Dodaj do ulubionych

Poliklinika dermatolog

IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 09:25
Witam. W jakie dni przyjmuje dermatolog w poliklinice i w jakich godzinach? jak długo czeka się na wizytę?
Obserwuj wątek
    • Gość: !!! Re: Poliklinika dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 09:34
      Qrna, masz internet, pisać umiesz, wpisz "Poliklinika" i wyskoczy ci nr tel, zadzwoń i będziesz wiedział/a.... lazy....
      • Gość: ... Re: Poliklinika dermatolog IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 10:28

gdybym sie mogla do nich dodzwonic to bym zadzwonila a ze nie odbieraja to pytam sie tu!!!!!
        • Gość: załamany Re: Poliklinika dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 16:17
          skoro nie możesz sie dodzwonić, to rusz szanowne 4 litery i idź na ul.Mickiewicza i dowiedź się- forum to nie informacja
          • Gość: Marta Re: Poliklinika dermatolog IP: *.cnow.pl 01.05.11, 17:13
            co wejdę na to forum to mnie zaskakujecie, bo zawsze mi się wydaje że większym chamem nie można być, a tu niespodzianka!
            jak nie wiecie to zamknąć japę a nie piszecie żeby komuś przysr..., Bosz co za ludzie;/
            • Gość: ... Re: Poliklinika dermatolog IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.11, 21:10
              dzieki Marta, a Wy poj****ni ludzie sie wgl nie odzywajcie, ciekawe czy wy ruszacie swoje szanowsne 4 litery zeby sie czegos dowiedziec czy nie piszecie na forum. PO to jest forum by dowiadywac sie informacji... zal mi was
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka