Dodaj do ulubionych

szukam dziewczyny

IP: *.centertel.pl 16.12.09, 23:01
jw szukam dziewczyny ktora miala by ochote poznac nowa osobe i
oprowadzic/pokazac miasto np centrum bo nie ogarniam sie tu.;] bylo by to
bardzo mile rozpoczecie znajomosci. pozdrawiam maciek. troche o mnie
www.makowski.grono.net
,www.facebook.com/home.php?ref=logo#/profile.php?ref=profile&id=1488069651
Obserwuj wątek
    • Gość: oj Re: szukam dziewczyny IP: *.chello.pl 16.12.09, 23:35
      temat dobry ;] ja też szukam dziewczyny :D
      • Gość: T. Re: szukam dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.09, 00:16

Sporo ludzi czegoś szuka... Ja na ten przykład jakiejś fajnej, nietuzinkowej
        osóbki płci przepięknej na Sylwestra :-)
        • Gość: men Re: szukam dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 00:53
          a ja szukam Ciebie "meniu": pamiętasz ?
          • Gość: mmakowski Re: szukam dziewczyny IP: *.centertel.pl 17.12.09, 08:30
            temat założony dla kobiet nie dla facetow! nie rozumiem po co tu piszecie..
            • Gość: ona Re: szukam dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 11:03
              a jaką stawkę godzinową proponujesz dla takiej przewodniczki?
              • Gość: hwdp Re: szukam dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 11:33
                olaboga facebook, grono... nie podales jeszcze naszej klasy i nr gg... ale zal
                • Gość: mmakowski Re: szukam dziewczyny IP: *.centertel.pl 17.12.09, 12:01
                  naszej klasy i gg nie posiadam.. podalem bo moze ktos chcialby cos o mnie
                  najpierw wiedziec zanim sie ze mna spotka.. zal.
              • Gość: m Re: szukam dziewczyny IP: *.centertel.pl 17.12.09, 11:59

zaplace np. swoim towarzystwem;] do tego postawie kawe, drinka etc.
              • Gość: m Re: szukam dziewczyny IP: *.centertel.pl 17.12.09, 13:59

zaplace np. swoim towarzystwem;] do tego postawie kawe, drinka etc.
    • Gość: mmakowski Re: szukam dziewczyny IP: *.centertel.pl 17.12.09, 14:23
      ale dzis pogoda tropikalna;] moze jednak nie miasto, a jakas fajna knajpa??;D
      • Gość: hwdp Re: szukam dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 23:56
        pijalnia pod wiaduktem...klimat przedewszystkim i dobre piwko :) polecam
        • Gość: mmakowski Re: szukam dziewczyny IP: *.centertel.pl 18.12.09, 10:56
          dzieki za informacje ;]
          • Gość: xXx Re: szukam dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.09, 14:31
            Nie no desperacja totalna szukać dziewczyny na forum no gorzej upaść nie można :]
    • Gość: aga Re: szukam dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.09, 16:03
      zły pomysł miałeś z szukaniem dziewczyny tutaj... mogłeś podać
      sam nr gg, a nie grono itd. ;)
      Życzę owocnego szukania i pozdrawiam
      • black_rn Re: szukam dziewczyny 19.12.09, 19:45
        Tu aga ma rację z tym złym pomysłem, forum to raczej miejsce nie na takie tematy, owszem poruszane są na nim problemy (ale raczej nie sercowe, chodź są wyjątki) i inni ludzie czasami próbują jakoś nam pomóc poprzez swoje wypowiedzi. Chyba nie potrzebnie założyłeś ten temat, ponieważ mogłeś poszukać i zobaczyć, że są podobne wątki do Twojego, a nie że tak to ujmę niepotrzebnie "zaśmiecasz" forum. Pomyślałeś ile wypowiedzi pojawiłoby się tu gdybyś miał z kimś rozmawiać? Przykładem może być chociażby podobny temat "gdzie Ci mężczyźni" zobacz ile jest tam (niepotrzebnych) wpisów, a może i przez przypadek tam znajdziesz jakieś rozwiązanie swojego problemu ;). Życzę powodzenia i... myślenia.
        • Gość: mmakowski Re: szukam dziewczyny IP: *.centertel.pl 20.12.09, 18:38
          dzieki za konstruktywna krytyke.. tylko nie udalo wam sie wziac pod uwage kilku
          zmiennych np. takich jak wyjatkowo nie sprzyjajaca pogoda, brak rowniez czasu na
          szukanie po omacku czegokolwiek na miescie bo moze akurat uda sie kogos poznac
          gdzies na takim mrozie.. nie mam problemu w kontaktach miedzy ludzmi i nie
          zalozylem tego postu aby znalezc sobie dziewczyne. tak sie zlozylo ze pracuje w
          delegacji w waszym miescie i czasem juz zaczyna byc nudno jak nie pracuje badz
          tez spie. cale swoje zycie mam w warszawie ktore niestety musialem przynajmniej
          chwilowo zostawic ale za to w weekendy sukcesywnie nadrabiam to co trace. to ze
          tutaj trafilem to przypadek ale nie uwazam ze jest to zle miejsce. kazdy sposob
          jest dobry byle dazyl do celu. pozdr.
          • Gość: aga. Re: szukam dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.09, 21:11
            Mi chodziło o to, że jeżeli potrzebujesz towarzystwa są typowe
            strony internetowe,które by Tobie bardziej pomogły :). Nie
            potrzebnie zaśmiecać forum jeżeli są już takie tematy :)
            pozdr. ;)
          • black_rn Re: szukam dziewczyny 20.12.09, 21:56
            Akurat pisząc to brałem pod uwagę niesprzyjającą pogodę chciałem nawet napisać poszukaj w parku, albo pubach :), to po pierwsze. Po drugie to co napisałeś wyżej mogłeś napisać na początku i określić się, o kogo Tobie dokładnie chodzi, po trzecie znowu koleżanka aga ma rację, od tego są odpowiednie strony internetowe albo komunikatory i po czwarte pisząc tu o takich rzeczach, raczej powinieneś wiedzieć jak odbierają Ciebie dziewczyny. P.S. mała rada pisząc że nie masz czasu, szukasz po omacku (czegokolwiek) dodatkowo Ciebie pogrąża :).
    • Gość: :) Re: szukam dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.09, 21:07
      Ile masz lat?
      • Gość: mmakowski Re: szukam dziewczyny IP: *.centertel.pl 21.12.09, 09:06
        21 ale juz blisko do 22..
        co do waszych rad na temat komunikatorow czy innych stron do szukania nowych
        osob do poznania to nie jestem jakis opozniony i rozejrzalem sie po sieci
        niestety jedyna strona ktora zajmuje sie ciechanowem i jest w miare odwiedzna
        przez ludzi to jest wlasnie ta. wiec uwazam ze dobrze zrobile ze tu wlasnie
        napisalem. jeden przyklad czat ktory mialby sie zajmowac ciechanowem - nigdy ani
        jednej osoby. i jak moge sie pograzac tym ze nie mam czasu nie napisalem tutaj
        ze szukam milosci albo kogos na stale bo to byla by kpina tylko ze szukam kogos
        kto ma czas i chcialby poznac kogos nowego..! czyli spotkac sie raz i tylko
        pomoc w zapoznaniu sie z nowym miastem lub tez o znajomosci jesli bedzie taka
        szansa/mozliwosc i to ze nie mam czasu tutaj niczego nie zmienia a nawet dlatego
        wlasnie pomagam sobie zamieszczajac tego posta. to logiczne.
        • Gość: fd Re: szukam dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.09, 09:18
          Podoba mi się pomysł poszukiwacza przewodniczki po Ciechanowie i
          rozumiem,że chciałby jeszcze, by ta panna dużo o Ciechanowie wiedziała ;-)
          • Gość: mmakowski Re: szukam dziewczyny IP: *.centertel.pl 21.12.09, 10:07
            jesli jest taka mozliwosc to oczywiscie ze tak;]
        • Gość: anonimowa Re: szukam dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.09, 20:00
          z Tobą jest coś nie tak hmm. chłopak 22 letni szuka dizewczyny na
          forum :) ej no sorry, ale to jest podejrzane... czyżbyś był brzydki
          jak noc listopadowa czy jak ?? ;/
          • Gość: mmakowski Re: szukam dziewczyny IP: *.centertel.pl 21.12.09, 20:42

mozesz to przeciez sama ocenic w przeciwienstwie do ciebie nie jestem od wstepu
            taki anonimowy jak ty.. w pierwszym poscie masz linki z ktorych mozesz
            skorzystac bo po to wlasnie tam zostaly zamieszczone. aha i nie szukam
            dziewczyny na forum tylko na forum szukam kogos kogo warto bedzie poznac.
            przeczytalem pare postow i wychodzi na to ze sa tu bardzo niemili i niezyczliwi
            ludzie oraz ktorzy sami wypowiadaja sie niezbyt przychylnie o ciechanwie. to
            naprawde pomoglo mi w tym zeby isc w miasto i szukac wiatru w polu.. bez sensu
            naprawde. sprobuje tak.. ok o wawie w ktorej spedzalem wiekszosc czasu nie bede
            pisac bo tam jest latwo cokolwiek zrobic ale zapraszam byle jakiego miszakanca
            ciechanowa do pruszkowa skad pochodze ciekawy jestem kto tam pojdzie
            gdziekolwiek w ciemno.. ja w takiej sytuacji/potrzebie w miare mozliwosci
            postaralbym sie pomoc.
            • Gość: anonimowa Re: szukam dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 14:29
              ja wolę być anonimowa.... i wolę na żywo nie oceniać i zgadam się z
              black_rn bo większość dziewczyn by się zniechęciło, a i dam ci jedna
              radę jeżeli chcesz poszukać dziewczyny do zwiedzania Ciechanowa (a
              tu nic nie ma do zwiedzania) to idź chyba w sobotę bądź piątek do
              maxima i wyrwij "hot15" ona pokaże Ci Ciechanów i nie tylko ;] i tak
              jak mówił black_rn zamieść ogłoszenie w tygodniku ciechanowskim
              w "towarzyskie" :D i nie myśl że wszyscy tu są nie życzliwi i
              chamscy i w ogóle bo tak nie jest, ale mogłeś inaczej napisać tego
              posta. Pomyśl sobie co Twoi koledzy z pracy zrobią jakby się
              dowiedzieli, że ten Maciej szuka towarzystwa w necie ha.
              tak jak Aga życzę ci owocnego szukania:)
              pozdrawiam
              Anonimowa :)
        • black_rn Re: szukam dziewczyny 21.12.09, 21:06
          Wypisując takie rzeczy nie jedna dziewczyna czyta wszy to zapewne już się zniechęciła, co do Twojej osoby. Pogrążasz się dalej, bo pomyśl jak ktoś ma mieć czas dla Ciebie jak Ty go sam nie masz :). Stron o Ciechanowie jest sporo (hmm... a może daj ogłoszenie w Tygodniku ciechanowskim :)). Myśl trochę co piszesz - najprościej by było napisać coś w stylu "szukam kogoś, kto pokazałby mi miasto, nie szukam dziewczyny bo ją mam itd.", ale widzę że ciężko ruszyć głową. Dam Ci radę (skoro jesteś wygodny) poszukaj sobie w internecie lokali w Ciechanowie, idź do któregoś i tam zapoznaj jakąś osobę, oczywiście jak masz czas ;). P.S. nawiasem pisząc nie ma co tu za bardzo zwiedzać :))).
          • Gość: mmakowski Re: szukam dziewczyny IP: *.centertel.pl 21.12.09, 21:31
            wedlug mnie to ty sie pograzasz nic madrego nie wnosisz. jestem konkretny i o
            moj czas nie musisz sie martwic. bo wykorzystuje go w bardzo konstruktywny
            sposob. ty czasu masz chyba az za duzo ale widze ze i tak nie wiesz co mozna z
            nim zrobic w ciechanowie tak wiec nie wypowiadaj sie wiecej skoro i tak mi nie
            pomozesz uwazam ze poradze sobie duzo lepiej bez twojej nic nie znaczacej opini.
            chyba ze naprawde wiesz cos o tym miescie i cos doradzisz i tyle. bo zamiast
            pisac te swoje bzdety wystarszy napisac idz tu i tu mozesz sie spodziewac tego i
            tego najlepioej jeszcze dopisz adres.;];] czy dalej cos jest nie jasne? bo juz
            nie moge z wami wytrzymac w kazdym jednym temacie jest to samo zamiast osoba
            ktora szuka/potrzebuje pomocy w jakiejs sprawie napotyka wrogosc. jesli taki
            jest ciechanow to ja dziekuje..
            • Gość: kinga122 Re: szukam dziewczyny IP: 77.255.158.* 21.12.09, 21:58
              Ja jestem miła, młoda i znam Ciechanów, zainteresowany?
              • Gość: mmakowski Re: szukam dziewczyny IP: *.centertel.pl 22.12.09, 11:06
                dzieki za odpowiedz na facebooku kinga jesli to ty;) czekam na odpowiedz..
            • black_rn Re: szukam dziewczyny 21.12.09, 23:03
              Akurat o Twój czas się nie martwię i widzę, że myślenie w Twoim wypadku ciężko przychodzi, o Ciechanowie wiem dużo (w końcu to moje rodzinne miasto), ale nie będę wypisywać Tobie historii miasta, ani nazw czy adresów lokali, bo za reklamę nie zamierzam robić. Widzę, że jesteś strasznie wygodny skoro ciężko jest Tobie sprawdzić gdzie można spokojnie coś zjeść, wypić, spotkać ludzi z którymi można porozmawiać, może mam Ci podać jeszcze z jakimi dziewczynami masz się umówić - nie bądź śmieszny. Pomóc Ci raczej nie pomogę, bo od głowy jest ktoś inny i nie dziw się, że napotykasz wrogość skoro nie myślisz i nie umiesz ładnie poprosić. Najlepiej kup sobie mapę :))).
              • Gość: mmakowski Re: szukam dziewczyny IP: *.centertel.pl 22.12.09, 11:13
                po co w ogole sie udzielasz na forum skoro nie masz zamiaru nikomu pomoc chyba u
                ciebie jest cos nie tak z mysleniem. forum jest wlasnie dla takich ludzi.
                przepraszam ze nie zaczolem w ten sposob 'prosze, blagam o jakiegos dobrego
                aniolka ktry bylby tak zyczliwy i pomogl mi zapoznac sie z tak wspanialem
                miastem jakim jest ciechanow' a 'i mam nadzieje ze nikogo nie uraze tym ze
                zamiescilem temat na waszym forum.. z gory wszystkich zainteresowanych za to
                przepraszam' Bzdura!! nie chcesz nie musisz. dzieki za rade z mapa ale nie
                skorzystam mam gps. co do lokali i miejsc to to ze prosze kogos doswiadczonego
                nie oznacza ze nie robie tego na wlasna reke.
                • Gość: mmakowski Re: szukam dziewczyny IP: *.centertel.pl 22.12.09, 11:15
                  zaczalem*
                  • Gość: Adam Re: szukam dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 13:42
                    z przyjemnością pomogę ci zapoznać się z miastem :) jak by co to odezwę się do
                    ciebie przez facebook :)

pozdrawiam i całuski :]
                • black_rn Re: szukam dziewczyny 22.12.09, 18:20
                  Cytuję "po co w ogole sie udzielasz na forum skoro nie masz zamiaru nikomu pomoc ..." i "dzieki za rade z mapa ale nie skorzystam ..." - chyba coś nie tak jednak u ciebie z głową - porada to nie pomoc? Napisałem tobie co możesz zrobić, nie chcesz nie rób twój wybór, ale nie pisz głupot - odnośnie porad związanych z głową i myśleniem, ja się tym nie zajmuję, ale jak chcesz możesz udać się do szpitala, lub mogę podać ci (prywatnie) jakiś adres bo sam zapewne będziesz miał z tym problem :)- a i jeszcze odnośnie tego, że udzielam się na forum a nie zamierzam nikomu pomóc, najpierw poczytaj, poszukaj a później się wypowiadaj (a bym zapomniał przecież ty nie masz czasu i idziesz na łatwiznę).
                  • Gość: mmakowski Re: szukam dziewczyny IP: *.centertel.pl 22.12.09, 20:41
                    'ale jak chcesz możesz udać się do szpitala, lub mogę podać ci (prywatnie) jakiś
                    adres' jednak robisz w reklamie.. daj juz sobie spokoj. btw cos nie rozumiem
                    adama cos mu sie chyba pomylilo. jemu pomoz skoros taki uczynny. pozdr.!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka