Gość: jaho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 22:19 Mam zamiar zamówić neostradę z telewizją. Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia proszę o rzeczowe opinie. Z góry dziekuje. Mieszkam na śmiecinie niedaleko lasu śmiecińskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1 Re: Neostrada+telewizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 22:45 TVN i innych kanałów czasami nie emitują, bo tak mają z nimi podpisana umowę. Planujesz sobie wieczór przed telewizorem i muka, czarny ekran:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibo Re: Neostrada+telewizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 23:01 Odradzam. Chłam. Ale i tak twoja decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neostrad Re: Neostrada+telewizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 23:28 Tuner żre tyle prądu co komp startuje się 2 minuty często brakuje autoryzacji trzeba włączać 4funTV i czekać. Tuner ma tylko wyjście euro i HDMI (nie puścisz w sieć po antenie na 2 tv). Niby ma modulator ale zblokowany softem. Bez uzasadnienia tuner często rozprogramowuje się i programuje od nowa. Mnie jednak najbardziej denerwuje to, że po zaniku prądu tuner startuje i odpala mi telewizor (pod moją nieobecność). Ja mam analogowy telewizor crt ale posiadacze LCD i plazm twierdzą, że jakość obrazu jest słaba. Reasumując Neostradę tak a telewizję nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibo Re: Neostrada+telewizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 09:44 Mam na myśli telewizję, bo neo w sumie niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uzytkownik Re: Neostrada+telewizja IP: *.zep.com.pl 06.10.10, 11:12 Odradzam, posiadam taką telewizję prawie 2 lata i bez rewelacji...niedługo ko ńczę umowę i rezygnuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uzytkownik Re: Neostrada+telewizja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.10, 12:41 ja mam ten zestaw prawie 2 lata , bez rewelacji. uruchamia się kilka minut- co najbardziej mnie denerwuje- potwierdzam to co pisali moi poprzednicy. Ja też czekam tylko do końca umowy, aby podziękować im. Net za to bez zarzutów. Wybór Twój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaho Re: Neostrada+telewizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 12:37 Dziękuję za opinie, to mi wiele rozjaśniło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temida Re: Neostrada+telewizja IP: *.ibd.gtsenergis.pl 06.10.10, 12:47 A ja nie narzekam nic mi się samo nie uruchamia, 2 razy tylko rozprogramowały się ustawienia, dla mnie nie jest to złe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Neostrada+telewizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 18:07 ja mam neostradę z telewizją i na telewizję nie narzekam, ładuje się długo tylko wtedy jeśli całkowicie odłączy się dekoder od zasilania , natomiast jeśli jest po prostu w trybie uśpienia to włącza się normalnie , nie wiem też nic na temat jakiegoś "rozprogramowywania" , jedyny minus to to że w tym podstawowym pakiecie nie ma polsatu i trzeba przełączać z trybu dekodera na normalną antenę siatkową ale to tylko kwestia jednego przycisku na pilocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: Neostrada+telewizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 21:11 Sprzedawałam kiedyś neostrade z telewizją i powiem że to największe badziewie jakie tp mogło wymyśleć. ruter wogóle nie nadaje sygnału, masakra a telewizja nie odbiera, abonament trzeba płacić większy i jeszcze te programy żenada!!! w polsacie cyfrowym można wziąć kilka podstawowych programów za 10 zl z pewnością ze obraz będzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Neostrada+telewizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 21:32 z tego co widać na stronie cyfrowego polsatu to żadna rewelacja jeśli chodzi o kanały 37 zł podstawowy pakiet + instalacja i sprzęt koło 300zł. Jeśli chodzi o router to chyba już dawno sprzedawałeś bo obecne nie są złe a cena.. nie widzę żeby była zła 39,90 za pełen pakiet bez HBO to nie jest dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiss Re: Neostrada+telewizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 22:36 więc życze powodzenia i miłego oglądanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neoużytkownik Re: Neostrada+telewizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 07:37 No nie! Porównywanie telewizji z neostrady z jakąkolwiek inną, to już masochizm. Toć to badziew jakiego nikt inny nie sprzedaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Neostrada+telewizja IP: *.opera-mini.net 08.10.10, 20:18 ze wsi jesteś , na wieś wrócisz. Odpowiedz Link Zgłoś