Dodaj do ulubionych

CPN Statoil praca...

IP: 213.199.253.* 09.12.10, 20:39
co myslicie o pracy na tym cpn-ie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ww Re: CPN Statoil praca... IP: *.tktelekom.pl 09.12.10, 22:02
      Ta stacja nie cieszy się chwałą .Nie popracujesz tam długo.
    • Gość: kiero Re: CPN Statoil praca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.10, 22:28
      jeśli chcesz pracować za darmo to nie ma problemu:)
    • Gość: ja Re: CPN Statoil praca... IP: 213.199.253.* 09.12.10, 23:44
      za darmo??? no coz, zawsze lepsze jakies pieniadze niz zadne
      a ile czasu sie popracuje to juz chyba zalezy od intensywnosci i zaangazowania
      • Gość: uuuuu Re: CPN Statoil praca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.10, 23:52
        Albo od tego czy właściciel będzie miał pieniądze na wypłaty. Jak narazie, to nie bardzo mu te interesy idą. Sporo kasy utopił...
        • Gość: Olo Re: CPN Statoil praca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 08:42
          ja już tam od jakiegoś czasu nie tankuje ale przez ostatnie 6 miesięcy tankowałem średnio 3 razy w tygodniu. Cały czas ktoś nowy za kasą a to o czymś świadczy
    • Gość: hej_janek Re: CPN Statoil praca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 16:43
      Ciebie jako pracownika to za darmo bym nie chciał jeśli Ty nie nie wiesz co to był kiedyś CPN i łączysz to w jedno. Nawet skrótu nie potrafisz rozwinąć, nawet nie wiesz o czym piszesz, pewnie nie potrafisz też liczyć
      • Gość: a Re: CPN Statoil praca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 17:09
        Racja! Ludzie dajcie już spokój z tymi CPN-ami. CPN-ów już dawno nie ma...
        • Gość: JA Re: CPN Statoil praca... IP: *.tktelekom.pl 10.12.10, 18:36
          Coś musi być na rzeczy skoro oni ciągle szukają pracowników.Wpiszcie w wyszukiwarce statoil,ten wątek już był.Oj nie lubią Kanieckich w naszym mieście,nie lubią!
          • Gość: k Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.10, 18:55
            Kolega kiedyś tam pracował i pensji do dzisiaj nie zobaczył.
            • Gość: prawda Re: CPN Statoil praca... IP: *.tktelekom.pl 11.12.10, 18:17
              Tez slyszalam ze nie placa, ale od czego jest sad. Wydzial pracy
              • Gość: Zośka Re: CPN Statoil praca... IP: 213.199.253.* 11.12.10, 19:15
                Oj prawda...nie mówiąc juz o tym,że kompletnie nie szanują pracowników
                • Gość: XYZ Re: CPN Statoil praca... IP: *.182.20.229.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.12.10, 19:39
                  Ich też nikt nie szanuje ;) więc jest 1:1 ;)

Tylko że ludzie szukają u nich pracy i płacy , a oni niewolników do pracy za "free" ...
                  • Gość: Loki Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.10, 20:52
                    Z daleka od kanieckich !!!!!!!!!!!!!!!
                    Dostajesz umowę na pełen etat i najniższą krajową ale i tak musisz robić 240 h miesięcznie. I za te nadgodziny dostajesz na lewo 300 zł dodatkowe do ręki.
                    System pracy 24\48
                    Inwentaryzacja raz na miecha i od razu sobie odlicz z pensji 200 zł :)
                    Są dwa stanowiska: placowy oraz osoba na kase
                    Kasjer ma przejebane bo zawsze pracuje sam i jest odpowiedzialny za cały sklep.
                    A niech ci podjedzie autokar z wycieczką to ci sklep wyniosą :P
                    Stara kaniecka jest szefową chronicznie kłamie a jak ja złapiesz na tym to ci bedzie zmawiała że mówiła co innego uzaleznioną od gry na maszynach które tam dodatkowo są. Więc masz zapewniona rozrywkę przez 24 h :P (pijani klienci grajacy na maszynach najczesciej cała noc) dodatkowo w nocy tez normalnie drzwi sa otwarte więc mozesz po ryju dostac.
                    Kiedyś zrobiliśmy test przycisku wzywającego ochronę
                    Przyjechali po 45 minutach ..........
                    O pensje zawsze trzeba sie dopominac po 50 razy
                    Kaniecka zawsze bedzie ci gadac ze nie ma pieniędzy, bo tak naprawde tona w długach i niedługo sięgną dna. Pobudzają ta stacje tylko nowymi pozyczkami.
                    Jako kasjer masz tez dodatkowe zadania jak:
                    Odbieranie telefonów od wku...onych ludzi którym kaniecka wisi kase:
                    -kolporter
                    -cocacola
                    - i wielu wielu innych kórzy byli na tyle głupi aby dac im towar z 14 dniowym terminem płatności
                    Zawsze masz mówić przez telefon że szefowej nie ma choc spędza ona całe życie na stacji pijac drinki o nazwie brezer i potem jedzie do domu( pod wpływem alkoholu) który jest jakieś 500 m od stacji.
                    A teraz troche o młodszej kanieckiej (pani kierownik)
                    Te same akcje co stara plus syndrom chronicznego niedopchnięcia bo kto by wieloryba chciał ru.... Więc ma extremalne humory :P

Placowy ma inne zadania :D Najlepsze to wypompowywanie w nocy zawartości szamba na pole za stacją :D

A i jeszcze cos dla klientów :D Jesli podejdziesz do kasy i hot-doga robi ci stara kaniecka to uciekaj !!!! Jesli ma zrobić ich wiecej odgrzewane sa w mikrofali do której kaniecka wkłada je gołymi palcami lol !!!

To co tu napisałem to jakies 20% całego tego burdelu. Więcej mi sie nie chce pisać.

Pozdrawiam !!!!
                    I odradzam !!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: Zośka Re: CPN Statoil praca... IP: 213.199.253.* 13.12.10, 21:09
                      dobrze ujęte :DD
                    • Gość: już nie pracownica Re: CPN Statoil praca... IP: *.tktelekom.pl 13.12.10, 21:25
                      To wszystko święta prawda,pracowałam trochę u nich i potwierdzam.Stara Kaniecka na początku mojej pracy starała się być taka miła,że wspomnianym drinkiem sama mnie częstowała ale szybko wyszło szydło z worka.Gdy się stamtąd zwalniałam usłyszałam,że w Ciechanowie już pracy nie znajdę.Zonk!!! Pracuję.
                      • Gość: TOP Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.10, 22:35
                        Tam jeśli kasjer nie ucieknie po pierwszej zmianie (co jest czeste) to wytrzyma ze 3 miechy :D i potem odejście z awanturą :D Kanieckie to myslą że robia wielką łaske że dają tak cudowna prace :P
                        • Gość: Tomek Re: CPN Statoil praca... IP: 204.45.133.* 13.12.10, 23:50
                          Najlepiej omijac ta patologiczną stacje !!!
                          • Gość: 1984 Re: CPN Statoil praca... IP: *.tktelekom.pl 14.12.10, 07:28
                            Jak Statoil,może firmować swoją nazwą taką patologię?Może i oni mają klientów gdzieś.
                            • Gość: xz Re: CPN Statoil praca... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.10, 08:19
                              No ale chyba klienci się trafiają, słyszałem że maja dzienne obroty ponad 30tysi, to wcale nie tak mało.
                              • Gość: Loki Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.10, 12:58
                                Hahahah 30 tys to oni na oczy nie widzieli :P Moze jak uzbierają z 2 tygodni :P
                    • auriga-axo Re: CPN Statoil praca... 19.12.10, 21:59
                      No właśnie, ja także kiedyś dałem im trochę towaru na termin (umowa ustna). Teraz z perspektywy 2 lat mogę tylko powiedzieć że "czas leczy rany". Najgorsze było to że znalem Emila od kilkunastu lat gdy był jeszcze małym, grzecznym szczylem i nie w głowie mu były podejrzane machinacje. Później chłopak się rozwinął - szkoda tylko że w złym kierunku.
                      Teraz złość już przeszła a co więcej zacząłem się nawet cieszyć że to było jedynie 800zł.
                      • Gość: ja Re: CPN Statoil praca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 23:31
                        Emil kiedys byl naprawde wporzadku chlopak, szkoda ze sie teraz jest jaki jest, no ale co sie dziwic, nawet jakby chcial to reputacji juz nie naprawi ...
    • Gość: hihih Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.10, 21:09
      buhahhaahhahahhaahh jak to przeczytałam to 15minut nie mogłam przestać się śmiać. W końcu ktoś podsumował państwa Kanieckich ale to i tak może 10% ich możliwości :) uwierzcie że ich stać na dużo więcej ale nie chce mi się pisać.

Była pracownica :)
    • Gość: hihihi Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.10, 21:17
      Jak zostaliście oszukani przez K.....ch to napiszcie pod adres:

Email: oszukaniprzezkanickich@op.pl

może razem złożymy pozew zbiorowy i ukrócimy proceder oszukiwania i wyzyskiwania ludzi.
      • Gość: ogr13 Re: CPN Statoil praca... IP: 46.112.10.* 19.12.10, 16:35
        Pięknie to wszystko opisane super reklama.
        • Gość: Nano Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.10, 21:21
          Aktualnie 2 kolesi Kaniecką pozwało :D i z tego co słyszałem kobita przegrywa.
          Zlicytują tą stacje :D:D:D:D:D:D:D:D
          • Gość: to mało Re: CPN Statoil praca... IP: 213.199.253.* 21.12.10, 18:41
            Ladnie koleś nawinął :))
            • Gość: Andrzej Re: CPN Statoil praca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 08:31
              do tego trzeba dołożyć że na Statoilu KANIECKICH od dwóch tygodni na dystrybutorach jest kartka AWARIA DYSTRYBUTORA. Co to za stacja która nie sprzedaje paliwa??
              • Gość: statoil Re: CPN Statoil praca... IP: *.acn.waw.pl 22.12.10, 08:40
                Może nie uregulowali za paliwo i nie mają paliwa. ?
                To co mieli zawiesić kartkę " brak paliwa z powodu nie płacenia dostawcy " ?????
                • Gość: obiektywny Re: CPN Statoil praca... IP: 46.112.191.* 22.12.10, 09:09
                  Oby takich ludzi jak Kanieccy najmniej na tym świecie a będzie się żyło wszystkim lepiej.
    • Gość: wiem lepiej JO Re: CPN Statoil praca... IP: *.centertel.pl 24.12.10, 11:25
      to dobrzy ludzie, nie rozumiem skad u was tyle jadu. oprócz statoila warto nadmienić ze mają jeszcze pub desperados i zaklad kamieniarski i nieruchomości. nie mają długów i kase placa . wesołych świat.
      • Gość: Lantian Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 24.12.10, 22:36
        Proponuje popracować u nich z miesiąc :D Od razu Twoje myślenie zmieni się o 180 stopni :P
        Dobrzy ludzie lol
        A co do biznesu:
        statoil - straty
        desperados - straty
        zakład kamieniarski - oni juz chyba nie wiedzą co to jest sprzedać pomnik

Ciechanów jest mały a Kanieccy zrobili sobie już tyle antyreklamy że się w głowie nie mieści.
        Omijam ich wszystkie interesy z kaleka i do tego namawiam znajomych :D
        • Gość: ziomal Re: CPN Statoil praca... IP: *.tktelekom.pl 25.12.10, 00:56
          ciekawe czy mają już paliwo?
          • Gość: gosc Re: CPN Statoil praca... IP: *.centertel.pl 25.12.10, 16:22
            jeszcze nie majo, ale sie dowiadywuj.
            • Gość: Lasek Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 25.12.10, 17:35
              Najgorsze jest to że u nich w zbiornikach zawsze jest paliwa na minimum i jak u nich tankujesz to lejesz sobie te najgorsze osady które się tam zbierały od lat. Pamiętam jak kiedyś przyjechał koleś z pretensją.
              Miał zajebisty samochodzik prosto z salonu i awaria się trafiła. Oddał do serwisu a tam mu powiedzieli że wtrysk jest zapchany i że prawdopodobnie to wina paliwa :P
      • Gość: oszukany Re: CPN Statoil praca... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.01.11, 21:59
        Widać,że nie wiele wiesz.Nie mają długów?Mogę pokazać ci wyrok sądu,który nakazuje im spłatę 40000 na moje ręce.A od komornika wiem,że prędko tych pieniędzy nie odzyskam,bo takich jak ja jest kilkunastu.Więc nie opowiadaj bajek,że ich znasz,albo przestań się oszukiwać!
    • Gość: klientka Maja Re: CPN Statoil praca... IP: *.centertel.pl 27.12.10, 10:54
      Jest już u nich paliwo ? można płacić już kartą?
      Rodzina ode mnie popołudniu wyjeżdża i chcą zatankować na statoilu ale przed świętami podobno nie było paliwa i była awaria terminalu do kart.

Proszę o pomoc oraz z góry dziękuję
      • Gość: ziomal Re: CPN Statoil praca... IP: *.tktelekom.pl 27.12.10, 12:27
        stacja paliw bez paliwa ha ha ha.....
        • Gość: Lato Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.10, 22:12
          To u nich normalne :D Teraz będą tylko dochody z samych maszyn do gier :D I Kanieckie będą musiały samochody posprzedawać :D:D:D Ale to im na dobre zrobi :D Może schudną te wielkie dupy :D:D:D A co do czytników mają stary sprzęt i czesto to się jebie ....
          • Gość: Matylda Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.10, 01:18
            O rany czytam to wszystko i padam ze śmiechu. Dwa lata temu tam pracowałam (horror) i jestem zdziwiona że ten bałagan jeszcze jest otwarty.
            • Gość: KANOil Re: CPN Statoil praca... IP: 92.60.68.* 29.12.10, 20:35

zostawcie ich w spokoju. zazdrościcie że ludzie kasę trzepią, bo mają głowę do interesów. Tyle biznesów w Ciechanowie mają.
              ruszcie się nieroby do pracy. a jak się nie podoba to do stolicy wyjazd ....
              • Gość: Matylda Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.10, 22:40
                O co Ci biega :P Ja pracuje i jak na Ciechanów mam nawet dobre zarobki, tylko miałam te nieszczęście że pracowałam kiedyś dla Kanieckich którzy nie dość że są zadufani w sobie i jeszcze myślą że są wielkimi panami bo dają prace a tak naprawdę tylko myślą jak wydymać Cie na kasę. Wiele razy pamiętam jak kanieckie wyrażają się o klientach swoich biznesów. Uwielbiają wręcz słowo "bydło" wszyscy są dla nich nikim.

WIĘC PAMIĘTAJCIE LUDZIE ŻE PRACE U KANIECKICH OMIJAĆ Z DALEKA BO TO SAME PROBLEMY !!!!!!

A TYM BARDZIEJ ICH BIZNESY, ZRESZTĄ PROPONUJE SOBIE PORÓWNAĆ ICH CENY Z INNYMI I ZOBACZYCIE JAK DYMAJĄ KLIENTÓW

KANIECKIM W CIECHANOWIE MÓWIMY ZDECYDOWANE NIE I NIECH ONI SOBIE WYJADĄ DO STOLICY :D:D:D

• Gość: fiasko Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.10, 23:33
                  Panie K nie są 2, jest jeszcze Pani K. nr 3 (żona E.)

Szefuje na stacji ?
                  • Gość: ogr13 Re: CPN Statoil praca... IP: 46.113.26.* 30.12.10, 07:30
                    Peżecież E jest po rozwodzie.
                    • Gość: 911 Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.10, 22:24
                      ooo nie wiedzialem..

znaczy ze zonka juz tam nie pracuje..
                      • Gość: Amorek Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.10, 02:00
                        Podobno nie raz od niego po mordzie dostała....
                        • Gość: lala Re: CPN Statoil praca... IP: 213.199.253.* 31.12.10, 10:47
                          wiadomo na co u niego poleciała :D
                          Jeszcze jak stary K zył to wszystko ogarniał a teraz ......
    • Gość: ON Re: CPN Statoil praca... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.10, 17:41
      Pytanie za 100punktów.

Działają już u nich dystrybutory i mają paliwo ?

Jak to E jest już po rozwodzie ? Co? Gdzie? Kiedy? Jak?
      • Gość: Tolek Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.11, 19:16
        Chyba nadal nie ma ......
        • Gość: hihihi Re: CPN Statoil praca... IP: *.acn.waw.pl 03.01.11, 22:06
          Naprawdę nie mają nadal paliwa ?????
          • Gość: ... Re: CPN Statoil praca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 22:44
            No nie mają, wczoraj zajechałem a na dystrybutorach kartki, że niet benzynki:D.
            A taki był arogancki, kiedyś oglądałem lokal na Grodzkiej, tak się puszył, że marmury i fontanny będą, cene wywalił, bo to luksusy, to ma teraz luksusy. Zmarnował pracę ojca, żałosny typ....
            • Gość: demotywatory ;) Re: CPN Statoil praca... IP: *.cnow.pl 03.01.11, 23:38
              Jest temat na główną !

Tylko w Polsce ! Stacja paliw ,gdzie nie ma "paliw' ;)

Kto podejmuje wyzwanie ?
              • Gość: sss Re: CPN Statoil praca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 07:01
                tam już od nowego roku jest ciemno, świeci się tylko małe światło w sklepie, a parking i dystrybutory ciemno
                • Gość: klientka Re: CPN Statoil praca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 21:38
                  Wczoraj przejeżdżałam obok stacji i paliły się światła ale na dystrybutorach były kartki że jest awaria czyli paliwa dalej tam nie ma :(
                  • Gość: Lato Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.11, 00:11
                    Pewnie pracownicy uciekli a samym Kanieckim robić sie nie chce :P
                    • Gość: ? Re: CPN Statoil praca... IP: 213.199.253.* 07.01.11, 10:16
                      a desperados żyje ??:)
                      • Gość: klientka Re: CPN Statoil praca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 17:05
                        W środę i wczoraj było zamknięte...
                        • Gość: ja Re: CPN Statoil praca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 21:54
                          ale chyba sywlester byl organizowany w desperadosie
                          • Gość: Data Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.11, 23:18
                            Buhahaahah co dali hot-dogi ze statoila i wódkę po 80 zł :D
                            • Gość: Stokrotka Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 14:00
                              Pracowałam kiedyś dla Kanieckich !!!! Coś strasznego Ci ludzie to potwory !!!!!! Do dziś jak ich widzę na mieście to mi się rzygać chce !!!!!!!

Odradzam prace u nich !!!!!!
                              • Gość: Tomek Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.11, 21:38
                                Byłem tam parę razy .... Ta stacja to kpina ........
                                • Gość: Szczytu Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.11, 14:09
                                  Ale nikt wreszcie nie odpowiedział na te najważniejsze pytanie :D Czy jest już u nich te paliwo :D
                                  • Gość: sss Re: CPN Statoil praca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 14:27
                                    Samochody tam podjeżdżają, ale na dwóch z czterech dystrybutorów wiszą kartki, a parking w dalszym ciągu jest nieoświetlany
                                    • Gość: Trol :D Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.11, 15:37
                                      Z oszczędność tam się nie świeci prawie od zawsze :D Strach samochód zaparkować !!!!!
                                      • Gość: 123 Re: CPN Statoil praca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 15:11
                                        To jest stacja paliw a nie parking tam się tankuje paliwo ( jeśli akurat jest ) a nie zostawia samochód.
                                        • Gość: Andrzej Re: CPN Statoil praca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 08:33
                                          mnie zastanawia dlaczego paliwo pojawiło się przy odwilży. AAAA może rozcieńczają paliwo z wodą albo z czymś innym i ono sobie zamarzło a teraz odmarzło.???
    • Gość: klient Re: CPN Statoil praca... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.11, 20:32
      Mają już tam paliwo ? Warto tam tankować ? Przeczytałem tyle złych opinii a żadnej dobre:( A z firmy każą mi tankować na Statoil... Jest w stronę Olsztyna inna stacja Statoil ?
      • Gość: mieszkaniec Re: CPN Statoil praca... IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 21:09
        www.statoil.pl/?pid=114&mid=37
      • Gość: kierowca Re: CPN Statoil praca... IP: *.cdma.centertel.pl 11.02.11, 21:10
        paliwa ciągle im brakuje, jest a za chwilę już nie ma, pewnie tam więcej szlamu niż paliwa, a właścicielka tylko na automatach gra. Ja omijam tą stację.
        • Gość: były pracownik Re: CPN Statoil praca... IP: *.play-internet.pl 13.02.11, 13:17
          zapomnieliście dodać jak młoda kaniecka zostanie sama murowane że kasy będzie brak w kasie (lepkie ręce) zrzutka z wypłaty, śmieci palone nocą za stacją , jeśli Emil ma przywieźć paliwo np.1000l to dostaniesz ok 850l bo pompa którą będzie ci przelewał jest uszkodzona,gratisy które dostają są sprzedawane a powinny być dodawane do większej ilości zakupów
      • Gość: klient Re: CPN Statoil praca... IP: *.acn.waw.pl 17.02.11, 17:17
        jest już paliwo na tej stacji ?
        • Gość: ? Re: CPN Statoil praca... IP: 213.199.253.* 17.02.11, 17:32
          żałosne
          • Gość: jam niezbędny Re: CPN Statoil praca... IP: *.opera-mini.net 22.03.11, 18:44
            przestańcie pisac głupoty, jest paliwo, jest w desperadosie impreza, zapraszam!
            • Gość: klient Re: CPN Statoil praca... IP: *.cdma.centertel.pl 19.04.11, 04:38
              Czy ja wiem czy tak jest :-). Ostatnio chciałam u nich zatankować i zonk był, paliwa nie było. A jak jakiś czas temu byłam to na tej stacji był niesamowity smród. Nie wiem jak to pracownicy wytrzymywali. Chyba Kanieckich już ścieki zalewają :-).
              • Gość: jo-la 21 Re: CPN Statoil praca... IP: *.play-internet.pl 19.04.11, 19:27
                W sądzie wisi kartka o licytacji majątku Kanieckich sąd wzywa wszystkich wierzycieli.
                • Gość: wierzyciel Re: CPN Statoil praca... IP: *.acn.waw.pl 19.04.11, 20:27
                  gdzie to dokładnie można znaleźć bo jestem wierzycielem i chciałbym się dołączyć ????
                  • Gość: jo-la 21 Re: CPN Statoil praca... IP: *.play-internet.pl 20.04.11, 06:06
                    W nowym budynku sądu na tablicy ogłoszeń.
                    • Gość: były klient Re: CPN Statoil praca... IP: *.cdma.centertel.pl 12.05.11, 15:35
                      byłem klientem ich stacji. Już nie jestem :-) Ropki niet, gazu niet i jak tu jeździc. Czy oni jeszcze istnieją.
                      Ba niedawno jechałem na gaz, przejechałem za stacją, to pożal się Boże. Śmietnik syf że tylko sanepidu brak.
                      Sanepidzie obudżcie się, bo epidemia wybuchnie Kaniecka.
                      • Gość: aaaa Re: CPN Statoil praca... IP: *.cdma.centertel.pl 13.05.11, 18:36
                        kochani ta stacja to pośmiewisko i nic więcej. Oni idą na dno, Kanieckiej nie da się chyba uratować. Jej mąż to w grobie się przewraca. Wstyd żeby doprowadzić do czegos takiego. Ale cóż drinki i casino robią swoje.
                        • Gość: z boku Re: CPN Statoil praca... IP: *.182.78.199.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.05.11, 19:09
                          drinki i kasyno też ale podstawowym powodem jest brak szacunku dla innych, proponuję zakończyć ten temat i nie kopać leżących.
    • Gość: Nata Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.03.11, 19:25
      www.brzuszek.net/?pwid=b8695af34ceb41598aa33f4ff494f720
      • Gość: yyyyyyyy Re: CPN Statoil praca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.11, 18:40
        oni nie maja benzyny, zaplacilem z gory 100zl okazalo sie ze benzuna leciala kroplami i przez pol godziny doszlo tylko do 60 zl i kaput- zabraklo.

kpina
        • Gość: zzzz Re: CPN Statoil praca... IP: *.cdma.centertel.pl 01.06.11, 21:21
          U nich ostatnio to się często zdarza. Ropa jest ropy nie ma, albo jest za gotówkę. Szlag mnie trafia nie wiem czy jak dojadę do stacji czy zatankuje czy nie. Tak jakby się szło do piekarni i chleba nie było.
          • Gość: q Re: CPN Statoil praca... IP: 195.117.122.* 06.06.11, 15:13
            za kase bo nie musza placic 2% od przelewu karta..
            • Gość: konrad Re: CPN Statoil praca... IP: *.cdma.centertel.pl 16.06.11, 21:09
              kochani a oni jeszcze żyją ?? ja już dawno u nich nie tankuje, ale widzę że szlag jeszcze ich nie trafił
              • Gość: aaa Re: CPN Statoil praca... IP: *.cdma.centertel.pl 14.07.11, 19:05
                na tej pracy się nie pracuje tylko tyra za marną najniższą krajową bez nadgodzin które chyba są przy 240 godzinach na miecha
                • Gość: ANKA Re: CPN Statoil praca... IP: *.cdma.centertel.pl 19.08.11, 22:26
                  CZY KTOS WIE DLACZEGO DESPERADOS NIE JEST CZYNNY, ALBO KIEDY BEDZIE CZYNNY DOBRZE BYŁO SKOCZYĆ TAM NA PIWKO
                  • Gość: klient Re: CPN Statoil praca... IP: 213.199.253.* 19.08.11, 23:20

Bo Ciebie tam nie ma :/
                    • Gość: waszka Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.11, 23:33
                      a ten cały Emiś to jest po rozwodzie czy nie?
                      • Gość: klient Re: CPN Statoil praca... IP: 213.199.253.* 19.08.11, 23:54
                        kolejna"wiktoria" poluje na "piotra"?;)
                        • Gość: waszka Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.11, 21:01
                          chyba se koles jaja robisz taki piękniś z niego tylko g..no w głowie, nie mój poziom;)
                          • Gość: Anonim Re: CPN Statoil praca... IP: *.tktelekom.pl 21.08.11, 04:33
                            Statoil jak i jego pracownicy są śmieszni i siebie warci ;d szczególnie jedną Panią zza kasy po prawej stronie ;c
                            • Gość: Bogdan Re: CPN Statoil praca... IP: *.cdma.centertel.pl 28.08.11, 14:03
                              Kogo masz na mysli mówiąc jedną panią po prawej stronie czyżby panią Ka....cką :-)
                              • Gość: kierowca Re: CPN Statoil praca... IP: *.cdma.centertel.pl 29.09.11, 22:02
                                w weekend jadę do ciechanowa czy warto tankować na stacji statoil, kiedys wiem że nie czy to się zmieniło. Generalnie tankuję na statoil ale są wyjątki jak kiedyś ta stacja
                                • Gość: Ałtor Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.11, 23:07
                                  nie tankuj tam chlopie..
                                  • Gość: gość Re: CPN Statoil praca... IP: *.181.153.240.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.10.11, 16:51
                                    mam zadaleko
            • Gość: qwq Re: CPN Statoil praca... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.11, 17:30
              komornik im konta zajął i dlatego chcę gotówkę
              • Gość: anka Re: CPN Statoil praca... IP: 79.162.249.* 30.10.11, 06:41
                tzn. że kartą tam płacić nie można ??!!!!
                Czyżby wracali do średniowiecza :-) rozumiem przydrożne małe stacyjki ale statoil i brak płatności kartą to pośmiewisko. Niech Kanieckie przestaną kpić ze swoich klientów.
                • Gość: przyjezdny Re: CPN Statoil praca... IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.10.11, 12:03
                  Mają tam paliwo bo nie wiem jak planować tankowanie. Zawsze tankuje na statoil bo mam kartę na punkty ale też płace kartą wiec jak to w końcu jest?
                  • Gość: gosc Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.14, 09:17
                    do nich na stacje niech sie przyjmie ten co ma macro-peka na jesienowej oboje warci siebie choć kaciecka moze by go wiecej podszkoliła tam tez terror i socjalizm hehehe
    • Gość: sylwia Re: CPN Statoil praca... IP: *.play-internet.pl 27.03.12, 12:04
      ta stara ku... kaniecka ze slonica sa pojebane widzialam jak lache robila oblesnemu facetowi. stare ku... polecam goraco prace u nich
      • Gość: komorenik Re: CPN Statoil praca... IP: *.cnow.pl 30.07.12, 22:07
        ta stara ku,, i młoda su.., jak dowiedziały się że chcę zapłatę za wykonaną pracę -od razu podziękowali mi za prace czyli za,pie,,rd,al.ał,,am za darmo cały je,ban..y miesiąc ,ale jak
        dowiedziałam się że nie odzyskam kasy włożyłam swoją zużytą podpaskę do kasetki i tylko w ten sposób mogłam się zadowolić tą pracą . w.kur,,wił...am się i naszczałam w damiskim WC na środek podłogi --teraz niech one dwie -wąchają mój mocz .
        • Gość: gość stacji Re: CPN Statoil praca... IP: *.cnow.pl 30.07.12, 23:12
          witam.domyślałam się ,że na temat tej cudownej stacji znajdę coś w internecie i się nie pomyliłam.Dla przyszłych klientów stacji statoil w ciechanowie. Jestem przedstawicielem handlowym więc dużo podróżuję a auto na wodę nie jeździ,więc jak już byłam bliska rezerwy zajechałam na stację zatankować.Zazwyczaj na innych stacjach klient jest panem lecz nie na tej wyjątkowej.zatankowałam sama.Następnie weszłam by zapłacić i o dziwo nikt nie był mną zainteresowany. OTYŁA PANIENKA STAŁA ZDENERWOWANA PRZY AUTOMACIE DO GIER, a gdy ją poprosiłam by mnie obsłużyła ...to wtedy się działo.USŁYSZAŁAM NA SWÓJ TEMAT WIELE RÓŻNYCH RZECZY NP.TY KU...TY SU... NA MNIE ? NA KLIENTA , KTÓRY TANKUJE DO PEŁNA ,SAM SIĘ OBSŁUGUJĘ I PÓŁ GODZINY STOI I CZEKA NA TO BY MÓC ZAPŁACIĆ I ODJECHAC. NIE MAM POJĘCIA CZEMU TA PANI JESZCZE TAM PRACUJE ...WIZUALNIE NIE POPRAWIA WIZERUNKU STACJI A I OBSŁUGĘ KLIENTA WIDAĆ MA WYĆWICZONĄ.
          Z WYRAZAMI WSPÓŁCZUCIA DLA KLIENTÓW .POZDRAWIAM.
          • Gość: Pracownik Re: CPN Statoil praca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.12, 08:31
            Zatrudnij się tam to zrozumiesz
            • Gość: haha Re: CPN Statoil praca... IP: *.cnow.pl 13.08.12, 17:15
              ta otyła pani przy automacie do gier do właścicielka ;)
    • Gość: gosc Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.12, 10:08
      jak jest z pracą?
      • Gość: była pracownica Re: CPN Statoil praca... IP: *.cdma.centertel.pl 05.04.12, 14:49
        Nie wiem czy prawdziwe słyszałam plotki, ale podobno w końcu się za nich wzięli :-) czy licytacje już się odbyły
        • Gość: . Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.12, 14:51
          W którymś z ostatnich TC była informacja, że ich licytują :P
          • Gość: ogr13 Re: CPN Statoil praca... IP: *.play-internet.pl 05.04.12, 18:09
            Tak cię zakończyło cpn i dom zostaną zlicytowane .Ale one były zapisane na matkę na synalka jest zakład pomnikarski .
            • Gość: korniszon Re: CPN Statoil praca... IP: *.146.206.37.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.06.12, 22:59
              Wiadomo już coś? Zlicytowali już stację i nieruchomość w Ojrzeniu?
              • Gość: kreska Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.12, 11:15
                Też jestem ciekawa, czy juz zlicytowali
                Ostatnio widziałam starszą panią K. w Kauflandzie - mizernie wygladała, nie to co dwa lat temu ze wyjeżdżała z pełnym wózkiem, aż się zabrać nie mogła.
                Ale ptaszki mi doniosły, że potrafiła całą noc mieć włączone światło, telewizory i komputer w domu mimo ze wszyscy spali - taki gest miała....
                • Gość: thor Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.12, 15:26
                  Tak ale jak tylko wstawał ranek pierwsza słoneczna jasność się pojawiła to dzwoniła aby gasić światła na stacji :P bo jebana spać nie mogła tylko obserwowała przez okno domu
                  • Gość: autor Re: CPN Statoil praca... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.12, 20:08
                    trzymały ją jeszcze brezzery z dnia poprzedniego i spać nie mogła wielka dama:) albo córcia mamusi swoje specyfiki do wąchania dała i mamuśka na chajciu do rana........
                    • Gość: atomuffka Re: CPN Statoil praca... IP: 195.117.122.* 15.06.12, 09:44
                      teraz kazdy im dupe smaruje, a tak naprawde to im zazdroscicie majatku !!
                      • Gość: korniszon Re: CPN Statoil praca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 14:49
                        Majątku?? a jakiego? Kochana, zazdrościć to można było staremu Kanieckiemu, kiedy jeszcze żył. On potrafił rozważnie prowadzić firmę, był słowny i spłacał na czas wszelkie swoje zobowiązania. Miał facet swoje zasady i się ich trzymał. Owszem, można było pozazdrościć tego, co po sobie Ś.P. pan Eugeniusz zostawił, ale nie tego co teraz po tym wszystkim pozostało.
                        Pozdrawiam
                        • Gość: Ałtor Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.12, 23:17
                          ale żona wrocila do E.K.
                        • Gość: gosc Re: CPN Statoil praca... IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.12, 23:31
                          Zawsze tak jest, dopoki chlop jest to wszystko trzyma w ryzach, a glupie baby to tylko przetracac majatek potrafia, a zero pojecia o pomnazaniu majatku.
                          • Gość: good Re: CPN Statoil praca... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.12, 07:31
                            E.K to nie chłop tylko pi... która przejebała cały majątek.
                            P.S. Jak można zostać bankrutem mając stację paliw i zakład pomnikarski???
            • Gość: kolo Re: CPN Statoil praca... IP: *.play-internet.pl 31.01.14, 16:17
              I jak? Zlicytowali już ich? Odzzyskał ktos cokolwiek - zaległe wypłaty, należnosci za towar?
              • Gość: kasa Re: CPN Statoil praca... IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.02.14, 10:42
                nadal sie windykuje
                • Gość: kamil Re: CPN Statoil praca... IP: *.play-internet.pl 11.02.14, 15:15
                  Ciekawe wygra auto??
                • Gość: komornik Re: CPN Statoil praca... IP: *.elartnet.pl 11.02.14, 22:07
                  Niech się windykuje bo CPN ( centrala produktów naftowych) już od dawna nie istnieje..................
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka