Dodaj do ulubionych

Pierwsze wesele w Magnacie

IP: 80.50.139.* 27.02.11, 18:30
Witam!
Słyszałem że dziś było pierwsze wesele w sali weselnej magnat. Czy moze ktos z was byl tam gosciem i moglby mi powiedziec jak wygladalo cale wydarzenie? jak z jedzeniem, obsluga i ewentualnie inne szczegóły warte wspomnienia
Planuje swoje wesele tam zrobić ale wole uslyszec opinie od innych.
Z góry dziękuję , Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Ulka Re: Pierwsze wesele w Magnacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 11:55
      Witam sala jest śliczna, ustawienie stołów bardzo dobre widać cały parkiet. Łazienki są piękne i ogólnie cały wystrój sali i innych pomieszczeń .Z jedzeniem trochę gorzej-niedoprawione i mało. Obsługa powolna i niezgrana na poprawinach bardziej się starali niż na weselu. Ogólnie wesele udane.
      • Gość: olof nowa sala weselna w Goryszach!!! IP: *.cnow.pl 01.03.11, 11:59
        a ja słyszałem, że najlepszą salą w okolicy jest sala w Goryszach! trąbią o tym nawet w lokalnych mediach, ale forumowicze wciąż gadają o jakichś namiastkach tej wspaniałej sali z Gorysz; zupełnie niezrozumiałe
        • Gość: x Do Ulki IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.11, 18:50
          To, że sala ładna, a łazienki piękne może i tak jest (nie wiem bo nie byłam).
          Ale co ma ilość jedzenia???
          Jedzenie-rodzaj, a także ilość o tym decydują młodzi i rodzice zamawiając salę.
          Więc jeżeli wybiorą droższą cenę za talerzyk to i jedzenia jest więcej.
          Więc nie piszmy że jedzenia mało skoro co niektórzy młodzi myślą, że sala i zespół to jest całe wesele :)
          • Gość: vi Re: Do x IP: *.play-internet.pl 01.03.11, 19:25
            "jeżeli wybiorą droższą cenę za talerzyk to i jedzenia jest więcej" - skąd znasz takie szczegóły? znowu jakiś odzew właścicieli?
            gorzej jak zamówią jedzenia więcej, a jest za mało.
            To szef kuchni powinien doradzić ile zamówić żeby nikt głodny nie był.
            • Gość: Piotrek Re: Ślachta IP: *.play-internet.pl 01.03.11, 19:42
              Ludzie wola inne bo przeciez w Goryszach pewnie sie pije ta niekulturalna wodke ! a wielkomiejscy ciechanowianie szukaja czegos na wysokim poziomie i kulturze, gdzie tylko wino wytrawne sie pije i tylko jedna lampke na weselu !
              • Gość: ui Re: Ślachta IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.11, 17:17
                a gdzie jest ta nowa sala magnat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka