Dodaj do ulubionych

Rimini - opinie

IP: 46.113.74.* 08.01.11, 19:03
Chciałabym wyrazić swoją opinie na temat Rimini w nowym miejscu (przy CPN, przy ul. Pułtuskiej)
Plusy: najładniejszy wystrój tego typu restauracyjek
Minusy: klient traktowany jest jak intruz.
Trzeba samemu wziąć kartę, iść złożyć zamówienie, od razu zapłacić, kupując jakiś napój - wziąć go sobie z lodówki i zanieść ze szklankami do stolika.
Czekać na zamówienie nie trzeba jeszcze tak długo - tak normalnie, chyba, że pani kucharka zagada się ze znajomymi, którzy akurat przyszli...
Dostałam swoje zamówienie - filet z kurczaka, który smakował jak ryba, bo nikt nie pomyślał o wymianie oleju po smażeniu ryby.
Moja koleżanka, którą byłam dostała swoje zamówienie po ok.10minutach, a czekając "na nią" jedzenie wystygło, jej jedzenie, tzn. frytki jak zostały podane - już były zimne.

Szkoda, że taki ładny lokal z niezłą lokalizacją tak się marnuje przez nieprofesjonalną obsługę.
Czy ktoś ma podobne wrażenia, czy tylko ja jestem przyzwyczajona do innych standardów???
Śmiałyśmy się z kumpelą, że trzeba samemu później talerze pozmywać...
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolo Re: Rimini - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 18:39
      nie masz pojęcia o czym piszesz, olej po rybie?
      jadam tam obiady dosyć często, polskie jedzenie jest jak z domu, co prawda obsługa jest do bani, oczywiście poza kucharkami, gotują rewelacyjnie,
      moja ocena. kuchnia polska pyszna
      pizza, ser do bani
      no i nieprzyjemne panie za barem.
      • Gość: > Re: Rimini - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 21:25
        Wszystko do kitu, i żarcie i obsługa. Domowe jedzenie... to co tam podają nawet nie leżało obok domowego...
        • Gość: qazwcg Re: Rimini - opinie IP: *.centertel.pl 14.03.11, 16:45
          wystrój może i ładny ale reszta cała do wymiany.............
          • Gość: tomek88 Re: Rimini - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 17:58
            zamawiałem pizze dość często , ale po tym jak dostawałem rozwodnione coś co miało być sosem dałem sobie spokój .
            • Gość: klijęt Re: Rimini - opinie IP: *.xdsl.centertel.pl 14.03.11, 19:18
              a dla mnie to jest tam najlepsza pizza w Ciechanowie
    • Gość: gosc Re: Rimini - opinie IP: *.cnow.pl 16.03.11, 19:02
      Jedzenie jest tam calkiem nie zle ale starszej pani za kasa brakuje troche energi i zyczliwosci a o usmiechu juz nie wspomne..... a przeciez to dzieki NAM ma prace....
    • Gość: madame_2 Re: Rimini - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.11, 00:03
      Jak dla mnie jest bardzo smacznie w Rimini. JAdłam i będę tam jadać.

Pozdr
    • Gość: Pawełek Re: Rimini - opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.03.11, 20:34
      Wejdźcie na link zamieszczony poniżej a wiele spraw się wyjaśni
      www.nowenowe.pl/?pwid=b8695af34ceb41598aa33f4ff494f720
    • Gość: krolJulian Re: Rimini - opinie IP: *.ibd.gtsenergis.pl 24.03.11, 13:11
      Oszczerstwa, ja tam byłam i nie było tak jak napisał/a ... . Nie trzeba się samemu obsługiwać , jedzenie jest podawane miarę szybko i jest smaczne.
      • Gość: smakosz Re: Rimini - opinie IP: *.cnow.pl 24.03.11, 13:22
        A ja dzisiaj zamówiłem pizzę firmową XXL z sosem pomidorowym i czosnkowym i bardzo mi wszystko smakowało, pizza była naprawdę rewelacyjna, a jak wam nie smakuje to kupcie sobie w bezdomce-biedronce ;P albo sami na chacie:)
        • Gość: klient Re: Rimini - opinie IP: *.cnow.pl 05.04.11, 18:16
          daje wiele do życzenia????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka