Dodaj do ulubionych

Prawo jazdy kat.B

IP: *.cnow.pl 27.02.11, 11:59
Mam trochę inne pytanie odnoście prawka kat.B. Chodzi mi o osoby chorujące na cukrzycę insulinozależną (kat. I). Czy macie prawko? Czy przyznawaliście się że macie taką chorobę? Jakie było zachowanie lekarza wystawiającego zaświadczenie pozwalające na prowadzenie pojazdu? Czy przy przedłużaniu nie mieliście problemów z uzyskaniem pozwolenia? Jeśli są osoby posiadające prawko i chorujące na tą chorobę niech podadzą swoje namiary? Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Prawo jazdy kat.B IP: *.cnow.pl 28.02.11, 19:30
      Mam jeszcze pytanie. Który jest dobry lekarz od wystawiania zaświadczeń no prawa jazdy? Chodzi mi o lekarza który mnie zrozumie?
      • Gość: wci Re: Prawo jazdy kat.B IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.11, 20:17
        żeby zrozumiał to psycholog, , oni nie wystawiają takich zaświadczeń. Lekarz ma stwierdzić czy TO na co chorujesz nie będzie zagrażało tobie i innym.
        Z drugiej strony to się nie martw, badania kierowców w Polsce to jedna wielka fikcja. Nikt tego nie kontroluje, w każdym mieście jest wielu "doktorów pieczątka" i kwestią ceny a nie zdrowia jest zdobycie zaświadczenia.
        • Gość: ... Re: Prawo jazdy kat.B IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.11, 12:49
          Spróbuj u Karczmarza :)
          Przyjmuje na Sienkiewicza jaki pomarańczowy dom. Ten dom jest za takim szyldem ELKA coś takiego w każdym bądź razie po tej stronie co jest PKP. ja u niego płaciłam 50zl a spoko facet :)
          • Gość: Kretyni Re: Prawo jazdy kat.B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 19:54
            Nie podawajcie tu nazwisk idioci bo sami sobie zaszkodzicie ,co za bydlo
            • Gość: c Re: Prawo jazdy kat.B IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.11, 20:02
              to żadna tajemnica kto w w tym mieście przystawia hurtowo pieczątki na zaświadczaniach, często nie widząc przyszłego kierowcy na oczy
              • Gość: . Re: Prawo jazdy kat.B IP: *.cnow.pl 01.03.11, 20:35
                Po pierwsze nie kretyni!!! A po drugie chcę iść do lekarza, który mnie wysłucha co mam do powiedzenia, a przede wszystkim zrozumie. To że ktoś choruje nie znaczy że jest kretynem. Polacy to dziwni ludzie i to jest najgorsze. Czemu jeden drugiego utopił by w łyżeczce wody??
                • Gość: gość Re: Prawo jazdy kat.B IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.11, 22:02
                  to na czym ci zależy najbardziej? na wysłuchaniu i zrozumieniu czy na zaświadczeniu?
                  Gimnazjum masz już skończone czy w trakcie?
                  • Gość: wiktoria Re: Prawo jazdy kat.B IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.11, 22:43
                    Jesteście beznadziejnie puści, nie każdemu zależy tylko na jakims zaświadczeniu, nie wszyscy działaja jak automaty, niektórzy potrzebują zrozumienia.
                    Do autora: chcesz zostac wysłuchany, napisz: awodzyska8@gmail.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka