Dodaj do ulubionych

uzywane komputery

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 23:18
Mam pytanie czy w naszym miescie jest sklep z uzywanymi komputerami? Jesli taki istnieje prosze o namiary.Z gory dziekuje za informacje.Ps.Nie chodzi mi o archiwalne egzemplarze lecz o sprzet o dobrej jakosci parametrach.
Obserwuj wątek
    • Gość: informatyk Re: uzywane komputery IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.11, 23:29
      kiedyś Pan na pl. Kościuszki (tu obok best-handel w kawiarence) prowadził taki komis, ale już od dawna raczej się tym nie zajmuje, ja posiadam sporo części do starszego sprzętu jeśli chodzi o zakup :)
      • Gość: ZF Re: uzywane komputery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 10:38
        informatyk, a masz może jakąś grafikę na PCI E w rozsądnej cenie, (mój radeon x300 coś się krzywi na płycie MSI w trybie 1024x768, to może jakiś GF by chodził)
        • Gość: ... Re: uzywane komputery IP: *.cdma.centertel.pl 26.03.11, 12:33
          Używane kompy w rozsądnej cenie sprzedają 2 sklepy. W optymiście i przy kawiarence. Z racji prowadzenia serwisów części też mają sporo. Ale nie zmienia to faktu, że przydał by się komis, gdzie można kupić /sprzedać pełnosprawny sprzęt, nie tylko komputerowy, po niższej cenie
          • Gość: P.S. Re: uzywane komputery IP: *.cdma.centertel.pl 26.03.11, 12:34
            Przy basenie oczywiście i przy kawiarence też :D.
            • Gość: informatyk Re: uzywane komputery IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.11, 14:44
              niestety na PCI-E posiadam tylko HD4850, z którego korzystam, GF5700 mam ale na AGP
            • bull475 Re: uzywane komputery 26.03.11, 14:44
              Jeśli chodzi o grafikę mam 2 na PCI ale będę w domu za około 2-3 tygodnie to mogę zobaczyć co to za grafiki. Jakieś 256-512mb.
              a co do komputerów. Składam na zamówienie komputery z części nowych lub używanych według zaleceń klienta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka