Gość: gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.10, 12:05 Tak oto pomagają(nie wszyscy) wolontariusze Jurka Owsiaka.Na całe szczęście to nie w naszym mieście. demotywatory.pl/721965/Prowizja-dla-wolontariusza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bruum Re: Wolontariusze WOŚ-tragedia 15.01.10, 12:18 Temat rzeka a zdjęcie stare i już dawno biegło świat. Cała idea Fundacji WOŚP opiera się na zaufaniu przez duże "Zet" Dlatego puszki są kartonowe a nie blaszane, dlatego cała kasa jest bardzo dokładnie rozliczana. A tych dzieciaków ruszy kiedyś sumienie jak będąc już dorosłymi dostaną "kwit" ze szpitala, że ich dziecko, które właśnie przyszło na świat miało badany słuch sprzętem od fundacji i zobaczą na ilu inkubatorach widnieje serduszko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaTUSKany o Re: Wolontariusze WOŚ-tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.10, 12:30 od tego czasu chyba ta paczka już oddała kasę, bo jaki problem z ich identyfikacją ? gdyby to były pieniądze zbierane dla kościoła i fotka w gazecie wybiórczej to tak były by komentowane na forach 1/czyn niskiej szkodliwości 2/czarni i tak kradną 3/młodzież zbłądziła i nic się nie stało 4/młodość ma swoje prawa 5/nie karać młodzieży 6/nie piętnować i nie szykanować tej młodzieży nastąpiłoby zrelatywizowanie co jest dobrem, a co złem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wolontariusze WOŚ-tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 15:10 odezwał się wszystkowiedzący,żeby w kolejnym poście machać szabelką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio Re: Wolontariusze WOŚ-tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.10, 15:55 za Tuskany cz Ty to jesteś kościelnym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: Wolontariusze WOŚ-tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 17:15 To się wtrącę to są przypadki odosobnione na szczęście :) Jeżeli chodzi o wypowiedź zatuskanego to dawno przestałem liczyć ile ten facet ma kompleksów. Jak to można wszystko sprowadzać do wiary i kościoła nie tylko dookoła tego wszystko się kręci zresztą jak by to było zbierane na kościół to nie dzieci by kradły tylko każdy wie kto tylko niestety społeczeństwo jest na tyle zaślepione wiarą że tego nie widzi albo stara się tego nie zauważać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaTUSKany o Re: Wolontariusze WOŚ-tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.10, 17:24 mozesz xxx raz jeszcze przeczytać co pisałem i odpisz po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: Wolontariusze WOŚ-tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 17:37 z przyjemnością nawet mogę cie zacytować "gdyby to były pieniądze zbierane dla kościoła i fotka w gazecie wybiórczej to tak były by komentowane na forach 1/czyn niskiej szkodliwości 2/czarni i tak kradną 3/młodzież zbłądziła i nic się nie stało 4/młodość ma swoje prawa 5/nie karać młodzieży 6/nie piętnować i nie szykanować tej młodzieży" koniec cytatu :) a teraz przeczytaj co ja napisałem i postaraj się zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tensam Re: Wolontariusze WOŚ-tragedia IP: *.multimo.pl 15.01.10, 18:15 Gdyby ta kasa byla zbierana na kosciol to jeszcze mozna by dopisac ze to dzieci z probowki i mszcza sie za protesty przeciw invitro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karczmarz Re: Wolontariusze WOŚ-tragedia IP: 77.255.248.* 16.01.10, 21:27 byłem swiadkim jak wybierajo z pusze wole na isc do osobiscie w wolontariacie niz złodziejom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaTUSKany o Re: Wolontariusze WOŚ-tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.10, 18:09 piszesz Bruum i masz mentalnośc tych co czytają wybiórczą , taką mentalnosć i takie relatywizowanie prawdy i zła tam znajdziesz forum.gazeta.pl/forum/w,902,97473335,,Uwaga_Znow_popada_i_zagrzmi.html?v=2&wv.x=1 Uwaga! Znów popada i zagrzmi trafor 05.07.09, 08:05 Odpowiedz Naj..., to modlitwa, pomoże jak nic!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: Wolontariusze WOŚ-tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.10, 13:36 a propos tego linka na samej górze :) demotywatory.pl/726569/Polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wolontariusze WOŚ-tragedia IP: *.cdma.centertel.pl 16.01.10, 16:06 popieram w 100%, umieszczając linka chciałem zaznaczyć, że u Jurka to pośrednicy (nie wszyscy) tak robią, natomiast w tym democie ci ostatni obywają się bez pośredników(bo i po co??-żeby złodziej zł..... okradał) Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Wolontariusze WOŚ-tragedia 16.01.10, 18:25 czym się różni złodziej od nie-złodzieja. www.youtube.com/watch?v=z2Q5kD_o2OI&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: Wolontariusze WOŚ-tragedia 16.01.10, 21:15 A tobie o co znowu chodzi? > piszesz Bruum i masz mentalnośc tych co czytają wybiórczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: Wolontariusze WOŚ-tragedia IP: *.chello.pl 16.01.10, 22:48 czytanie to wielka umiejętność. Odpowiedz Link Zgłoś