ciechanow_inaczej 08.05.11, 23:36 27-28 maja odbędzie się w naszym mieście 14 Spring Blues Night. Pierwszego dnia koncert odbędzie się w Kawiarni Artystycznej w Centrum Kultury i Sztuki w Ciechanowie. Więcej: Tutaj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HD Re: 14 Spring Blues Night IP: 213.199.253.* 09.05.11, 21:22 28 maja pod zamkiem odbędzie się też VII ciechanowskie otwarte spodkanie motocyklowe Bo motocykle i blues idą w parze. Rozpoczęcie na Farskiej Górze o 14.00 potem parada po mieście i pod zamek na Błonia start 16.00 Przybywajcie! Wejście O.OO PLN. Szczegóły na stronie www.wolnywydech.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick Re: 14 Spring Blues Night IP: 46.170.51.* 26.05.11, 09:31 Ogólnie fajnie, że się to odbywa, szczególnie koncert piątkowy, tylko szkoda że non stop od kilku lat przychodzą tam ci sami ludzie, stoliki pozajmowane, bo to albo znajomi organizatora, albo pani z banku. A jak ktoś nowy chce przyjść to się czuje jak dziwoląg. Proponuję żeby "stara wiara" bo tak się określacie, organizowała sobie w innym terminie zloty, a na takie impry zrobiła miejsce innym ludziom, którzy nie są waszymi znajomymi. Pozdro dla Stasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: 14 Spring Blues Night IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.11, 09:50 A to ciekawe co napisałaeś, że ci sami ludzie przychodzą na spring blues night i ty biedaku nie masz miejsca i źle się czujesz, ale gdzie byłeś rok temu, kiedy ta impreza odbywała się pod pubem fabryczna? Miejsca było dosyć i wolnych stolików również. To ile ludzi wtedy przyszło to była jedna wielka żenada... Jakoś nie widziałam nowej, dużej grupy "nowej wiary" czujących się jak dziwolągi i nie mogących się odnaleźć...Weź pod uwagę, że gdyby nie ta "stara wiara" większość imprez by się nie odbyła... Żeby zarzucać ludziom, że na imprezy chodzą, a ty nie chodzisz bo to ciągle ci sami, tego jeszcze nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick Re: 14 Spring Blues Night IP: 46.170.51.* 26.05.11, 10:41 Też tam byłem i faktycznie frekwencja lipa, ale może by warto się zastanowić dlaczego?? może kiepskie info o imprezie?? pomysł z Fabryczną był super i może warto by to pociągnąć, a nie znowu do "podziemia". Kiedyś fajne imprezy odbywały się w parku, ściągało dużo osób, nawet przypadkiem przechodzący ludzie na chwilkę przystawali. W Ciechu jak kogoś zapytać co się odbywa pod kinem, to większość powie że tam jest zamknięte. Jedne Blues odbył się na fabrycznej i to już oznacza, że drugi się też nie uda?? Świetne koncerty całym rokiem odbywają się pod kinem, ja o nich wiem od "wiary", a reszta Ciechu?? O to mi chodzi, jak już jest coś robione to niech to będzie dla większej grupy, a nie tylko dla wąskiego grona znajomych. Możesz się ze mną nie zgodzić, ale niestety utarło się, że pod kinem impry są tylko dla znajomków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: 14 Spring Blues Night IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.11, 11:09 Był koncert ostatnio w kawiarni koncert Łobaszewskiej widziałeś ile było osób? A informacje były wszędzie...Tak zgodzę się, że przychodzą na imprezy te same osoby, ale wydaje mi się, że to wynika z tego jakie koncerty są tam grane i ile osób jest zainteresowanych. nie obrażaj ludzi i nie przyklejaj im etykietek tylko dlatego że chcą z przyjaciólmi posłuchać muzyki i napić się piwa. Z kim mają chodzić na te koncerty? Sami? Co do koncertu pod pubem to nie wiem czy wiesz jak ten koncert zakończył się dla organiztora. Pozwem do sądu i żenująco niską frekwencją i nie pomogło, że na powietrzu, rodziny z dziećmi i młodzież nie przyszli. Do kawiarni też nie przyjdą, nie wiem dlaczego nie jestem socjologiem... pewni dlatego w tym roku koncert jest w kawiarni, gdzie wiadomo, że ludzie przyjdą. Jak poszłam do kawiarni na 1 koncert kilka lat temu znałam 2 osoby teraz znam więcej właśnie dzięki kawiarni. Nigdy nie czułam się tam jak wyrzutek z tego powodu, że nikogo nie znam albo że jestem nowa. Chciałam posłuchać muzyki i poznać ludzi. Tylko i aż tyle.A jak myślisz czyja to wina, że koncerty w kawiarni nie są dobrze rozreklamowane? Jestem pewna, ze w tym roku przyjdą na spring blues night ci sami ludzie co w zeszłych latach, mimo że koncert świetnie rozreklamowany.Fenomen czy przekleństwo ciechnowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick Re: 14 Spring Blues Night IP: 46.170.51.* 26.05.11, 11:21 "fenomen czy przekleństwo Ciechanowa" ..... i właśnie żałuję, że się odezwałem. Dialog wytykanek a nic do przodu. Pewnie też tam będę, bo lubię posłuchać Stasia. Trzyma się bb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: 14 Spring Blues Night IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.11, 11:49 Ach jakie to ciechanowskie! Dobrze, że żałujesz ale nie tego co trzeba jak widzę! W wytykankach to ty jesteś dobry, bo żeby czepiać się ludzi co na koncerty przychodzą trzeba mieć, nazwijmy to, tupet! Przedstawiłeś idiotyczne zarzuty, nie potrafisz ich obronić, ale zwracasz uwagę osobie, która wytknęła ci twoją małomiasteczkowość, sposób w jaki oceniasz ludzi i jak pewne rzeczy przyjmujesz do wiadomości! Ach i jeszcze teraz jesteś obrażony bo koncert będzie w kawiarni z tą samą widownią co zwykle. zastanów się czego ty chcesz? żeby "starzy" bywalcy przestali przychodzić do kawiarni bo ty czujesz się nieswojo? A ty przyprowadzisz nowych w takiej samej liczbie? Tzw śmiech na sali! Ależ ja już nie mogę się doczekać żeby cię spotkać i tobie podobnych (bo chyba jest was więcej?) drogi Nick'u! Tymczasem fenomenie ciechanowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick Re: 14 Spring Blues Night IP: 46.170.51.* 26.05.11, 12:11 Upssss, czyżbym wyczuwał lekki nerw z domieszką chamstwa?? heheheheh poprawiła(e)ś mi humor. Trzym się nerwusku, miłej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: 14 Spring Blues Night IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.11, 13:35 Chamem i sfrustrowanym człowieczkiem co musi się bawić w swojej sferze to jesteś ty. Jak ci tak przeszkadza i się denerwujesz, że tych samych ludzi na koncercie widzisz to wprowadź identyfikatory i max 3 wejścia w roku może będziesz zadowolony - Nowa falo ciechanowskiego pojmowania dobrej zabawy! Do zobaczenia na koncercie zwichnięta życiowo naturo !:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nickuś Re: 14 Spring Blues Night IP: 46.170.51.* 26.05.11, 16:22 uuuuuuu ale żółta żółć się wylała, a jaka kultura osobista za tym poszła, hehehehehe prawie jak obrońcy krzyża, hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: 14 Spring Blues Night IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.11, 18:04 :)Asshole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: 14 Spring Blues Night IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 21:29 Problemy z komunikacją?? Ograniczony zasób słów?? Brak kontaktu z rówieśnikami lub innymi środowiskami społecznymi?? tak mi przykro, ale trzymam kciuki, poradzisz sobie z tym problemem ps. znam większość osób z "wiary" oni zachowują się kulturalnie i potrafią rozmawiać na różne tematy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: 14 Spring Blues Night IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.11, 22:18 Ojojoj! Zabolało? Chyba ta stara wiara (Boże nie wiem kto wymyślił tę nazwę , ale jest co najmniej śmieszna) nie jest taka kulturalna skoro gość o nick'u Nick (idiotyzm, ale co robić) oskarża starą wiarę, że przywłaszczyła sobie razem ze znajomymi królika imprezy w kawiarni i Nick i jemu podobni czują się jak wyrzutki i nie są tam mile widziani. Ach i proponuje żeby stara wiara urządzała sobie własne imprezy, a normalni ludzie w typie Nick'a będą mogli wtedy bez obaw przychodzić do kawiarni. Z kulturą wylatuje, no dla mnie bomba! :) Pozdrawiam myślicieli o ogromnej kulturze osobistej i nie tylko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: 14 Spring Blues Night IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 06:56 Widzę że najlepszą obroną jest atak?? hehehe "nie chce mi się z Tobą gadać" ale czytaj ze zrozumieniem, ja sugeruję żeby wyjść z Bluesem do ludzi, do Ciechu, nie zawężać grona, może nie drugi, a może już trzeci koncert w plenerze przyciągnie ludzi. I na tym kończę, dziś wieczorkiem Bluesik, niech wpada każdy, będzie dobrze. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opus Re: 14 Spring Blues Night IP: *.play-internet.pl 26.05.11, 12:12 A Peja i Hemp Gru kiedy będzie w Kawiarni Artystycznej? Nigdy...bo to miejsce dla społeczności hermetycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,, Re: 14 Spring Blues Night IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 12:32 A powiedz mi co Ty zrobiłeś żeby Peja zagrał w kawiarni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczko Re: 14 Spring Blues Night IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 11:59 bb ale jestes chamski do rozmówców. Nieżle sie zapowiada koncert jezeli to Ty jestes organizatorem- z tego co widzę uwazasz siebie za wszechwiedzacego Nikt nie ma prawa wypowiedziec się. Też uważam ze powinno byc więcej imprez pod gołym niebem w parku MKonopnickiej. Idę o zakład, że nie bedzie ,posadzili kwiatki na górce. bb nie nadajesz się do takich imprez:): czas odpocząc, daj młodym wykazac się. Spędy dla dinozaurów możesz robic / nawet wskazane aby rozruszali się np Łobaszewska/ nie zapominaj o młodych ludziach do których juz nie należysz. Moze dlatego wściekasz się i jestes taki wulgarny w swoich wypowiedziach. Nick nic takiego złego nie napisał abyś zmieszął go z błotem. Chlopak chciał wyrazic tylko swoją opinię .Po to jest to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: 14 Spring Blues Night IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.11, 12:52 Klasyk kiedys napisał: Gdyby nie internet nie wiedziałbym, że na świecie jest tylu idiotów... Prawda i jeszcze raz prawda. Idźcie obaj i organizujcie sobie imprezy w parku, pod parkiem albo w remizie. Mam nadzieję, że przyjdzie 10 osób. Nie pozwolę się obrażać tylko dlatego, że komuś się nie podoba, że ktoś przychodzi na imprezy, a ktoś w związku z tym czuje się wyalienowany. Zawsze będę reagowała na głupotę bo należy ją zwalczać wszystkimi możliwymi sposobami. A czytania ze zrozumieniem uczą już w przedszkolu! Żeby komuś coś zarzucać trzeba mieć solidne argumenty. A nie argument typu niech organizują koncerty na powietrzu do skutku to ludzie w końcu przyjdą! Kto ma na to pieniądze, siłę i chęci, zwłaszcza w ciechanowie? Nie masz pojęcia o czym mówisz! Swoje rady młodszego pokolenia możesz sobie...Mogłabym być mniej chamska jeśli ty byłbyś odrobinę mądrzejszy! Oboje wiemy, że to niewykonalne! Bez odbioru "młodzi" malkontenci! Szkoda z wami gadać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany fan Re: 14 Spring Blues Night IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 13:16 Przepraszam, że sie wtrącę ale czy ktoś z Was (mniemam, że "bb" tak) wie ile kasy wymaga zorganizowanie takiej imprezy? Ile trzeba się naprosić sponsorów? A ile czasem trzeba do tego dołożyć? Piszecie o swoich oczekiwaniach, nie mając bladego pojęcia o kosztach ich zaspokojenia. I jeszcze najchętniej ludzie by na to przyszli za darmo. A już najlepiej, jak by ich jeszcze z domu podwozić i być może dać jakiś upominek. Niestety, czy Wam się to podoba czy nie, to takie są realia. Można liczyć tylko na fanów określonego stylu. I tak się dzieje w Ciechu. I na szczęście to jeszcze nie umarło dzięki kilku zapaleńcom. Uszanujcie to. Bardzo o to proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: 14 Spring Blues Night IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 02:51 Sponsorów? wolne żarty, gdzie ich znajdziesz ... w tej chwili zadna impreza by sie nie odbyła, żeby nie kasa z urzędu miasta. Na wszystkie imprezy albo dają całą kasę albo dokładają a ludzie nawet za darmochę nie chcą chodzić. chyba że jest piffo w dużych ilościach, to tłumy walą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sponsoring Re: 14 Spring Blues Night IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.11, 16:24 owszem miasto dokłada ,ale potem można napisać i pochwalić się . zauważcie ze inne imprezy miejskie odbywają się przy cichym udziale sponsorów a jak waldemar z ewą coś dadzą to od razu waldi zaprasza a ewa 10 razy powtórzy w mediach NIC ZA DARMO , O NIE U POLITYKÓW Z KOZIEJ WÓLKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rulez Re: 14 Spring Blues Night IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 17:16 tylko przy szwoleżerach bylo paru drobnych sponsorów, bo z miasta szło 1oo tysi na to. dla wszystkich były podziękowania, były ich banery itepe więc nie ściemniaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: 14 Spring Blues Night IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 17:21 Mam prośbę. Jeśli ktoś nie wie o czymś z wiarygodnego żrodła, to niech nie pisze. Od dezinformacji mamy innych specjalistów. Az nadto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ban Re: 14 Spring Blues Night IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 18:35 Dla mnie miasto powinno finansować imprezy, bo tak należy robić. Tak robiła komuna i tak muszą robić dzieci po byłych komunistach zwanych dziś PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: 14 Spring Blues Night IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 18:37 Wyobrażmy sobie taką sytuację. Ktoś organizuje jakąś imprezę i UM w ciszy medialnej wspomaga finansowo tą imprezę. Nikt oprócz zainteresowanymi i wąskim gronem bliskich o tym nie wie. Po jakimś czasie ktoś dopuszczony do "tajemnicy" węszy smród. Jak to? Dali po kryjomu? "Układ"! Skandal! "Afera" zatacza coraz szerszy krąg "wtajemniczonych". Czy trudno to sobie wyobrazić i zrozumieć, że być może nawet z tego powodu UM tak obszernie o tym informuje? Nie starcza wyobrażni? Trzeba mieć jednak odrobinę dobrej woli aby to zrozumieć, gdyż tu nie o wyobrażnię tak do końca chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczko Re: 14 Spring Blues Night IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 22:03 misiek coś się Tobie facet popierr...liło. CK nie jest finansowane z UM a z Powiatu. Sponsorów się zachciewa . Myślicie że oni sa debilami ,że będa finansowali imprezki aby pracownicy z naszych przybytków kultury i urzednicy za to odpowiadający chodzili nachlani na każdej imprezie za ich pieniądze. Wystarczy im forsa z biletów i tak jak perszingi nachlani chodzą. Wiekszośc zespołów gra za darmochę dla samego grania. Taka jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciuś Re: 14 Spring Blues Night IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 12:33 poproszę Stanisława Antoskiewicza, by nie żartował z Torunia , Radia Maryja i nie musiał głupich zartów toruńskich blusmenów promować w stylu 'przepraszamy za Toruń'. Trzeba było S.A. przeprosić za Ciechanów za te zapijaczone mordy zbyt wielu słuchaczy i za frekwencję. Oczywiście mniej alkoholu tez życzę w takim dniu prowadzącemu. ps.Moderator stara zapijaczona morda nie musi kasować pewnych watków bo to nie wpis o kupnie i sprzedaży mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciechanowianin Re: 14 Spring Blues Night IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 12:53 Oczko, a niby który z pracowników CKiS był wczoraj zachlany ? Powiedziałaś A to powiedz i B. Powinno się z tym skończyć wreszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: 14 Spring Blues Night IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 14:15 Sorki oczko, ale ja mam rację. w piątek koncert był w CK, konkretnie w Artystyku, ale imprezę organizował Stasiek Antośkiewicz and company za kasę z miasta. Miasto zapłaciło za całość, sobotni koncert na błoniach i ten w Artystyku plus ochrona, sprzatanie i inne szmery bajery ok. 20 tysięcy, bo za darmo mozna tylko w zęby dostać a nie imprezę bez biletów. Ktoś za te darmowe imprezki bulnąć musi i tym kimś jest miasto. nikt inny sie nie kwapi. jak dla mnie wyrzucone pieniądze, bo blues mnie nudzi. Najlepszego oczko :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_zagroba Re: 14 Spring Blues Night 29.05.11, 15:05 Koncert w piątek nie był darmowy... i był super!;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Violka Re: 14 Spring Blues Night IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 15:43 Ale w sobotę na błoniach wstęp był za darmo ... i też było fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Re: 14 Spring Blues Night IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.11, 10:36 Smieszne jest jak przy piwie kpią antychrysty :-)))) o OR i RM tym bardziej , że następnego dnia siedzi się w studio KRC gaworzy i już jest miło i normalnie STAsiu popraw się Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_zagroba Re: 14 Spring Blues Night 30.05.11, 11:40 A co ma OR i RM do wiary? (Tym samym igrzyska czas zacząć!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lec bęc Re: 14 Spring Blues Night IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.11, 14:31 a ty zagroba nie badz taki dowcipny , bo piszesz mniej niż robisz kopiuj wklej. pokaż link do swojej facjaty i nie podpisuj sie głupawym tekstem leca Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_zagroba Re: 14 Spring Blues Night 30.05.11, 17:55 Ojej, ale zabolało;) Po pierwsze, podpis jest automatyczny, więc nie muszę go wklejać, po drugie, po co Ci moje zdjęcie?;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lec bęc Re: 14 Spring Blues Night IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.11, 20:20 to jaki jest sens podpisywania się zagroda ? cały powiat zasłany jest zagrodami a maćków w nich jeszcze więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: 14 Spring Blues Night IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.11, 00:52 Taki sam sens jak PSzemm glupa wali pod dowolnym nickiem i nie podpisuje sie Kwiatkowski... Paniatno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niereformowalny Re: 14 Spring Blues Night IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 20:54 pa jaki internetowy hejter. -.- jestem zażenowany Twoją wypowiedzią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczko [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 21:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale co się dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 20:25 policzyłem przed sceną było 31 osób wtedy kiedy Pan S.A wyszedł i zapomniał po co. Ochroniarzy było 17 .Co się dzieje ? Czyżby zbliżał się koniec takich imprez poprzednio na picniku EU było to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: co się dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 20:33 Mam wrażenie że odpowiedź jest dosyć prosta. Nie można robić imprezy pół na pół. W 50% blusowy festiwal a w 50 % festyn piwny. Miłośnicy bluesa źle się czuja na festynie a "festyniarze" wolą Kombii albo inną Markowską. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_zagroba Re: co się dzieje 29.05.11, 22:25 Dokładnie! Drugi dzień to za bardzo piknik familijny... Nie że coś mam do takich imprez, ale zgadzam się z Tomkiem, że miłośnicy bluesa raczej źle się czują w takich klimatach;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lud Re: co się dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 22:30 urząd miasta wpuścił Stacha w maliny z kasą i z tym wydechem bo za jedną kasę niewielką zresztą miał zrobić dwie imprezki. chcieli zbyć go. że też mu się chce jak go tak w maliny wprowadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: co się dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 22:38 TO czy tam była druga impreza czy nie to nie jest raczej najważniejsze. Dla mnie szczytem były jakieś tam losowania nagród między zespołami. To był sygnał że nie jest to koncert bluesowy, rockowy czy jakikolwiek inny tylko ludyczny festyn z piwkiem i kiełbaską. Niestety jak znam życie i Ciechanów czerwcowe Lipali będzie podobne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lud Re: co się dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 22:45 czyli tak jak za Nerona . dajo ludowi igrzyska i niech sobie pochlajo i pojedzo. władza zawsze wie co ludziom potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..2 Re: co się dzieje IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.11, 23:08 niestety macie panowie rację. jest kilku ludzi którym się coś chce a zdecydowana większość ma to w D.. . wola oglądać jakieś tam beznadziejne,, tańce z kimś kogo nie wiem kto to,, Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_zagroba Re: co się dzieje 29.05.11, 23:12 Ale nie ma co narzekać! 14-cie razy był Spring to i 15, 20 i 45 będzie!;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: co się dzieje IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.11, 09:11 to, co pokazał S.A. było po prostu poniżej granic.. Będąc organizatorem imprezy, podczas "zapowiadania" zespołów w stanie bardzo wskazującym pieprzył głupoty, których nikt nie rozumiał. Pan Stasiek czuł się jakby był panem wszystkiego, a przecież to nie była jego impreza, był patronat, byli sponsorzy, którzy chyba nie tak wyobrażali sobie jego wypowiedzi.. To, co powiedział o Toruniu, zszokowało mnie, mimo, że nie jestem osobą wierzącą, ale takie wypowiedzi są oznaką zwykłego chamstwa i mają charakter polityczny, a muzyka i festiwal powinny być wolne od polityki, a tu niestety, na próżno oczekiwać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: co się dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 09:54 do luda piszesz głupoty przykro czytać twoje wypociny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczko Re: co się dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 11:43 a cóz ja takiego złego napisałam że usunięto mój wpis Gdzie złamałam regulamin. Mieszkaniec też pisze o tym ,ze organizatorzy są na każdej imprezie pod wpływem alkoholu,. Widac to gołym okiem. Pod zamkiem widział to cały "Ciechanów" . Prawda boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość123 Re: co się dzieje IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.11, 10:11 mi się podobało a że ktoś trochę był wstawiony to co? normalka po to są imprezy Stanisław jest swój chłop i powinien dostać medal(niejeden) za organizowanie takich imprez a ten kto go krytykuje niech się tego podejmie- będziemy oceniać jego efekty.....sumiennie i wnikliwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: co się dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.11, 10:36 W KRC SA prosił o telefony z tym co się podobało i nie więc zgodnie z jego życzeniem chyba wolno zadawać pytania ? Odpowiedz Link Zgłoś