Dodaj do ulubionych

Nowoczesna lewica

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 18:16
Slyszalem ze takie tuzy polityki jak Szeski Petrykowski Gerik tworza taki takie ugrupowanie Szeski sprowadzil UP do zera Petrykowski roz.....il lewice Gerik rozwalil rozwalil samoobrone Ci ponowie maja cos jeszcze do powiedzenia????? JAK TAK TO JA JADE DO UGANDY
Obserwuj wątek
    • Gość: kapucyn Re: Nowoczesna lewica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 00:07
      Jedź nawet na Szpicbergen i połóż się w lodowej jaskini. Jak cie znajdą za 10 tysiecy lat to bedziesz wtedy najcenniejszym eksponatem na świecie. Książki będą o tobie pisać i może wtedy przestaniesz być frustratem.
      • Gość: życzliwy. Re: Nowoczesna lewica IP: *.chello.pl 17.09.10, 00:18
        Co co ci panowie zrobili ze swoimi partiami to nic w porownaniu z tym, co stalo sie ze ciechanowskim SLD. Nie trzeba przypominać kto wtedy stał na czele.
        • Gość: arbuz Re: Nowoczesna lewica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 08:00
          SLD w Ciechu to wzór do naśladowania dla PSLu oraz dla wszystkich ludzi wierzących i niewierzących i księży wikarych, proboszczów, dziekanów i biskupa w całej diecezji płockiej. Jak PSL pójdzie w ślady naszego SLD to PSL w Ciechu czeka wielka przyszłość.
    • Gość: zaTUSKany Re: Nowoczesna lewica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 08:08
      hahahahaa

'Nowoczesna lewica' w Polsce

rozrabiaki,naćpani gó...arze,prowokatorzy,zapatrzeni w swoje ja ,egoiści oto medialny obraz nowoczesnej lewicy

dziękuje postoję
      • Gość: arbuz Re: Nowoczesna lewica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 10:17
        Nasze PSL na pewno pójdzie w ślady naszego SLD. Już widać pierwsze oznaki. Trzeba się przecież wzorować na dobrym przykładzie.
        • Gość: elo Re: Nowoczesna lewica IP: 178.56.25.* 17.10.10, 14:47
          nie zapominajmy, że do rozłamu lewicy przyczynił się ORS i Ziemia Ciechanowska, teraz idą chyba w parze, wystawiając merytorycznego J.B. na kandydata na prezydenta.
          • Gość: a Re: Nowoczesna lewica IP: *.chello.pl 17.10.10, 15:17
            już nie J.B., teraz Z.P.
            • Gość: kaa Re: Nowoczesna lewica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 18:23
              głosy oddane na lewicę się zmarnują. trzeba nie mieć rozumu, żeby wystawiać szeskiego albo ptasiewicza a nie borkowskiego. borkowski był szansą dla lewicy! człowiek z doświadczeniem, lubiany i zna się na samorządzie. tylko on mógł być konkurencją dla wardzińskiego.
              • Gość: sss Re: Nowoczesna lewica IP: *.centertel.pl 27.10.10, 09:50
                nie mów za innych ja nie lubiłem J.B. i na 100% bym na niego nie głosował, wolę Z.P. lub C.S.
    • Gość: sierpem i młotem Re: Nowoczesna lewica IP: 212.160.240.* 27.10.10, 09:42
      już samo pojęcie "nowoczesna lewica" brzmi jak ponury żart...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka