.Myśle ze to rozsądna cena.
        Jego numer tel.607-46-77-82.
        • Gość: Misia Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 13:06
          A ja polecam Darka Pawłowskiego, on filmuje, a jego żona robi
          zdjęcia. Przemiła para, chętni do pomocy i negocjacji. Wybierasz
          sama czas i miejsce na fotki w plenerze, płytę zgrają tak jak
          chcesz, możesz marudzić i wymagać. Ja jestem zadowolona z ich usług.
          Fakt cena nie nie należy do najniższych, ale nagranie i fotki są
          super. Zadzwoń to się dogadasz.
          Nie mówię, że są najlepsi-innych poprostu nie znam i nie miałam do
          czynienia z innymi ekipami. Tą parę też mi polecono i nie żałuję!
          Tel.660-403-683
          • marta1-2 Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele 19.10.09, 13:16
            Polecam Sławka Lewandowskiego
            Aby go zarezerwować w sezonie to czasami trzeba nawet 2 lata na
            przód.
            Tel: 603-540-682
            • Gość: do marta 1-2 Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.09, 15:02
              czy mogłabyś powiedziec jak to jest ze zdjęciemi u p.
              Lewandowskiego? Słyszałam że on i kręci i pstryka sam i zastanawiam
              się czy nie czuć przez to takiego... niedosytu? Widziałam kręcone
              przez niego video i podobało mi się, ale foto niestety nie miałam
              okazji. Mówi się czasem,, że jak ktoś jest od wszystkiego to jest od
              niczego, czy nie ma to przełożenia w jego pracy? Mniemam że miałaś
              przyjemność z nim wsółpracować, dlatego pytam :) z góry dzieki za
              pomoc
              • Gość: Kiki Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: 212.160.172.* 19.10.09, 15:54
                daj sobie spokoj, widzialem material osoby ktora jednoczesnie robila
                zdjecia i filmowala - porazka.
                Jak robil zdjecia na przysiedze to mlodzi w kamerze wypadli z kadru
                i odwrotnie...
                • Gość: Ktos Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: 213.199.253.* 19.10.09, 16:12
                  Polecam WWW.BIDASTUDIO.PL
                  • Gość: Gosia Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: *.chello.pl 19.10.09, 23:39
                    Tylko nie Lewandowski,nagrywal wesele mojej kuzynce-nie miala na plycie nawet
                    polowy ktora sobie zazyczyla,mowie o podkladzie muzycznym,wstepu oraz
                    zakonczeniu jakie chciala a a jak po obejrzeniu zadzwonila z reklamacja pan
                    bezczelnie stwierdzil ze nie ma czasu z nia rozmawiac.Zdjecia rowniez nie
                    wszystkie otrzymala i w dodatku bez przeróbek.Odradzam uslugi tego czlowieka.
                    • Gość: Paweł Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 11:05
                      a ja nie polecam pana sławka lewandowskiego kicha i tyle :( i nie ma co sie
                      rozpisywać bo szkoda słów :(
          • Gość: WYMAGAJĄCY Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 15:36
            Zgadzam się z powyższym postem,P. Darek Pawłowski robi dobrą robotę, sam montuję
            video, pachnie profesjonalizmem!!!
          • Gość: do misia Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: 213.199.253.* 02.01.10, 09:03
            Super pani ze SS sama sobie wystawia opinie zenada fakt zdjecia wsiowe
        • Gość: hee Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: *.chello.pl 20.10.09, 08:07
          Anuszewski ma tylu podwykonawców, że prawdopodobnie nie uda Ci się trafić ani na
          juniora ani seniora. Ostatnio słyszałam, że jeden z jego podwykonawców pod
          szyldem Anuszewski nakręcił świadka podczas przyjazdu młodego pod dom młodej.
          Najgorsze, że szef do ostatniej chwili utrzymuje, że to on będzie kręcił.

Lewandowski = operator? hee
          Większość kamerzystów nie potrafi montować materiału i zlecają koledze, który
          potrafi.
          Jakie są tego efekty? Jeśli dobry montażysta to może coś z tego wyciągnie, jeśli
          nie to nie. Lewandowski ma chęci ale nie zdolności.

Jak ktoś może filmować wesele bez podstaw operatorstwa, reżyserii? Ano może
          jeśli ma talent. Zapytaj każdego z tych kamerzystów-filmowców czy mają talent...
          przynajmniej na operatora. Nie wierzę, że wszyscy kamerzyści z Ciechanowa, tak
          jak to piszą, "profesjonalnie" nakręcą wesele i jeszcze zmontują "profesjonalnie".

Moje podejście do usług weselnych jest sceptyczne stąd moje oceny.
          Wiem tyle, że jeśli miałabym robić wesele w Cnowie to skorzystała bym z usług
          FOTOKALINY, tu profesjonalizm się przejawia, chociaż, myślę, że trzeba
          odpowiednio-niefinansowo zmobilizować tego pana. Ma już tyle zleceń, że robi
          wszystko z pośpiechem, a na podwykonawców nie liczę...

Jeśli chodzi o zespół: ------------
          • Gość: hehehe Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.09, 09:46
            Podstawy operatorstwa i reżyserii u kamerzysty ślubnego ? hehehe
            dobre
            DJ z wodzirejem ? hehee też dobre
            Ciężko to wytłumaczyć, wynika to chyba z róznorodności gości
            weselnych (starsi, młodsi, ... różni), ale jakoś tak jest, że nawet
            słaby zespół ruszy ludzi bardziej niż dobry DJ. Zresztą jeśli już
            ktoś płaci za dwoje DJów to czemu juz nie za np troje muzykantów??
            DJ wg mnie tylko jednoosobowy i na mniejsze przyjęcia.
            Ceny wołają i krzyczą o pomstę? hehehee
            Wszystko na tym świecie warte jest tyle ile skłonny bedzie klient
            zapłacić. A że ilość sobót w roku i sezonie weselnym ograniczona,
            ilość sal weselnych ograniczona a ilość młodych par wydaje się być
            nieograniczona......
            Twoje usługi też będą więcej warte jak więcej chętnych się na nie
            znajdzie, bez obaw ;) Powodzenia!
            • Gość: he Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: *.chello.pl 20.10.09, 11:20
              To są moje typy. Jakie są Twoje? Twoja wizja? Nie musisz odpowiadać grajku
              • Gość: marta Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 11:59
                ciekawe jakby to wyglądało jakbym sąsiadów i kolegów pobrało na
                kelnerów, napewno by wiedzieli co i kiedy mają robić.
                co do dj na weselu mi osobiscie się jakoś to niewidzi (to nie
                dyskoteka), co zespól to zespół
                • Gość: misiulka19867 Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 16:00
                  ja polecam pana Sławka Kulaszewskiego-w sierpniu filmował mój ślub i wesele oraz
                  robił zdjęcia.jakość super-opinia nie tylko moja jak również gości i innych
                  znajomych którzy zdecydowali się na usługi pana Sławka.

mogę polecić Ci również super zespół grający na żywo-RYTMIX.
                  jeśli jesteś zainteresowana podaj meila to wyślę Ci namiary.
                  pozdrawiam i życzę miłej bieganiny przedweselnej
                  • Gość: marta Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 22:23
                    mój mail: rybka704@wp.pl

nie dziękuje za tą bieganinę:)
                    • Gość: TATUN Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: 213.199.253.* 20.10.09, 23:12
                      ZNAM DOBREGO FOTOGRAFA ROBI TYLKO ZDJECIA
                      MOJ GG 242337
                  • Gość: Monika Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 19:02
                    Do misiulka19867. Mogłabyś podać numer tel. do pana Sławka Kulaszewskiego, będę
                    wdzięczna:),mój mail: monika591@vp.pl
                    • Gość: Grzegorz Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: 77.255.53.* 02.02.10, 22:18
                      Studio Nika - to nie widzieliście jeszcze tego, zupełnie inne spojrzenie na te
                      usługi. Polecam Cezarego Jurkiewicza tel. 502 288 717
                      www.studionika.pl
                  • Gość: Marek Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 11:10
                    tak jedna osoba od robienia zdjęć i filmowania no lepiej to nie można trafić
                    ludzie takiej głupoty to jeszcze nie słyszałem kto bierze na wesela takich ludzi
                    wstyd a zresztą widziałem kilka wesel nagrywanych przez tą osobę nic specjalnego
                    ale zdjęcia to poprostu tragedia zero znajomości aparatu równie dobrze można dać
                    Babci lustrzanke taki sam efekt :)
                • Gość: hee Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: *.chello.pl 21.10.09, 00:24
                  Ja nie mówię o ludziach z łapanki. Co tu do robienia?
                  Kucharka wydaje jedzenie i się roznosi, abiera się brudne naczynia, podaje kawę.
                  Nie no profesjonaliści to lepiej zrobią.

A DJ!!! Jeśli Tobie disc jockey kojarzy się z dyskoteką to dzięki:( Prędzej Ci
                  zespół dyskotekę dicho zrobi z tymi podkładami.

Ustalasz z djem jaki rodzaj muzyki preferujesz i tak jak zespol pusci Ci sto lat
                  z wokalem i gorzką wódkę i tort i cudownych rodziców itp.

Co to znaczy: zespół to zespół??? Proszę o uzasadnienie tej "teorii".

Co znaczy zespół?
                  • Gość: Ja Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.09, 09:34
                    Roznoszenie jedzenia, zbieranie brudnych naczyń, podanie kawy -
                    banalnie proste - nie? Tylko jak obsługa słaba to trwa to
                    rozniesienie dania 45 minut a jak wprawiona to 10 min. Po drugie
                    osoby te muszą wiedzieć na co się piszą. Weź sobie laskę co pierwszy
                    raz tak pracuje to o 23:30 powie że to pier... bo ją nóżki bolą!!
                    "Zespół" to ożywiona muzyka, wprawa wynikająca z doświadczenia,
                    dobra gadana, śmieszne oczepiny, porządny wygląd jakiejś sceny itp.
                    To ma być "bal" a nie "prywatka"!
                    • Gość: heee Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: *.chello.pl 21.10.09, 10:02
                      "Zespół" to i owszem ale ta cała fikcja nie. Dj i wodzirej doświadczony ma
                      lepsze gadane.

Ja przedstawiam swoje typy.

Skąd masz pewność, że w danej sali jest stała obsługa a nie ludzie z łapanki? i
                      że w 10 minut się obrobi? Tak samo masz pewność, że kamerzysta który proponuje
                      usługi nie wyślę podwykonawcy...
                      • Gość: marta Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 16:29
                        biorę salę bez obsługi, zaprzyjaźniona kucharka ma swoją obsługę,
                        zrobiła w mojej rodzinie nie jedno wesele i mam do niej zaufanie:)

Poza tym myślałam, że jest to wątek o kamerzystach i fotografach
                      • Gość: Ja Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: *.centertel.pl 22.10.09, 10:13
                        To czy ktoś ma gadane lapsza czy gorsza nie zależy od tego czy
                        występuje w roli muzykanta, DJa czy wodzireja tylko poprostu: ma
                        albo nie ma :)

Z salą i obsługą pewnie nie jest to takie łatwe, ale z kamerzystą
                        można w prosty sposób się zabezpieczyć - zapisać w umowie kto będzie
                        filmował wesele i jeśli przyjedzie ktoś inny to cena ustalona np. na
                        60% ceny wyjściowej. Jak się nie zgodzi łądnie podziękować i
                        poszukać innego. Jak się zgodzi mamy pewność że ewentualnego kolegę
                        wyśle na inne wesele tego dnia a o nasze zadba należycie.
    • Gość: jurand to moja rada IP: 193.243.143.* 21.10.09, 08:49
      słuchaj kamerzysta na wesele i zdjęcia to Pan Rutkowski , tylko chciej Syna , dobry robi fajne bajery na płytce DVD ale nie wioskę fajne i ciekawe poproś o podsumawanie w stylu BENNY HILLA , ładna zdjęcia do ślubu robi Kamil Krakowski , Rutkowski jest przy kosciele na zachodzie , a Kamil przy starostwie .
      • Gość: misiu Re: to moja rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 16:54

podsumowanie w wersji benny hilla robi również Pan Kulaszewski.jeśli chodzi o
        syna Pana Rutkowskiego to jest godny polecenia natomiast tatuś-szkoda
        słów,beszczelny i arogancki
    • Gość: marta Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 21:57
      poproszę również o kontakty do samych kamerzystów
      na maila: rybka704@wp.pl
    • arturkos74 Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele 30.11.09, 20:50
      Witam,
      zapraszam na moja stronę www.arturkos.com oraz na bloga
      arturkos.wordpress.com/
      Zapraszam do kontaktu - mój nr. tel.: 607 60 30 21 lub mail poczta@arturkos.com

pzdr,
      Artur Kos
      Photojournalist Wedding

ps. nie ma dobrego operatora i fotografa w jednej osobie, bo czy mozna zrobic
      dobre ujecie momentu przysiegi kamerą i jednoczesnie uchwycic dobry kadr aparatem?
      • Gość: luke Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: 188.33.87.* 01.12.09, 17:02
        Powiem tyle ja korzystałem z usług Pana Anuszewskiego młodego sam kamerował i
        dziewczyna robiła zdjęcia i wszystko wyszło super ślub i wesele 4 godziny na
        DVD w Full HD i do tego około 2000 zdjęć wszystkich i 100 zdjęć w albumie z
        pleneru i ja polecam w 10000% pełen profesjonalizm a to namiar do niego anumar@wp.pl
        • Gość: All Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 17:45
          nie ma czegoś takiego jak kamerował no bez przesady człowieku ty masz maturę ??
    • iso22 Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele 21.12.09, 00:30
      Polecam bardzo dobrego kamerzystę z Pułtuska,świetna jakość
      nagrania, precyzyjna synchronizacja wizji z fonią, montaż w cenie
      tel.601 36 74 84
      • Gość: Justynka Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: *.opera-mini.net 22.12.09, 09:41
        U nas wideo foto mielismy z firmy Artikam. Wszystko zostało wykonane dokładnie tak jak sie umawialismy do tego w bardzo krótkim czasie, jakosc pierwsza klasa. Dla zainteresowanych : www.artikam.pl
    • Gość: przed ślubem Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: *.zep.com.pl 22.12.09, 14:47
      A dlaczego nie jesteś zainteresowana Wiraszką i Piekutem? Jestem
      przed tym wyborem i oni właśnie m.in. byli polecani przez różnych
      znajomych. Czy są jakieś przeciwskazania?
      • Gość: Marco Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: *.xdsl.centertel.pl 22.12.09, 18:05
        Też myslałem o tych dwóch Panach ale żadnemu z nich raczej nie zlecę nagrywania
        mojego ślubu. Dlaczego ???

Piekut montuje wesela dłużej niż filmy w hollywood (9 miesięcy to już wielka
        przesada) po za tym dokońca nie wiadomo kto tak naprawde bedzie nagrywal czy
        bedzie to Pan Jacek czy zupełnie ktoś inny z jego druzyny.

Co do Pana Wiraszki to niewiem jaką kamerą nagrywa filmy ale trafiła mi w ręce
        ostatnio płyta od Pana Wiraszki i niestety jakość dzwięku jest fatalna :(
        • Gość: maro Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.09, 13:22
          polecam zespol exclusiv ladnie graja i rozbawia najgorszych
          sztywniakow na weselu i maja dobrego kamerzyste darka
          • Gość: kapitan nemo Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: *.opera-mini.net 24.12.09, 22:38
            ''ładnie grają''? hahahaha. chyba marsza weselnego albo sto lat bo może to idzie na zywca! Rozumiem ze wíelu osobom to nie przeszkadza ale jak słysze jakie pieniadze ludzie sa w stanie zaplacic za takie trojkąty statystow to rece opadaja. Żenadena
            • Gość: ja Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: 213.199.253.* 26.12.09, 10:17
              DO KAPITANA NEMO I PLACA CHLOPKU
    • Gość: żonaty Polecamy usługi Pana Bajgera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 16:15
      Mieliśmy wesele latem tego roku, a filmował je (i robił fotki)
      właśnie Pan Bajger. Mimo tego, że można na Jego temat znaleźć
      niepochlebne opinie, czujemy się zobowiązani do wyrażenia własnej -
      zdecydowanie i zasłużenie pochlebnej.

Fakty:
      - bardzo sympatyczny człowiek, z dużym doświadczeniem, doradził w
      wielu sprawach, widać, że lubi to co robi
      - można się z nim "dogadać" odnośnie ceny, warunków (np. w ostatniej
      chwili musieliśmy zmienić plany, godzinę sesji itp - nie było żadnych
      problemów)
      - nie trzeba było organizować Mu transportu
      - film nakręcił fajny, nie przegapił jakiś ważnych momentów
      - montaż filmu też był ok
      - fotki zrobione fajne, choć niektóre mogły być bardziej rozjaśnione
      (dostaliśmy od Niego fotki na CD, więc mogliśmy też je wywołać po
      dodatkowej obróbce)
      - przez całe wesele nie tknął alkoholu, filmował praktycznie do końca
      (do 4 rano)

To tyle, jesteśmy zadowoleni z usługi, naprawdę nie można się zbytnio
      do niczego przyczepić. Polecamy usługi Pana Bajgera.

Jeśli ktoś potrzebuje namiaru - prośba o podanie maila to prześlę.
      • Gość: ewka Re: kamerzysta na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.10, 11:38
        Moje wesele nagrywał Piekut i żałuje.... A dokładnie ktoś z jego
        ekipy.... Na kasete czekaliśmy ponad pół roku..... i jak już była to
        rewelacji nie było... teraz bym wiedziała kogo brać znajomii
        polecają Bajgera i Zakrzewskiego z Artikama czy czegoś tam.... Są
        bardzo zadowoleni i widać że robią porządną robotę bo krecą ci co
        się znają i sami obrabiają....
        • Gość: gks Re: kamerzysta na wesele IP: 213.199.253.* 04.01.10, 18:24
          A ja zdecydowanie odradzam państwa Pawłowskich. Mili bo mili, to
          trzeba przyznać, ale p. Iza nie ma żadnego pojęcia o robieniu zdjęć.
          Moi znajomi mieli u nich ślub i byli rozczarowani, kiedy to w
          albumie ślubnym było mnóśtwo zdjęć, na których wyszli baardzo
          niekorzystnie. Nie było uzgadniane z nimi które zdjęcia nadają się
          do tak ważnego albumu. Do tego p. Iza nie powtarza ujęć, które to
          właśnie mogły by prowadzić do wyeliminowania "brzydkich min"
          nowożeńców. Co do filmu to brak zastrzeżeń, jedynie te zdjęcia, ale
          samego p. Darka wynając nie można niestety. DO tego kolosalna cena,
          nie pamiętam dokładnie, ale coś ponad 2tysiące.
          Pamiętaj, że uśmieszki, przesadzona słodycz i miła aparycja nie
          zrobią pięknej pamiątki tak ważnego wydarzenia jakim jest ślub. Twój
          ślub.
          Polecić Ci mogę natomiast studio OMEGA, mieści się przy ul.
          Broniewskieho bodajże. Znam osobiścię kobitkę robiącą tam zdjęcia i
          jest po prostu genialna. Wraz z mężem prowadzą taki biznesik. Są
          pełni profesjonalizmu, otwarci na propozycje nowożeńców, nawet kiedy
          zaproponują wyjazd na honolulu na zdjęcią ;) CO do sfilmowanego
          wesela też brak jakichkolwiek zastrzeżeń i masz pewność, że przyjadą
          oni, a nie ich drużyna ;)
    • Gość: a Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 11:34
      lazikamator super
    • Gość: mtgp Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele IP: *.chello.pl 10.01.10, 23:15
      A czy ktoś może wyrazić opinię nt. efektów pracy Wasiaków? Kamera + zdjęcie. Czy
      wprowadzają jakieś ciekawe innowacje?
      • olooska Re: Kamerzysta+ Fotograf na wesele 11.01.10, 22:34
        "A czy ktoś może wyrazić opinię nt. efektów pracy Wasiaków? Kamera + zdjęcie.
        Czy wprowadzają jakieś ciekawe innowacje?"

mam to samo pytanie, byłabym wdzięczna za opinie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka