Dodaj do ulubionych

USG 3D, 4D-OPINIE

IP: *.play-internet.pl 26.06.11, 09:09
Czy któraś z forumowiczek robiła sobie takie USG??? Jeśli tak, to czy warto??
Doczytałam się w archiwalnych wątkach, że w Ciechanowie takie USG robi dr. Pawlak. Czy po badaniu dostaje się od niego płytę z nagraniem??
Obserwuj wątek
    • Gość: g Re: USG 3D, 4D-OPINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 17:43
      Nie wiem jakim aparatem dysponuje ww lekarz, ale nowy sprzęt pozwala na całkiem dobrą jakość nagrania. Do celów diagnostycznych lepiej standardowe, ale jak komuś potrzebne takie pamiątki, to można spróbować.
    • Gość: mania Re: USG 3D, 4D-OPINIE IP: *.play-internet.pl 28.06.11, 09:47
      up up..podbijam bo wciąż mnie to interesuje
      • Gość: mamcia Re: USG 3D, 4D-OPINIE IP: *.play-internet.pl 28.06.11, 13:28
        Robilam takie usg u doktora Pawlaka, wszystko zależy jak ułoży się maleństwo, ale przeżycie jest niesamowite mimo tego że mój synek nie chciał za bardzo się pokazać, widziałam dokładnie jak rusza rączką, ustami-śliczny dziubek pokazał no i bardzo dobrze klejnoty zaprezentował. Polecam, pamiątka na cale życie, film i zdjęcia miałam od razu zgrane na miejscu.
    • Gość: mania Re: USG 3D, 4D-OPINIE IP: *.play-internet.pl 28.06.11, 15:31
      mam jeszcze pytanie czy do dr Pawlaka trzeba się wcześniej zapisywać??
      Zadzwoniłam do Medicusa i tam pani powiedziała że nie przyjmuje on u nich a prywatnie, w tym samym budynku. Podała numer telefonu pod który nie mogę się dodzwonić.
      Może ktoś wie, kiedy przyjmuje???
      • Gość: mamcia Re: USG 3D, 4D-OPINIE IP: *.play-internet.pl 30.06.11, 09:52
        przyjmuje na ul. Spółdzielczej, w poniedziałki i czwartki,( chyba że coś się zmieniło), od godziny 16, a zapisywać się nie trzeba. Warto jednak zadzwonić i dopytać się czy ma dużo pacjentek tego dnia bo na usg 3d potrzeba trochę czasu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka