IP: *.182.181.14.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.06.10, 20:38
Hej, mam 2 pytania:
1. Co myślicie o zapinaniu koszulek polo na wszystkie guziki?
2. Co myślicie o wkładaniu koszulek polo w spodnie?
Dzięki za odpowiedzi!
Obserwuj wątek
    • Gość: Oi! Re: Polo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 12:21
      co do zapinania guzików - niby zapina się wszystkie oprócz ostatniego, a i tak
      widziałem sporo osób zapinających polo pod samą szyję - zależy od osoby. ja
      osobiście preferuję zapinanie wszystkich guzików. Co do wkładania koszulek polo
      w spodnie - jak najbardziej, do tego jakiś szeroki, skórzany pasek i wygląda się
      jak człowiek na poziomie ;] Niektórzy uważają wkładanie koszulek w spodnie jako
      niemodne, ale to dotyczy koszulek zwykłych, bez kołnierzyka. Koszulki polo
      włożone w spodnie wyglądają bardziej elegancko. A tak w ogóle jakie macie
      ulubione marki koszulek polo ?? Ja polecam polówki Fred Perry,Ben Sherman,no i
      Lonsdale, ale te z lwem na kołnierzyku i flagą brytyjską na ramieniu, bo są
      bardziej eleganckie, nieraz założę Lacoste. Ostatnio pojawiły się na allegro
      polówki Amsterdamned - bardzo eleganckie no i w przyzwoitej cenie ;] sam mam
      białą z czerwonymi lamówkami. jedyna wada, to taka, że przy praniu sprałem tą
      etykietkę w prawym dolnym rogu,która również dodawała uroku koszulce.
    • Gość: gość Re: Polo IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.10, 15:17
      Wszystkie? Ja zapinam tylko na jeden :) jak chłodniej to na dwa. I
      chyba nigdy nie wkasuje w spodnie, zawsze luźno :)
    • Gość: edyta Re: Polo IP: 213.199.253.* 07.06.10, 15:24
      nie wkładaj w spodnie, nieeee!!!
      • Gość: abc Re: Polo IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.10, 16:02
        no nie moge....
        Wkasywanie koszulki w spodnie nie jest eleganckie.... Zalezy jeszcze od tuszy
        noszącego polo...
        A wkasywanie zwykłych koszulek w spodnie jest wogole przejawem braku
        jakiegokolwiek gustu, zupelnie jak czarne skarpetki do krotkich spodenek, czy
        skarpetki do sandałów....

Ale to chyba narodowa przypadłość do robienia z siebie pośmiewiska..
        • Gość: Bielik Oi! Re: Polo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 18:31
          to też zależy od osób noszących polo. wiadomo - hip hopowiec nie włoży polo w
          spodnie, bo szerokie spodnie i wkasana koszulka nie wyglądają elegancko, a już
          tym bardziej kombinacja dresy + wkasana koszulka polo. Inaczej jest ze spodniami
          prostymi - koszulka polo wkasana w proste spodnie typu levisy 501,albo 751, lee
          albo sta pressy, lub bojówki i do tego szeroki, skórzany lub wojskowy,parciany
          pasek już wyglada inaczej i jest bardziej eleganckie niż wykasane. Ale to też
          zależy od subkultury itd.
          • Gość: ja pier.dole Re: Polo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 18:39
            no i chyba od charakteru - jak ktoś jest bardziej wyluzowany, to sobie wykasze,
            a jak ktoś jest stateczny, konserwatywny, ma ugruntowane sprecyzowane i jasne
            poglądy życiowe, no i jest odpowiednich rozmiarów to sobie wkasze koszulke. w
            ogóle co to za kur.wa temat - niedługo to na tym forum będą rozważania: ile
            dajecie po kolędzie? albo na którą stronę zakładać pasek do spodni :D:D:D
            • Gość: T.S. Re: Polo IP: *.chello.pl 07.06.10, 18:47
              Gość portalu: ja pier.dole napisał(a):
              w
              > ogóle co to za kur.wa temat - niedługo to na tym forum będą rozważania: ile
              > dajecie po kolędzie? albo na którą stronę zakładać pasek do spodni :D:D:D

O kolędzie już było:):)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka