IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 11:24
Zamierzam kupić kosmodisk, czy ktoś już go ma i czy komuś pomaga,
proszę o opinie,

z góry dziękuję

dorota
Obserwuj wątek
    • Gość: AnnA Re: kosmodisk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 15:10
      Kosmodisk to urządzenie które może pomóc ale zdrowym pacjentom. Sporo kosztuje ,
      nie spełnił moich oczekiwań. Szczerze mówiąc ie można go dobrze zapiąć, przesuwa
      się i nie przylega do kręgosłupa. SZKODA PIENIĘDZY.
      • Gość: asd Re: kosmodisk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 15:26
        jak moze cos dzialac z telezakupów? <puka sie w czoło>
        • Gość: :/ Re: kosmodisk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 15:59
          Kosmodisk i inne produkty naprawdę działają!!!! Najbardziej efektywnie
          na konta właścicieli tych bubli :)
        • Gość: Adam Re: kosmodisk IP: *.pwnet.azartsat.pl 24.10.13, 00:20
          A mi pomaga !! Co prawda nie kupiłem tego w telezakupach, tylko za ułamek ceny na Allegro, ale na mój bolący zazwyczaj kręgosłup ( i to mocno ) pomaga. Co prawda sensowne ułożenie tego i zapięcie gumek wymaga sporej wprawy ( może w telezakupach są te gumki lepsze ? ) ale warto się pomęczyć. Ja po dwóch dniach poukładałem toto w łazience na gołe ciało obserwując w lustrze i regulując. A co do zakupów w telemarketach ? Jakieś 8-9 lat temu wściekły na dziadowskie noże kuchenne ciągle tępe zdobyłem sie na " szaleństwo " i kupiłem za o ile pamiętam 199 PLN plus chyba przesyłka komplet noży ( oczywiście z różnymi gratisami - np drugi długi nóż do chleba ). I korzystamy z nich do dzisiaj. Żaden nie był nigdy ostrzony. Nigdy nie pieścimy się z nimi. W zeszłym tygodniu jednym z nich przecinałem linkę do zabezpieczenia roweru przed kradzieżą, bo zgubiłem gdzieś kluczyk. Ciąłem tym i listwy progowe ( z aluminium ) i dalej ostre. Czyli nie ma co kategorycznych sądów wypowiadać.
          • Gość: jątek Re: kosmodisk IP: *.elartnet.pl 24.10.13, 00:32
            A garnki i patelnie też reklamujesz....ostatnio dzwonił do mnie taki jak ty ''figo-fago'' i proponował 3 kranik z wodą mineralną w kuchni,a w łazience z pianką,żelem i pilingiem....spadaj w kosmos razem z dyskiem.Amen
          • wojciech.gol Re: kosmodisk 16.06.16, 08:09
            Rzadko się odzywam w kwestiach zdrowia, bo przekonałem się jak subiektywne mogą być wrażenia lecznicze. Jednak w moim przypadku działanie jest obiecujące- ja po prostu lepiej się wysypiam. Mam własne wyjaśnienie (zakładam na noc)- chodzi o długotrwałe działanie połączone z wygrzewaniem. Masażer na odcinek lędźwiowy zakładam na brzuch i obserwuję poprawę trawienia.
            Z zastrzeżeń potwierdzam, że szelki podtrzymujące są marnej jakości (kupiłem dość tanio), więc przeszyłem nitką na zakładach (dla bezpieczeństwa przesmarowałem butaprenem). Dziś dowiedziałem się, że można skracać długość kosmodisku- u mnie koniec masażera podrażniał kręgi szyjne
      • Gość: gosc Re: kosmodisk IP: *.chello.pl 05.03.10, 16:10
        to sprzedaj Dorocie za 50 % albo wypożycz.
    • Gość: Paweł Re: kosmodisk IP: *.centertel.pl 06.03.10, 11:39
      Puknij się w czoło !!!
    • parabuch333 Re: kosmodisk 24.10.13, 00:37
      Kolejny odgrzewany kotlet,tym razem sprzed 3,5 lat......brawo kosmo dysk doroty to pryszcz
    • androj5 Re: kosmodisk 16.06.16, 08:48
      Są ludzie którym to urządzenie pomaga i są tacy którzy się zawiedli. Nie spróbujesz nie będziesz wiedziała. Zajmowanie stanowiska po jednej ze stron jest trudne kiedy stanowiska w sprawie tak ważnej
      jak zdrowie są podzielone, a nawet niodpowiedzialne kiedy brak doświadczenia w danej kwestii. Zdrowia życzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka