sru_karka 29.08.11, 19:56 ... kalosze za 400 zł to już przesada? bardzo proszę o szczere odpowiedzi :P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sru_karka Re: Czy... 29.08.11, 20:01 No, ale kurde to jednak kalosze... Zamiast tego miałabym porządne, skórzane oficerki :) Na ich korzysc przemawia jednak fakt, że są wygodne, mięciutkie, syra nie śmierdzi gumą :) No i w połączeniu ze specjalną skarpetą, sa doskonałym obuwiem na zimowe roztopy. No i ładne są i zgrabne. Jednak ta cena... muszę się z tym przespac :P Odpowiedz Link
swiete.jeze Re: Czy... 29.08.11, 20:09 Jak dla mnie kalosze nie są specjalnie wygodne, jeśli się je nosi dłużej niż godzinę (zwłaszcza w kontakcie z nagim kawałkiem łydki). No, ale moje kosztowały ze 20% tego:] Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Czy... 29.08.11, 20:31 Hunterki? Jeśli nie pracujesz w lesie/gospodarstwie to ABSOLUTNIE nie warto. Odpowiedz Link
sru_karka Re: Czy... 29.08.11, 20:42 yhm... Tak się składa, że ani w lesie ani na roli. Ale lubię spacerowac deszczową porą. I zbierac grzyby. Czy to nie wystarczy? ;] Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Czy... 29.08.11, 21:21 Łoj - chcesz, to kup. Pewnie chcesz przeczytać; "warto" , a zdecydowałaś już dawno temu :P Jak dla mnie huntery, tak samo jak conversy sa mocno przereklamowane :ł Odpowiedz Link
sru_karka Re: Czy... 29.08.11, 21:36 No właśnie jeszcze nie zdecydowałam :) Opieram się na opinii mojej kuzynki - ona mówi, że warto. Chłop mówi "jak chcesz to kup", ale jest tym lekko zdegustowany :P I tak w sumie myślę, czy to nie jest kaprys trochę. Ale mam dylematy, co? Aż mi sie śmiac z siebie chce teraz. A conversy mam i lubię, ale mam też trampy za 49,99 z jakiejś sieciówki i tak samo sobie chwalę ;) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Czy... 29.08.11, 21:54 Ktoś wystawił kalosze za 400 zł, pewnie z myślą tą, że jakiś ktoś pewnie je kupi. Faktem prawdopodobnie jest, że faktyczna cena owego towaru nie przekracza 40 zł. Ale cóż wybór należy do Ciebie. Odpowiedz Link
sru_karka Re: Czy... 29.08.11, 22:03 Oczywiście, że do mnie. W końcu to ja płacę :) W Anglii kosztują 60 funciaków podobno, także rzeczywiście w Pl przepłacam. Tzn. jeszcze cały czas się zastanawiam czy chcę przepłacic czy nie. Taką sobie zagwozdkę zapodałam na poniedziałkowy wieczór. Odpowiedz Link
wilowka IMHO przeginka, 29.08.11, 22:18 Tak myślałam, ze Huntery hmmm kopytek w nie nie wsadzałam, ale osobiście preferuję Crocsy. Wiem wiem, nie ta estetyka, ale moje osobiste skrzacie buty spisują się doskonale! Odpowiedz Link
sru_karka Re: IMHO przeginka, 29.08.11, 22:21 Pamiętam, że pisałaś o Crocsach, że wygodne i fajne, ale oni mają w ofercie tylko krótkie, takie sandałki bardziej, prawda? A mje chodzi o takie co na zimę będą ok ;] Odpowiedz Link
wilowka Re: IMHO przeginka, 29.08.11, 22:40 Majne krasnalen Ta, wiem - w przedszkolu można tym szyku zadać, ale uwierz - są przewygodne. Kaloszki (nie posiadam, ale zacne ;)) I ty poniżej - ciekawostka, to też Crocsy :) Boszsz wyjdzie mi tu jakiś marketing szeptany ;)) Odpowiedz Link
sru_karka Re: IMHO przeginka, 29.08.11, 22:52 Jestem w szoku, bo żyłam w przeświadczeniu, że istnieją tylko takie: Te kaloszowate (krasnale & te niżej - fioletowe) są naprawdę fajne, muszę im się bliżej przyjrzec, ciakawe jak cenowo to wygląda... Popatrzę sobie :) Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Czy... 30.08.11, 10:57 sru_karka napisała: > yhm... > Tak się składa, że ani w lesie ani na roli. Ale lubię spacerowac deszczową porą > . I zbierac grzyby. Czy to nie wystarczy? ;] To są powody o łącznej wartości 100zł :D Odpowiedz Link
sru_karka Re: Czy... 30.08.11, 11:35 Myślę, że macie rację. Kupię kalosze w NORMALNEJ cenie i dodatkowo jakiś płaszcz przeciwdeszczowy. I jeszcze zostanie na spodnie :P Dobrze się czasem do Was zwrócić ;) Odpowiedz Link
redundant A... 30.08.11, 13:07 gacie to ile są warte? Damskie majty, niechby nawet maksymalnie wybajerzone konstrukcyjnie, materiałowo, wykonawczo (i/lub maksymalnie dizajnerskie). Nie ile to może maksymalnie kosztować, ale ile najwięcej byłaby skłonna zapłacić za taki - z przeproszeniem - garment frekfęcja, która się wypowiedziała w temacie kaloszy? Odpowiedz Link
stedo Re: A... 30.08.11, 16:29 Jak widać nie znasz się Oktanie na temacie. W tym asortymencie nie chodzi o to co wymieniłeś. Nie za to się płaci. Płaci się za markę. Odpowiedz Link
thank_you Re: Czy... 30.08.11, 16:27 Na Huntery są regularne przeceny (szkoda, że o tym nie wiedziałam). Jeśli jesteś nadal zainteresowana, to podam Ci adres sklepu internetowego. A czy są one warte swojej ceny? Nie są. Po kilku miesiącach zbiera się na nich parszywy nalot (na tych matowych), rysują się i szybko niszczą. W skarpetę nie wierz - te buty nie ogrzeją Ci stóp zimą. No i aktualnie połowa Warszawy w nich lata, więc to żadna radość spotykać na każdym roku dziewczyny w takich samych kaloszach. :-) O wiele ładniejsze od Hunterów są buty ze sklepów jeździeckich. Naprawdę są dużo ładniejsze i zgrabniejsze. I kosztują 70 zł a nie 5 stów. Odpowiedz Link
thank_you Re: Czy... 30.08.11, 16:30 I niby jakim cudem gumak może być mięciutki? No jakim? Te kalosze regularnie mnie obcierają. :-) Odpowiedz Link
thank_you Re: Czy... 30.08.11, 16:31 I jeszcze jedno. :-) VW dla Melissy zrobiła bardzo ładne kalosze. Cena podobna. :-) Odpowiedz Link