Dodaj do ulubionych

Jak oceniasz pracę dyrektorów C K iSZ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 14:14
Obserwuj wątek
    • Gość: jaskól Re: Jak oceniasz pracę dyrektorów C K iSZ IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.10, 14:19
      penie chciałbyś wdrapac się na ich stołki
      nie pomożemy ci w tym obżucając dyrektorów
      • Gość: kret Re: Jak oceniasz pracę dyrektorów C K iSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 18:54
        niech coś robią a stołek już mam.
    • Gość: orzełbiały Re: Jak oceniasz pracę dyrektorów C K iSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 14:26
      Nie potrafię ocenić coś czego nie ma
      • Gość: Cyytelnik Re: Jak oceniasz pracę dyrektorów C K iSZ IP: *.opera-mini.net 08.10.10, 20:26
        Na przykład Kęsik teraz robi to:
        100 lecie Marii Konopnickiej
        • Gość: ara Re: Jak oceniasz pracę dyrektorów C K iSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 18:51
          bo wybory,a potem znów aleje i aby do wypłaty
      • Gość: wiatr Re: Jak oceniasz pracę dyrektorów C K iSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 21:13
        Masz słuszną racje , nie ma ich ,jeżeli są dwie imprezy o tej samej godzinie otwarcie wystawy.
        To jest tylko w CKi SZ.
        • Gość: ups Re: Źle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 23:14
          miejsce martwe intelektualnie. bez innowacji i zakręcenia. nie inspiruje nikogo. jak powstanie inna scena nikt tam nie zajrzy. kultura dzieje się obok. nie wyczuliby jej nawet gdyby się o nią potknęli
          • Gość: towiem recepta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 21:26
            Nie narzekajcie,bo coś za coś.Jak ma być,jak główny menadżer jest ciągle zajęty projektowaniem np. ławeczek,medali,zwyczajnie pracą artystyczną (swoją) i społeczną dla dobra Ciechanowian oraz konkursami,a w wolnych chwilach udziela się na forum na zmianę z głównym dyrektorem.Ten też ma niewiele czasu,bo albo polityka,albo pisanie.Cóż...Proponuję zatrudnić trzeciego dyrektora bez obciążeń.Koniecznie nie artystę i "niekulturalnego",a może wzbudzi zaufanie i wszystkich uaktywni i zaciekawi.(Oczywiście jeśli będzie nie z Ciechanowa).Taka konfiguracja trzech dyrektorów-dwóch ,żeby nie przeszkadzali na dobrych pensjach i bez prawa głosu !! oraz jeden nowy na ryczałcie od zysków mogłaby okazać się dla mieszkańców bardzo pożyteczna:)Pozdrawiam wszystkich samodzielnie myślących.
            • Gość: ciechanowianin Re: recepta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 21:53
              Widzę , że ,,dużo'' wiesz czyli NIC... Dom kultury to państwo pana głównego menedżera Kęsika , który z Zalewskim nie chce rozmawiać od dwóch lat i zbudował sobie królestwo finansujące tylko to co jemu się tylko podoba.
              • Gość: towiem Re: recepta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 22:19
                O przyczynach" patu" można dyskutować pewnie bez końca,ale ciekawsza i bardziej potrzebna jest "recepta":)
                • Gość: EN Re: recepta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 08:28
                  Zewnetrzny dyrektor - to oczywiste, ktory bedzie prace traktowal jak prace, a nie ze jest artysta pisarzem politykiem czy czymkolwiek innym. Ewentualnie menedzer z prawdziwego zdarzenia, ktory bedzie dysponowal kasa i decydowal o projektach i ich realizacji.
                  Ale takiego menedzera musialby chyba zatrudnic dyrektor. Czyli mamy impas.
              • Gość: ciechanowianin Re: recepta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 10:27
                Skąd Pan Panie Ciechanowianin wie , że Pan Dyr. Kęsik nie rozmawia z Panem Dyr. Zalewskim. Nie wyobrażam sobie funkcjonowania Domu Kultury bez rozmawiania Dyrektorów, przecież muszą wiele rzeczy uzgadniać inaczej Dom Kultury nie mógł by funkcjonować. Martwi mnie tylko jedno dlaczego na tym forum nie występuje Dyrektor tylko ciągle jego Zastępca i to często w roli oskarżajacego Dyrektora. To jest kuriozum ,że na forum podwładny oskasża przełożonego , tak jakby nie mógł mu wyłożyć swoje żale , tym bardziej ,że ma pokój obok. Radzę Panu Zalewskiemu szanuj szefa swego bo możesz mnieć gorszego.
                • Gość: marek zalewski ,,...Miasto(dla)Sztuki'' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.10, 11:04
                  Czytam te Wasze wpisy, i ... jedno co mogę stwierdzić, że najlepiej jest jak podwładny ,,cicho siedzi na d'' i oczy powinien mieć zamknięte, a jeszcze lepiej jak by mózg miał wyłączony i nie myślał... To postawa pewnie wygodna i do emeryturki tak można siedzieć . Widać, że niektórym się to podoba.
                  Ciechanowianin napisał, że // Nie wyobrażam sobie funkcjonowania Domu Kultury bez rozmawiania Dyrektorów, przecież muszą wiele rzeczy uzgadniać...//
                  ... a Ja oświadczam, że NIC nie jest ze mną uzgadniane, i nie tylko dlatego , że jestem z-cą ale może by pan szef choć raz pomyślał, że nie jest nieomylny i może się nie na wszystkim zna ... tak jest nie tylko od 2 lat ale i dłużej...
                  I wcale tu nie chodzi o tak zwane w/g Was ,,krytykowanie szefa'' a o to żeby rozwijać KULTURĘ i SZTUKĘ w Ciechanowie, a nie tworzyć mity, fikcję i pozory działania, które ,,ładnie'' wyglądają na papierze zapisane w statystykach... a jak jest to jedni widzą a inni nie chcą widzieć... i tyle mam w tej sprawie do powiedzenia...
                  • Gość: miki Re: ,,...Miasto(dla)Sztuki'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 12:03
                    wiele razy można pytać i imć pana Zalewskiego co się ma dziać w CKiSz, i też nie potrafi odpowiedzieć. więc jaka to wymiana zdań i panów w kulturalnej placówce?
                    Widać na dwóch falach panowie...
                    A tak w ogóle to nawet wystawy w wolne dni obejrzeć nie można w Galerii C, ani na kawę czy herbate wpaść ze znajomymi, gdy do Ciechanowa przyjadą ... nawet w wakacje...
                    A kiedyś to inaczej bywało w tejże placówce. Ale i inni dyrektorowali.
                    Nieprawdaż ?
                    Teraz policja przepędza młodych spod "parkanu sztuki", a dorośli mogą obejrzeć sobie grzybiejące , monumentalne postacie wystrugane w drewnie, chociażby koło starostwa pow.
                    • Gość: marek zalewski Re: ,,...Miasto(dla)Sztuki'' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.10, 12:19
                      ... i jak Ja mam Ci odpowiedzieć/poinformować skoro pan szef nie chce rozmawiać ze mną ? To chyba jasne, że nie wiem co ma się dziać w bliższej czy dalszej przyszłości w CKiS, bo mam zakaz reprezentowania CKiS. Zapytaj pana szefa Kęsika. Ja mogę tylko zaprosić na otwarcie wystawy do Galerii,,C'' , tym bardziej, że robimy wystawę Pani Moniki Gawareckiej, ciechanowianki mieszkającej i tworzącej w Poznaniu... piątek 15 października godz.18.oo
                      • Gość: sztuka? mięsa! Re: ,,...Miasto(dla)Sztuki'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 12:43
                        Ja bym się w takiej sytuacji zwolnił :P. Przecież centrum "kultury" pod kogoś podlega to niech pozamiata, mediuje ... . Dwaj Panowie się zaparli w sobie pewno po linii politycznej a miasto traci pieniądze na pozorne działania. Toż to centrum braku kultury bo kulturalnie jest godzić się i współpracować a nie wadzić się i szkodzić. Jeden by chciał pewno same gale robić a drugi wystawy do oglądania przez szybę w drzwiach ;P.
                      • Gość: miki Re: ,,...Miasto(dla)Sztuki'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 12:48
                        Panie Marku, jak to dobrze takiemu dyrektorowi, co to jak pan na swoich włościach tylko, a i na forum można w godzinach urzędowania... dobry taki stołek... no cóż , bywają i takie...
                        Ale to wcale nie zachęca do dalszego "pobycia na chwilę " ani gawędzenia "co to puste i nijakie".
                        Takie forum nie w moim guście. Zmykam stąd, bo nic tu ciekawego nie znajduję.
                        Pozdrawiać... ale kogo? Niewielu tu życzliwych i prawdziwych, tak myślę.
                      • Gość: sarna Re: ,,...Miasto(dla)Sztuki'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 12:53
                        To dlaczego władze Ciechanowa nie skoniczą z tym bałaganem w domu kultury.Wstyd przed młodzieżą.
                        • Gość: papaj Re: ,,...Miasto(dla)Sztuki'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 13:19
                          popieram
                          • Gość: Skorek Re: ,,...Miasto(dla)Sztuki'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 22:14
                            Jak miasto ma z tym skończyć, jak to powiatowe Centrum?
                      • Gość: Paweł i Gaweł Re: ,,...Miasto(dla)Sztuki'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 13:46
                        Znamy "Paweł i Gaweł " w jednym żyli domu, tak i Dyrektorzy w domu kultury, od lat jeden obok drugiego, i obaj tacy sami ja w bajce.
                        A morał ? każdy sam odczytuje, bo widać i słychać.
                        • Gość: wyborca Re: ,,...Miasto(dla)Sztuki'' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.10, 16:42
                          Zlikwidować to tzw. "centrum kultury i sztuki". Obaj Panowie dyrektorzy na zielona trawkę.
                  • Gość: ciechanowianin Re: ,,...Miasto(dla)Sztuki'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 11:29
                    Panie dyr. Zalewski pisze Pan , że nic z Panem nie jest uzgadniane , a czy nie powinno być odwrotnie, to Pan winien wszystko uzgadniać z Dyrektorem Kęsikiem , bo przecież jest Pan jego podwładnym a Pan uzurpuje sobie, by to Dyrektor Kęsik wszystko z Panem uzgadniał. Czy to jest tak w Pana zakresie czynności. A może Pan nie zapoznał się ze swoim zakresem pracy i uzurpuje sobie samopaństwo. Na tym cierpi tylko funkcjonowanie Centrum Kultury. Widać, że Pan chyba nie ma co robić bo tylko ciągle wypisuje donosy nas swego podwładnego. Pan Dyrektor Kęsik to ma chyba anielską cierpliwość , że Pana jeszce nie wywalił z pracy a w najlepszym nie wszczął postępowania dyscyplinarnego, za używanie między innymi komputera służbowego do prywatnych celów w godzinach pracy a w dodatku atakowanie niemal za każdym razem Dyrektora. radzę niech Pan się zastanowie się nad swoim postępowaniem i zacznie rozmawiać z Dyrektorem , bo przełożeni zaczną wyciągać wnioski a mogą one być szczególnie dla Pana przykre. Powtarzam Panu by Pan szanował szefa swego bo może mieć pan gorszego[/b]. Niech ta zasada wreście trafi do Pana. To zaczyna już być niesmaczne, i niekulturalne.
                    • Gość: marek zalewski Re: ,,...Miasto(dla)Sztuki'' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.10, 11:50
                      ... tak, użyłem słowa ,,uzgadniać'' i przyznaję , że powinno być ,,konsultuje'' , a swoją pracę wykonuję na tyle na ile mogę w takich warunkach, co dotyczy uzgodnień mnie dotyczących i Galerii,,C'' robię to nawet na piśmie, a więc? ... ale widzę , że w/g ciechanowianina to słowo ,,dyrektor'' jest święte, gratuluję postawy życiowej... proszę więc jeszcze raz przeczytać :
                      //Czytam te Wasze wpisy, i ... jedno co mogę stwierdzić, że najlepiej jest jak podwładny ,,cicho siedzi na d'' i oczy powinien mieć zamknięte, a jeszcze lepiej jak by mózg miał wyłączony i nie myślał... To postawa pewnie wygodna i do emeryturki tak można siedzieć . Widać, że niektórym się to podoba.
                      Ciechanowianin napisał, że // Nie wyobrażam sobie funkcjonowania Domu Kultury bez rozmawiania Dyrektorów, przecież muszą wiele rzeczy uzgadniać...//
                      ... a Ja oświadczam, że NIC nie jest ze mną uzgadniane, i nie tylko dlatego , że jestem z-cą ale może by pan szef choć raz pomyślał, że nie jest nieomylny i może się nie na wszystkim zna ... tak jest nie tylko od 2 lat ale i dłużej...
                      I wcale tu nie chodzi o tak zwane w/g Was ,,krytykowanie szefa'' a o to żeby rozwijać KULTURĘ i SZTUKĘ w Ciechanowie, a nie tworzyć mity, fikcję i pozory działania, które ,,ładnie'' wyglądają na papierze zapisane w statystykach... a jak jest to jedni widzą a inni nie chcą widzieć... i tyle mam w tej sprawie do powiedzenia..
                      • Gość: towiem Re: ,,...Miasto(dla)Sztuki'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 14:12
                        Jeśli można zapytać,ile jeszcze ma Pan to "tej emeryturki"??
                        • Gość: kret Re: ,,...Miasto(dla)Sztuki'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 15:15
                          Nic nie robiąc a biorąc pobory to może być i 200 lat, dla takich nierobów.
                      • Gość: ciechanowianin Re: ,,...Miasto(dla)Sztuki'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 18:09
                        Po przeczytaniu ostatniego wystąpienia na tym forum Pana Zalewskiego to dochodzę do wniosku , że jego zacietrzewienie nie ma granic. Uważam ,że przysłowia są mądrością narodu. Przytoczę więc panu jeszcze jedno. że kto pod kim dołki kopie to sam w nie w pada. Czy zastanowił się Pan , że tymi swoimi publicznymi atakami na swojego przełożonego , złamał Pan tajemnicę służbową. Takie jak Pan pisze publicznie i nieustannie sprawy dotyczące wewnętrznych problemów w Centrum Kultury nie należy wywlekać na zewnątrz a załatwiaać w gronie własnym. W zasadzie to jakby przeanalizować te Pana zarzuty to sprowadzają się one do tego, że ze sobą nie rozmawiacie, czy nie chcecie rozmawiać. Namawiał bym Pana niech Pan schowa głęboko ten topór i zacznie wreszcie pracować- współpracować a nie tylko ciągle w godzinach pracy wypisywać dyrdymały na Dyrektora, który widać , że nie wdaje się z Panem w tą gorszącą publiczną dyskusję nie przynoszącą nikomu chwały. Niech więc Pan zaniecha tej publicznej wojny z Dyrektorem i zacznie z nim współpracować ,Poddaję Panu pod rozwagę jeszcze jedno przysłowie , że brudy pierze sie we własnym gronie.
                        • Gość: marek zalewski Re: ,,...Miasto(dla)Sztuki'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 19:18
                          No tak CKiS to gałąź przemysłu obronnego i tajemnica służbowa obowiązuje nawet sprzątaczkę... człowieku w całym moim,,zadufaniu'' stwierdzam , że najwyraźniej nie masz po prostu pojęcia czym jest, co powinien robić dom kultury, jaka jest a raczej jaka powinna być specyfika pracy w czymś takim co nazywa się dom kultury a raczej Centrum Kultury i Sztuki. Widzę , że nie jest to dyskusja o ,,poziomie'' Kultury jaki powinien szerzyć dom kultury , tylko widzisz obsesyjnie, jakieś w/g Ciebie ,,ataki'' na dyrektora Kęsika. Najwyraźniej nie wiesz do końca o co mi chodzi. Chodzi nie o trwanie a o działanie. A chodzi mi o działanie pozorne, udawanie , że się robi Coś co dla ROZWOJU kulturalnego np.młodego pokolenia nie ma żadnego znaczenia. O przykładach mógłbym mówić i pisać i to nie jest żadna tajemnica służbowa jak to określasz a troska o Kulturę. Działania , które mają być nie tylko rozrywką a powinny UCZYĆ / WYCHOWYWAĆ społeczeństwo. Bo to nie jest produkcja gwoździ a MISJA . Nie jestem idiotą oderwanym od rzeczywistości i doskonale zdaję sobie sprawę, że ,,rzeczywistość'' koryguje nawet najlepsze idee, plany, ale to nie zwalnia z Jakości działania. Rozwój Kultury i Sztuki to powinien być podstawowy CEL.
                          I powiem więcej , skoro zostałem sprowokowany, wcale nie krytykuję osobę Pana Kęsika . Postaraj się, bez szukania podtekstów/jakiegoś drugiego/Twojego znaczenia, zroumieć o co mi chodzi. Pan Kęsik mnie nie interesuje jako osoba, interesuje mnie to CO i jak robi się w CKiS. Czy TO ma JAKOŚĆ merytoryczną. Jeszcze raz - Centrum Kultury i Sztuki to nie Fabryka produkująca gwoździe.
                          Co do jakiegoś wykopanego,,topora'' ... to Ja nie muszę go chować , bo Ja czegoś takiego po prostu nie znam. Powiem więcej , była by to dziecinada czyli zabawa w piaskownicy. To nie Ja... od ponad dwóch lat ,,udaję'', że nie ma zastępcy dyrektora. Oczywiście, jak piszą tu inni , powinienem odejść i dać sobie spokój, ale... to Ja stworzyłem Galerię,,C'' i walczę o jej istnienie. Niektórzy uważają, że jest ona niepotrzebna. A mnie po prostu zależy na jakości Kultury w Ciechanowie. Dlatego się ,,naprzykrzam'' ?... I nie chodzi tu o górnolotne słowa...
                          • Gość: towiem Re: ,,...Miasto(dla)Sztuki'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 21:36
                            I jest Pan niezastąpiony:)
                            • Gość: dyr Re: ,,...Miasto(dla)Sztuki'' IP: *.chello.pl 13.10.10, 22:35
                              A ja bym wywalił takiego zastępcę na "zbity pysk", ale tam jakaś sitwa kogoś trzyma
                              • Gość: kier Re: ,,...Miasto(dla)Sztuki'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 08:25
                                Daj przykład ,a gdzie sitwy niema ,tylko uczciwy podatnik musi ich karmić.
                      • Gość: aaa Re: ,,...Miasto(dla)Sztuki'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 10:05
                        To ja prosze Pana proponuje zaczac od KULTURY... (a nagrody za rzezby sniegowe juz rozdane? bo nowa zima juz za pasem..) ;-)
                        • Gość: marek zalewski Re: ,,...Miasto(dla)Sztuki'' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.10, 10:13
                          Proszę zapytać dyr.CKiS pana Kęsika, dlaczego do tej pory nie odpowiedział na moją prośbę o nagrody dla dzieciaków/prosiłem na piśmie/ . Jak tylko otrzymam odpowiedź to oczywiście poinformuję i z wielką przyjemnością wręczę dzieciakom.
                          Mnie też jest z tego powodu wstyd. Mogę tylko przeprosić.
                          • Gość: aaa Re: ,,...Miasto(dla)Sztuki'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 10:16
                            Wie Pan co? Oglaszajac jakis konkurs z nagrodami powinno sie te nagrody miec zapewnione... i skoro Pan to odtrabil na forum... to na Pana miejscu... sam bym z wlasnej kieszeni je ufundowal.. no ale mnie nie stac... Pana zapewne tez.
                            • Gość: marek zalewski Re: ,,...Miasto(dla)Sztuki'' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.10, 10:25
                              No tak , każdy konkurs to powinny być nagrody. To oczywiste. Nawet parę cukierków dla dzieciaków. Nawiasem , to należą się tylko tym dzieciaczkom co przyszły z babcią i mamą i zrobiły WSPANIAŁE rzeźbki / male ale CUDOWNE , tylko ONE przyszły na mój sygnał/zaproszenie do zabawy w śniegu... za co IM bardzo dziękuję i przepraszam za CKiS... Nagrody są w CKiS ale nie za konkursy organizowane przez Galerię ,,C''... przykre ale prawdziwe...
                              • Gość: aaa Re: ,,...Miasto(dla)Sztuki'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 10:32
                                Czyli Pana jednak nie stac... Prawdziwie to przykre...
                                (btw - ja jestem bezrobotny to se w godzinach porannych posiedze na forum.. a jak to jest z praca na etacie? Z budzetowki? Macie w zakresie obowiazkow wpisane odwiedzanie co 5 min forum? Na jakims czacie tez Was (pisze tu ogolnie - o pracownikach budzetowki) mozna spotkac?? Na miejscu admina sieci - jesli takowy jest - z miejsca zablokowalbym dostep... No ale ja sie moze nie znam..
                                • Gość: marek zalewski Re: ,,...Miasto(dla)Sztuki'' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.10, 10:42
                                  No i co ... nie odpowiem - Źle... odpowiem - Źle... Chłopie odpowiadam tylko dlatego, że te pytania dotyczą mnie a przede wszystkim CKiS... i tyle ...a tak nawiasem, jednak Cię stać na kompa i internet, to może Ty ufundujesz nagrody tak jak to zrobił zaTuskany w konkursie Projektu Ciechanów Miasto(dla)Sztuki ?
                                  • Gość: aaa Re: ,,...Miasto(dla)Sztuki'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 10:48
                                    Niestety zmartwie Cie ale nie ufunduje... Twoj ruch
                                    • Gość: mitorzab Re: ,,...Miasto(dla)Sztuki'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 19:46
                                      popieram. Kto organizuje i zaprasz osobiscie to i nagrody powinien miec, a stać takiego pana na fundy{a nie zwalać na CKisz, troche wlasnej inicjatywy. Nie zbiednialby taki gosc gdyby na cukierki... Konopnicka mąkę nosiła biednym, a Pan? pomniki za darmo, z serca a na cukierki dla dzieciakow nie ma?
    • Gość: gość Re: Jak oceniasz pracę dyrektorów C K iSZ IP: *.cdma.centertel.pl 14.10.10, 15:21
      Pracę oceniam na 2:( niby coś się dzieje, ale to tak samo beznadziejne jak poezja dyr C K i SZ
    • Gość: Pimpek Re: Jak oceniasz pracę dyrektorów C K iSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 23:22
      Jeden traktuje pracę w Ckisz jako urzędowanie i nic ponad, bardziej go interesuje polityka. Drugi ma dziesięć pomysłów dziennie, jeden bardziej nierealny od drugiego. Z tym ,że osobiście wolę zapaleńców, nawet przesadnych. Ale moim zdaniem obaj się nie nadają na to stanowisko.
      • Gość: ciechanowianin Re: Jak oceniasz pracę dyrektorów C K iSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 15:49
        Panie Pimpek proszę konkretnie uzasadnić dlaczego obaj Dyrektorzy nie nadają się na te stanowiska. Takie ogólne sformuowania nie uzasadniają do takich sformuowań jak Pan podaje . Moim zdaniem każdy z dyrektorów jest mistrzem w swojej klasie. Drobne nieporozumienia między nimi nie mają zasadniczego znaczenia na funkcjonowanie CK i SZ. Zaplanowane imprezy zostały zorganizowane z pełnym sukcesem obu Panów Dyrektorów. Dlaczego Pan Pimpek czepia się Dyrektorów jaki Pan ma w tym cel. Każdy z Dyrektorów ma swoje pasje i wolno im je mieć, to nie może być zarzutem.
        • Gość: wojak Re: Jak oceniasz pracę dyrektorów C K iSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 20:47
          Jak jesteś ich pracą za uroczony ,to odrazu mażna wyczuć że tak samo pracujesz bokami jak i oni i stojsz z nimy w kolejce po wypłatę.
          • Gość: wiem Re: Jak oceniasz pracę dyrektorów C K iSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 21:45
            wiem że to forum nic nie warte, nic nie wnosi, a że i moderator nie dba o poziom i o to, by nie ukazywały się interesujące wypowiedzi, to wina tego kto to prowadzi- oczywiste.
            I tak nie na marginesie- jak wymagać od młodych gdy starzy wojują i nieprawdą pobudzają do nieestetycznej formaliny.
            Po co te imiona, nazwiska... To tylko budzi agresję i niesmak.
            Kto za to forum odpowiada? Może jakieś namiary do rzeczowej dyskusji?
            • Gość: Kostek Re: Jak oceniasz pracę dyrektorów C K iSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 21:49
              Ja bym nie liczył na rzeczową dyskusję. Rzucanie się innym do gardła to się zrobi sport narodowy , a w Ciechanowie ma dużo zwolenników :(
              • Gość: wiem Re: Jak oceniasz pracę dyrektorów C K iSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 22:28
                nie trzeba się rzucać na nikogo, ale może by tak poddać dyskusji- dlaczego nie można by jak za dawnych lat bywało- wpaść na kawę czy herbatę do domu kultury ze znajomymi i kulturalnie posiedzieć , porozmawiać, obejrzeć wystawy ipożyć "kulturą".
                Bo po wernisażu "na stojaka" to gadka sie urywa i goście wychodzić muszą szybko.
                A kawiarnia tam też zamknięta.I też tylko od święta.
                Więc może by tak do władzy dotrzeć i coś w tej kwestii zrobić?
                Mrozy ida i długie wieczory...
                • Gość: Skorek Re: Jak oceniasz pracę dyrektorów C K iSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 22:33
                  Centum Kultury jest powiatu, niech starosta posłucha dobrej rady. Kiedys tam był fajny klub z bilardem, ech, łza się w oku kręci, ile tam ludzi przychodziło. Szefostwo Ckis zasługuje na zieloną trawkę.
                  • Gość: wiem Re: Jak oceniasz pracę dyrektorów C K iSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 22:55
                    nie mówię że na zieloną trawkę, bo to już jesień.
                    I nie mnie oceniać tam pracujących. , ale może by tak przywrócić czar tamtych lat i umożliwić kolejne działania.
                    Na marginesie wiem,że jak bywają czasem i dobre imprezy to i też brak ludzi.
                    to czy bilety za drogie, czy ludzie tu nie czują "darowanej kultury"?
                    • Gość: ON Re: Jak oceniasz pracę dyrektorów C K iSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 22:57
                      CHcesz wiedzieć? ujawnij swoje dane to może warto z Tobą i o Tobie - chętnie to zrobię- jak podasz publicznie swoje dane- masz odwagę?
                      • Gość: wiesz Re: Jak oceniasz pracę dyrektorów C K iSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 20:36
                        Odwagę to mają ci co mają dobrą pensję i układy i do każdej władzy jakoś pasują,a reszta to "ciemny lud" więc dziwne,że się odzywa nawet na forum!Po co?I tak nic nie możemy zmienić,więc chociaż na forum sobie popiszemy
                        • Gość: Niuśka Re: Jak oceniasz pracę dyrektorów C K iSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 20:55
                          W co drugim wątku układy, co za obsesja. Ludzie robią swoje, trudno, żeby się nie znali w takim małym mieście. Układy to proste wytłumaczenie własnej nieudolności, żal mi was.
                          • Gość: Niuśka Re: Jak oceniasz pracę dyrektorów C K iSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 21:00
                            Zapomniałam dodać coś na temat wątku. Pracę dyrektorów Centrum oceniam źle, bo kłótnie nie służą tej instytucji. Tam nie czuje się napędu, jakiejś twórczej atmosfery. Taki zakład pracy z urzędnikami od 8.oo do 16.oo. Od kilku lat to jest równia pochyła.
    • Gość: gus Re: Jak oceniasz pracę dyrektorów C K iSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 19:27
      nikt tu nie pisze o kinie, filmy przysyłają, wyświetlają i leci samo
      nic tam się nie dzieje, co wymaga pomysłów i energii
      w studio już dwa razy dzieciak był na nocy z bajkami i cieszył się jak rzadko - więc można i to za psie pieniądze coś wymyśłić
      • Gość: Kostek Re: Jak oceniasz pracę dyrektorów C K iSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 17:36
        Żeby dyrektor Kęsik tyle energii poświęcił pracy co agitowaniu wyborczemu to może coś by się działo w Ckisz, tak to kiszka im wychodzi.
        • Gość: taktak Re: Jak oceniasz pracę dyrektorów C K iSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 20:36
          Żeby wicedyrektor Zalewski tyle czasu poświęcał pracy zawodowej, co internetowi i społecznym wymyślaniu dla siebie nowych zleceń,to coś by się działo w CKiSz,a tak tylko kiszka i frustracja .
          • Gość: Pimpek Re: Jak oceniasz pracę dyrektorów C K iSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 21:27
            Wychodzi , że wart Pac Pałaca. Obu kiszka wychodzi, bo zajęci "wyższymi" celami :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka