Dodaj do ulubionych

Portal pobieraczek.pl

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.11, 14:38
Jakiś miesiąc temu założyłem sobie na stronie pobieraczek.pl konto. Szczerze mówiąc nie czytałem regulaminu użytkowania. Kilka dni temu dostałem na e-mail wiadomość zatytułowaną: "Przedsądowe ostrzeżenie". Napisane w tej wiadomości było że jeśli w ciągu 3 dni nie zapłacę 94,80 zł za użytkowanie konta to zostanie przeciw mnie wytoczony proces sądowy. Przeczytałem wtedy wnikliwie regulamin i wysłałem im te pieniądze. Mój błąd że wcześniej nie przeczytałem regulaminu. Ale nie do tego zmierzam. Wysłałem pieniądze już ponad tydzień temu i do dzisiaj nie otrzymałem przysługującego mi limitu danych. Na moje e-maile nikt z tej strony nie odpisuje, a numer telefonu podany w regulaminie cały czas jest zajęty.
Czy miał ktoś z was podobną sytuację? Czy po wpłacie pieniędzy otrzymaliście przysługujący wam limit?
Proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaaa Re: Portal pobieraczek.pl IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.11, 15:12
      sprawa z tą stroną jest bardzo znana , dziwie się że nie słyszałeś ;) wiele ludzi zostało już oszukanych .
      Na tej stronie zostało zamieszczone ogłoszenie od rzecznika praw konsumentów , przeczytaj :decyzja OUKiK. na dole storny pobieraczek.pl pisze ;)
      • Gość: rena Re: Portal pobieraczek.pl IP: *.play-internet.pl 16.03.11, 15:20
        miałam identyczną sytuację pisałam do nich oni mnie straszyli wkoncu przestałam napisali jeszcze ze dwa meile z grozbą sadową mineło juz 6miesiecy i cisza z ich strony takze moja rada nie odpisuj im i nie martw sie ich grozbami a przestana
        • Gość: aga Re: Portal pobieraczek.pl IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.11, 15:55
          Mi też to kiedyś pisali ale oczywiscie nie zaplacilam im. Poniewaz wszystko odbywalo sie z konta meilowego ktorego i tak nie uzywalam to po prostu je skasowalam i sprawa zakonczona. Chyba z 1,5 roku temu. To jedno z najwiekszych oszustw w necie nawet w tv bylo glosno.
          Najlepiej w ogole nie reagowac i nie placic!
          • Gość:   Re: Portal pobieraczek.pl IP: 31.63.57.* 16.03.11, 16:48
            Polecam lekturę.
    • Gość: kn Re: Portal pobieraczek.pl IP: 213.199.253.* 16.03.11, 18:40
      ja tez sie na to nabrałam :) wysylaja maile do mnie straszac sadem i komornikiem ! ale 100 zł to ja im nie zaplace, zreszta to oszusci ! glosno onich w mediach
      tylko nie wiem jak to dziadostwo usunac ? :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka