Dodaj do ulubionych

Koncert - Lipali, BimberPolland ...

17.05.11, 21:33
18 czerwca na błoniach będzie okazja zobaczyć Lipali, BimberPolland i na pewno jeszcze kogoś. Koncert pod hasłem "Rock na bezpieczne wakacje" organizuje Stowarzyszenie Psychoart.
Obecne będą też instytucje i organizacje związane z hasłem "Bezpieczne wakacje"
Zapraszamy.

PS
Postaramy się na bieżąco informować o wszystkim, co będzie się działona błoniach 18 czerwca, a najnowsze wieści zawsze na naszej stronie www.psychoart.org.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: lipa-li Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.11, 10:35
      a o której godzinie i co jeszcze będzie ?
    • Gość: mario Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 11:10
      Najlepsza wiadomosc rozrywkowa w tym miesiacu :)
      • bruum Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... 19.05.11, 12:00
        Tutaj możecie zobaczyć projekt plakatu
        • Gość: fan Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.cnow.pl 23.05.11, 10:08
          bedzie jakis zespol z ciechanowa
    • Gość: czczu Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 14:51
      termin jest pewny? czy może ulegnie zmianie ? chętnie posłuchałabym LIPALI, ale jade 18.06 na Stinga.
    • bruum Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... 24.05.11, 22:23
      Już wiadomo kto zagra a będą to:

LIPALI
      Bimber Polland
      Vecordia
      Ikarion

18 czerwca jest już pewnym terminem.

Zapraszamy!
      • Gość: miss Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 22:40
        A ty bruumm czemu sam ze soba tyle razy piszesz? Nie znasz zasad forum ?
        • Gość: Gość Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.xdsl.centertel.pl 26.05.11, 09:42
          Ja specjalnie na ten Ikarion przyjdę.
      • Gość: Ciechan Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.xdsl.centertel.pl 26.05.11, 19:26
        Tu można posłuchać Ikarion ikarion.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvMTgwMTUuaHRtbD9zPSZrb0xpbWl0PTEwJmtvU29ydG93YW5pZT1uYWpzdGFyc3p5JmtvU3RhcnQ9JmtvV2lkb2s9d2NpZWNpYSZrb1Bva2F6PSZrb01vZGVydWo9MTEyNjU4Mg==
        • Gość: ja Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.11, 07:10
          www.lastfm.pl/event/1952855+Rock+na+bezpieczne+wakacje
    • Gość: Do Brummm Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.11, 12:59
      Trochę lakoniczne informacje na tym plakacie.
      1 Nie wiadomo, od której godz. zaczyna się koncert?
      2 Dlaczego nie ma wszystkich kapel na plakacie?
      3 Czy wstęp na koncert jest free czy są bilety?
      • bruum Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... 26.05.11, 16:10
        Sorki, to jest wersja robocza. Plakat będzie gotowy po weekendzie. Ale dla jasności napiszę:
        Wstęp wolny
        Start - imprezy towarzyszące 15:00
        koncert około 16:30

Będzie gastronomia, jakieś urządzenia do zabawy dla dzieci ("jakieś" bo jeszcze nie skonkretyzowane) Jak tylko zepniemy wszystkie szczegóły dam znać.
        • Gość: haha Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.xdsl.centertel.pl 26.05.11, 18:49
          Lipa ma fajny głos-warto przyjść!
          gratuluje pomysłu i wielkie dzięki za organizację.
          • Gość: haha Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.xdsl.centertel.pl 28.05.11, 20:23
            www.youtube.com/watch?v=Ifg8ByUi2Hg&feature=related
            mam nadzieję ze to zagrają
            • Gość: Fanka Ikariona Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.xdsl.centertel.pl 29.05.11, 01:23
              a ja mam nadzieję że Ikarion da ten kawałek:
              www.youtube.com/watch?v=sd23nzcNpkw
              • Gość: ..2 Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.11, 21:51
                ten koncert to jest czy nie bo jakoś plakatów nie widać
                • Gość: semi Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.xdsl.centertel.pl 06.06.11, 23:19
                  Gratuluję pomysłu! Bardzo się cieszę, że są jeszcze ludzie którym chce się coś robić. Czuję w kościach, że to będzie dobry event! I z niecierpliwością czekam na te ciekawe zespoły.
                • bruum Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... 07.06.11, 15:09
                  Plakaty dzisiaj, dosłownie przed chwilą odebraliśmy z drukarni. Jutro udajemy się do MOSiR'u i mamy nadzieję, że jeszcze w tym tygodniu pojawią się na słupach w mieście. Będą też w szkołach i innych miejscach.
                  a plakat wygląda tak
                  • Gość: ; Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 20:24
                    Ciągle czytam narzekania władzy i rożnej maści organizatorów że mało ludzi przychodzi na te imprezy. A moze warto poszukac błędów gdzieś po stronie organizacji? Blues połączony z losowaniem kosiarki z mrówki, lipali ze zjeżdzalnia dla dzieci. Proponuje zaprosić anne marie jopek i połączyć to np z motocrossem. Dlaczego w tym mieście wszystko musi byc na głowie
                    • Gość: mieszkaniec Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.11, 21:24
                      chętnie zobaczę Tomka, nietuzinkowy wokal. Byłem na koncercie akustycznym w Ciechanie niegdyś - niezapomniane. Błonia w Ciechanowie nie dla takich kapel, przestrzeń zabije klimat bo tłumów sie nie spodziewam. To nie Feel...
                      W Ciechanowie dobre koncerty można już robić tylko w Kawiarni Artystycznej "Na Dołku". Tam jest szansa na pełną salę.
                      Kto wie, może usłyszymy ten kawałek na żywo :)
                      www.youtube.com/watch?v=8IwZ2SxxSj8&feature=related
    • Gość: sam Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 00:09
      Mówią na mięście ,że powinniście zająć sie psychoartystycznymi dzialaniami w ratuszu , by bezpiecznie wladza doprowadziła siebie do II Irlandii
      • Gość: ..2 Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.11, 23:37
        czy w każdym temacie musi ktoś zaczepiać politycznie ludzi, którzy nie maja ochoty takich rzeczy oglądać i słuchać
        • bruum Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... 12.06.11, 10:41
          Niestety, taki już urok tego forumka. Wystarczy nauczyć się nie zwracać uwagi.

Od jutra w KRC będzie się pojawiał jingle o naszym koncercie.
          • Gość: ster Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 10:46
            Spadaj brumm na drzewo i nie pie...głupot.
            Podpisuj swoje polityczne teksty nickiem bruum i nie sciemniaj na forum o swojej bezideowości
          • Gość: widy Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.11, 13:20
            a scena to juz dzis sie buduje czy na inna impreze
            • bruum Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... 17.06.11, 13:42
              A buduje się, buduje. Chcemy zdążyć przed deszczem który zapowiadają, ale mamy nadzieję że nas ominie.
              Przy okazji napiszę pewnego rodzaju ciekawostkę. Przed koncertem, w różnych częściach miasta a potem w czasie koncertu na błoniach testowane będzie rozsyłanie informacji przy zastosowaniu bluetoth. Będą to "pamiątki" z koncertu w postaci obrazków. Aby taki obrazek otrzymać wystarczy mieć włączony bluetoth w telefonie i zaakceptować połączenie. Całość jest w 100% bezpieczna, nie są odczytywane ani tym bardziej pobierana żadne dane z telefonu. Zapraszamy na błonia.
    • Gość: kaśka Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.11, 12:05
      Ja mam dla Was alternatywę
      www.eprzasnysz.pl/aktualnosci.php?artykul=4512
      • Gość: goście Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 17:22
        Patrycja Markowska alternatywą? Chyba żartu nie zakumałem
        • Gość: mieszkaniec Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.11, 17:55
          jak ktoś lubi to czemu nie
        • Gość: ,,,,,,,,,, Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 18:17
          a widzisz różnicę między Patrycja a Bimbrem albo Ikarionem? Bo ja nie bardzo. A Lipali w takim towarzystwie to oznacza ze Tomek musi cienko z kasą stać.:(
          • Gość: mieszkaniec Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.11, 18:55
            a czy to ma jakieś znaczenie?
          • Gość: kaśka Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.11, 19:37
            alternatywą jest koncert Jamala.Markowska grać będzie w niedzielę
          • Gość: omn Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.xdsl.centertel.pl 12.06.11, 21:16
            czy widzę różnicę? widzę i to ogromną! hmm jak nic się nie dzieje to źle jak coś się zaczyna dziać to też nie zbyt dobrze... Lipali to dobry zespół, niektórym może się wydawać, że już lata świetności mu minęły, ale to nie powód ujmujący jemu atrakcyjności...
            hmm no chyba nie myślisz, że do Ciechanowa zjedzie się U2, Sting czy też Coldplay (choć z żadnych bym się nie ucieszył, jeśli mam być szczery)... no ale taki KULT myślę, że jest w zasięgu ręki (gra nawet w Pćminie Dolnym)
            Ty z wyczuciem smaku muzycznego pozdrawiam. Do innych apeluję, aby nie wylewali na siebie pomyj. Pokój.
            • Gość: :) Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.11, 01:30
              Niech Lipali ten numer zagrają i będę szczęśliwy:)
            • Gość: q Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.11, 17:57
              kupiłby i wieś tylko pieniądze gdzieś.
              • Gość: Gość Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.xdsl.centertel.pl 17.06.11, 15:53
                Oby tylko jutro nie padało...
      • Gość: zyczliwy Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.11, 08:02
        kaska!!! nic nie stoi na przeszkodzie zebys taka alternatywe zorganizowala :):):) tylko sie tego podejmij bo krytykowac kazdy potrafi a robic.......... trzeba

• Gość: zyczliwy Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.11, 08:12
          cieszy mnie to jezeli komus w miescie chce sia organizowac koncerty i jakie by nie byly lepsze gorsze ale sa !!!!!!! a martwi mnie to ze kupa debili dorabia niekiedy zaraz jakas ideologie polityczna do tych dzialan badz krytykowac tylko potrafii !!!! bedac mieszkancem tego miasta SZACUN dla organizatorow a krytykantom zycze pogody ducha i mniej dni frustrujacych niech tez cos zorganizuja zobaczymy wtedy efekty ich dzialan :):):)
          • Gość: mieszkaniec Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.11, 11:24
            wielkie podziękowania
    • Gość: mieszkaniec WCI Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.centertel.pl 19.06.11, 13:05
      byłe, zobaczyłem i dziękuję organizatorom
      • Gość: haha Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.xdsl.centertel.pl 19.06.11, 15:57

wielkie dzięki psychoart za organizację,udało się wspaniale
      • Gość: gosc Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.11, 16:25
        Bardzo fajna impreza chociaż nie mogłem zostać do końca. Organizatorom należy sie wielki szacun. Profesjonalna reklama całej imprezy i sprawna organizacja. A do wszystkim malkontentów: jeżeli uważacie, ze coś nie tak, to proszę zorganizować cos, co będzie wam odpowiadało ... Łatwo sie tylko psioczy, trudniej cos zrobić.
        Pozdrawiam wszystkich, którzy brali czynny udział w organizacji koncertu
        • Gość: bbbauer Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.11, 21:10
          Ikarion wymiata
          Jacek tak trzymaj!!! :)
          • Gość: IKARION Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.xdsl.centertel.pl 20.06.11, 14:50
            Dziękujemy i Pozdrawiamy wszystkich przyjaciół zespołu !!
    • Gość: XYZ Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.06.11, 11:23
      Myślę że po tym koncercie, miasto powinno się uczyć organizacji imprez plenerowych od "psycholi", powinno także zwrócić uwagę na fakt ,że nie było ani jednej interwencji "ochrony" na terenie imprezy. (bynajmniej ja nie widziałem)

Co do zespołów poszedłem żeby "zobaczyć" co tam wymyślili (z przekąsem) i z pewnym dystansem (coś mi nie znanego przyjechało (zespoły)) miałem zostać na 10-20minut, zostałem do końca imprezy.

Na pierwszym zespole nie byłem zbyt długo, ale bardzo dobrze pamiętam Vecordię ! - gratulacje (przykuli moją uwagę i to bardzo mocno), Bimber mniej mi się podobał (kwestia gustu), ale LIPALI rzeczywiście 1 klasa !

Myślę że tylko reklama zbyt słaba (poprawcie to chłopaki) ale reszta naprawdę na bardzo wysokim poziomie organizacyjnym ;)

Kiedy następna impreza ? (przez was organizowana ?)
      • Gość: goście Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.11, 17:11
        Z całym szacunkiem, ale mam wrażenie, że te wszystkie komentarze zachwytu i podziwu są pisane przez samych organizatorów, albo przez ich znajomych, a z tego co widziałem to rzeczywiście dużo więcej ludzi tam nie było jak organizatorzy i ich znajomi. Ochrona raczej nie miała dużo roboty, garstka ludzi raczej dużo problemów nie sprawia. Jeśli chodzi właśnie o ludzi, to muszę powiedzieć że wstyd, na takie miasto kilkanaście osób, tylko można teraz zadać pytanie, czy to ludzie się nie znają, czy może organizacja zawiodła? Co do zespołów, to prócz Lipali nic ciekawego nie było, oczywiście to kwestia gustu, to tylko moje zdanie. Jako, że była to pierwsza edycja tej imprezy to życzę powodzenia w przyszłości, jest jeszcze wiele rzeczy do poprawy i na pewno da się je poprawić. Powodzenia.
        • bruum Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... 20.06.11, 18:55
          Piszesz o rzeczach do poprawy - bardzo proszę o konkrety. Na pewno sami wszystkich niedociągnięć nie zauważamy.
        • Gość: zyczliwy Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.11, 21:51
          z calym szacunkiem nie jestem jednym z organizatorow i do zadnej organizacji np nie naleze a chlopakow znam-wiele osob sie zna w tej naszej miescinie i to chyba dobrze a niedociagniecia sa zawsze... i zawsze po fakcie... mozna bylo zrobic lepiej aleeee jak sie wytyka to szczegolowo sie wali a nie pitu pitu.... pozdrowienia dla malkontentow
          • Gość: B. Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.11, 22:13
            Ale odpowiedzcie mi prosze co takiego super było w tej imprezie?
            Czy fatalnie dobrane do siebie zespoły Wam tak sie podobały? ( bo chyba nikt o zdrowych zmysłach nie uważa że Lipali zagrałoby chętnie na normalnym konciercie z czymś takim jak Ikarion czy ta Vecordia ) czy tez może zrobienie imprezy z założeniem " po troszeczku wszystkiego - wesołe miasteczko, ciężkie brzmienia, muzyka dla motocyklistów plus parę różnych tak samo do siebie pasujących rzeczy"? A może fakt że organizatorów było mniej więcej tyle samo co widzów był taki ekscytujący i oryginalny. ? Ok - impreza jak impreza - ciechanowski( czytaj niski) standard - czepiał się jej bym specjalnie nie czepiał ale tez NIC jej nie wyróżniało . Z czym niby była lepsza od niby festiwalu blusowego czy też para juwenaliów ?
      • Gość: m Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.11, 22:11
        Gość portalu: XYZ napisał(a):

> Myślę że po tym koncercie, miasto powinno się uczyć organizacji imprez plenerow
        > ych od "psycholi"
        przecież to miasto dało im kaskę na koncert. nie musi samo organizować, przydziela kasę w konkursach. masz pomysł, zgłoś się, byle w terminie. rozstrzygają jakoś na poczatku roku. psychole wystartowali i dostali
    • bruum Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... 20.06.11, 11:24
      Serdeczne dzięki dla wszystkich, którzy przyszli na nasz koncert.
      Zdjęcia można obejrzeć tu.
      • Gość: WYGŁADZONY Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.11, 13:53
        Brawo Bruum;) Ale dlaczego tak mało fotek ? Wrzuć "całą" bibliotekę tego co zrobiłeś ;) A fotki z koncertów ? na youtube już są filmiki ;)
      • Gość: maniek Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.11, 15:46
        Kiedy następny taki koncert ?
        • Gość: mieszkaniec Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.11, 22:13
          tylko gdzie ci ludzie co jak grało Illusion w WDK to wyrywali drzwi wejściowe ( na salę kinową...) taki był tłum :))
          • Gość: haha Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.xdsl.centertel.pl 20.06.11, 22:39
            bo kiedyś była moda -teraz zostali najwierniejsi fani
            • Gość: B. Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 09:29
              Wtedy był normalny koncert - teraz piknik. Jak idę na koncert to chce atmosferę koncertu a nie wiejskiej zabawy. Czym się różni to co było w sobotę od pikniku w Nowym Mieście? Tylko rodzajem muzyki. A to za mało.
              • Gość: ... Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.11, 12:02
                Zgadzam się - takze z tym co wczesniej piszesz. Dobór kapel - cokolwiek dziwny, spasowanie ich, jakoś nie czuję. Jakieś pseudo rycerskie coś do Lipali - dziwne ? I ta festyniarska atmosfera. Ok. niech będą festyny, ale Lipali to naprawdę nie jest zespół na piknik rodzinny - to świetny rockowy skład, z jednym z najlepszych głosów w Polsce - aż żal dupę ściskał, Lipali na pikniku ? - szkoda, ze panów z Lipali organizatorzy wepchnęli na taka minę, szkoda, że Lipali jest przez to w Ciechanowie spalone, przynajmniej na jakiś czas. Organizatorzy się niewątpliwie napracowali, całość wyglądała imponująco, poszło na to sporo kasy - fajnie, ze coś się dzieje ale jakieś lepsze wyczucie by się przydało. Bo rozmach był na pewnie ze 2 tyś osób, wielka scena itd. a ludzi - nie wiem czy było 500. Skąd ten ciąg na te wielkie imprezy plenerowe ? Czy ta, czy wiosenny blues, czy ostatnie straszydła, pokazały, ze ta formuła przy ambitniejszej muzyce sie nie sprawdza. Piknik jest dobry jak jest Doda, Bratanki albo Budka Suflera czy disko polo. Cos ambitniejszego po prostu nie idzie - może czas się z tym pogodzic i nie robić ambitniejszych pikników tylko robić koncerty dla zainteresoanych, a nie pikniki dla wszystkich - czyli dla nikogo ? A piknik niech zostanie piknikiem, disko błysko, z piwkiem grilem, zjeżdżalniami dla dzieci, balonikami itp.
          • Gość: XYZ Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.06.11, 23:08
            Chyba nie wiedzieli o imprezie ...... bo by przyszli ? Albo pogoda ich wypłoszyła ?
            • Gość: haha Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.xdsl.centertel.pl 21.06.11, 10:10
              ja nigdy nie byłam w nowym mieście,ciekawe co taki fan jak Ty tam robił...
              • Gość: B. Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 10:20
                TO sie nazywa odnieść do argumentów. Ok. Zanim mnie zwyzywacie , oplujecie , zmieszacie z opcją polityczną i takie tam różne ogłaszam: IMPREZA ZROBIONA PRZEZ PSYCHOART BYŁA NAJLEPSZĄ IMPREZĄ NA ŚWIECIE. ŻADEN ROSSKILDE, ŻADEN OPEN AIR - TYLKO BEZPIECZNE WAKACJE. PROPONUJE TEZ INTRONIZACJE DZIAŁACZY P.A NA KRÓLÓW KSIĘSTWA CIECHANOWSKIEGO.
                • Gość: oczko Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 14:11
                  B hahahhaha najlepsza na świecie dobry kawał. Tylko gdzie widzowie. Oleli tą najwspanialsza, najlepiej zorganizowaną imprezę:):):) ups piknik rodzinny jak ktoś wyżej napisał. To nie koncert a zbieranina wszystkiego co się dało. W tym cały klops :):) udanej imprezy. Podszkolic się trzeba panowie jak organizowac koncert. Innymi prawami rządzi się piknik a innymi koncert panowie profesjonalisci.
                  • bruum Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... 21.06.11, 16:14
                    Nikt z nas, organizatorów nie twierdzi, że to była najlepsza impreza na świecie. To co wyżej jest napisane DUŻYMI LITERAMI jest ironią i do nas to dociera. Operujcie konkretami, nie wylewajcie na siebie wzajemnie pomyj a na pewno jakieś wnioski na przyszłość z takiej dyskusji wyciągniemy.
                    • Gość: B. Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 17:30
                      Piszemy konkrety - zbieranina wszystkiego co się da i jak się da. TO jest główny minus tej imprezy.
                      • Gość: haha Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.xdsl.centertel.pl 21.06.11, 17:58
                        zrob lepiej jesli wogóle coś potrafisz
                        • Gość: Kamil Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 19:35
                          Dokładnie, sami nie proponują, a do krytykowania pierwsi. Jakie to proste, prawda? Brawo Psychoart, doceniam to co robocie, chłopaki. Psy szczekają, karawan jedzie dalej.
                          • Gość: mieszkaniec Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.11, 19:56
                            żeby impreza na błoniach miała klimat zaprosić by trzeba było same gwiazdy a na to nie ma kasy, można zorganizować w mniejszej sali ale wtedy przypuszczam nie byłoby kasy w ogóle.
                            Taka specyfika tego miasta, ale "robiom co mogom" i szacunek się należy bo gdyby nie oni to by niewiele się działo.

• Gość: m Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 20:02
                              ogarnijcie się, imprez akurat ostatnio full
                              • Gość: haha Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.xdsl.centertel.pl 21.06.11, 20:25
                                full to bajerfull a,, to już za duży korek !!!,,
                                • Gość: zyczliwy Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.dynamic.chello.pl 21.06.11, 22:54
                                  no ku... wytrzymac nie moge malkontentow !!! MALKONTENCI ZIEMII CIECHANOWA POPROSZE GRZECZNIE POKAZAC ZE POTRAFICIE LEPIEJ !!! a co do imprez w Nowym Miescie to ARENA je organizuje zeby kabze nabic i z zadna kultura nie maja nic wspolnego. KURWA JAK TOMEK STANKO BY TU ZAGRAL TO TEZ SIE TACY ZNAJDA CO POWIEDZA ZE KRZYWO GRA :):):) wiec usmiechow i pogody ducha wiecznie niezadowolonym zycze i jak komus sie nie podobal dobor zespolow czy repertuar to mogl se na inny koncert czy piknik jechac np do Nowego Miasta. Prawda jest taka ze zal dupe sciska tylko malkontentom, mi sie podobal Ikarion i nie widze zadnej niestosownosci ze Lipali na jakas "mine" zostal wsadzony
                                  • Gość: rulez Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 22:58
                                    wreszcie ktoś normalnie wygarnął tym ciechanowskim stękaczom. mdli mnie od tego wybrzydzania na wszystko. jakby leszek możdżer zagrał, to by powiedzieli, że fałszuje :)
                    • Gość: Michał Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.06.11, 23:16
                      MAM PO PROSTU DOŚĆ ...... pewnych idiotów .....i zabiorę "głos"

Waldek vel Bruum olej "pesymistów" ciągle narzekają ,ciągle psioczą ....

A od ilu z nich dostałeś chociażby ... e-maila... Waldek a może zespoł X albo Y ? podejrzewam że takich e-maili było po prostu "ZERO" bynajmniej od tych narzekających na forum ......

W 2007 roku zaproponowałem Waldkowi imprezę ... żeby on ,albo jako stowarzyszenie pomogło ją zrobić .... i pomogli !!! i to bardzo mocno !!! pomimo że po 1niebył to ich styl muzyczny, po 2 nie czuli się w tym ...... ale pomogli i zrobili ......

Więc od "psycholi" odczepcie się !
                      Myślę że każdemu z was by pomogli .... ale wy wolicie narzekać .... zamiast dać pomysł, nakierować , samemu wziąć udział .....

Teraz sprawa "pikniku"

Ilu z was narzekających wolało by koncert np. "na dołku" niż pod zamkiem ?
                      Bo ja bym wolał na świeżym powietrzu .....

Co do narzekających że LIPALI wystąpiło na pikniku .........
                      Ile młodych ludzi słucha LIPALI ?
                      Ilu starszych ludzi słucha LIPALI ?
                      Poza tym że raptem dla dzieci była STRAZ I POLICJA oraz 2domki +"bungie" to czym to się różniło od "blues-a" ?
                      STRAŻ + Policja + domki + bungie się zawinęły o "zmierzchu" i dalej to jakby był normalny "koncert"

Jest taki filmik na youtube "LIPALI w Ciechanowie" czy "bimber poland w Ciechanowie" gdzie widać starszego człowieka (na pewno po 30 jak nie po 40) jak ma kurtkę "outlaws" to chyba od "psycholi" jak bierze na ręce małego dzieciaczka .... dlaczego ?

Bo mógł zabrać całą rodzinę na koncert , dzieci miały 2 domki przy "ławeczkach" i właśnie "bungie" gdzie miały chwilkę dla siebie, a tatuś i mamusia mieli chwilkę dla siebie i właśnie mogli być na tym koncercie/wydarzeniu a dzieci co chwile nie chodziły im po głowie z tekstem "tato/mamo nudzi się nam" ale ilu tych "maruderów" ma dzieci ? ilu z nich to zauważyło ?

Co do reklamy ....... faktycznie .... mogli się troszkę lepiej postarać .....

A może ci "marudzerzy" z forum podali by swoje e-mail-e i by przydzielić im jakąś "część" roboty ? rozwieszanie plakatów .... czy coś innego ?

Ilość ludzi na imprezie ..... a jaka była pogoda ? (tutaj sama odpowiedź się nasuwa)

A co zrobiło miasto w sprawie tej imprezy (promocji) ?
                      (prócz finansów - bo to najłatwiej dać)
                      (Przecież prezydent by mógł to podpiąć pod cykl imprez "prezydent miasta zaprasza" i dać większy budżet reklamowy i ruszyć "4litery" pań z promocji miasta oraz swój szanowny tyłek i pojawić się na tej imprezie ...... ale NIE nikogo z UM nie było nawet na 5minut! - bynajmniej ja nie widziałem....)

Co do doboru zespołów ...... ilu z was maruderów zaproponowało tzw. "set-liste" przed imprezą ?

Dla mnie ta impreza nie była w "moim" stylu , ale LIPALI mi się spodobało ! IKARION najmniej, vecordia bardzo oryginalna, a bimber ... jakoś mnie nie przekonał... ale ja nie narzekam ... tylko przyglądam się wszystkiemu do okoła i biję "brawo" dla "psycholi" w tym dla Artura i Waldka.

Myślałem że zorganizują małą prowincjonalną "dupną" imprezę o zasięgu co najwyżej 20 osób (jak kilka lat temu chyba pierwszy dzień strashydła,gdzie pod sceną było 20osób), ale przychodzę patrzę a tu ogromna scena, ochrona, nawet dla dzieci się coś znalazło, przed samą imprezą nawet słońce wyszło.......
                      Myślę że udało się im pomimo nie sprzyjającej pogody !!!

Sorki że się rozpisałem..... ale mam dosyć już ludzi którzy narzekają, bo mają coś, jak nie było też narzekali(koncerty). Ale jak ich po imieniu do tablicy wywołać (do roboty) to już ich nie ma ...... bo najlepiej anonimowo "pierdzielić 3po3" ruszcie swoje "4litery" albo zamilczcie...

Michał (nazwisko do wiadomości redakcji... haha)
                      • Gość: ups Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 23:50
                        ups, michał, może od razu zaproponuj, żeby urzędnicy z preziem na czele wieszali plakaty ...
                        jak psychoart wygrał kaskę w konkursie to wszystkie obowiązki z promocją na czele należały do nich, sorki. i nie widzę obowiązku przychodzenia waldka w. na każdą imprezkę. co to święto 3 maja? ogarnij się
                        na koncert zajrzałem na chwilę, nie moje klimaty,więc się zawinąłem ale nie marudze. psychole są w porządku, a zabawa dla małych też oki
                        • Gość: Michał Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.06.11, 01:05
                          Co do promocji ..... nie zapominaj że jest coś takiego , jak gazeta miejska !, jest coś takiego radio, jak rozwieszanie "reklam" przy moście 3-maja ,przy basenie ?

I chodziło mi o "pomoc"/"współpracę" a nie przejęcie obowiązków ...... a to duża różnica !

Co do wizyty "prezydenta miasta" to nie jest to "nakaz" ,ale miły gest który pokazuje "prezydent pomaga różnym organizacjom/pomysłom" , ale w końcu to jest prezydent miasta ? tak ,więc ma jakieś obowiązki...... nie same przywileje ... 5minut na imprezce i przemówienie w stylu "witam wspomagamy oryginalne pomysły, życzę udanej imprezy/zabawy" to nie mów że jest aż tak wiele zachodu ..... tym bardziej że imprezka na miejscu ....

A co do przychodzenia na każdą imprezę ..... jak sam wspomniałeś "miasto finansuje" tak ? to chyba powinien "prezes" dojrzeć czy wydatki były warte zachodu ?

A co do twoich klimatów i gustów ,ok szanuje je, opinie również ...
                      • Gość: ups Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.11, 00:09
                        > W 2007 roku zaproponowałem Waldkowi imprezę ... żeby on ,albo jako stowarzyszen
                        > ie pomogło ją zrobić .... i pomogli !!! i to bardzo mocno !!! pomimo że po 1nie
                        > był to ich styl muzyczny, po 2 nie czuli się w tym ...... ale pomogli i zrobili

ciekawe, bo jeszcze wtedy stowarzyszenia nawet nie było heheee, bardzo wiarygodny gość
                        rozbawił mnie ...
                        • Gość: Michał Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.06.11, 00:54
                          Widzę że ktoś nie potrafi czytać ;) - podejrzewam że "ups" jesteś jednym z "szyderców" albo przeciwników "Waldka"......

więc zacytuję "żeby on ,albo jako stowarzyszenie pomogło ją zrobić .... i pomogli"

"on ,albo jako stowarzyszenie" - nie pamiętam jak to wtedy wyglądało dokładnie, ale brali w tym udział i Waldek i Artur i kilka innych osób, wtedy to działało chyba jeszcze pod przykrywką "wośp ala pokojowy patrol" czy jakoś tak ........

ale ma to jakieś znaczenie ? chyba nie ...... ludzie ci sami .......
                          dla mnie mogli by się nazywać "stowarzyszenie 3marchewki dla królika" ale jakby robili to co robią ..... nazwa nie ma żadnego znaczenia !

PS W obecnych czasach ludzie którym nic w życiu nie wyszło lub nie wychodzi próbują szydzić z innych ... w UB/SB nazywało się to psychologiczna wojna ,żeby podważyć "wiarygodność" przeciwnika.(ulubiona zabawa żydów w SB/UB)

PS.2 A jaką wiarygodność ma pan "ups" ? żadną ..... ani imienia ani nazwiska ....
                          Jeśli chcesz możemy się spotkać i przedyskutować ..... to i owo ...... ale znając życie wymigasz się ;) bo przecież taki zajęty jest "ups" ;) do pomocy "du..", do gadki "du..", do walki na inteligencje "du.." , do roboty "du..", nawet na forum nic konkretnego ... tez "du.." ..... ehhhhhh co za czasy ;)

******************************************************************
                          Ale jak podczas wojen inteligencje POLSKĄ wybito lub sama musiała opuścić ten "nasz" kraj, a obecna inteligencja wyjechała na emigrację, a ci co zostali są urobieni po uszy, to na forum "ups"-y zostały które robią za troli ;) ehhh..
                          ******************************************************************
                          Trzeba walczyć o swe dobre imię ;)
                          • Gość: z Aleksy Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.11, 01:12
                            Nie zauważyłem, żebyś ty podawał swoje nazwisko. Poza tym ciekawie człeku pracujesz na swoje dobre imię. "Podobaja mi się" zwłaszcza te wtręty o żydach z UB/SB. Idź spać i wstydu sobie oszczędź. Fajny był wątek o fajnej imprezie a ty musiałeś go skiepścić.
    • Gość: wiem Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.centertel.pl 22.06.11, 02:00
      Psychole dzięki za świetną imprezę :)
      Za rok też będę!
      Na jednym z portali ciechanowskich widziałem taki podpis "Ciechanów. nie da się!" - psychole pokazali że da się :)

ps. narzekają ci którzy nie chodzą i nie korzystają z oferty kulturalnej naszego miasta. jeżeli ktoś chce to znajdzie dla siebie coś interesującego i nie psioczy na inne imprezy i kropka.
      • Gość: Green Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.dhl.com 22.06.11, 07:29
        Michał- zgadzam się z tym co piszesz i podwajam.

Impreza jaka była każdy kto by widział, ja byłem zarówno na części dla dzieci jak i na koncercie.
        część dla dzieciaków- cóż dosłownie pół godziny przed rozpoczęciem przestał padać deszcz gdyby nie przestał sam pewnie też bym miał dylemat czy przyjechać.

cześć koncertowa- wybrali się na nią moi rodzice a zdecydowanie nie należą do osób młodych ani do pokolenia jarocina czy tym podobnych... na dodach, brathanka nie bywaja

Dzieki chłopaki za zaproszenie na impreze, gdyby nie to że nie mieszkam już w ciechanowie chętnie zaangażował bym się w stowarzyszenie, i też coś robił bo mi się chce, dla samej satysfakcji.
      • Gość: gosc Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.11, 14:24
        Byłem na koncercie ale niestety bardzo krótko. Słyszałem trochę Ikarion i Vecordię. Ikarion może być, Vecordia nie trafiła w mój gust, chociaż występ przyzwoity. Ciekaw jestem jak wypadł Bimber no i gwiazda Lipali?
        • Gość: haha Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.xdsl.centertel.pl 23.06.11, 10:03
          kebab-us.wrzuta.pl/audio/1vQcbGX4aAx/lipali_-_tkm
          • Gość: Ciechan Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.xdsl.centertel.pl 23.06.11, 12:56
            www.wrzuta.pl/szukaj/ikarion
            • Gość: JA Re: Koncert - Lipali, BimberPolland ... IP: *.xdsl.centertel.pl 24.06.11, 01:01
              impreza była super.Mi się podobało.Jeśli chodzi o zespoły dla każdego coś miłego.Oczywiście w ostrych brzmieniach.W końcu to był ROCK NA BEZPIECZNE WAKACJE.Szkoda tylko że pogoda była niepewna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka