Dodaj do ulubionych

Festiwal Dionizje'2011

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.11, 13:47
Mam pytanie. Jak to jest w tym Ciechanowie. Przecież to UM finansuje prawie w całości tą imprezę. To z (nie)waszej kasy pieniądze? A obserwuję , że wszystko się robi , nie promując go ,żeby go w Ciechanowie nie było. Przeszkadza on komuś? Propaguje się jakieś dinozaury dla tłumu a to co może rozwijać kulturalnie społeczność Ciechanowa się niszczy. Igrzyska są potrzebne to wiemy wszyscy, ale jednak co jest wartościowsze kulturowo to chyba powinni wiedzieć pracownicy UM. Wydaje mi się , że jak dajecie na to kaskę to powinno wam zależeć, żeby wszystko jak najlepiej wypadło bo to i też idzie na wasze konto. Czyżby wojna starosty i prezydenta przekładała się na taki poziom?
Obserwuj wątek
    • Gość: polloolldek Re: Festiwal Dionizje'2011 IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.11, 22:46
      Niestety małość Państwa w UM polega na tym, że w jednym czasie organizuje się kilka imprez (które finansujemy my a nie jakiś tam UM - bo to nasze pieniądze) i robi się sobie konkurencję - to jest w noramlnym świecie karalne - ale my mamy POrządek - i mozna.:)
      • Gość: z Aleksy Re: Festiwal Dionizje'2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 23:59
        Nie pleć, jaka konkurencja. Były Dionizje i Dzień Dziecka. Publiczność festiwalu a rodzice z dzieciakami na imprezce z jaskiniowcami to 2 różne rzeczy. Nawet czasowo sie to nie nakładało. Jak masz wybór to chyba lepiej. Pierwsze słyszę, że jak jest dużo imprez to źle. Już sam nie wiesz gościu, czego się czepnąć. Żałosne. Drugiemu promocji mało. Ja się wszystkiego dowiedziałem. Radio trąbiło, plakaty na każdym słupie, banery, w gazetach zaproszonka, w necie. Ale mało. Może na drugi raz przyjdą, w rękę pocałują i poproszą, żebyś raczył zaszczycić obecnością. Żałosne.
        Miałem dziś gości z Elbląga, po południu łaziliśmy po mieście. zachwycali się, że tyle się u nas dzieje, że deptak lux, że miasto nie do poznania (ostatnio byli 6 lat temu). No coments.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka