Dodaj do ulubionych

desperadosciechanow.pl

IP: *.acn.waw.pl 21.12.10, 21:27
Działa jeszcze ten klub ? bo strona internetowa www.desperadosciechanow.pl nie działa. Zastanawiałam się czy warto wybrać się z koleżankami w święta tam ale chyba już tego klubu nie ma? Proszę o pomoc lub alternatywę gdzie w Ciechanowie lepiej spędzić wolny czas ze znajomymi.
Obserwuj wątek
    • Gość: A... Re: desperadosciechanow.pl IP: *.tktelekom.pl 21.12.10, 22:14
      Czy to nie prowadzą Kanieccy?Jeśli tak to się nie dziwię,że padł.
      • Gość: ja Re: desperadosciechanow.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 23:18
        tam to lipa ....piwo chrzczone itd
        • Gość: ja Re: desperadosciechanow.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 23:53
          w kolko jeden temat... jak nie Stacja paliw, to po raz setny desperados .....
          co do swiat, gdzie mozna spedzic, to jak co roku zacisze, no i lezakownia, chociaz po ostsnich zajsciach 3 razy nalezy sie zastwnowic czy tam isc ...
    • auriga-axo Re: desperadosciechanow.pl 21.12.10, 23:55
      Od dawna są nieuczciwi wobec klientów i pracowników.
      Omijaj szerokim łukiem!
    • Gość: gość Re: desperadosciechanow.pl IP: 188.33.82.* 22.12.10, 01:07
      piwo w tym mieście najlepiej wypić w swoim domku zapraszając koleżanki..(ewentualnie w moim :) no a jeśli nie w domku to dobry jest Ciechan np..
      W desperadosie byłem w tygodniu i było ok... bez tłoku i chamstwa - nie wiem jak tam jest w weekendy ... leżakownia ok. choć ma swoje minusy :P
      jest jeszcze PUB Fabryczna.. całkiem całkiem - ochrona, która nieco się gapi na klientów:) obsługa miła i uczynna - jedynie co mi się nie podobało to logo Liptona przy klimatycznym kominku - heheh
      • Gość: :/ Re: desperadosciechanow.pl IP: 213.199.253.* 22.12.10, 11:57
        Desperados ----> Wylęgarnia gó...arskich dziwek
    • Gość: Aniołek Re: desperadosciechanow.pl IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.12.10, 20:11
      Klikajcie w link zamieszczony poniżej
      www.meetingplanner.pl/?pwid=b8695af34ceb41598aa33f4ff494f720

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka