Gość: tyczka IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.10, 17:00 Zepsuł mi się aparat fotograficzny, cyfrowy canon. Czy w Ciechanowie, bądź w okolicy zajmuje się ktoś naprawą aparatów fot? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yy? Re: naprawa aparatu fotograficznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 20:54 Najbliższy autoryzowany serwis Canona Warszawa ul Żytnia 15. Innego zresztą bliżej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyczka Re: naprawa aparatu fotograficznego IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.10, 21:06 gdzie jest najbliższy autoryzowany salon canona to ja wiem. Nie ma sensu wysyłać sprzętu do wawy, bo naprawa może okazać się porównywalnie kosztowna to zakupu nowego aparatu. Ciekawa jestem, czy nie ma w pobliżu ciechanowa kogoś kto zajmuje się naprawą aparatów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem Re: naprawa aparatu fotograficznego IP: *.chello.pl 03.08.10, 08:22 Nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahahaha Re: naprawa aparatu fotograficznego IP: 213.77.7.* 05.08.10, 14:04 a jakie objawy usterki sa? i jaki model? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: naprawa aparatu fotograficznego IP: *.chello.pl 05.08.10, 15:28 najbliższy serwis aparatów jest w Warszawie. Sam wysłyłałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyczka Re: naprawa aparatu fotograficznego IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.10, 16:08 objawów jest dużo. Aparat nie robi zdjęć, tzn. można kliknąć i wyjdzie zdjęcie - a w zasadzie nie zdjęcie tylko czarny obraz z czerwonymi pasami. Jest to canon A95 , kupiony równe 5 lat temu. Wtedy sporo mnie kosztował bo 1300,dopiero to wszystko wchodziło więc musiałam jechać po niego do wawy...Teraz jest pewnie wart niewiele, więc wysyłanie go do wawy do serwisu nie ma sensu, bo jak mnie podliczą.... Zamówiłam już sobie nowy aparacik FinePix S1800, ale jak byłby ktoś, kto go naprawi, to chętnie go oddam do naprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
dz1ad3k Re: naprawa aparatu fotograficznego 05.08.10, 17:03 No i było tak od razu. Masz uszkodzoną matrycę. To jest wada fabryczna aparatu i podlega bezpłatnej wymianie. Zapłacisz tylko za przesyłkę. Matrycę wyprodukowało prawdopodobnie Sony w niedopracowanej technologii organicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahahaha Re: naprawa aparatu fotograficznego IP: *.ibd.gtsenergis.pl 05.08.10, 18:11 tutaj masz szczegóły: www.elektroda.pl/rtvforum/topic1148493.html najlepiej przedzwon do tego serwisu Adres: Canon Polska Sp. z o.o. Ul. Mołdawska 9 02-127 Warszawa e-mail: canon@canon.pl telefon: 022 572 30 00 fax: 022 572 30 11 Odpowiedz Link Zgłoś