13.11.10, 10:49
Witam kobietki. Czy orientujecie sie gdzie mozna kupic wlosy na clip in w naszym miescie?? jest cos takiego u nas??
Obserwuj wątek
    • Gość: madsumi Re: do pań IP: 213.199.253.* 13.11.10, 12:29
      Ja zamawiałam na allegro. Ale wybrałam zły kolor. Mam do sprzedania za 200 zł. Naturalne. 55 cm. Kolor ciemny brąz. Nie noszone. Raz przymierzane, żeby zobaczyć czy pasują do moich.
      • Gość: Zośka Re: do pań IP: 213.199.253.* 13.11.10, 14:39
        Teraz to czy pasuje czy nie ...to wszystkie noszą te sztuczne wlosy .... czasami naprawde wygląda to komicznie :))
    • kobieta887 Re: do pań 13.11.10, 21:00
      kumpela moja kupiła za 40zł w Veradonnie na Warszawskiej, ale to jest tylko na taki mały grzebyk i wstążki po bokach( bo to raczej na kitę te włosy) długie aż do pasa
      • Gość: madsumi Re: do pań IP: 213.199.253.* 13.11.10, 21:49
        Za 40 zł to są sztuczne włosy. Hybrydy kosztują około 100 zł. A naturalne zaczynają się od 200 zł wzwyż. Jeśli chcesz farbować clip in, prostować lub kręcić to tylko naturalne da się. Najlepiej wejść tu i się rozejrzeć, napewno coś wybierzesz, są to najlepsze sklepy internetowe jakie znam zajmujące się sprzedażą włosów naturalnych jak i również syntetycznych.: www.cosmoshop.pl
        sklep.racoon.pl/Wlosy_naturalne-k26-0--.html www.rapunzelofsweden.pl/1/pl/products/przeduanie-wosow-clip-on.php dobrewlosy.pl/
        www.sklep.longhair.pl/clip-in-gotowy-komplet-z-klipsami-proste/kategoria.html
        www.sklep.longhair.pl/clip-in-gotowy-komplet-z-klipsami-proste/kategoria.html
        www.4great-hair.com/info_pages.php?pages_id=5
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka