IP: *.ibd.gtsenergis.pl 08.12.10, 10:29
Chciałbym wiedzieć kiedy otrzymam premie na neostradzie? Już przez półtora miesiąca nie otrzymałem nic jestem bez grosza na święta , gdzie uważam , że ktoś przetrzymuje moje pieniądze!!!Pytam swojego koordynatora , ale jak zawsze nie wie kiedy będzie!!! Do kogo w takim razie sie udać? Czy do dyrektora? Pomóżcie
Obserwuj wątek
    • Gość: Jn Re: tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 10:40
      No w sprawie kasy to chyba do księgowości. Moja koleżanka tam pracuje, właśnie narzekała, ze pod koniec listopada dowiedzieli się, że premie będą ok. 10grudnia, też jest bez kasy.
      Ostatnie sukinsyny i tyle!
      • Gość: pracownik Re: tpsa IP: *.ibd.gtsenergis.pl 08.12.10, 11:14
        no no miała niby być na 10 grudnia ale jest wielka cisza nikt nic nie wie!!!
    • Gość: Alus Re: tpsa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.10, 10:58
      Może do Inspekcji Pracy ?
      • Gość: aga Re: tpsa IP: *.ibd.gtsenergis.pl 08.12.10, 11:16
        mysle ze inspekca nic nie pomoze bo w umowie nie ma nic wspomiane o premii kiedy powinna byc. Wydaje mi sie rowniez ze umowa slowna to tez umowa
    • Gość: mimi Re: tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 11:49
      chyba przy umowie zlecenie można mieć pretensje do pośrednika jaki Cię zatrudnia. Tak mi się wydaje... jeżeli się mylę to przepraszam ;)
      • Gość: gosc Re: tpsa IP: *.ibd.gtsenergis.pl 08.12.10, 12:26
        ja mam umowe o prace inni zlecenie
    • Gość: Zniesmaczony Re: tpsa IP: *.xdsl.centertel.pl 08.12.10, 13:26
      To chamstwo jest, już od kilku miesięcy premii nie ma na czas, a jak już jest to jakieś ochłapy, tylko kombinują jak najwięcej jej zabrać. A wymagania mają coraz większe tylko chcą aby coraz więcej im sprzedawać. Powinniśmy się jakoś zorganizować i walczyć o swoje !!! A ciekawy jestem czy dużo pracowników tp czyta to forum?
      • Gość: gość Re: tpsa IP: 87.205.149.* 08.12.10, 14:17
        załóżcie związek zawodowy
        • Gość: mirek Re: tpsa IP: *.tktelekom.pl 08.12.10, 16:54
          tpsa to dno.
          olewają ludzi, nie wiedzą kiedy!
          I chcą 100 % efektywności .
          jak dla mnie to oboz pracy. jakaś paranoja.
          za 6,50 smiechu warte.
          • Gość: kama Re: tpsa IP: *.tktelekom.pl 08.12.10, 16:59
            uciekajcie stamtąd
    • Gość: 666 Re: tpsa IP: 46.113.229.* 08.12.10, 17:03
      po jakiego h...a tam pracujesz wolałbym zbierać puszki niż robić u tych złodzieij
      • Gość: ty Re: tpsa IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.10, 17:21
        po takiego h...
        łatwo mówić komuś kto ma pracę. A tak żyć bez grosza nie jest łatwo. Spróbuj tu znaleźć pracę...
      • Gość: zrozpaczona Re: tpsa IP: 46.112.194.* 08.12.10, 17:22
        ludzie ja kasy nie mam na życie a premii jak nie było tak nie ma a co oni myslą ze na 10 grudnia przeleja mi pieniadze za godziny w kwocie 600zł i co ile mam za to żyć 2 miesiące bo nie raczą wypłacic premii.................
        • Gość: skarbonka Re: tpsa IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.10, 19:19
          Ale jesteście wszyscy ciule! Wywieźć tą całą dyrekcję, która i tak nic nie potrafi na gnoju przed tpsa i wywalić gołym tyłkiem na śnieg niech marznie, tylu was tam pracuje a boicie się ich, to oni się powinni bać takiej masy ludzi.zaproście TVN 24 pokażcie co wyrabiają z wami.
          • Gość: tak Re: tpsa IP: 46.112.5.* 08.12.10, 21:22
            tak tak tak jak to i tak pewnie nic nie pomoze bo tam nie mam chyba naprawde nikogo madrego nikogo rosadnego
            • Gość: dd Re: tpsa IP: *.tktelekom.pl 08.12.10, 23:13
              UCIAKAJCIE NA TEPSIE SWIAT SIE NIE KONCZY.......PRACOWALEM PARE LAT I WIEM JAK BYLO NA POCZATKU JEST CORAZ GORZEJ I NIE ZANOSI SIE ZEBY BYLO LEPIEJ.....OBECNIE SZUKAM PRACY....!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: pracownik Re: tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.10, 12:39
                to szukaj dalej. to nie jest premia, tylko prowizja od sprzedaży i w żadnej umowie czy regulaminie nie jest określony termin, w którym ma być wypłacona. Inne działy w ogóle nie mają premii. Cierpliwości !!
                • Gość: dd Re: tpsa IP: *.tktelekom.pl 09.12.10, 22:20
                  IDZ SIE LECZYC ....CZLOWIEKU !!!ZROZUM TYCH BIEDNYCH LUDZI CO MAJA RACHUNKI DO PLACENIA I TERAZ IDA SWIETA I CO POWIEDZA SWOIM DZIECIOM" WIESZ NIE BEDZIE PREZENTOW BO NIE MAM NA UMOWIE NIC ZAPISANE O PREMII ..."PUKNIJ SIE W GLOWE I TROCHE ZROZUMIENIA CIEKAWE JAK TY BYS BYL W TAKIEJ SYTUACJI......BO CHYBA W JAKIMS POKOJU SIEDZISZ ZE TAK BRONISZ PRACODAWCY HAHAHAAHAHAHAH
    • Gość: Opus Re: tpsa IP: *.147.111.90.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.12.10, 13:42
      Contact Center to najgorsze swinie w Ciechanowie. Najwiekszym swinstwem bylo niewyplacenie premii przed Swietem Zmarlych, tylko zaraz po, gdzie wielu ludzi liczylo na te pieniadze na zakup zniczy, na paliwo jak ktos ma rodzine na drugim koncu Polski. Zwykly, legalny oboz pracy, gdzie "pracownik" (w cudzyslowiu, bo wiekszosc umow jest tam o prace tymczasowa i zlecenie, a to nie sa umowy o prace, tylko regulowane przez Kodeks Cywilny) nie ma absolutnie zadnych praw.
    • Gość: xxx Re: tpsa IP: *.tktelekom.pl 09.12.10, 18:42
      Jak dostaniesz to dopiero po trzech miesiącach.
      tpsa to wyzysk pracujecie tam prawie za darmo.
      • Gość: kurde Re: tpsa IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.10, 20:38
        obić mord.y szefostwu bo to ich wina i podac do publicznej wiadomości ich nazwiska niech ludzie wiedzą co to za jedni, niech patrzą im a twarz!
        • Gość: ja Re: tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.10, 22:46
          jakie pracowanie za darmo??!!! za 6,5 godziny 1000zł za godziny plus premia-średnio 1300zł za niecały etat!!! gdzie zarobisz tyle za 3/4 etatu????
          • Gość: szok Re: tpsa IP: *.centertel.pl 09.12.10, 23:32
            nie rozumiem ludzi na tym forum! narzekają, jóźiolo jak im ciężko, że mało płaco, że premię ponoć z opóźnieniem wypłacają... itd.
            a ludzie w call center wygrywają wycieczki zagraniczne, tv lcd, iphone, bony sodexho itd.
            koleżanka rok temu pojechała na narty w alpy i dalej tam pracuje i nie narzeka.
            Mam wrażenie że narzekają tylko ci którym nie chce się pracować i wszystko chcieliby za darmo.
            Ludzie dorośnijcie!
            Jak mi się poprzednia praca nie podobała to ją zmieniłam i na pewno nie wylewałam żali na forum bo tak to tylko ofermy losu robią.
            • Gość: Do szok Re: tpsa IP: 46.113.40.* 09.12.10, 23:36
              Ogarnij się.
              • Gość: 345 Re: tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 00:31
                no umowa na miesiąc, bo bydlaki oszczędzają , to jest super praca, sam pracowałem na 913 więc wiem jak to jest, a prezes TP zarabia 162 000 zł (dane na 02.02.2010, 14:50) na miesiąc www.fakt.pl/Wielki-raport-Faktu-Tak-zarabiaja-Polacy,artykuly,63290,1.html, ciekawe co robi z tymi pieniędzmi, a ludzie zarabiają po 900 zł, a rząd ma to w gdzieś, ale już niedługo, zaczną się strajk, itp.
    • Gość: 123 Re: tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 00:23
      Nie martw się wojtek za ciebie otrzymał kasę, i na pewno się nie podzieli bo to burak, jak coś to znajdziesz go na orylskiej za WKU, wal śmiało, pamiętaj żeby mieć dobre stanowisko trzeba mieć dobre "plecy" nie trzeba na niczym się znać, wykształcenie też nie ważne, zapisz się do chóru to kokos ci coś załatwi tak jak wojtkowi, taka jest Polska
      • Gość: antek Re: tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 08:36
        pracowałem w TP jakieś 7 lat temu na samym początku Zarabiało się 10 pln brutto a teraz macie 6,5 pln hahaha za 3 lata zejdą do 4,5 pln
        • Gość: dd Re: tpsa IP: *.tktelekom.pl 14.12.10, 09:42
          I TU MASZ KOLEGO RACJE;)A TE LUDZIE SIEDZA I MYSLA ZE NA TEPSIE SWIAT SIE KONCZY HAHAHA
    • Gość: ania Re: tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 08:38
      w tej firmie bez strajku nic nie wynegocjujecie a ci którzy piszą o Alpach itp : bez komentarza
      • Gość: ja Re: tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 10:20
        6,5 za godz ale to juz netto, poza tym sorry, ale bierzcie pod uwage ze dziennie pracujecie 6,5 godziny, wiec z samych godzin 1000zł za niecaly etat, wezcie sie do roboty, a nie narzekacie! Albo macie za niskie wykształcenie albo jesteście nieporadni, zeby moc pracowac w innej firmie za inne wynagrodzenie. Wiec nie narzekajcie, bo gdyby nie TP , to nie siedzielibyscie w domach. A jezeli nadal uwazacie ze was oszukuja, wyzyskuja to zmiencie prace. Macie umowe co miesiac przedluzana, wiec szybko mozecie zlozyc wypowiedzenie i do innej roboty.
        • Gość: jatonieja Re: tpsa IP: *.146.8.98.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.12.10, 10:43
          Do szok:
          -pomyśl ile osób wygrywa owe wycieczki i gadżety o których piszesz i jaki to jest procent
          zatrudnionych w call center.
          Do autora wpisu o słabym wykształceniu:
          -rozumiem,że Twoim zdaniem tych słabo wykształconych i jak to nazywasz nieporadnych można wykorzystywać.Brawo!Złóż aplikację na stanowisko kierownicze w jakiejś korporacji.Z takim myśleniem sukces gwarantowany.
          • Gość: ja Re: tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 10:53
            W jakim sensie wykorzystywać?! Nie płacą Ci za pracę? Robisz na czarno? Każą dłużej siedzieć w pracy za darmo? Nie rozumiem zupełnie o co Ci chodzi.... Jeżeli uważasz, że tak Ci tam źle i masz parcie na szkło, że zawsze za mało zarobisz, to zmień pracę. No chyba, że podpisałeś jakiś długożywotny kontrakt albo przywiązali Cię do słuchawki. Nikt nikogo nie zmusza, żeby akurat tam zarabiał kasę.
            • Gość: jatonieja Re: tpsa IP: *.146.8.98.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.12.10, 11:04
              Nigdzie nie napisałem,że tam pracuję.A jedyne parcie jakie posiadam to parcie na normalność.
              • Gość: dd Re: tpsa IP: *.tktelekom.pl 10.12.10, 17:20
                ROZWIAZANIE PROSTE .... ZE WSZYSTKICH DZIALOW W TP WSZYSCY SIE NIE LOGUJA I WYCHODZA Z BUDYNKU ... PRACODWCA LEZY!!!!!!!!!!!!!TYLKO TRZEBA MIEC ODWAGE A NIE NA FORUM NARZEKAC....!!!!
                • Gość: do ja Re: tpsa IP: 188.33.238.* 10.12.10, 18:58
                  Bierzesz udział w dyskusji a nawet czytać nie umiesz.Przecież w temacie jest napisane,że nie płacą im pensji a Ty się naiwnie pytasz,,co pensji ci nie wypłacają'' ech...
                  • Gość: xxx Re: tpsa IP: 46.112.69.* 10.12.10, 20:06
                    z tego co wiem to dodatkowe nagrody daje CC ale tez one byly z opóznieniem....i to nawet trzy miesiecznym....
                    • Gość: ja Re: tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 23:54
                      Sorry ale pensja to zawsze jest na czas. Mówisz chyba o premii, a to jest dodatkowe wynagrodzenie i w umowie nie ma określone, kiedy jest wypłacane. Czytać to nie umiesz więc Ty.
                      • Gość: . Re: tpsa IP: 46.113.214.* 11.12.10, 05:05
                        Wiem,że tp ma obowiązek wypłacać premie 15stego,ponieważ tak jest określone w umowie ustnej.Pracownik z umowy się wywiązał a tp nie, nie wypłacając pensji w terminie.Pracownik może spokojnie podać do sądu swoją firmę za złamamnie umowy i co za tym idzie poniesione straty moralne.Zresztą mogę się jeszcze o to dopytać jakby był ktoś zainteresowany,ponieważ obracam się w gronie prawników.
                        Użytkownik ,,ja'' jest zapewne pracownikiem tp,być może na kierowniczym stanowisku(czyli niewłaściwa osoba na niewłaściwym miejscu).Tak przynajmniej wniosuję z jego wypowiedzi,w której zacięcie broni oczustwo i chamstwo firmy telekomunikacyjnej.
                        • Gość: gość Re: tpsa IP: *.centertel.pl 11.12.10, 11:56
                          adzin: żadna tp tylko firma outsourcingowa inaczej agencja pracy tymczasowej która "dostarcza" pracowników firmie Contact Center.
                          dwa: pensja do 10 dnia następnego miesiąca i umowa jest pisemna a nie ustna.
                          tri: wątek dotyczy wypłaty premii która nie jest w żaden sposób w umowie o pracę/zlecenie określona terminami.
                          czetyrie: proszę aby osoby niemające wiedzy nie zamulały wątku.
                          • Gość: kaszpi Re: tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.10, 15:09
                            Piat: Majcje oczy na telebimkach :)
                          • Gość: .... Re: tpsa IP: 46.113.94.* 11.12.10, 16:46
                            adzin : firma outsorcingowa która dostarcza pracowników dla Conact Center , który (CC) pracuje dla FT lub jak kto woli TP
                            dwa: pensja jest zawsze na czas . Przy umowie na 3/4 etatu (120 h miesięcznie) wypłata wynosi 780 zł. Niestety tylko nieliczni szczęsciarze mogą się cieszyć taką "superową" umową , większość tyra na pół etatu albo na zleceniówkach.
                            tri : premia jest obwarowana różnymi wymogami , i jeśli spełni się je wszystkie , to zabierają z niej jedyne 30 % (łatwo policzyć, że kiedy zarobisz premii 500 zł to do ręki dostajesz 350) . Jeśli jednak nie spełnisz wszystkich warunków określonych w regulaminie to tracisz kolejne procenty .... z tych 70% które ci zostało .
                            czetyrie: myślę że jest tu zdecydowanie więcej osób mających wiedzę , niż tych które tej wiedzy nie mają . Ciekawe dlaczego nie wypowiadają się na ten temat ? Prawdopodobnie dlatego , że doskonale zdają sobie sprawę że szkoda paznokcie o klawiaturę zdzierać , bo i tak goowno można z tym zrobić .
                            piać: w Ciechanowie nie ma pracy, dlatego mimo całego bałaganu tepsa jeszcze długo nie będzie miała problemu ze znalezieniem nowych pracowników w miejsce tych niezadowolonych którzy odejdą z własnej woli , lub tych którzy wylecą za niewyrabianie premii , której i tak nie dostają na czas .
                            Smutne to .....
    • Gość: klient TPSA Re: tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.10, 17:09
      Zadzwoń na 19393 tam na wszystko mają RADY.Niestety większość tych rad to ble, ble, ble a klient dzwoni i dzwoni a oni ble, ble, ble.
      • Gość: xyz Re: tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.10, 22:00
        Mówię tu do wszystkich pracujących na neo jeśli premii nie będzie tak jak na OBIECAŁO call center na 20 grudnia (żebyśmy nie zostali przed świętami bez kasy) 22 grudnia postawmy się i nie sprzedajmy zobaczymy co zrobią wtedy. Przeciesz nie zwolnią wszystkich bo na kim będą szkolić nowych pracowników ?
      • Gość: pracownik Re: tpsa IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.11, 15:33
        "(...)w razie jakichkolwiek pytań zapraszam pod numer naszej błękitnej linii 19393! Jest to numer oczywiście DARMOWY dla Państwa i po usłyszeniu sygnału proszę wcisnąć 0. Nie będziecie Państwo musieli czekać w kolejce! Dziękuję i do usłyszenia(...)"
        Ja na temat tych premii już sie nie chcę nawet wypowiadać bo to jest po prostu śmieszne :P
        Pozdrawiam wszystkich byłych i obecnych Partnerów Detal TP w Ciechanowie!!! :D
    • Gość: blablabla Re: tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.10, 23:39
      jak komuś nie odpowiada to niech się zwolni, neo ma najwyższe premie w budynku
      a jak Ciechanów 22 grudnia odmówi pracy to następnego dnia przeniosą akcję gdzie indziej i po problemie
      • Gość: brutalna prawda Re: tpsa IP: 99.198.127.* 14.12.10, 23:45
        I tak was właśnie je...bią już od lat.. France Telecom ma u nas w PL swoich własnych białych Chinoli.. Ale coż.. Lata doświadczeń z kolonii.
        • Gość: grześ Re: tpsa IP: *.tktelekom.pl 15.12.10, 00:03
          Hahaha dobre :) zmówcie się na forum i urządzcie strajk :D :D :D. Podejrzewam,że zrobi to z 10 osób a reszta będzie dzwonić jak co dzień i tyle z tego wyjdzie!!! Ja pracuje na orange i jakos nam kierownicy powiedzieli,że premia za listopad bedzie w styczniu. Wiadomo...wszyscy wkur... ale poinformowani!!! I nie trzeba jakichs strajkow robić haha!!! Co to da??? Premię dostaniemy wszyscy,po prostu będzie trzeba poczekać do 10 stycznia,bo teraz będą przelewane razem z wypłata za godziny. Zwała po prostu. Po co tu burzę urządzacie. Wezmiecie za godziny kase,ja także i trzeba przebolec a nie wylewać żale na forum. A jak nie pasi to sie zwolnijcie,a za miesiac i tak wrocicie bo gdzie znajdziecie robote gdzie nie trzeba sie narobic a zarobki przyzwoite.... Chyba ze macie tej premii 100 zł i z godzin wam nie starcza hehe. Ja akurat nie narzekam i spokojnie zaczekam na premie do 10 stycznia :) Bez przesady,nie trzeba od razu strajkow robić hahah :D
          • Gość: PIK Re: tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 09:30
            Jesteś egoistą, pomyślałeś tylko o sobie, pewnie mieszkasz u mamusi i kasa Ci potrzebna na piwo. Co ma zrobić matka, która ma do nakarmienia dziecko, dzieci? Za co ma tym dzieciom kupić prezenty. Ta zagrywka z premiami przeniesionymi na styczeń, to największe k.u.r.e.s.t.w.o, jakie można zrobić pracownikom. Mogli wstrzymać się z tą zmianą do stycznia.
            Poinformowali ludzi przed samymi świętami, że nie będą mieli pieniędzy, na które liczyli.
            Nie znam słów, które mogą być wystarczająco obraźliwe dla tych wyzyskiwaczy i złodziei!!!
            • Gość: no no Re: tpsa IP: 188.33.233.* 15.12.10, 16:14
              co po co obiecują a teraz robią z gęby dupę....
              • Gość: gościu Re: tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 22:49
                to jeszcze i tak nic, za 2-3 miesiące znów będzie gorąco jak przyjdą zmiany umów, to opóźniona premia przy tym to pikuś.
                • Gość: Bogdan Re: tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 08:33
                  jak może szanować was pracodawca jeśli wy sami się nie szanujecie. Rok w rok rośnie minimalne wynagrodzenie, jedzenie paliwo a u WAS kiedy ostatnio była podwyżka BAMBUSY.
                  • Gość: :/ Re: tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 09:52
                    Bogdan, prostaku, weź koło i walnij się w czoło. Tylko mocno bo trole, ze względu na małą zawartość szarych komórek, mają mocne czachy.
            • Gość: Polok Re: tpsa IP: 188.33.30.* 30.12.10, 16:09
              To samo bylo przed wszystkimi swietymi, teraz przed swietami. Mam wrazenie ze oni robia to specjalnie, zeby ludzi zgnoic i utrudnic im zycie. Bo jak wyjasnic fakt, ze powiadamia sie o braku premii na czas przed waznymi swietami, kiedy pieniadze sa wyjatkowo potrzebne ? jakos wczesniej nie bylo takich problemow.
          • Gość: FF Re: tpsa IP: *.cnow.pl 17.12.10, 15:44
            TY CHYBA KOCHASZ TA PRACE BO Z TEGO CO PISZESZ TO ALBO PRAUJESZ NA KOLANACH ALBO W POZYCJJI DO ZBIERANIA RYZU BO BARDZO CI SIE PODOBA !!!!!I CHYBA MAMUSIA CIE UTRZYMUJE POSTAW SIE NA MIEJSCU OSOB KTORE MAJA DZIECI I DUZE RACHUNKI DO PLACENIA.....
            • Gość: 123 Re: tpsa IP: 188.33.44.* 17.12.10, 15:58
              dajcie juz tym spokuj bo i tak nic nie zrobicie
              • Gość: (sic!) Re: tpsa IP: 188.33.221.* 19.12.10, 20:34
                Grzesiek , lisie farbowany! Ty bez tepsy nie był byś w stanie funkcjonować ! I nie o kasę chodzi , tylko GDZIE JEST DRUGIE TAKIE MIEJSCE, ŻEBY MOŻNA BYŁO KILKUDZIESIĘCIU LASKOM DZIENNIE FARMAZONY WCISKAĆ ?!!?!?!?!
                A wracając do tematu..
                To wcale nie jest takie oczywiste , że nic nie da się z tym zrobić , i właśnie dzięki takim formom komunikacji jak forum , można wyciągnąć jakieś wnioski , porozmawiać , podzielić się własnymi przemyśleniami .... być może ktoś powie coś mądrego , doradzi jak należy działać żeby znaleźć wyjście z impasu w którym znajduje się kilkaset osób .
                Rady o treści " jak Ci nie pasuje to się zwolnij" można o kant d*py zbić , bo nikt kto nie potrzebuje pieniędzy nie pracuje w telemarketingu ! Rynek pracy jest w ciechanowie makabryczny , po prostu NIE MA PRACY ! I nie ważne czy jesteś po studiach czy po maturze . Nie ma i już .
                Także może pogadajmy jeszcze na ten temat ....?
                • Gość: XYZ Re: tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 11:28
                  tak bo nalewak to potrafi tylko farmazony wciskać innym i opowiada że w lotka wygrał skoro jesteś taki bogaty to podziel sie z innymi a nie tu morały prawisz matkom. One nie mają takich zmartwień jak Ty żeby kupić sobie fajki i żeby mieć na imprezę. Ty siedzisz na garnuszku mamusi to daruj sobie DOBRE RADY.
                  • Gość: rrr Re: tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 22:45
                    na 913 kiedyś zrobiliśmy strajk (chyba ze 4 lata temu) bo spóźniali się z wypłatami, solidarnie nikt nie odbierał telefonów, 13 została sparaliżowana, nie można się było dodzwonić do nas, obiecli że będą pieniądze niedługo i były, później już normalnie 10 lub wcześniej
                    • Gość: LOL Re: tpsa IP: *.tktelekom.pl 29.12.10, 12:13
                      BO TRZEBA MIEĆ JAJ A NIE SZYBKIE ŁĄCZE I CHOWAĆ SIE NA FORUM ....CIEKAWE CZY KTOS BYL TAK ODWAZNY ZEBY Z KIMS Z GORY POROZMAWIAC...PLACZKI!!!!!!!!!!!
                      • Gość: :} Re: tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 08:41
                        tu żadne rozmowy nie pomogą, nikt sam nie wpadnie na pomysł żeby płacić więcej jeżeli nie ma takiej potrzeby. Faktycznie pamiętam ten strajk, ale kiedyś wszyscy się dobrze znaliśmy a obecnie jest w uj nowych którzy dziękują za wspaniałe wynagrodzenia
                        • Gość: Opus Re: tpsa IP: 94.254.243.* 31.12.10, 00:51
                          bo teraz jest rotacja, jak sie nie podoba to wyp...ć, tak to wyglada
    • Gość: byly pracownik Re: tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 20:56
      Witam...
      Czytam z zaciekawieniem wątek o TP...niestety nie przecieram oczu ze zdumienia. Bo miałem tę nieprzyjemnosc pracy w tym budynku. Nie dość,że panuje tam totalny wyzysk...pracuje sie tam za smieszna stawke (9 zł za godz brutto) umowa na 1/2 etatu bądź od wielkiego dzwona dla nielicznych na 3/4...oczywiscie nie masz wynikow to nie pozwolą Ci wypracować swojego etatu.Nie wspomne juz o premii,(tzw prowizji od sprzedaży) ktora tak naprawde nie jest uzalezniona od Ciebie tylko od bazy jaka masz w systemie.A z wyplata jej jest bardzo równie.Ludzie, którzy tam pracują podejrzewam,ze w 90 procentach pracuja bo pracuja bo nie ma innej pracy w Ciechanowie.Zreszta nie ukrywajmy nie jest to praca najwyższych ambicji (ileż można klepac w kólko jedno i to samo przez telefon przez miesiąc, rok czy dwa). Zero satysfakcji i rozwoju zawodowego. Oczywiscie oprocz marnych zarobków dostajesz w gratisie mobbing i stres. Wiadomo nie robisz wyników przez cały miesiąc dzien w dzien beda za Toba chodzic i straszyc,ze Cie zwolnia...oczywiscie wspaniali kierownicy, ktorych praca głownie polega na tym,ze przez większość pracy dzwonia z tel sluzbowych do swoich znajomych i klepią klepią i klepią. Oto moje wspomienia z Tp....z kołchozu i XIX wiecznego wyzysku...
      • Gość: xxx Re: tpsa IP: *.tktelekom.pl 02.01.11, 13:52
        Totalny kapitalistyczny Wyzysk.
        • Gość: tp.pl Re: tpsa IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.11, 15:29
          Tam jest k*** siwy dym i cyrk na kółkach od zawsze!!! Ja miałam też zawsze taki sam problem. Raz premię za sierpień otrzymałam... W GRUDNIU!!! Cuda wianki, dzikie węże. Bogu dzięki że już tam nie pracuje...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka