Gość: Lady K IP: 213.199.253.* 10.09.10, 16:37 która najlepsza waszym zdaniem ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ah Re: Kwiaciarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 18:38 ja kwiaty kupuję przy cmentarzu, są najtańsze i świeże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm12 Re: Kwiaciarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 20:01 kwiaciarnia Goździk - miła obsługa i zawsze ładnie ozdobią :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiacynt Re: Kwiaciarnia IP: 66.90.73.* 10.09.10, 20:11 najlepsza kwiaciarnia to zawsze ta, która ma zawsze najlepsze i najtańsze kwiatki. Nikt i tak z klientów nie wie po ile są dajmy na to róże w tej czy innej kwiaciarni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halina Re: Kwiaciarnia IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.10, 00:10 > najlepsza kwiaciarnia to zawsze ta, która ma zawsze najlepsze i najtańsze kwia > tki. - hiacyncie, myślę że autorowi wątku nie chodziło o podanie definicji "najlepszej kwiaciarni", lecz o ciechanowski przykład takiej kwiaciarni. Pogubiłeś się trochę w swym wywodzie - piszesz że najtańsza jest najlepsza, a w kolejnym zdaniu piszesz, że nie znamy cen kwiatów w poszczególnych kwiaciarniach - czyli wg ciebie nie jesteśmy w stanie określić - która jest najlepsza. IMPONUJĄCE Moja ukochana kwiaciarnia to goździk. Pewnej soboty, gdy w goździku była kolejka pojechałam do kwiaciarni niedaleko pksów...o rany jaka porażka. Tak nieudolnie zrobili mi wiązankę ślubną, że wstydziłam się trzymać ją w kościele i wręczać:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubiąca kwiatki Re: Kwiaciarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 00:36 również sądzę że Goździk to najlepsza kwiaciarnia w naszym wspaniałym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yea Re: Kwiaciarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 02:02 Chciałem szybko kupić ładny kwitnący kwiat w doniczce dla rodziców na jubileusz. Za blaszakiem tylko storczyki po 100 a z ciętych róże na zdechnięciu po 5. W kwiaciarni w Kauflandzie pustki totalne dopiero na hali kupiłem storczyk za 26 pln, ale znając trwałość kwiatów z tego sklepu to padnie za 3 dni max. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narrator Re: Kwiaciarnia IP: 213.199.253.* 11.09.10, 16:39 Na Gwardii Ludowej ....tam gdzie kiedys byl Oscar (po schodkach) babeczka zna sie ma rzeczy:)) ...przede wszystkim TANIO :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krokus Re: Kwiaciarnia IP: *.chello.pl 11.09.10, 17:30 ja po kwiaty chodzę na działki na wałek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus1 Re: Kwiaciarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 10:09 W Gożdziku jest miło, ale nie ma dojazdu, a to poważna wada dla kwiaciarni. Niestety dużo stałych klientów już jeździ tam gdzie mogą zaparkować blisko kwiaciarni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Kwiaciarnia IP: *.chello.pl 22.09.10, 21:03 Na Gwardii porażka musiałem iść gdzie indziej bo padły Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta887 Re: Kwiaciarnia 22.09.10, 21:06 na batalionów jest dobra kwiaciarnia "pawilony" za biedronka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam m. Re: Kwiaciarnia IP: *.chello.pl 22.09.10, 21:56 Nie polecam przy cmentarzu na Płońskiej na rogu. Zmienił się właściciel. Jeden wielki syf i drożyzna. Kwiaty tylko sztuczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Kwiaciarnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.10, 10:21 Goździk i kwiaciarnia w Mrówce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witchs84 Re: Kwiaciarnia IP: *.tktelekom.pl 23.09.10, 11:09 Magnolia obsługa miła zawsze dostosuja do potrzeb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatolub Re: Kwiaciarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 13:56 Ja od dziś robię zakupy tylko w hurtowni na Tomaszewskiego. Prowadzą bardzo miłe Panie a ceny symboliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakoszka Re: Kwiaciarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 14:05 Dajcie juz spokoj z ta reklama hurtowni na Tomaszewskiego, wcale nie jest tam tanio, a powiedzialabym ze jest to chyba najdrozsza hurtownia z zywymi kwiatami z trzech istniejacych w Ciechanowie. Ja tam jezdze tylko w naglych sytuacjach gdy inni nie maja tego czego potrzebuje. Poza tym sprzedaja tam w detalu, a dla mnie jako wlascicielki kwiaciarni to duzy minus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Kwiaciarnia IP: *.tktelekom.pl 23.09.10, 14:34 smokoszko to jak Ci Porowscy nie pasują to jeździj sobie do Holendra. A poza tym to dlatego Ci tak to przeszkadza, że mają ceny przystępne i każdy może u nic kupić i już do Twojej kwiaciarni nie zajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakoszka Re: Kwiaciarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 14:55 Dokladnie to wlasnie mi przeszkadza, bo albo ktos sie zajmuje handlem hurtowym albo detalicznym, nie da sie opanowac wszystkiego. Chyba nie do konca jest to fair jesli kupie u nich np. storczyka za 30zl w hurcie a oni w tej samej cenie sprzedadza w detalu. Gdzie wtedy moja marza??? Poza tym nie jest to tylko moje zdanie ale juz wiele osob z tej branzy uwaza podobnie jak ja. A ceny hurtowe maja i tak jedne z najwyzszych. Oczywiscie ze wole jechac do Holendra po ciete lub na wojska polskiego po doniczkowe i tak robie, ale nie zawsze wszedzie wszystko dostane i rowniez jestem czestym klientem u p. Porowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Kwiaciarnia IP: *.tktelekom.pl 23.09.10, 15:44 I wtedy potencjalny klient pójdzie sobie do hurtowni, ale jak dobrze wiem to u p. Porowskich doliczają marże 20 % do ceny. Niestety kwiaciarnie mają niektóre takie ceny, doniczkowych, ciętych itp szok. Więc tacy owi Państwo "P" mają różnych klientów indywid. jak i właścicieli aczkowlwiek dla tych statnich ceny powinny sie różnić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MODERATOR Re: Kwiaciarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 16:24 MODERATOR !!!!!!!!!!!!!!!1 TO JEST REKLAMA HURTOWNI POROWSKICH !!!!!!!!!!!!!!!!11 SIEDZISZ ZA KOMPEM I PIWO PIJESZ ???????????????? I CO JESZCZE OGLĄDASZ ???????????????? NAWET PODPISAĆ SIE NIE POTRAFISZ TYLKO KROPKI STAWIASZ A ZAJĄĆ SIE UCZCIWIE FORUM NIE POTRAFISZ, WSTYD ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Kwiaciarnia IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.11, 00:14 Ja kupuję w pawilonach przy Renacie na Sikorskiego.Właścicielka zna się na rzeczy.) Odpowiedz Link Zgłoś
kaxik77 Re: Kwiaciarnia 28.11.10, 18:11 A moja kwiaciarnia jest w Rynku SAKURA i zamawiając tam wiązankę na 1 listopada Pani postawiła sobie wysoką poprzeczkę .Po prostu była super.Do tego ma dziewczyna głowę bo robi na zamówienie bukiety nawet z alkoholem.Sprawdziłem kwiaty zawsze na za mówienie są świeże nawet do wiązanki pogrzebowej.To nie jest oszustwo bo płacimy za świeże kwiaty .Polecam naprawdę nie jest tam kwiatowe oszustwo .A ceny przystępne i można się targować a to lubię najbardziej.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani I. Re: Kwiaciarnia IP: *.xdsl.centertel.pl 29.11.10, 09:44 ja najbardziej lubie chodzic do Magnolii na mickiewicza :) miła obsługa, bardzo ciekawe pomysły na wzory bukietów. robiłam tam wiązankę na swój ślub- i to był bardzo dobry wybór. p. Małgosia zrobiła mi wiązanke o jakiej marzyłam od zawsze (w kolorach i stylu jesiennym..). duży PLUS! GOŹDZIK może sie schować... a co do państwa P.... zgadzam sie, może i wybór tam jest duży, ale np obsługa nie podoba mi sie w ogóle. pani właścicielka, jak cie moge.. ale............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frezja Re: Kwiaciarnia IP: *.tktelekom.pl 29.11.10, 09:57 ja tam lubię do Państwa P... jeździć i to nie jest żadna reklama. Synowie zawsze mi doradzą. A co Magnolii to mogłabym polemizować na ten temat. Obsługa być może i miła, a właścicielka mało co tam robi, więc co do wiązanek to podziękowania należą się tym paniom co pracują. Ja robiłam kiedyś tam wiązankę na pogrzeb - stare kwiaty, które już zapewne im nie schodziły, ledwo co dowiozłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani I. Re: Kwiaciarnia IP: *.xdsl.centertel.pl 29.11.10, 10:40 mi wiązanke robiła pani Małgosia. innym (ważnym jak myśle dla każdego plusem..) jest fakt, że naprawde tanio mnie to kosztowało. wiązanka dla mnie, dla świadkowej, i dwa bukieciki dla męża i świadka za 200 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Kwiaciarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 14:59 To chyba masz jakieś specjalne względy. Ja za taką usługę zapłaciłam kilka razy drożej niż Ty a efekty bez większego zachwytu. Drogo, drogo, drogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frezja Re: Kwiaciarnia IP: *.tktelekom.pl 29.11.10, 15:13 coś mi się wierzyć nie chce. Tyle to zapłacisz ale za samą wiązankę dla świadkowej, chyba, że była jakaś maciupinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona t. Re: Kwiaciarnia IP: *.xdsl.centertel.pl 29.11.10, 15:52 wcale nie była malutka... była normalnej wielkości. i nie mam specjalnych względów... poprostu, ktoś zadał pytanie która kwiaciarnia według internautów, ja odpowiedzialam wiec darujcie sobie komentarze... ja np. bardo nielubie kwiaciarni Goździk, ale nie komentuje... odpowiadajmy na zadane pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Kwiaciarnia IP: 213.199.253.* 02.12.10, 12:14 Kwiaciarnia Gardenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Kwiaciarnia IP: 213.199.253.* 02.12.10, 12:23 hahaha otwarta od tygodnia :D Pewna i sprawdzona ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Kwiaciarnia IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.11, 00:27 Polecam kwiaciarnię przy Renacie, w pawilonach , jak w maju byłam na kursie w Szczecinie telefonicznie zamówiłam bukiet dla Mamy na Dzień Matki. Za godzinę moja Mama otrzymała kwiaty, potem zadzwoniła do mnie wzruszona. Dodam,że za usługę zapłaciłam przez internet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Kwiaciarnia IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.11, 19:45 jak je zanosisz na cmentarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiołek Re: Kwiaciarnia IP: 80.50.127.* 31.01.11, 15:02 A ja najbardziej lubię kwiaciarnię za Blaszakiem. Zawsze mają spory wybór kwiatów ciętych i doniczkowych - owszem są i storczyki po 80-100 zł, ale cena jest adekwatna do jakości i wielkości. Kupiłem takiego żonie na imieniny - była zachwycona. Powiedziała, że takiego "okaza" to w życiu nie widziała. Kwitnie do dziś mimo, że żona miała imieniny parę miesięcy temu. A co do kwiaciarni za Renatą, to żona ma niemiłe wsponienia z nią związane. Jakiś czas temu pojechała tam po bukiet (który z resztą szybko klapnął) i w trakcie rozmowy pani stwierdziła, że to jest ta sama kwiaciarnia co za Blaszakiem, a potem będąc za Blaszakiem okazało się, że to nieprawda. Od tamtej pory chodzimy kwiaty kupujemy tylko za Blaszakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Kwiaciarnia IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.11, 15:44 Najlepsza kwiaciarnia jest na Aleksandrówce, ul. Sikorskiego, dokładnie za PSS "Renata" mieści się w pawilonach. Mimo, że maleńka i skromna to właścicielka zna się na swoim fachu. Kwiaty świeże i bukiety cą PRZECUDOWNE. Można składać zamówienia z dowozem pod wskazany adres. Zawsze ma dużo klientów...ludzie wiedzą co dobre :) Widzę i obserwuję bo z balkonu mam dobry ogląd sytuacji :) Można tez kupić dużo ozdób do domu np. doniczki itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Kwiaciarnia IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.11, 15:47 A co sądzicie o kwiaciarni U Teresy, koło apteki przy PKP i chyba otwiera teraz na Płockiej, tam na przeciwko Cedrobu przed pawilonami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kermit Re: Kwiaciarnia IP: 213.199.253.* 31.01.11, 16:28 reklamom dziękujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Kwiaciarnia IP: *.wapgw.era.pl 31.01.11, 19:28 Masz rację Kermit. Niech skonczą z tymi reklamami. A ta kwiaciarnia przy Renacie to już przesadza. Ciągle te samopochwalne wpisy. Byłem tam kiedys i to co tam zobaczyłem to ´´wies tanczy i spiewa´´ jak to się mowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P>R> Re: Kwiaciarnia IP: *.146.127.191.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.01.11, 22:22 Popieram pani Marlenka z kwiaciarni za renatą szczyci się że pracowała w kwiaciarni za PKO a jak tam się udałam to się okazało że owszem pracowała ale na kasie w ogrodniczym,może i wiązanki pogrzebowe robi ładne ale nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Kwiaciarnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.11, 00:36 Tylko nie przy Renacie PORAŻKA ta kwiaciarnia To samo co i Zakopianka przy Pułtuskiej. Goździk drogo ale ładnie , za Blaszakiem na pułtuskiej taniej i też ładnie. To zależy czego szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda para Re: Kwiaciarnia IP: 213.199.253.* 01.02.11, 10:45 Ja zamawialam wiązankie ślubną w kwiaciarni na Kolbe pani Magda staneła na wyskosci zadania bardzo pieknie zrobila mi bukiet i dla świadkowej cena tez byla odpowiednia po prostu polecam Pózniej zamawialam dla siostrzenicy na 14 urodziny z chupa chupsów rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zytka Re: Kwiaciarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 10:55 U Porowskich są najpiękniejsze róże, w Magnolii jest wszechstronnie, w Goździku są ładne gotowe bukiety itd. W każdej kwiaciarni bym co tydzień kasę wydawała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenia Re: Kwiaciarnia IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.11, 23:29 Bukiet z lizaków to stary patent :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Kwiaciarnia IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.11, 23:52 Gościu jeśli piszesz że to samo jest w kwiaciarni za Renatą co i w Zakopiance na Pułtuskiej to chyba nie byłeś w żadnej z nich albo twoja opinia jest bardzo tendencyjna. Natomiast jeśli chodzi o ceny za Blaszakiem i przy Renacie to są bardzo zbliżone podobnie jak jakość usług Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Kwiaciarnia IP: *.wapgw.era.pl 01.02.11, 21:45 Moim zdaniem kwiaciarnia za PKO jest the best. Jestem ich klientką od lat i nigdy się nie zawiodłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Kwiaciarnia IP: 89.231.89.* 02.02.11, 17:53 Ja też POLECAM Kwiaciarnie za „Blaszakiem” to chyba najlepsza kwiaciarnia w mieście. I też jestem ich klientem od wielu lat, robią naprawdę ładne bukiety i mają świeże kwiaty. Zamawiałem u nich kwiaty na swój ślub, żona była bardzo zadowolona. POLECAM Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia ;) Re: Kwiaciarnia IP: *.centertel.pl 14.02.11, 22:41 najlepiej sami sobie ogródeczek stwórzcie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: Kwiaciarnia IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.11, 22:13 ludzie nie czytajcie tego to chyba same kwiaciarnie na siebie pisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: Kwiaciarnia IP: *.cdma.centertel.pl 27.02.11, 13:06 Wiecie co? Mam w "głębokim poważaniu" wszystkie te kwiaciarnie bo jak coś brak konkretnego trzeba obejść pięć. Zdecydowanie lepiej dla klientów było by gdyby powstała jedna duża kwiaciarnia zamiast 20 małych bo można by bez jeżdżenia wybrać coś co najbardziej nam odpowiada. I to jest do zrobienia bo przecież w takiej dużej kwiaciarni może połączyć siły kilku kupców. Ten który ma najgorszy, najdroższy towar nic nie sprzeda i odpadnie z rynku metodą naturalnej selekcji. Co to za wybór gdy w kwiaciarni stoi 10 kwiatów doniczkowych lub są 2 kolory róży? A najbardziej slicniusie i taniusie kwiatusie robi ... ... ... ... ... ... ... ... ... dobra żartowałem :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kwiaciarnia IP: *.cnow.pl 07.04.11, 20:06 No najlepiej komentować. Proponuję otworzyć swoją kwiaciarnię, a wtedy zobaczymy ile kwiatów w niej będzie. Najlepiej się krytykuje jak się nie ma zielonego pojęcia. Kwiaciarnie w naszym mieście wszystkie były by super zaopatrzone tylko z kąt brać na to żeby zadowolić wszystkich ,a i tak krytykantów mnogo będzie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc12 Re: Kwiaciarnia IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 01.10.13, 20:03 Kwiaciarnia orchidea przy sciegiennego, po drodze do kina. zawsze piekne, swieze kwiaty, duzy wybor i przmile panie tam pracuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Kwiaciarnia IP: *.opera-mini.net 01.10.13, 20:22 w 100% kwiaciarnia Orchidea blisko kina. Świeże piękne kwiaty,profesjonalna i przemiła obsługa-wszystko wedle życzenia klienta. Bukiecik ślubny był piękny i sporo tańszy niż gdziekolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kwiaciarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.13, 12:07 a ona czynna, tam ciągle ciemno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Kwiaciarnia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.10.13, 13:14 serdecznie polecam wszystkim kwiaciarnie orchidea!!!!!!!Przepiękne dekoracje kwiatowe na stoły weselne przygotowały mi Panie z tej kwiaciarni,jestem bardzo zadowolona.Uważam ,że ceny są również bardzo konkurencyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WCI Re: Kwiaciarnia IP: *.matcom.com.pl 12.10.13, 15:10 Kwiaciarnia róża 2 na Ranieckiej obok Wyższej szkoły. Polecam. Nie dość, że mam blisko to i tanio :) Korzystałam również z kwiaciarni za blaszakiem. Nie dość, że drogo... to wstydziłam się dać wykonany przez Panią bukiet, był marny, ubogo ozdobiony. Poza tym mały wybór kwiatów tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Kwiaciarnia IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 14.10.13, 21:30 ale za blaszakiem to tez jest roza przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
no.um Kwiaciarnia "Marzenie" Najlepsza Polecam!! :) 03.02.14, 16:10 Najlepszą kwiaciarnią jest kwiaciarnia "Marzenie" tam przy PkP ( przy Vitamedzie ) ponieważ jest tam genialna obsługa, miła. I jest piękny wystrój a co mało piękne kompozycje, dosłownie " domowa kwiaciarnia " Polecam !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kwiaciarnia "Marzenie" Najlepsza Polecam!! :) IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.14, 11:06 masz może nr do tej domowej kwiaciarni Odpowiedz Link Zgłoś
no.um Re: Kwiaciarnia "Marzenie" Najlepsza Polecam!! :) 02.11.14, 16:53 ta kwiaciarnia ma swoją stronę i jest tam numer +48 503-127-552 :) Polecam gorąco :) !!! Odpowiedz Link Zgłoś
no.um Re: Kwiaciarnia 03.02.14, 16:12 Najlepszą kwiaciarnią jest kwiaciarnia "Marzenie" tam przy PkP ( przy Vitamedzie ) ponieważ jest tam genialna obsługa, miła. I jest piękny wystrój a co mało piękne kompozycje, dosłownie " domowa kwiaciarnia " Polecam !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kwiaciarnia IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.14, 11:05 czy ktoś kupuje coś na płockiej ,mam wrażenie tak jak pisaliście wcześniej że jest to psudo kwiaciarnia,wstyd Odpowiedz Link Zgłoś