IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.11, 20:07
Co sądzicie o tej szkole bo mój syn tam chce iść się uczyć. Jaka dyrekcja, kadra, administracja jaki poziom? Jeśli można to poproszę o rzetelność.
Obserwuj wątek
    • Gość: absolwen Re: ZS nr 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.11, 21:04
      Polecam, bardzo dobra szkoła. Miła atmosfera, dobre przygotowanie do matury. Po ukończeniu szkoły W ZS nr 3 dostałem sie bez problemu na wymarzone studia.Nauczyciele i dyrekcja spoko.
      • Gość: yyybu Re: ZS nr 3 IP: *.tktelekom.pl 25.04.11, 23:00
        Gdybym mógł cofnąć się w czasie wybrał bym tak samo...Wspaniałe wspomnienia które wracają przy każdej okazji...zarówno z zajęć jak ich braku:)
        • Gość: karla Re: ZS nr 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 07:51
          oj tak,szkoła super.nauczyciele bardzo sympatyczni choć i wymagający.same ciepłe wspomnienia związane z tą szkołą .naprawdę polecam
          • Gość: a Re: ZS nr 3 IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.11, 08:25
            Wszędzie trzeba się uczyć. Niech się nie nastawia na "leżenie". Nikt w tej szkole nie postawi mu za piękne oczy dopuszczających. Ja się w niej uczę. Jest w porzo. Nauczyciele sympatyczni a nie gburzaste państwo jak w gimnazjum. Dobrze, że niedługo wakacje...
    • Gość: **** Re: ZS nr 3 IP: 212.160.172.* 26.04.11, 18:34
      Ja już jakiś czas temu tą szkołę skończyłam ale mam bardzo miłe wspomnienia. Dyrekcja no od moich czasów się nieco zmieniła pozostała tylko jedna Pani wicedyrektor nauczyciel polskiego superrrrrr. Reszta nauczycieli też spoko nie wywyższają się co to nie oni jak w innych szkołach w których miałam okazję się uczyć.
      Polecam gorąco.
    • Gość: JamLasica Re: ZS nr 3 IP: 213.199.253.* 27.04.11, 14:50
      A mi sie cos o uszy obiło, ze Staszica i Bema mają zamykać;> wiecie cos o tym??
      • Gość: zosia Re: ZS nr 3 IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.11, 16:58
        jeśli ktoś nie chce się uczyć i mieć tą 2 za ładne oczy to szkoła dla niego. ( o czym świadczy fakt jeśli w klasie zdaje 9 osób a około 20 ma poprawki) i potem cieszy się że skończył liceum. myślę że lepszym rozwiązaniem jest w tych czasach jakieś technium nawet w 3. jest potem zawód można zacząć pracę. nie każdy musi być magistrem, nie wszyscy muszą mieć "papierek", a potem do prac fizycznych brakuje ludzi bo każdy chce pracować za biurkiem i nie poniży się aby brudzić sobie ręce. a potem narzekają że nie mają pracy, jest bezrobocie. wybór drogi po gim. nie jest łatwy, ale trzeba to poważnie przeanalizować, żeby nie popełnić błędu na całe życie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka