10.01.11, 09:13
Wiem,że już był podobny temat,ale dawno temu,pewnie trochę się już od tego czasu pozmieniało.
Więc jakich dentystów polecacie?
Prosiłabym o jakieś namiary przy osobie którą polecacie i cenę od wizyty,zabiegów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Iza Re: Dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.11, 10:10
      dr. Hajwos tel. 501700502
      • Gość: asd Re: Dentysta IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.11, 19:49
        Dr Mieszkowska. Przyjmuje przy blaszaku. Jestbardzo fachowa i niedroga. Polecam
        • Gość: ... Re: Dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 21:54
          Potwierdzam, dr. Hajwos.
          • Gość: Ja. Re: Dentysta IP: 213.199.253.* 23.02.11, 18:39
            Ja polecam doktor Łukasiak, która przyjmuje prywatnie przy PKP.
            Fachowo, rzeczowo, miło.
            Odradzam doktora Oczkowskiego z Małgorzackiej, który przyjeżdża do nas ze szpitala z Warszawy - jak dla mnie pacjentów traktuje na sztuki, a wszystko chciałby robić za pieniądze do swojej własnej kieszeni.
            Pozdrawiam
            • Gość: . Re: Dentysta IP: *.play-internet.pl 23.02.11, 20:42
              Oczkowski nie jest dentystą tylko chirurgiem szczękowym.
              Kończył medycynę a nie stomatologię.
            • Gość: MNK Re: Dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 09:48
              Dr Mieszkowska w OPTYMIŚCIE przy Blaszaku - Profeska i niedrogo
              • Gość: . Re: Dentysta IP: *.play-internet.pl 24.02.11, 09:53
                A ile za wizytę? Masz do niej jakiś namiar?
                Mieszkam w Warszawie i chciałabym spotkać się ze stomatologiem w weekend,czy jest taka możliwość u tej Pani?
                • kot.filemoon Re: Dentysta 24.02.11, 13:58
                  Dobry specjalista który przyjmuje na NFZ...
                  Gdzie?

Pozdrawiam
    • Gość: gość Re: Dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 16:56
      na NFZ zajebisty lekarz przyjmuje w Czernicach borowych,jak sie na przasnysz jedzie.usuwał mi siodemkę,nic nie czułem,a mojej siostrze leczył i też bardzo zadowolona,no i plomby światłoutwardzalne w dobrych cenach
    • Gość: Aga Re: Dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 21:54
      Ja polecam pana Śmigowskiego. To jest lekarz nowej generacji!!!przyjmuje na Szymanowskiego na Śmiecinie i na Wyzwolenia!!!jest super dla dzieci i z dorosłymi histerykami też sobie świetnie radzi!!!To profesjonalista.
      • Gość: aa Re: Dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 19:28
        Polecam Panią Łukasiak . Bardzo miła i profesjonalna.
        • Gość: iza Re: Dentysta IP: *.tktelekom.pl 26.02.11, 22:27
          A JA POPEOSZĘ O NAMIARY DO DOBREGO STOMATOLOGA-PROTETYKA,KTÓRY WYKONA US LUGĘ SOLIDNIE I Z DOBREGO MATERIAŁU I ZĄBKI NATURALNIE WYGLĄDAJĄCE.WYBIERAM SIĘ DO DR.KRYSZEWSKIEJ .CZY KTOŚ KORZYSTAŁ Z USŁUG PANI DOKTOR.BĘDĘ WDZIĘCZNY ZA OPINIĘ.
          • Gość: pacjent Re: Dentysta IP: *.opera-mini.net 01.03.11, 10:40
            Również polecam hajwosa. Po wizycie u niego nie zmienisz już stomatologa. Bardzo delikatny spokojny i wesoły młody człowiek. Widać ze zna sie na tym co robi. Czytałem wcześniej ze jest drogi ze mała plomba kosztuje 160zł co jest raczej nie prawdą. Za dużą plombę pierwszej klasy zapłaciłem 120zł więc myślę ze to cena przystępna.
          • Gość: yhy Re: Dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 15:53
            jak chcesz mieć ładne ząbki to poproś żeby Ci dopasowała zęby IVOCLAR podobno są najlepsze
          • Gość: wala Re: Dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 14:14
            Nie polecam Pani A.Walczak - przykro mi i sorry... Korzystałam niedawno z usług tej Pani, wyciski brała chyba z 5 razy, uzbroiłam się w cierpliwość z nadzieją na rzetelną usługę. Poprawki wykonywane przez Panią doktor na miejscu to masakra, można pokaleczyć sobie ręce, ale cóż tam kazała mi chodzić do czasu, aż proteza "osiądzie" i przyjść na ewentualne podszlifowanie. Podniebienie protezy uciska, ale na taką "dolegliwość" zdaniem tej Pani to już nie ma rady. A i ceny wcale nie najniższe, typowa akrylowa proteza ok.700 zł.
            Mimo wszystkich krytycznych uwag nt. Pani doktor Tyszki, a uwagi te dotyczą przede wszystkim cen, to jednak polecam... niby każe sobie płacić, ale wierzcie mi jest tego warta.
            Robiła mi protezę tzw. tymczasową na świeżo wyrwane zęby, super - nie czułam żadnego dyskomfortu. I na czym tu było oszczędzać, ale Polak przed i po szkodzie głupi, pozostał niesmak i kopyto w gębie...
    • Gość: xxx Re: Dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.11, 12:53
      Tylko nie Mieszkowska! Plomby po niej trzymały mi się tydzień, tego problemu nie było po wizytach u stomatologów: Kryszewskiej, Tyszki, Łukasiakowej czy Lewko. Podobno dobry jest Hajwos i SKrzypczyński.
      • Gość: gość Re: Dentysta IP: *.tktelekom.pl 01.03.11, 16:27
        a może ktoś miałwykonywane protezkę u P.Dr Kryszewskiej,jesli tak to jakie ceny i jakość usług? .Za odpowiedz z gory dziękuje.
        • Gość: andy Re: Dentysta IP: *.centertel.pl 01.03.11, 17:01
          Byłem pacjentem p.Kryszewskiej . Polecam - dobry lekarz ,wysoka jakość usług.
          • Gość: gość Re: Dentysta IP: *.tktelekom.pl 01.03.11, 20:57
            dziękuję za inforację.Pozdrawiam.
          • Gość: gość Re: Dentysta IP: *.tktelekom.pl 01.03.11, 20:58
            Diękuję za informację.Pozdrawiam.
    • Gość: o Re: Dentysta IP: *.play-internet.pl 02.03.11, 22:55
      a gdzie teraz przyjmuje Łukasiak? i ma ktoś do niej tel.?
    • Gość: młody Re: Dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 10:00
      a gdzie te Czernice i jaki telefon do nich?
    • Gość: mała Re: Dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 10:15
      a ja jestem asystentką i pracuję w 3 gabinetach,dwa prywatne i jeden na Nfz.i powiem wam tak,najlepiej oceniam pracę lekarki w gabinecie funduszowym,robi najdokładniej,a ceny wypełnień od 60zł,w prywanych:w jednym ceny od 100,w drugim od 130,materiały we wszystkich 3 gabinetach te same lub tej samej jakości,tylko pacjentowi się wydaje,że jak wyjdzie z gabinetu chudszy o parę stów to ma zrobione niewiadomo jak dobrze.słowem wszystko zależy od lekarza,no ale ja pracuję w Mławie
      • Gość: O. Re: Dentysta IP: *.play-internet.pl 03.03.11, 21:55
        ja usilnie szukałam w ciechanowie dentysty ktory przyjmuje na nfz, ale teraz zapisy są jeden dzien w miesiącu, teraz najbliższe np. 31 marca (dowiadywałam się w dwóch przychodniach). Nie mogę tyle czekac. Ponawiam prosbę o kontakt do lek. Łukasiak
    • Gość: szef Re: Dentysta IP: *.tktelekom.pl 28.05.11, 11:33
      ja się zapisywałem do dr Jasińskiego pod nr 506861383 (to ten z Czernic),byłem sprawdziłem,polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka