Dodaj do ulubionych

Drożyzna w Biedronce

IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.10, 23:46
Dzisiaj wyjątkowo byłem w Biedronce i musze powiedziec, że jest tam drogo, np. napoj 2l jakiejś dziwnej firmy 3,49 a w carrefour Garden 2l- 2,49, kukurydza to samo, w Biedrze - 1,89zl, w Carrefour -1,49zl, inne produkty tez droższe niż u konkurencji
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Drożyzna w Biedronce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.10, 09:38
      uwazajcie na ceny produktow w Mrowce,inne na polkach..inne przy kasie!wielkie oszustwo!
      • Gość: Ałtor Re: Drożyzna w Biedronce IP: *.dynamic.chello.pl 24.12.10, 10:24
        drogo w biedronce...

GŁUPIŚ !!
        • Gość: . Re: Drożyzna w Biedronce IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.10, 11:51
          A dzis w Kauflandzie piekne kwiatki - gwiazdy bożonarodzeniowe przecenione z 22,49 na 0,99zl. I mięso, np. szynka po 6zl/kg, albo 1/2 kilograma mielonego wołowego po 1,89zl. W Biedronce nigdy nie było takich okazji
          • Gość: haha Re: Drożyzna w Biedronce IP: *.xdsl.centertel.pl 24.12.10, 18:17
            Co do picia to zobacz na etykiecie że ten droższy to SOK a ten tańszy to NAPÓJ .Spróbujcie soku jabłkowego z biedronki rivia czy jakos tam i porownajcie z caprio lub garden.dla mnie róznica jest powalająca bo ten sok smakiem można przyrównac do hortexu lub tymbarku
    • Gość: dd Re: Drożyzna w Biedronce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.10, 12:55
      W Biedronie masa makowa po 7,89 a w carefurze po 5,98 a w promocji było również po 4,49.W którymś z marketów ta sama masa makowa była w promocji po 3,99.Cena na połowę niższa niż w "taniej" biedronce.
      barszcz czerwony koncentrat w biedronie po 1,99 a w carefurze ten sam po 2,68. Poprostu trzeba dobrze sprawdzać ceny.W Biedronce i w kazdym innym sklepie bo można ostro przepłacić.
      • Gość: zgredek Re: Drożyzna w Biedronce IP: *.multimo.pl 25.12.10, 21:22
        No i to jest przyklad na to ze w jednym sklepie jedem produkt jest tanszy a drugi drozszy. Suma wychodzi na zero, ewentualnie jakies groszowe roznice. Wyobrazcie sobie teraz zakupy i bieganie od sklepu do sklepu i porownywanie cen. Ile czasu w plecy, kasy na paliwo itd. Czy to sie oplaci dla zaoszczedzenia kilku zlociszy????
        • Gość: klient Re: Drożyzna w Biedronce IP: *.dynamic.chello.pl 26.12.10, 12:33
          Ja bym się naciął jak kupowałem finlandię, w kauflandzie 0,5 w cenie 34,99 trochę mi się dużo wydało i podjechałem do carrefoura a tam finlandia 0,5 l za 27,99. A w biedrze za 34,99 można kupić johny walker.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka