Gość: obserwator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.10, 15:19 Czy to prawda ze na wojta gminy ciechanow staruje mloda zmudczynska wel WOJCIK to obluda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wyborca Re: Zmudczynska wel WOJCIK IP: *.chello.pl 17.11.10, 19:39 Bardzo dobrze, czytam gazetę jest napisane wszystko popieram i trzymam kciuki, aby młodość i szczerość wygrała z zakłamaniem. Mój szacuneczek dla Pani Zmudczyńskiej, mimo, że nie znam osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Zmudczynska wel WOJCIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 21:00 Pani Zmudczyńska chwali się dziadkiem i pradziadkiem, a co z ojcem? Dlaczego nic nie wspomina o ojcu? I jeszcze zmienia nazwisko, czyżby coś do ukrycia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zmudczynska wel WOJCIK IP: 46.113.144.* 17.11.10, 22:52 Są tacy młodzi ludzie, którzy do ukrycia mają - przede wszystkim wszystkim - PRYSZCZE. To tak w ramach prawdomównego dziennikarstwa:) Z bliska bardzo są nieapetyczni, zdrowy polski rolnik na taką przynętę nie bierze:) Choć tym młodym wydaje się że pryszczy - fizycznych i moralnych - nie widać. Oj widać, mili Panowie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Zmudczynska wel WOJCIK IP: *.tktelekom.pl 18.11.10, 00:02 ha,ha dobre i niech ta Pani pryszczta wynosi się z naszej gminy,Mamy swojego KIWITA.MAREK POWODZENIA . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: letnik Re: Zmudczynska wel WOJCIK IP: *.ibd.gtsenergis.pl 18.11.10, 10:14 Pani Edyta Zmudczyńska, która wciąż w wielu aktualnych dokumentach administracyjnych wystepuje nadal jako Wójcik w wywiadach udzielanych własnej sezonowej gazecie opowiada historie mijające się z prawdą licząc na krótką pamięć czytelników. Bo przecież nie miałobyć wielkiego śmieciowiska na jej zalesionej działce bo nie pozwalają na to przecież warunki środowiskowe, a tylko chce wybudować sobie dom by się przeprowadzić tu z Pruszkowa. To krasnoludki, a nie jej rodzina zabiegały o opracowanie planu zagospodarowania terenu którego jest właścicielem na wysypisko śmieci. To krasnoludki naciskały na urzędników różnych szczebli na pozytywne uzgodnienie projektu tego planu. Nie wyszło to bo musieliby złamać obowiązujące prawo. Teraz chce zostać wójtem, by podjąc jak sądzę ponowną próbę swojego bardzo zyskownego pomysłu. Niech nie opowiada więc, że bardzo troszczy się o mieszkańców gminy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gminiak Re: Zmudczynska wel WOJCIK IP: *.cnow.pl 18.11.10, 15:22 Zmudczyńska z Kiwitem szli ramie w ramie aby wybudować mieszkańcom gminy śmieciowisko a teraz żrą się jak dwa psy.Tylko dzięki mądrym mieszkańcom udało się powstrzymać ich chore pomysły.Nadszedł czas aby 21.11.2010rpodzękować tym państwu raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urbanista Re: Zmudczynska wel WOJCIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 16:35 Gratuluję dobrej pamięci. Dokładnie tak było. Pan Wójt martwił się, że Warszawka nie będzie miała gdzie wywozić odpadów. Artykuł był chyba we Wprost! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Zmudczynska wel WOJCIK IP: *.chello.pl 18.11.10, 16:37 Zgadza się, obydwoje w odstawkę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamiętam Re: Zmudczynska wel WOJCIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 19:28 Tak pisała Gazeta Polska: "Śmieci to pieniądze" "W 2004 r. Edyta Wójcik podpisała umowę, która dawała jej pełnomocnictwo do załatwienia formalności związanych z lokalizacją na należących do niej 38 ha składowiska i zakładu utylizacji dla Warszawy. Załatwianie wszystkich niezbędnych pozwoleń trwa kilka lat." "W 2004 r. zarząd warszawskiego MPO zwrócił się do mnie, bym sprzedała ziemię pod składowisko i załatwiła wszystkie zgody. Wybrali nas, bo wcześniej współpracowaliśmy z MPO – mówi Edyta Wójcik." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zmudczynska wel WOJCIK IP: *.chello.pl 18.11.10, 19:41 czytałam program wyborczy pani zmudczyńskiej i chciałabym wiedzieć czy ta pani wie ile kilometrów dróg gruntowych jest na terenie naszej gminy bo jeśli wie to niech odpowie za co chce w ciągu kadencji zamienić je na drogi asfaltowe.nic tylko druga kazimiera wielka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwa Re: Zmudczynska wel WOJCIK IP: *.chello.pl 18.11.10, 21:53 nie uważam aby 26latka była na tyle obcykana żeby pchac się na taki stołek... Co ona wie o tak odpowiedzialnej funkcji skoro nigdy wcześniej nie pracowała? jakie ma doświadczenie w czymkolwiek.... no może sobie ewentualnie pomalować rzęsy :). Wyszczekana mamusia nie jest przepustką, chociazby się zesr... i nie wiem jakie głupoty wypisywała w swojej gazecie, która tak na marginesie nadaje się do podcierania du.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praktyczny Re: Zmudczynska wel WOJCIK IP: *.chello.pl 18.11.10, 22:02 ... nie nadaje się, próbowałem, tusz jest zbyt słaby a papier za cienki:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arbuz Re: Zmudczynska wel WOJCIK IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.10, 22:12 Ladna. Chcę mieć taką Wójtową. Kiwit przystojny ale cera nieświeża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arbuz Re: Zmudczynska wel WOJCIK IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.10, 22:12 Ładna. Chcę mieć taką Wójtową. Kiwit przystojny ale cera nieświeża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Zmudczynska wel WOJCIK IP: *.ibd.gtsenergis.pl 19.11.10, 08:03 Ciekawi mnie czy szanowane osoby: biskup, profesorowie sfotografowani z kandydatką wiedzą do jakich celów te zdjęcia są wykorzystywane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zmudczynska wel WOJCIK IP: *.chello.pl 19.11.10, 20:07 pewnie nie wiedzą ,ale to dla pani edyty nieistotne jak wszystko co mówi a piszą jej bracia to wielka ściema i myśle że wyborcy nie dadzą się na to nabrać.pani edyto w miarę ładna buzia to nie wszystko liczy się również inteligencja a z tym to pani ma chyba duże kłopoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Zmudczynska wel WOJCIK IP: *.chello.pl 19.11.10, 20:20 jaki wygląd, nie wiadomo, bo na jednym zdjęciu (pozowany) kandydatka jest ładniejsza, na drugim (sytuacyjnym) wypada dużo gorzej, ale nie wygląd tu się chyba ocenia, to nie konkurs piękności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Zmudczynska wel WOJCIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 20:23 Ta poza na zdjęciu, z założonymi rękami jest fatalna, arogancka. Dziewczyna przeciętna. W każdej wsi taką znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś