Dodaj do ulubionych

Pub Fabryczna?

IP: 193.109.225.* 10.03.10, 14:13
Podobno powstał w Ciechu jakiś nowy lokal o nazwie Pub Fabryczna.
Gdzie dokładnie się mieści?
Obserwuj wątek
    • Gość: k.m.c. Re: Pub Fabryczna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 14:18
      Nowy pub jest w pałacyku przy ul. Fabrycznej.
      • Gość: Maga Re: Pub Fabryczna? IP: *.chello.pl 10.03.10, 19:54
        Póki co jest zamknięty ale rusza zaraz po świętach. Widziałam go od środka i
        wydaje mi się, że będzie ok.
    • Gość: FABRYCZNA 11 ul. Fabryczna 11 IP: 109.243.166.* 11.03.10, 10:09
      Nowy Pub mieści się na ul. Fabrycznej 11 - w piwnicach dworku cukrowni (pod
      wiaduktem) otwarcie 20 marca.
    • Gość: SZopEN Re: Pub Fabryczna? IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.10, 16:21
      Właśnie widzę z mojego okna domowego jak wieszają szyld "Pub Fabryczna: hehe
      będę stałym bywalcem bo daleko nie mam :P
      • Gość: cwir Re: Pub Fabryczna? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.03.10, 11:48
        spoko knajpa moze wkoncu cos normlnego..
        • Gość: awa Re: Pub Fabryczna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 16:29
          SUPER!!! Nie mogę się doczekać. Podobno otwarcie już w sobotę. Może to coś
          ciekawego....
          • Gość: goście Re: Pub Fabryczna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 16:32
            Słyszałam, że otwarty będzie w sobotę - były ulotki.
            • Gość: antoś Re: Pub Fabryczna? IP: 94.75.253.* 18.03.10, 18:26
              ciekawe, czy będzie tam kebab i pizza ? ktoś coś wie?
              • Gość: świeżak Re: Pub Fabryczna? IP: *.chello.pl 19.03.10, 00:31
                bedzie krupniok i świerzyzna, jak sama nazwa wskazuje to nie jest kolejny
                ciechanowski kebab ani pizzeria, tylko mam nadzieje jakis pożądny lokal. dosc
                kebabow i pizzerii w ciechanowie
                • Gość: gummy Re: Pub Fabryczna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 08:53
                  To będzie kolejna mordownia dla degeneratów i osiedlowych dresiarzy chodzących we wiszących do klan porach i łbami wygolonymi na glacę.
                  • Gość: KTL Re: Pub Fabryczna? IP: 193.109.225.* 19.03.10, 09:22
                    Pub jeszcze nie został otwarty, a Wy już widzicei wszystko w
                    ciemnych barwach...jak tak można żyć? czy ZAWSZE musicie mówić "nie"
                    wszystkim inicjatywom? więcej optymizmu na każdy dzień życzę.
    • Gość: marionetka Re: Pub Fabryczna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.10, 09:29
      Ciekawe czy można tam założyć Polityczny Klub Dyskusyjny i czy po wyjściu z Pubu
      Fabryczna nie dostało by się w ryja za poglądy :-)?
    • Gość: jaro9m Re: Pub Fabryczna? IP: 195.117.122.* 19.03.10, 10:37
      pubfabryczna.pl/
      • Gość: zibi Re: Pub Fabryczna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 12:34
        lokal jest tylko lokalem i nie ma wpływu na zachowanie ludzi . a
        wstęp podobno będzie dopiero po 21 roku życia , no i trzeba
        normalnie wyglądać . więc może będzie ok. trzymam kciuki .
        • Gość: Justyna Re: Pub Fabryczna? IP: 80.50.13.* 22.03.10, 08:42
          Hej wszystkim, był ktoś z Was na otwarciu? i jak wrażenia?
          • Gość: x Re: Pub Fabryczna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 10:31
            Lokal fajny, piwo było po 6zł ale ze względu na wszechobecny dym papierosowy raczej tam więcej nie pójdę.
            • Gość: zaTUSKany o Re: Pub Fabryczna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.10, 11:34
              są kanapy w kolorze czerwonym mogą więc ciechanowskie kanapowe partie polityczne
              rezerwować miejsca grupowo tak po 4 no może po 6 :-)

i snuć plany podboju Ciechanowa i wymiany kadr ich na nasze
              • Gość: ja Re: Pub Fabryczna? IP: *.centertel.pl 22.03.10, 13:21
                czy ktos wie kto jest właścicielam pupu????????
              • Gość: toja Re: Pub Fabryczna? IP: *.chello.pl 28.03.10, 12:40
                bez sensu
            • Gość: kl Re: Pub Fabryczna? IP: *.chello.pl 22.03.10, 13:52
              jaki dym? palic mozna tylko w tej pierwszej sali gdzie jest bar, w pozostalych
              czterech jest zakaz palenia, jak dla mnie niepalacego bylo ok, siedzac w innej
              sali nie czulem dymu
              • Gość: karolina Re: Pub Fabryczna? IP: *.182.9.50.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.03.10, 14:32
                SUPER ! polecam
                • Gość: merka Re: Pub Fabryczna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 16:05
                  Lokal w którym spokojnie i przyjemnie można spędzić czas. Może będą jakieś
                  ciekawe imprezy?! Trzymam kciuki
                  • Gość: asd Re: Pub Fabryczna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 16:55
                    ja byłem, jako ze mozna palic tylko w pierwszej sali w pozostalych nie to zalezy
                    od tego czy jest sie palacym czy nie, zeby bylo sprawiedliwie powinna byc
                    jeszcez jedna sala dla palacaych bo widzialem ze duzo osb chodzi do pierwszej
                    tylko po to zeby zapalic przez co robic sie tlok i nie mozna bylo dojsc do baru
                    (lub jakies miejsce wyznaczone do palenia z popielniczkami) druga kwestia to za
                    malo kelnerow do ilosci ludzi, pub jest naprawde spory a kelnerow bodajze 5?
                    ceny sa wporzadku i duzy plus bardzo duzy wybor piwa, budweiser zloty bazant itp
                    sa. ochrona była i działała, zadnych dziwnych sytuacji nie było. minus natomiast
                    wg mnie to muzyka, jesli tak dalej bedzie to bedzie to drugi desperados bez
                    zadnego klimatu, a szkoda. slyszac bezsensowne walenie bassu albo 5 pisoenk pod
                    rzad kombii odechciewao sie tam siedziec
                    • Gość: abc Re: Pub Fabryczna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.10, 17:36
                      moze warto zapłacić i zaiksowi

www.tuba.fm/player.php?tuba=5&vol=4
                      www.radiohoryzont.pl/muzyka/nowoci-pytowe.html
                      • Gość: też byłem Re: Pub Fabryczna? IP: *.chello.pl 22.03.10, 20:37
                        Chętnie podzielę się wrażeniami z nowego pabu. Minusy za muzykę (zdecydowanie za głośna i raczej na dyskotekę), zimno w salach, brud w łazience męskiej (do damskiej nie zaglądałem :)), stereotypowe myślenie kucharza (jak frytki, to koniecznie muszą być posolone, tak jakby soli nie można ustawić na stolikach), przeciętną obsługę (nie wszystkie nasze zamówienia zrealizowano, a wystarczy zapisać sobie na kartce, co klienci zamawiają). Plusy za wystrój i zakaz palenia w w znacznej części sal (gdyby nie to, więcej bym się tam nie pojawił). Podsumowując - start raczej słaby, rozczarowujący. Może będzie lepiej?
                        • Gość: ja też tam byłem Re: Pub Fabryczna? IP: *.182.7.53.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.03.10, 21:43
                          hmmm - co do frytek ok , można nie solić choć ja lubie słone ,
                          muzyka jak muzyka - każdy ma swój gust . ale w kiblu podejżewam że
                          ciężko będzie utrzymać czystość ( skoro np. mój sikjacy sąsiad był
                          tak pijany że do pisuaru nie trafiał i sikał po ścianie - skurczybyk
                          mało w porty nie zrobił k...). uważam że poziom jakiś trzeba
                          mieć !!! mało tego prawiw nikt nie wie jakie oznaczenia toalet są
                          dla kobiet a jakie dla mężczyzn ( jak choćby śliczna ruda dziewczyna
                          która władowała się do męskiego ! wstyd !)myśle że wszystko metodą
                          dopracowania . powodzenia !
                    • Gość: gość Re: Pub Fabryczna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.10, 11:31
                      Byłem w pubie z 10 min, ale mam kilka uwag. Moim zdaniem sala dla palących jest
                      źle zlokalizowana. Co prawda jest najbardziej przewiewna, ale osoby niepalące
                      również spędzają tam sporo czasu ze względu na lokalizację baru. No i ta
                      nieszczęsna muzyka. Mam nadzieję, że właściciel zaproponuje wieczory tematyczne.
                      Chętnie wychylę kilka piw przy dobrym, polskim bluesie.
                      • Gość: zaTUSKany o Re: Pub Fabryczna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.10, 12:23
                        Muzyka w ciechanowskiej gastronomi to temat rzeka wart nowego wątku.

Zaden lokal nie może pochwalić się dobrą muzyką.

LCD na ścianie i 99 decybeli z 4FUNTV to szczyt dobrego smaku dla właścicieli i
                        obsługi.Na przeciwległym biegunie może być zestaw 2-3 płyt cd w zmieniarce radia.
    • Gość: głodny Re: Pub Fabryczna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 22:21
      dziś w Mrówce streetcafe nieczynne a mialem ochote na sałatkę,
      zjadłbym w pubie ale otwieraja o 16 wiec to jacyś artyści co cały dzień spią
      • Gość: qwert Re: Pub Fabryczna? IP: *.xdsl.centertel.pl 22.03.10, 22:59
        Z tego co się orientuje to pub w poniedziałki i wtorki jest nieczynny.
        • Gość: ....... Re: Pub Fabryczna? IP: *.tktelekom.pl 24.03.10, 16:46
          a czy jest tam miejsce do tańczenia??
          • Gość: marianka Re: Pub Fabryczna? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.03.10, 12:20
            Hej,
            Lokal jest spoko uwagi mam podobne do poprzedników. Obsługa na pewno się
            podciągnie, początki są zawsze trudne. Sama tak pracowałam i wbrew pozorom to
            wcale nie jest takie proste. Na pewno nabiorą z czasem doświadczenia.
            Muzyka - z nią jest zawsze problem, czego by nie wlączyć to zawsze komuś nie
            pasuje, Każdy ma inny gust. Wieczorki tematyczne - to dobre rozwiązanie..

Mnie zastanawia tylko jedna rzecz: Czy Pub Fabryczna będzie dużą konkurencją dla
            Ciechana. Uwielbiam Pub Ciechan i mam nadzieję, że nie ucierpi na działaniach
            konkurencji, chociażby dzięki lepszej lokalizacji.
            CO na ten temat myślicie?
            • Gość: gość Re: Pub Fabryczna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.10, 12:25
              to dobrze, że jest konkurencja czy źle marianko ?
              jeśli takie niedociągnięcia są od początku to znaczy ,że nie ma konkurencji i
              kierownik pubu fabryczna nie czuje klimatu
            • Gość: adi Re: Pub Fabryczna? IP: *.146.227.255.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.04.10, 14:09
              skoro tak lubisz tam chodzic to w czym problem??? tam obsługa leje na klienta
              więc ucierpi na pewno jeśli będzie tak dalej.. nie każdy klient jest należycie
              szanowany!!!! trzeba podlizywa sie pewnym osobom wtedy bedzie git!!!
    • ciechanowianka Re: Pub Fabryczna? 28.03.10, 16:09
      Pub naprawdę przyjemny i uważam że jest bardzo dużą konkurencją dla Ciechana,
      który już nie jest tak popularny jak kiedyś.
      Pomysł z oddzielną salą dla palących jak najbardziej na plus ( w odróżnieniu od
      Ciechana gdzie po godzinie czuje się jakbym sama wypaliła paczkę fajek), miła
      obsługa i ochrona moim zdaniem zasługuję na pochwałę - pozdrowienia dla Panów,
      którzy wczoraj czuwali nad porządkiem w pubie :). A co do frytek, to naprawdę
      nie macie się już czego czepiać?!
      • Gość: manyac Re: Pub Fabryczna? IP: *.xdsl.centertel.pl 04.04.10, 10:50
        To i ja się podzielę opinią. Pub napewno bardzo rokuje na pszyszłość, mimo że
        ludzi było prawie ful nie bylo scisku i do baru nie czekalo sie prawie wogóle i
        barmani robili co do nich należy a nie ślimaczyli i z łaską zapytali co podać
        jak w niektórych innych lokalach w ciech.
        Byłem tylko w pierwszej sali wiec o reszcie sie nie wypowiadam, może kiedyś
        zwiedzę ;)
        Ja na tak duży lokal wkomponowal bym wiekszy długi bar, fajnie jest czasem
        usiąść przy barze na jedno, i jakby np jeszcze pracowały fajne barmanki;) no ale
        cóż. Jak byłem kible były nadzwyczaj czyste.
        A pan ochraniacz na wejściu.. hmm takie coś kojarzy sie raczej z disco na wsi
        ale wiem że w ciechanowie to nieuniknione że ktoś musi stać przy wejsciu :/ No i
        jak narazie nie ma gówniarstwa... oby tak dalej i podciągnąć drobne
        niedociągniecia i mieć pomysł jak wykorzystać możliwości pubu.
        Pozdro
        • Gość: Lulcia Re: Pub Fabryczna? IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.10, 15:12
          jest jakis wstęp???
          • Gość: x Re: Pub Fabryczna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.10, 18:57
            Nie ma. Trzeba mieć 21 lat i być odpowiednio ubranym (czytaj: dresów nie wpuszczają ;)

Ceny mają warszawskie ale jest fajny klimat. Lokal jest spory i ma fajne zakamarki. Ciekawe jaki tam ruch poza weekendem.
            • Gość: zosia Re: Pub Fabryczna? IP: *.147.207.239.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.04.10, 23:42
              w warszawie ceny są o wiele więkasze a w pubie sa ciechanowskie .
              • Gość: x Re: Pub Fabryczna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.10, 23:57
                No nie do końca. W Wawie piłem Ciechana Miodowego za 5,5zł ;)

Ale jestem skłonny zapłacić żeby nie oglądać podpitych dresów i nastoletnich "galerianek" jak w innych knajpach ;)
                • Gość: gość Re: Pub Fabryczna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.10, 00:25
                  Byłem dziś wieczorem
                  Stawiam plusa.
                  1/ masa młodych lasek,az dziw czy same i czemu tak duzo i czy czekały na znajomych ?
                  2/ muzyka była bluesowa i dobrze wyciszona.
                  3/ ceny mnie nie interesuja akurat pilem pifko za 8zl najmocniejsze
                  4/ ciekawy i intrygujacy obrazek tam widzialem specjalnie malowany dla pubu - mały nasz zamek w oddali a z przodu pies a wszystko w kolorach czerwieni.
                  5/ wc było czyste

stawiam 5 jako nie zwiazany z pubem
                  • Gość: panterka87 Re: Pub Fabryczna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.10, 11:49
                    Też byłam wczoraj w Pubie i było świetnie.
                    Co tam, że dziś trochę głowa boli... ;)
                    Wystrój i atmosfera to naprawdę największy plus tego pubu.
                    Ceny cenami - drinki trochę drogie, ale piwo w normie.
    • Gość: gość Re: Pub Fabryczna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.10, 11:59
      Brakuje mi miejsc dla SINGLI, SAMOTNYCH .
      Takie 2-3 miejsca , gdzie możesz usiąść samotnie
      • Gość: Grubby Re: Pub Fabryczna? IP: 213.199.253.* 05.04.10, 12:01
        Najlepiej z lustrem?
    • Gość: grubas Re: Pub Fabryczna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.10, 12:21
      160kg zywej wagi ciekawe czy dla mnie maja miejsce siedzace ?
      • Gość: Siedzący Re: Pub Fabryczna? IP: *.opera-mini.net 05.04.10, 18:08
        Moze ktos dzisiaj ma Ochote wpasc do pubu bo jakos pusto i cicho a atmosfera calkiem fajna ?
        • Gość: nie lubiący piwa Re: Pub Fabryczna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.10, 18:16
          A jak została rozwiązana sprawa kierowców aut co wpadają do pubu ?
          Potem wiadomo , że wsiadają za kierownicą .
    • Gość: gość Re: Pub Fabryczna? IP: *.chello.pl 05.04.10, 21:23
      A jaka jest tam ochrona?profesjonalna firma czy jakaś pseudogangsterka miastowa?
      • Gość: Milamania Re: Pub Fabryczna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.10, 21:56
        Panowie ochroniarze są niczego sobie :D
        Ale chyba nie o to Ci chodzi ;)
      • Gość: mario Re: Pub Fabryczna? IP: *.lcs.net.pl 16.04.10, 12:21
        chłopaki są ok,żadna gangsterka
        • Gość: monia Re: Pub Fabryczna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.10, 22:31
          ssają aż miło :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka