Dodaj do ulubionych

paranoja u Lisa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 16:16
W poniedziałek w T. Lisa znów pokazali "obiektywną" debatę. Trzech zwolenników PO-cwaniaków, a ich przeciwnikiem nowomianowanym "autorytetem" narcystyczny Marcin Meller wydawca "Świerszczyka".
Powinni dopłacać /i to dobrze/ za oglądanie takich programów. Dno.
Obserwuj wątek
    • Gość: Chandler Re: paranoja u Lisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 16:53
      Fakt, paranoja. Do tematu dyskusji o udziale celebrytów w życiu politycznym, a ściślej mówiąc na temat celebrytów głośno wyrażających swoje niezadowolenie z rządów PO powinien był zaprosić Girzyńskiego, Staniszkis i Pospieszalskiego ;p
    • Gość: fiki Re: paranoja u Lisa- normalka IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.11, 21:14
      zauważyłam, że on zaprasza tylko tylko tych gości, którzy z pewnością będą wychwalac PO,,,,,i to jest pokazanie 2 stron.
      Zobaczyłam początek programu, ale po chwili stwierdziłam że nie mam co mu zwiększać oglądalności
      bay bay lis
      • Gość: roman Re: paranoja u Lisa- normalka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 07:22
        Tzw. OGLĄDALNOŚĆ to pic na wodę. Podobnie jak większość sondaży. Publikowane są na zamówienie tj. układane przez redaktorów naczelnych w porozumieniu z wydawcą/właścicielem.
        Przyjacielu patrz na TV (ale nie za dużo) ale myśl. Myślenie ma kolosalną przyszłość.
        pozdro
    • Gość: elvis Już przyjmowałeś Mellera do PiS. IP: *.cnow.pl 30.03.11, 09:12
      A teraz znowu go nienawidzisz?
      Jaki ten PiS w miłości niestały. Podobnie był z Lepperem. Najpierw go nienawidzili, potem kochali (razem z nim sanację moralną w Polsce wprowadzali), a teraz nienawidzą.
      • Gość: zorro Re: Już przyjmowałeś Mellera do PiS. IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.11, 18:43
        uderzyc w stół a... elvis się odezwie
      • Gość: ... Re: Już przyjmowałeś Mellera do PiS. IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.11, 18:57
        No! I kto by pomysł:) A Samoobrona to centro-lewicowa partia, jakby nie patrzył.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka