Dodaj do ulubionych

Piwo Ciechan.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 15:26
Chcialem was poprosic żebyscie wpisywali ceny piwka ciechan w ciechanowie lub okolicy. Ja podam Mławę:sklep "Okowita" na sienkiewicza:
-Ciechan wyborny 3,20
-Ciechan miodowe 4,80
-ciechan mocne 3,30
plus kaucja za butelkę . W tym sklepie liczą sobie 0,35 gr.
Obserwuj wątek
    • marcci1 Re: Piwo Ciechan. 10.06.11, 18:20
      podobno w browarze mozna kupić dużo taniej , czy może ktoś z Was tam był i wie jak sprawa wygląda
      • Gość: ddd Re: Piwo Ciechan. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 21:36
        mozna kupic, ale skrzynke minimum
        • Gość: qwerty Re: Piwo Ciechan. IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.11, 15:22
          a jakie są ceny w browarze?
    • Gość: ciech Re: Piwo Ciechan. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 23:43
      najlepsze ceny ciechana będą w alkoholowym swiecie na płońskiej, vis a vis pizzeri capri, czasem mają takie promocje, zwłaszcza na ciechana, że głowa mała
      • Gość: Alm Re: Piwo Ciechan. IP: *.tktelekom.pl 11.06.11, 15:43
        Ostatnio kupiłem tam HARNASIA za 1,55zł butelkowego ...
        Miodowe po 4,50zł
        • Gość:   Re: Piwo Ciechan. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 18:56
          Kilka dni przed końcem terminu sprzedają po złotówce (taka polityka browaru lepiej nie zarobić niż wyrzucić).
          • Gość: Alm Re: Piwo Ciechan. IP: *.tktelekom.pl 11.06.11, 19:09
            i dobrze ......:]]
          • Gość: sklepiczek Re: Piwo Ciechan. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 20:26
            jakaś bzdura mam sklepik i przyjmuja zwroty więc obniżając cenę w sklepie tracę na tym bo faktury mi jeszcze nigdy nie anulowali wrecz przeciwnie jak tylko spóźnie się z płatnością to nie mam dostawy. Swoją drogą są bardzo zasadniczy:]
    • Gość: wiku Re: Piwo Ciechan. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 10:19
      A może ktoś zna cene w browarze za skrzynke poszczególnych rodzaji piwka Ciechan. Byłbym wdzięczny.
      • Gość: gul to piwo czy napój piwopodobny, zawiera chmiel ? IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.11, 10:31
        czy sama chemię
        • Gość: wiku Re: to piwo czy napój piwopodobny, zawiera chmiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 10:43
          Człowieku jeśli nie masz nic do powiedzenia to zamilknij.
          • Gość: q1 Re: to piwo czy napój piwopodobny, zawiera chmiel IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.11, 14:36
            to chlaj chemie czubie
            • Gość: wiku Re: to piwo czy napój piwopodobny, zawiera chmiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 16:48
              Widać że kolega rozsmakował się w Harnasiu i innych piwopodobnych napojach do max. 2 zł na połce.

Koledzy , ale wracając do tematu , możecie podać ceny ciechanka w browarze przy zakupie całej skrzyni.?
              • Gość: Pepe pan .D Re: to piwo czy napój piwopodobny, zawiera chmiel IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.11, 07:39
                Wydaje mi się ze około 2,10 2,30zl za butelkę ale pewności nie mam, ale teraz jak pic to tylko Lwówek Książęcy:) Ciechan wykupił jakiś mały browar na śląsku i robią tam zajebiste nie pasteryzowane piwko polecam
                • Gość: kryza ciechan zszedł był na psy IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.11, 15:36
                  najgorsze to porter
                  • Gość: oczko Re: ciechan zszedł był na psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.11, 16:09
                    Nie jestem fanką piwa.:):) Napiłam się piwa robionego w Ciechanowie :) z ciekawosci -czy dobre:) Wiecie co:):) nie uwierzycie polubiłam piwo, zwłaszcza to miodowe. Muszę przyznac bez bicia ,że czasami wypijam małą szklaneczkę piwa .Nie uwierzycie udało mi się kilka razy wypic całe piwo w ciągu jednego wieczoru. Nie jestem fanką piwa ale czuje smak w naszym miodowym piwie.Można się nim delektowac jak równiez zaspokoic pragnienie. Już mam ochotę napic się miodowego.:):):):):):):):):):
                    • Gość: 55 Re: ciechan zszedł był na psy IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.11, 20:38
                      alkoholicy tak mają
                      • Gość: Alka Re: Ciechan IP: *.play-internet.pl 20.06.11, 21:04
                        Ja do niedawna piłam piwo tylko z sokiem, po prostu w innej wersji mi nie smakowało. Od kiedy spróbowałam Ciechana "Wyborne" sok może dla mnie nie istnieć :-)
                        • Gość: m Re: Ciechan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.11, 22:13
                          Alka, mam to samo. wcześniej nie tknęłam piwa, teraz uwielbiam miodowe. Ciechan rządzi :)
                          • Gość: oczko Re: Ciechan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 14:42
                            55 :):):):):): to jestem alkoholiczką :):): bardzo lubię miodowe piwo :):):):) jęzor :):):)
                            • Gość: Kamil Re: Ciechan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 19:48
                              Ciechan mocne to jest to! Po kolacji, do kolacji, zamiast kolacji :D Pozdrawiam piwoszy.
                      • Gość: ja alkoholiczka Re: ciechan zszedł był na psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 20:31
                        jestem alkoholiczką i piję od jakiegoś czasu tylko Maciejowe. Słabe karmelowe lepsze od Karmi a na to szkoda kasy, więc jestem alkoholiczką i polecam Maciejowe tylko dla alkoholików
                        Pozdrawiam alkoholików
      • Gość: fun Re: Piwo Ciechan. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 20:38
        jakie to ma znaczenie jak się chcę napić dobrego piwa to cena nie gra roli ważne jest miejsce gdzie kupuję lub gdzie piję
    • Gość: e kurier Re: Piwo Ciechan. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 20:33
      napisz do browaru to ci podadzą ceny
    • Gość: nie ważne Re: Piwo Ciechan. IP: 213.199.253.* 21.06.11, 20:54
      po całym swiecie piłem piwo ale ............sorry próbowałem każde z tego browaru nie wiem czym sie można zachwycić--woda do produkcji czuć szlauch brak powoni jęczmienia/ a może dodacie do fermentacji np drzewo wiśni to polepsza woń albo jabłoni albo klonu w polsce możemy wymyślać wiele bo mamy wyjątkowy klimat na swicie/ a słod najtańszy podejrzewam że z Ukrainy albo z białorusi chmielu tu nie ma wcale
      • Gość: gość Re: Piwo Ciechan. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 21:30
        nie wiem co to jest pjana i fruktoza w piwie, a do fermentacji nie używa się bakterii. Takie twoje zdanie ssane z brudnego palucha. Tylko Ciechan!
        • Gość: nie ważne Re: Piwo Ciechan. IP: 213.199.253.* 21.06.11, 22:11
          ale walisz człeku żarty-
          • Gość: gość Re: Piwo Ciechan. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 22:28
            nie będę Cię wyzywał od zwykłych durni bo obraziłbym siebie.Do procesu fermentacji używa się drożdzy baranie a nie bakterii .A cała reszta twoich wypocin to Łomżyński bełkot
            • Gość: rulez Re: Piwo Ciechan. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 22:43
              o, właśnie. Ciechan rulez
              • Gość: a? Re: Piwo Ciechan. IP: 213.199.253.* 22.06.11, 10:07
                A drożdże to nie bakterie ??hahahahahahaha
                • Gość: piwosz Re: Piwo Ciechan. IP: *.128.75.234.static.crowley.pl 22.06.11, 10:27
                  Ostatnio piliśmy ciechana mocnego co u kolegi skutkowało pawiem jak zobaczył rozkładającą się mysz w butelce:)
                  • Gość: gość Re: Piwo Ciechan. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.11, 11:02
                    bzdury - pewnie byliście z tym w Browarze
                  • Gość: John-dobra rada Re: Piwo Ciechan. IP: *.play-internet.pl 24.06.11, 09:16
                    Widzę, że co poniektórzy nie potrafią oddzielić prawdy od swoich fantazji, nazywa to się patologiczną skłonnością do kłamania. Przerzućcie swoje zdolności na pisanie książek science fiction zamiast pisać bzdety o chyba już jedynym porządnym polskim piwie.
                    Pozdrawiam!
                • Gość: Gosciu Re: Piwo Ciechan. IP: *.play-internet.pl 22.06.11, 14:47
                  pijam Ciechana regularnie, wiem po sobie że te wpisy o spadku formy można w między bajki wsadzić ! Niech konkurencja Ciechana przestanie wypisywać te bzdety bo w końcu zrobi się nie przyjemnie! Jeszcze raz napiszę, Ciechan jak był tak jest świetnym piwem!
    • Gość: zwykły ludzik Re: Piwo Ciechan. IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.11, 15:17
      Kurcze, piwo jest super, ale czemu takie drogie, jak uznane marki, które jeszcze potężne pieniądze wydają na marketing?
      • Gość: ja Re: Piwo Ciechan. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.11, 16:24
        Bardzo dobre i znane w calej polsce. Dobrze ze chociaz mamy piwo! bo nic innego w tym ciechanowku nie ma:(
        • Gość: A.J. Re: Piwo Ciechan. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.06.11, 20:50
          Kolega "nie ważne" jęczmienia to chyba ma na oku i brak mu perspektywy dobrego spostrzegania bardzo dobrej marki jaką jest Ciechan,czy teraz Lwówek.Przyjedź kiedyś na piknik na którym będzie obecny Ciechan stań sobie z boku i obserwuj ludzi i ich reakcje na tą markę.
          Odczucia smakowe mówią same za siebie.
          Wyrazy szacunku dla przeciwników...............Pozdrowienia dla zwolenników!!!!!!
          • Gość: fan Re: Piwo Ciechan. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 21:00
            Obserwuję i spożywam Ciechana na tyle długo żeby wiedzieć że to poważny browar i bardzo poważnie traktuje swój produkt. Żałosnym szczekaniem konkurencji nie przejmować się
            • Gość: ja Re: Piwo Ciechan. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 21:56
              TAK JEST!!!
              • Gość: Kreon Re: Piwo Ciechan. IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.11, 23:02
                No co albo Łomża albo Kasztelan wypisuje te bzdury.
                • Gość: Wojtek P. Re: Piwo Ciechan. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 15:44
                  Ciechan jest lepszy od konkurencji o kilka długości i nerwowo chłopcy reagują. Nie doskoczą, nie ma sił. Nie znam nikogo, kto by nie doceniał naszego piwa. Znajomym do Łodzi muszę rergularnie skrzynki dowozić. Nie powiem, wspólna degustacja potem b. przyjemna ...
    • Gość: vip Re: Piwo Ciechan. IP: *.static.entel.pl 28.06.11, 17:30
      mieszkam w warszawie i ciechana miodowego widziałem nawet po ok 8,50 za butle,
      wyborowe w sklepie to koszt ok 4,20 zł
      • Gość: Mieszkaniec Re: Piwo Ciechan. IP: *.182.53.56.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.06.11, 17:41
        Piwo warzone w Ciechanowie, to najlepsze piwo w kraju. Naturalne, bez chemii, słód z Sierpca, woda z głębinowego ujęcia w Ciechanowie, chmiel czeski i w dodatku niepasteryzowane. Profanacją jest porównywanie smaku Ciechana do wielkoprzemysłowej produkcji napojów piwopodobnych z wielkich koncernów (Heineken, Carslberg czy SABMilller). Piję tylko nasze piwo, popieram lokalny przemysł i wspieram tutejsze zatrudnienie oraz kapitał krajowy. Mój lokalny patriotyzm łączę z niewątpliwą przyjemnością spożywania najlepszego piwa w kraju. Szkoda tylko, że utrącono markę Gambrynus....
        • Gość: z Aleksy Re: Piwo Ciechan. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 01:31
          Ja dzić spożyłem małe co nieco i świat pojaśniał. Rzecz jasna Miodowe było pite :D
    • Gość: wiku Re: Piwo Ciechan. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.11, 09:29
      W Mławie w intermarche ciechan wyborny po 2,69zł plus kaucja 0,35gr. To już jest niezła cena za takie piwko. Jestem kontent z tego powodu. Muszę sprawdzić jak z cenami pozostałych ciechanków w tym markecie.
      • Gość: aq Re: Piwo bez chmielu nie jest piwem IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.11, 16:30
        ciekawe.onet.pl/spoleczenstwo/piwo-jak-to-sie-robi,1,4804789,artykul.html
        • Gość: w Re: Piwo bez chmielu nie jest piwem IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.11, 15:45
          lura
          • Gość: gość Re: Piwo bez chmielu nie jest piwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.11, 18:21
            Czub
            • Gość: ad Re: Piwo bez chmielu nie jest piwem IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.11, 21:54
              chemiczne piwo, hahahahahaha
              • Gość: 1 Re: Piwo bez chmielu nie jest piwem IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.11, 11:36
                siuśki
                • Gość: cym Re: Piwo bez chmielu nie jest piwem IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.11, 10:50
                  nadaje sie jako paliwo rakietowe
                  • Gość: art to oni te popłuczyny piją ? IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.11, 16:38
                    nie ma piwa w Ciechanowie ?
                    • Gość: ania Re: to oni te popłuczyny piją ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.08.11, 22:01
                      Ilu w Ciechanowie jest dupków srających we własne gniazdo :(( szok barany i tyle
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka