Dodaj do ulubionych

Sylwester pub Farbryczna

IP: 213.199.253.* 01.01.11, 16:51
Hej,
Jak wrażenia po Sylwestrze w Fabrycznej? Ja tam byłam, wyszła przed 3, ale nie powiem żeby się wybawiła, dla mnie to była raczej zwykła piątkowa impreza, ale to może tylko moje odczucia, a Wam jak się podobało?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Sylwester pub Farbryczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 18:59
      nędza
      • Gość: jol Re: Sylwester pub Farbryczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 19:47
        dla ciebie nędza bo nikt cie nie posunoł !!! ja byłem i spoczko !!!
        • Gość: ktoś Re: Sylwester pub Farbryczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 10:38
          Byłem lipa na 102. Jedzenie było do bani i wszystko podrożało o 222%.
          • Gość: ban Re: Sylwester pub Farbryczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 11:37
            kiedyś tam było dosyć fajnie teraz drogo i beznadziejnie
            • Gość: wyborowiec Re: Sylwester pub Farbryczna IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.11, 12:56
              byłam, było fatalnie,
              a po opowiesciach kumpeli z jej sylwestra w lezakowni teraz żałuję, ze tam sie nie wybralam, a mialam okazje.
              pub fabryszna do kitu
    • Gość: uczestnik Re: Sylwester pub Farbryczna IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.11, 15:34
      fatalnie...mam nadzieje ze się nauczą na swoich blędach i drugiego takiego sylwestra nie zrobią...rozumiem że nie należał do najdroższych ale nie powinni zarabiać na wszystkim innym...soki po 18 zł, jak na Ciechanów to chyba lekka przesada...mix grill podany jak ochłap dla psa...wszystko na jednym talerzu...nie bez kozery nazywał się mix...;/ ogólnie rzecz biorąc tragedia i również żałuję że tam sie zdecydowaliśmy iść... ja już coś z tego wyniosłam i mam nadzieje że organizatorzy również.
    • Gość: kiwi Re: Sylwester pub Farbryczna IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.11, 16:06
      W Starej Leżakowni ceny były takie same jak w tygodniu - widocznie im zależy na klientach :).
      • Gość: min Re: Sylwester pub Farbryczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 16:56
        LIPA.a tak czekałam na zabawę w tym "pubie". NIGDY WIĘCEJ!!
        • Gość: Myszka Re: Sylwester pub Farbryczna IP: 188.33.238.* 02.01.11, 21:03
          Byłam z mężem i miałam nie komentować bo szkoda słów, ale muszę ponarzekać-może właściciele czytając te wypowiedzi się czegoś nauczą!
          Było okropnie!!!
          Muzyka lipa, albo bardzo nowe i zmiksowane przeboje albo sratocie, nic pośredniego. Na sali strasznie ciasno. Łazienki to był obraz nędzy i rozpaczy-w jednej kabinie brak zamka a w drugiej brak deski klozetowej! Co do cen to jakaś kpina. Menu zostało specjalnie wydrukowane na noc sylwestrową z nowymi dużo wyższymi cenami. Za litr soku 15 zł, w komplecie z 0,5 l. wódki dawało sumę 65 zł minimum. W książkowej wersji menu widniała propozycja 0,7 l wódki Finlandii z litrem soku za 70 zł-niestety przy barze powiedziano nam, że taka opcja w rzeczywistości nie istnieje. Porcja smalcu z ogórkiem 15 zł, śledzik 30 zł. Wycofano z menu tanie przekąski np. frytki. Organizatorzy nawet nie zainwestowali w sztuczne ognie, o północy kazano nam wyjść bocznym wyjściem i popatrzeć sobie jak na Ciechanowie puszczają fajerwerki. Oczywiście prawie nic nie było widać, zasłaniał nam wiadukt i drzewa w parku.
          Ja tam na pewno więcej nie pójdę! Wstyd dla właścicieli (a niby powinni być doświadczeni bo prowadzą też hotel baron!)
          • Gość: Ja... Re: Sylwester pub Farbryczna IP: 213.199.253.* 02.01.11, 23:13
            A myślałam, że tylko ja jestem niezadowolona, ale widzę, że jest Nas więcej. Naprawdę za te 120zł, które zapłaciłam zjadłam tylko to pierwsze danie, to drugie danie, czyli mięso było okropne, nie smakowało mi, a na barszcz się nie załapałam, bo wtedy tańczyłam.
            Co do muzyki, jak dla mnie ok, trochę nowych, trochę starych przebojów, także trochę potańczyłam. Ale co do tych cen - to prawda, litr soku za 15zł niezła cena, inaczej byłam nastawiona na tego Sylwestra, niestety się rozczarowałam... ale jak widać nie tylko ja.
            • Gość: kaz Re: Sylwester pub Farbryczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 07:17
              ...a miało być tak pięknie. No cóż , właściciele nastawili się na duuuży zysk
              • Gość: zawidziona Re: Sylwester pub Farbryczna IP: *.xdsl.centertel.pl 03.01.11, 16:00
                powinni wyciągnąć jakieś konsekwencje od barmanów którzy strasznie oszukiwali raz 15 zł za sok raz 18 zł a jak sie brało coś np za 15 zł a dawało sie 50 zł wydawali 5 zł szli po tą rzecz i myśleli ze ktoś nie upomni sie o reszte czyli 30 zł bardzo mnie to zraziło wiecej tam nie pójde
                • Gość: mcHammer Re: Sylwester pub Farbryczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 17:51
                  Drzewa Ci w parku przeszkadzaly? wiadukt Ci zaslanial? Czlowieku wytrzezwiej... albo idz na ta wiejska potancowke ale pewnie sufit Ci bedzie zaslanial....
                  • Gość: gość Re: Sylwester pub Farbryczna IP: *.cdma.centertel.pl 03.01.11, 18:42
                    Ludzie zastanówcie się ten sylwester był w pubie a nie w restauracji, ceny jak w każdym dobrym lokalu! Jak was nie stać to siedźcie w domu.A jeśli chodzi o barmanów to chyba lekka przesada z tymi oszustwami często korzystałem z barów i nikt mnie nie oszukał
                    • Gość: ja Re: Sylwester pub Farbryczna IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.11, 19:55
                      no właśnie!!! ceny jak w dobrej restauracji. a reszta jak w najgorszym barze!!! Co za chamstwo!!! Pierwszy i ostatni raz mam nadzieję.
                  • Gość: jka Re: Sylwester pub Farbryczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 18:43
                    może i masz rację że na zabitej wsi lepiej
                • Gość: qaz Re: Sylwester pub Farbryczna IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.11, 17:21
                  Do zawiedziona: jakie Ty pie...sz głupoty!!!!!! Dziwne ze akurat Ty jedna - biedna mialas takiego pecha i Cie oszukali.... jak by mieli brac sobie kase to by nie wydawali wcale, a nie 5 zl Ci dali a reszte sobie wzieli...zastanow sie bo sama nie wiesz o czym piszesz. A zreszta skoro Cie oszukiwali to po co kupowalas trzeba bylo zdychac z pragnienia!!!!!!!!
    • Gość: "o" Re: Sylwester pub Farbryczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 20:27
      A Ciechanów to co, aglomeracja:D, to wiocha zabita dechami, jak Was widzą takie Wam organizują imprezy...
      • Gość: ja... Re: Sylwester pub Farbryczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 13:10
        jeśli chodzi o deskę klozetową i o zamki w toaletach to tylko i wyłącznie wina klientów to świadczy o waszym wychowaniu. Postawcie się w sytuacji właścicieli ile trudów i wyrzeczeń w to wkładają żebyście mieli się gdzie pobawić.
        • Gość: zawidziona Re: Sylwester pub Farbryczna IP: *.xdsl.centertel.pl 04.01.11, 17:35
          widać ze pisze barman który oszukuje ludzi, nie mi jednej tak wydawali kase. Nie bede sie kluciła z takim debilem jak Ty, wyraziłam swoją opinie bo po to jest te forum .Jak Ci nie pasuje ze napisałam prawde barmanie za dyche albo jego kolego to założ mi sprawe cioto bo mam świadków i dowody
          • Gość: qaz Re: Sylwester pub Farbryczna IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.11, 18:17
            Nie jestem barmanem ani jego kolega... bylem na tym sylwestrze i to co piszesz to bzdury...a poza tym widac po Twojej wypowiedzi co jestes warta...nie umiesz inaczej tylko wyzywac ludzi.
            • Gość: oszukana Re: Sylwester pub Farbryczna IP: 213.199.253.* 04.01.11, 18:24
              mnie oszukali na 17 zł :]
    • Gość: karola Re: Sylwester pub Farbryczna IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.11, 18:31
      Ja bylam i bylo bardzo fajnie.Troche ciasno ale nie ma co narzekac.To sylwester w pubie a nie bal wiec mozna bylo sie liczyc z tym ze bedzie gorzej niz na balach za 500 zl.
      • Gość: niewyżyty Re: Sylwester pub Farbryczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 11:53
        do zwiedzionej: jesteś zawiedziona chyba bo wrażenia cię nie znalazły bądź minęły ci obok... a może chłopak nie dał jak trzeba i tak bywa a nie wyżywasz się na biednych barmanach oni też ludzie zalatani z językiem wywieszonym do pasa... a tak apropo oni zapewne musieli zrezygnować z upojnego sylwestra jak twój by móc takich niewdzięczników jak ty obsługiwać... ja szanuję ich za to i dziękuję że są tacy ludzie którzy się poświęcają a nie jęcza że ciągle źle im... tak jak to ty robisz... pozdro dla wszystkich barmanów i kelnerów płuci męskiej i żeńskiej i gorące podziękowania za sylwester... i nie tylko załogi fabrycznej...
        • Gość: lacky Re: Sylwester pub Farbryczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 12:05
          ludzie widzę że wam się nudzi siedząc na forach i wypisując głupoty weźcie się za robotę a nie wiecznie mama daj... tata daj... z nudy w du.e się wam przewraca że siedzicie i głupoty piszecie heh ukrywacie się za nickami i obrzucacie błotem skoro tacy mądrzy jesteście co po niektórzy to czemu nie złaszacie skarg i zażaleń do organizatorów lub nie ojeb...ie barmanów w oczy i na żywca... tylko siedzą niepełno sprytni całe dnie przed kąpem i stukają z nudy... leczenie wskazane...czołgiem...
          • Gość: zawidziona Re: Sylwester pub Farbryczna IP: *.xdsl.centertel.pl 05.01.11, 14:11
            ciekawe jakiej Ty jesteś płuciobrońco kelnerów.
            Nie napisałam tego ze złośliwości czy nudów.Napisałam to bo tak było.
            Zresztą ceny i oszukanstwo jakie były w pubie w noc sylwestrową odbiją się na waszym interesie i bez moich wpisów.
            A Ty lacky się zastanów co napisałeś .Po co mam iść na skargę ?usprawiedliwią się że zapomnieli i przeproszą .Może do właściecieli mam latać ze zdzierali za sok 18 zł a za smalec 30 ...po co?
            • Gość: Lady K Re: Sylwester pub Farbryczna IP: 213.199.253.* 05.01.11, 14:15
              18 zł za sok ?!!!!!!!!
              30 za smalec ???!!!!!!!!

Żart?:]
        • Gość: realista Re: Sylwester pub Farbryczna IP: 94.254.136.* 05.01.11, 16:52
          Po pierwsze primo : Barmani i kelnerzy , niezależnie od płUci , zapewne dostali za tego upojnego sylwestra jako-takie wynagrodzenie , i raczej nie jest to poświęcenie tylko PRACA którą sami sobie wybrali licząc się z tym że i w święta będą czasami tyrać nie dla idei lecz DLA MAMONY ;]
          A po drugie (tysz primo): Okazuje się że tak samo klienci jak i właściciele wpadają czasami na forum żeby bronić swoich racji :))))
          Tak czy inaczej .... szu-szu-szu-idzie-po-bu-szu-wieść-o-tym-iż-będzie-odwilż ;]
          • Gość: jo Re: Sylwester pub Farbryczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 11:42
            Smalec 15 i sok 15 nie zmyślajcie bo z nudów już wam się w dupach poprzewracało
            • Gość: Lady K Re: Sylwester pub Farbryczna IP: 213.199.253.* 06.01.11, 19:09
              15 zł za smalec to i tak stanowczo za dużo ,ogarnij sie gościu ! :)))
              Chyba Tobie się coś w dupce pokręciło ...
            • Gość: Ryszard Ochucki Re: Sylwester pub Farbryczna IP: *.146.255.146.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.01.11, 19:12
              Kiedyś rozmawiałem z właścicielką - w pubie miało nie być gównażerii.
              I co widzę - jedna osoba krzyczy, że została oszukana...
              Czy szanowna "oszukana" raczyła zgłosić to właścicielce czy tylko obsmarowuje lokal na forum?
              Następna że drogo. Normalne! W Sylwestra wszędzie jest drogo. Taniego można spędzić w domu z soczkiem z biedronki. Dobrze można się bawić również bez flaszki i coś pozostaje w pamięci...
              • Gość: Lipa straszna Re: Sylwester pub Farbryczna IP: 213.199.253.* 06.01.11, 21:09
                żałosne ....
                • Gość: niezapominajka Re: Sylwester pub Farbryczna IP: 46.113.31.* 08.01.11, 22:40
                  muszę powiedzieć że gdybym była trzeźwa to bym tam nie wysiedziała, dj, który zapodawał muzę powinien iść chyba na jakiś przyspieszony kurs, muza generalnie do bani, po za paroma hitami które mozna policzyć na palcach jednej ręki, 4 lub 5 razy lambada to przeginka, po za tym wentylacja była pozamykana, było strasznie duszno. co do cen zgadzam się z poprzednikami, były co najmniej potrojone, może mają mieszkańców Ciechanowa za debili, którzy nie potrafią liczyć i analfabetów. Chcieli zarobić, ale bez przesady.
                  I w ten sposób stracą wielu klientów, ponieważ widocznie nie wiedzą co to jest marketing szeptany :D
                  • Gość: jojo Re: Sylwester pub Farbryczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 02:59
                    klijjjętelka się znalyzł , dopiero wytrzeźwiałaś czy w pracy interneta ci podłączyli !!!? hi hi
                    • Gość: niezapominajka Re: Sylwester pub Farbryczna IP: *.home.aster.pl 10.01.11, 13:55
                      Widzę że kolega Jojo nie grzeszy inteligencją :)
                      Ale to nic, ja na 100% nigdy więcej nie wybiorę się tam na sylwestrową imprezę, ale muszę przyznać że karaoke w czwartki jest OK, tylko troszke zimno.
    • Gość: GOŚĆ Re: Sylwester pub Farbryczna IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 11:16
      SYLWESTER U ŁYSEGO TO TRAGEDIA ZIMNE JEDZENIE ZERO MUZY LUDZIE PŁACĄ A TEN OSZUKANIEC ZNANY W CIECHANOWIE ŁYSY DUPEK OSZUKUJE TO BYŁA OSTATNIA IMPREZA U ŁYSEGO KAWIARNIA ELŻBIETA HE HE FACET JAK NIE UMNIESZ ORGANIZOWAĆ IMPREZ TO SIEDZ W DOMU A DLA PANI KIELNERKI PODZIĘKOWANIA JEST PANI SUPER KOBIETKO ZSZOKOWANY BYŁEM ŻE KOBIETA W PANI WIEKU TAK FAJNIE POPROWADZI SYLWESTRA DJ EWA BYŁA SUPER MUZA OK ŻEBY NIE PANI TO ŁYSY BY PUSZCZAŁ CYGAŃSKIE PRZEBOJE SAM NIECH PRZY NICH BALUJE TO BYŁ SYLWESTER DLA MŁODZIEŻY A NIE DLA RENCISTÓW...POZDRAWIAM PANIĄ DJ EWA
      • Gość: gość Re: Sylwester u łysego...... IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 11:25
        HE HE ALE CHAŁA NIGDY WIĘCEJ SYLWKA U ŁYSEGO FACET NIE UMNIESZ ZORGANIZOWAĆ NORMALNEJ ZABAWY PRZY CYGANACH TAŃCZ SOBIE SAM DZIĘKUJEMY PANI DJ EWA ZA PUSZCZANIE FAJNEJ MUZY TO BYŁ SYLWESTER DLA MŁODZIEŻY FACET A NIE DLA RENCISTÓW DZIĘKI DJ EWA BYŁO OK ,,,,,POZATYM PODAJESZ ZIMNE JEDZENIE I KOTY PO STOŁACH BIEGAJĄ KOTY NA SZNURKU TRZYMAJ FACET ,,,,,,BO TO BRZYDKO WYGLĄDA ŻEBY KOT JADŁ MI Z TALERZA ,,,,, POZDRAWIAM DJ EWĘ BYŁO JOŁ JOŁ
        • Gość: GOŚĆ Re: Sylwester u łysego...... IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 11:30
          MASZ RACJĘ KOLEGO DJ EWA BYŁA SUPER JOŁ JOŁ OSTATNIE MOJE SYLWESTRA W TYM LOKALU HE HE NIE PŁACĘ ZA TO ŻEBY KOTY MI Z TALERZA JADŁY POZATYM ZIMNE JADZENIE PODAJE FACET NIEMA POJĘCIA O PROWADZENIU LOKALU I ORGANIZOWANIU SYLWESTRA DLA MŁODZIEŻY ,,,,,,,,,POZDRAWIAMY DJ EWĘ
          • Gość: GOŚĆ Re: Sylwester u łysego...... IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.11, 10:04
            TO BYŁ SUPER SYLWESTER 2011 W KAWIARNI ELŻBIETA NIGDY WIĘCEJ SYLWESTRA U ŁYSEGO HE HE KOTY LATAŁY PO STOŁACH JADŁY NAM Z TALERZY MUZA SUPER DZIĘKI DJ EWA POZDRAWIAMY PANIĄ
            • Gość: hhhh Re: Sylwester u łysego...... IP: *.xdsl.centertel.pl 10.01.11, 18:01
              sam sobie napisałes sam sobie odpisałeś
              i jeszcze jedziesz na caps locku we wszystkich postach
              • Gość: serek Re: Sylwester u łysego...... IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.11, 16:34
                złapany na całego :)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka